Insallah dediginiz gibidir. Rabbim yuzlerini guldursun.
AminMerhaba arkadaşlar
Uyuyamıyorum.Eşim dün birden bire başımda çok ağrı var dedi. Sonra üşüme soğuk terleme istifra. Bugün koroner yoğun bakım ünitesine aldılar. Emar çekildi yarın sabah öğreneceğim inşallah. Pıhtı atması olabilir dedi dr. Peki soğuk soğuk terleme, mide bulantısı,istifra. Bu da mı beyinle pıhtıyla ilgili sizce? Yarın dra soracağım. Refakatçi kabul edilmiyor. Ziyaret saatlerinde görebiliyorum. Kalbim sıkışıyor gözlerim yandı ağlamaktan küçük bir oğlumuz var. Kimsemiz yok. Oğlumla tek başınayız. Allahım eşimi bize bağışlasın.
Ohh cok sukurArkadaşlar Allah razı olsun hepinizden. Son durum hakkında bilgi vereyim. Eşime bakteriyel menenjit teşhisi kondu. Süt ürünlerinden bulaşan bir bakteriymiş. Belirtileri öyle kötü ki.Ateş terleme sürekli kusma. Sayıklama..Bilinci kaybetme.. Yoğun bakımda Kabloları hep sökmeye çalıştı. Bağladılar gözyaşlarıyla çaresizce izledim. Bilekleri hep yara olmuş bağladıkları yerler tahriş olmuş. Şu an artık kabloları sökmeye çalışmıyor. Kan değerleri yavaş yavaş düzeliyor... Tedavisi devam ediyor.Allaha şükür daha da iyi olacak inşallah. Hepinize tek tek teşekkür ederim.Çok yakın akrabalarımız yardıma geldiler oğluma bakıyorlar.Aklımı kaybedecek gibiydim. Artık yalnız değilim. Ben de bu gece refakatçiyim. Allahım kimseye yalnızlıkla çaresizlikle ve sevdiğiyle sınamasın... Hepinize çok teşekkür ederim. Kalbinizdeki duaların sıcaklığını kalbimde hissettim.
Oyy kıyamam çok gecmiş olsun. Öyle çok merak ettim ki sizi anlatamam. Suan iyi olmanıza çok sevindim. Te zamanda daha da iyi olsun inşallah.Arkadaşlar Allah razı olsun hepinizden. Son durum hakkında bilgi vereyim. Eşime bakteriyel menenjit teşhisi kondu. Süt ürünlerinden bulaşan bir bakteriymiş. Belirtileri öyle kötü ki.Ateş terleme sürekli kusma. Sayıklama..Bilinci kaybetme.. Yoğun bakımda Kabloları hep sökmeye çalıştı. Bağladılar gözyaşlarıyla çaresizce izledim. Bilekleri hep yara olmuş bağladıkları yerler tahriş olmuş. Şu an artık kabloları sökmeye çalışmıyor. Kan değerleri yavaş yavaş düzeliyor... Tedavisi devam ediyor.Allaha şükür daha da iyi olacak inşallah. Hepinize tek tek teşekkür ederim.Çok yakın akrabalarımız yardıma geldiler oğluma bakıyorlar.Aklımı kaybedecek gibiydim. Artık yalnız değilim. Ben de bu gece refakatçiyim. Allahım kimseye yalnızlıkla çaresizlikle ve sevdiğiyle sınamasın... Hepinize çok teşekkür ederim. Kalbinizdeki duaların sıcaklığını kalbimde hissettim.
Çok sağolun. Ben konuyu açtığımı bile bugün hatırladım..o kadar kendimde değildim ki. Hastaneden eve gelip oğlumu yatırdıktan sonra sabahlara kadar ağlıyordum. Şimdi nefes alabiliyorum Allah razı olsunOhh cok sukur
surekli konuyu takip ettim her girdigimde sayfalari atlarken okuyacaklarimdan cok korktum ama suan o kadar sevindim ki sizin adiniza
Hep en kotusunu dusunuruz ya, varsin bileklerinde yara izi olsun onlar gecer gider Allah size bagisladi ya
Amin Allah razı olsun sağolunOyy kıyamam çok gecmiş olsun. Öyle çok merak ettim ki sizi anlatamam. Suan iyi olmanıza çok sevindim. Te zamanda daha da iyi olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?