- 13 Mart 2015
- 400
- 160
- 53
- 40
Arkadaşlar önerileriniz teselliniz beni çok mutlu etti,Ben sizi fazla yormadan cilt yapımı tam olarak anlatayım,Aşırı terleyen ve yağlı cildim var,yaz kış terlerim,Kendine bakan yani vücut temizliğine özen gösteren biriyim,zaten ona temiz olmak için vücut lazerine gittim.Benim over kistim vardı oda bıyık bölgedeki kılların daha kalın çıkmasına sebep oldu,Bu eşimi rahatsız ediyordu takıntı yaptı eee ,alınacak boya geldiğinde iple alıyordum tabi ben alana kadar uzaması lazım bunuda görüp konuşuyordu,Yok diğer bayanların neden yok vs,Lazere gitsene bunun çaresi yokmu deyip durdu.Bende dayanamayıp lazere gittim.Yüze uygulanmaması gereken cihazı uyguladılar,ve bıyık bölgesi dökülüyor ne hikmetse yanaklarımda ve boyun bölgede çenemde çıkmaya başladı sonuç bu,olmayan yerdeki kılları uyandırmış.Doktora gittim iğneliye gitmelisiniz dedi.Sonuç bu.Benim iğnenin girdiği yerlerde çukurlar oldu,güneş koruyucu verdi doktor oda fayda etmedi yani lekelerden geçtim delikler sinir bozucu,sarartıcı kesinlikle olmaz dahada uzatır kılları,kıldan bıktım birde eşimin takıntıları, Oda diyor kapatıcı yok şundan bundan sürsene adamı anlayamıyorum cildim tağriş oluyor çok terliyorum diyorum ,Doktoro giderken onuda götüreceğim birde doktordan duysun kendi eserinin durumunu