Eşim yoğun bakımda

Geçmiş olsun. Ben aynı şeyi yaşadım. Sebebi gıda zehirlenmesiydi. 3 4 güne geçti

Durumu belli oldu mu inş hayırlı haber almışsınızdır

Amin

Allah'ım yardımcınız olsun, şifa versin. Size de sabır versin ❤ inşallah iyidir şimdi. Sizden güzel haberler bekliyoruz. Rabbim yüzünüzü güldürsün.

Arkadaşlar Allah razı olsun hepinizden. Son durum hakkında bilgi vereyim. Eşime bakteriyel menenjit teşhisi kondu. Süt ürünlerinden bulaşan bir bakteriymiş. Belirtileri öyle kötü ki.Ateş terleme sürekli kusma. Sayıklama..Bilinci kaybetme.. Yoğun bakımda Kabloları hep sökmeye çalıştı. Bağladılar gözyaşlarıyla çaresizce izledim. Bilekleri hep yara olmuş bağladıkları yerler tahriş olmuş. Şu an artık kabloları sökmeye çalışmıyor. Kan değerleri yavaş yavaş düzeliyor... Tedavisi devam ediyor.Allaha şükür daha da iyi olacak inşallah. Hepinize tek tek teşekkür ederim.Çok yakın akrabalarımız yardıma geldiler oğluma bakıyorlar.Aklımı kaybedecek gibiydim. Artık yalnız değilim. Ben de bu gece refakatçiyim. Allahım kimseye yalnızlıkla çaresizlikle ve sevdiğiyle sınamasın... Hepinize çok teşekkür ederim. Kalbinizdeki duaların sıcaklığını kalbimde hissettim.

Ohh cok sukur
surekli konuyu takip ettim her girdigimde sayfalari atlarken okuyacaklarimdan cok korktum ama suan o kadar sevindim ki sizin adiniza
Hep en kotusunu dusunuruz ya, varsin bileklerinde yara izi olsun onlar gecer gider Allah size bagisladi ya

Oyy kıyamam çok gecmiş olsun. Öyle çok merak ettim ki sizi anlatamam. Suan iyi olmanıza çok sevindim. Te zamanda daha da iyi olsun inşallah.

Çok sağolun. Ben konuyu açtığımı bile bugün hatırladım..o kadar kendimde değildim ki. Hastaneden eve gelip oğlumu yatırdıktan sonra sabahlara kadar ağlıyordum. Şimdi nefes alabiliyorum Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…