Eşim yoğun bakımda

Çok çok geçmiş olsun uyanık mı uyutuluyor mu?Benim babamda yoğun bakım sürecinden geçmişti zor gerçekten Allah sabır versin eşinize şifa versin...

Acil sifalar dilerim. Gizli kalp krizi olabilir ama sadece emar ile anlasilmiyor dikkat edin lütfen.
Babamda tüm bu belirtiler oldu birdenbire. Emar cekilmisti öncesinde bisey yok dediler sonrasini yazmayayim ama lütfen detayli kalp kontrolü yaptirin.

Geçmiş olsun acil şifalar dilerim.
Ben eşimi de benzer belirtilerle hastaneye kaldırmıştım apar topar,bizde ek olarak karında şişme de vardı.
Karın bölgesinde damarda problem olmus,sıvı birikmişti,operasyon,yoğun bakim sonrası geldik evimize. Şu an gayet iyi.
Sizin eşiniz de iyi olacak inşallah Allah'ın izniyle.

Çok geçmiş olsun Rabbim size bağışlasın inşallah eşinizi, son durumunuz nedir acaba? Koroner yoğun bakımda olduğuna göre kalple alakalı bir sıkıntı var denektir Allah şafi ismiyle şifa versin inşallah

Çook geçmiş olsun. Rabbim en acilinden şifalar versin. Eşinizi size ve yavrunuza bağişlasın

Çok çok gelmiş olsun. Acil şifalar diliyorum.

Canım Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm Rabbim şifa versin size bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…