Eşim yüzümdeki kıllara taktı

O öyle kendine fazla güveniyor ya , kırpın o güvenini. Siz de ona kusurlarını söyleyin. Kendini bulunmaz Hint kumaşı zannetmesin. Kusurları Söylemek hoş değil ama eşiniz hakediyor.
Dedimki senin cildin benimkinden beter olsun ,benim cildim hassas dedim.Bana diyor ben takmamki diyor,yaa çıldıracam,

Eşiniz çok acımasız öyle pat diye söylenir mi ya. Sonuçta sizde bu durumdan memnun değilsiniz. Bende senin kıllarından memnun değilim yüzüne ağda yap diyin.

Ne kadar kirici.
Belkide onun takintisi tum bunlar.
Resim cekme ihtimalin varmi canim?
Bi gorelim ne kadar yerinde bi takintiymis beyimizinki.
Cekerken arka goruntuye dikkat et desifre etme kendini, tum yuzunude cekme. Sirf cenenden.
Ben biyik bolgeme tuy sarartici kullanmayi dusunuyorum, simdilik vucudumda test ediyorum. Ise yararsa biyikta kullanicm. Sanada bi secenek olamazmi tuy sarartici?
Yada lazer o znn sorunmu yaratiyor? Bi yerde lazermiydi atis yapan lumea miydi, sadece siyah tuylere isliyormus. O zmn galiba sorun olabilir. Once bi arastir lazerde nasil etki yaratir sarartici diye.

Lisedeyken dershnemizde bayan hocanin cenesinde sakallar vardi. 1 sene sonra gecti. Bence lazer yaptirdiginiz yeri değiştirin.

adam kendi egosunu doyurmak için sana laf söylüyor sen nie düşüyorsun ki onun oyununa muhakkak vardır bir eksiği köseği yapıştır gitsin yüzüne aynı anda sende ona...baktın gene yapıyor gene yap
onun silahıyla vur onu

Canım sağol doktora gittim lazerden dolayı çoğalmış dedi ve ağda cımbız yasak ,iğneli önerdiler,bir doktorlada kalmadım, kıl yapısı yayılmaya musait dedi
Cnm geçmiş olsun öncelikle bir kaç tavsiyede bulunmak istedim birincisi zaten hormon bozukluğun varken lazer epilasyondan sonuç alamazsın birde gittiğin merkez çok önemli zaten yüz bölgesinde çift cihaz çalışılması gerek sonuç almak için ilk önce yapman gereken bir kadın doğum doktoruna gidip hormon testini yenilemek eğer problem devam ediyorsa doktorun sana ilaç verir genelde doğum kontrol hapı olur ilacı kullanarak lazere gitmen lazım iğneli ye gelince eğer yüzün delik teşik olduysa bir daha oraya gitme çünki öle bir şey olmamalı o an için kızarıklık normal ama delik teşik olması uygulamayı yapan kişinin bu işi iyi yapmadığını gösterir lekelere gelince epilasyon sonrası ister lazer ister iğneli olsun mutlaka işlem sonu +50 spf bir güneş koruyucu mutlaka kullanmalısın moralini bozma özgüvenin kırılmasın iyi bir merkez bul ve bu sorundan kurtul cnm.Benim mesleğim olduğu için dayanamadım yazmak istedim yardımcı olmuşumdur umarım yine sormak istediğin bir şey olursa cevaplarım

"Ben buyum/böyleyim, kabul etmiyorsan boşanma dilekçeni ver! Vermeyeceksen de bu muhabbeti kapat/uzatma ve bir daha açma." gibisinden uyarabilirsiniz eşinizi. Üslubu çok çirkin, tepki göstermekte haklısınız.

Canım hangi şehirdesin..bende iğneli oldum hem de tüm vucut nerdeyse ama hic bi şekilde cukurluk ve leke oluşmadı.gittiğim bayanı şiddetle tavsiye ederim..sayesinde sadece alt bacagimla uğraşıyorum su an..favori çene benim de inanılmazdı..ama hic kalmadı çok şükür..bi arkadaşım a tavsiye ettim yanlış sokağa girmiş başka bir bayana gitmiş kızın kolunu resmen yaktı 6 ayda iyileşmedi..sonra şenay hanıma gittik birlikte çok memnun kaldı.dilersen özelden yerini tarif ederim ist saysan..bu isin ehlidir.20 yildir bu isi yapıyor kendisi..asla leke çukur kaldı diyeni duymadım orda..bende simdi hamileyim..Allah kısmet ederse doğumdan sonra son kalan alt bacağa gidip kıllara bay bay dicem:)

kapatıcı ve pudra önerilerinize ben de katılıyorum. ama lazer epilasyon sürecinde ağda ile ya da cimbizla almasi mümkün değil. bunu yapması sureci basarisiz kılar. lazer surecinde en fazla jiletle alınabilir tuyler, ki jileti de yüzüne kullanmasını tavsiye etmem. süreç bitene kadar sabırlı olmaktan başka çare yok.

konu sahibi, lazere devam edin, sonuç verecektir. Eşinizin kırıcı tavrını da bu kadar takmayın.muhim olan sizin ne düşündüğünüz.

Lazerde leke ya da iğne izi mi kalıyo

O zaman ne anladım o işten kıl biter lekeyle uğraş dur sonra

O kendi bi tarafindaki killara baksin....tovbe ya rabbim ya....
Bu kadar okuz olmayi nasil basariyormus...

Ya iyi bir yere gidin alın parayi esinizden iz kalmasın. Bi kere yüze ne cesaret lazer gittiniz ki direk iğneli yaptırsaydiniz.bir de güneş koruyucu kullanmazsaniz leke olur.en iyisini alın

Sucluymussun gibi ezilip buzulme ve ne kadar kirildigini duzgunce anlat lutfen..

Bu erkeklere yaranilmaz. Ben kendimi böyle de beğeniyorum , mutluyum de ve bir daha lazere falan gitme. Canına yazık değil mi

Lazerden once su hormnal sorunu tedavi etseniz belki kendiliginden gececekti, hormon dengeleri bozulmus belliki birden bire tuglenme basladigina gore.
Yazik kendinize eziyet etmeyin igne fakan cildinizi mahvetmissiniz yazik dedgilmi. Baska bir lazer merkezine gidin cogaltmasi garip geldi bana agda falan idare edin ama en onemlisi isin sebebini kokunu cozmek hormonlarin dengesizligi sadece dis gorunus degil sagliginizida cok etkiler

Kuzum yanlış anlama ama ilk fırsatta kocandan kurtul, bu adam biraz daha yaşın ilerlesin seni yanında tutmaz

Ben olsam ortalığı yıkardım. Gitsin six pack yapsın göğüs kıllarını temizletsin o zaman. Sen bunu kafaya neden takıyosun. Bi cinnet geçir. Görsün gününü. hastalık bi de seninki destek olmalı.

Canım şağol,doktor şuanda bir şeyin kalmadı diyor ama kıllar kaldı,yaa nasıl desem ilaç kullandım doğum kontrol dahada çoğalttı, igneliye iki yer değiştirdim,şuan gittiğim yer işini iyi yapan bir merkez ama cildiye doktoru ,çok hassas cilt yapım var dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…