Eşim yüzümdeki kıllara taktı

Yalniz esiniz baya takinti yapmis, size de takinti yaptirmis gibi duruyor.
Ama bu kadari da cok yipratici ya.
Elinizden geleni yapmissiniz daha hala lazer ne zaman, killari goremeyince leken cikmis vs demenin ne anlami var ki?

Genel anlamda takintili biri galiba.
O zaman siz de cok takmayin cunku ozguveninizi zedeler.

odun bu erkekler baska bisey degil
hormonla ilgili dr ilaç verince duzelmiyormu biraz
ne desem bilemedim valla
makyaj falan yapip oturun bari boyle kocaya sinir olacaginiza

Igneliye devam edin bence. Kuzenimde yüzüne yaptirdi suan gayet memnun. Insallah sizde kurtulursunuz tamamen

Lekeleriniz icinde kapatici fondöten kullansaniz? Sizde kendinizi daha iyi hissedersiniz

kırıldığınızı söylemiyo musunuz ona? o böyle laflar edince tavrınız ne oluyor? sanki suçluymuşsunuz gibi davranmayın siz de. üste çıkın biraz.
Kırıcı oluyorsun dedim ve sırf senin yüzünden bıyık için lazere gittim oda çoğalttı olmayan yerlerde çenemde boynumda çıktı dedim,şimdide iğneliye gidiyorum dedim,eee niye bitmiyor,yok o delikler öylemi kalacakmış lekeler geçermiymiş,bıktım birde tavır yapınca uzattın sende diyor

Çok üzülüyorum bazen ağlıyorum ,benim zaten hassas noktam, bende onun takıntısı yüzünden bu hale geldim bebek gibi yüzüm vardı

Aynı durum bendede var eşim sakallı koli diye sever beni bende güler geçerim..
Beyaz tenliyim tüyler belli oluyor sacım sarı dip boyaya gittiğimde boyayı elimle favorilere sürüyorum öyle idare ediyorum..
Alerjik olduğum içide lazer epilasyon falan hiç girişmedim eminim yüzümde çıbanlar çıkar:)
Sararttığım için bile kabarıyorum ..
Sizde alerji sorunu yoksa sarartın derim güneşte parıldar ama siyah durmasından iyidir.:)

lazer yerine ağda yaptırsaydın keşke veya makineyle alsaydın kendin en azından yüzünde delikler olmazdı diye düşünüyorum.
birde eşinin sürekli bunu sana söylemesi kırıcı yani,bakımını yaptırıyosun sonuçta daha ne? bence sen bu durumu eşinle kibar bir şekilde konuş derim,en azından yüzüne vurmaktan vazgeçsin..

Anlamıyordu birde üste çıkıyor,uzatma ,sıktın sende aman iyiki dedim diyor,ama ilk defa demiyorki ,ben ona temiz olmak için vücut lazer epilasyona gittim

Hormon tedavinizi düzenli yaptırın..
Gerekirse doktorunuzu değiştirin..
Östrojen içeren gıdaları bol tüketin.. Birde ada çayı veya nane çayı günde 1-2 fincan tüketin.
Eşiniz ayıp etmiş.. Sonuçta sağlık probleminden dolayı çoğalma yaşamışsınız.
Kafanıza takmayın..
Rencide ediyorsada çözüm sorun? O ne öneriyormuş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…