Eşim yüzümdeki kıllara taktı

Arkadaşlar önerileriniz teselliniz beni çok mutlu etti,Ben sizi fazla yormadan cilt yapımı tam olarak anlatayım,Aşırı terleyen ve yağlı cildim var,yaz kış terlerim,Kendine bakan yani vücut temizliğine özen gösteren biriyim,zaten ona temiz olmak için vücut lazerine gittim.Benim over kistim vardı oda bıyık bölgedeki kılların daha kalın çıkmasına sebep oldu,Bu eşimi rahatsız ediyordu takıntı yaptı eee ,alınacak boya geldiğinde iple alıyordum tabi ben alana kadar uzaması lazım bunuda görüp konuşuyordu,Yok diğer bayanların neden yok vs,Lazere gitsene bunun çaresi yokmu deyip durdu.Bende dayanamayıp lazere gittim.Yüze uygulanmaması gereken cihazı uyguladılar,ve bıyık bölgesi dökülüyor ne hikmetse yanaklarımda ve boyun bölgede çenemde çıkmaya başladı sonuç bu,olmayan yerdeki kılları uyandırmış.Doktora gittim iğneliye gitmelisiniz dedi.Sonuç bu.Benim iğnenin girdiği yerlerde çukurlar oldu,güneş koruyucu verdi doktor oda fayda etmedi yani lekelerden geçtim delikler sinir bozucu,sarartıcı kesinlikle olmaz dahada uzatır kılları,kıldan bıktım birde eşimin takıntıları, Oda diyor kapatıcı yok şundan bundan sürsene adamı anlayamıyorum cildim tağriş oluyor çok terliyorum diyorum ,Doktoro giderken onuda götüreceğim birde doktordan duysun kendi eserinin durumunu

Canım hangi şehirdesin..bende iğneli oldum hem de tüm vucut nerdeyse ama hic bi şekilde cukurluk ve leke oluşmadı.gittiğim bayanı şiddetle tavsiye ederim..sayesinde sadece alt bacagimla uğraşıyorum su an..favori çene benim de inanılmazdı..ama hic kalmadı çok şükür..bi arkadaşım a tavsiye ettim yanlış sokağa girmiş başka bir bayana gitmiş kızın kolunu resmen yaktı 6 ayda iyileşmedi..sonra şenay hanıma gittik birlikte çok memnun kaldı.dilersen özelden yerini tarif ederim ist saysan..bu isin ehlidir.20 yildir bu isi yapıyor kendisi..asla leke çukur kaldı diyeni duymadım orda..bende simdi hamileyim..Allah kısmet ederse doğumdan sonra son kalan alt bacağa gidip kıllara bay bay dicem:)
Antalya dayım canım

Ay bu erkekler..

Kendilerinin totolarina gobeklerine kadar kil dolu olunca yapi meselesi bilmemne; sevip evlendigi karisinin saglik sorunu dolayisiyla bir sekilde tuy cikti mi sorun.. Oldu canim.. Esiniz cok kiriciymis.

Tuyler hakkinda da sunu soyleyim. Ay takvimine gore agdayla veya baska bir sekilde kokunden alirsaniz zamanla inceliyor. Burada da var. Dolunay epilasyonu basligi altinda. Bir blogda da var. Ismi Kozmikbakim. Inceleyin isterseniz.

Ama tabi once hormonal sorunu cozmeniz lazim.. Cok gecmis olsun.

çok acımasızca olmuş bu tavrı ne kadar ayıp :KK12:sende artık kırıldığını belli etsen iyi olur alınmıyor zannediyor galiba nasıl kelimeleri savuruyor bu kadar rahatça insan sevdiğini bu kadar incitebilir mio_O

Cildim bu halde ,yaaa doğru söyleyin okadarmı kötü,ama bu h
received_10154041198344173.webp
alede eşim getirdi yüzümü onun takıntıları yüzünden yani,yanak bölgem tam çıkmamış ordada delikler var
received_10154041198439173.webp
received_10154041198439173.webp

Canım şağol,doktor şuanda bir şeyin kalmadı diyor ama kıllar kaldı,yaa nasıl desem ilaç kullandım doğum kontrol dahada çoğalttı, igneliye iki yer değiştirdim,şuan gittiğim yer işini iyi yapan bir merkez ama cildiye doktoru ,çok hassas cilt yapım var dedi
Cnm kıllar kalır gitmez malesef düzelsede hormonların bir kere çıktığı zaman tekrar kendisi dökülmez ama yenileri çıkmaz bide alexandr diye bir cihaz var lazer cihazı çok güçlü olduğu için bunu yüz bölgesine uygulatma tekrar başlarsan çünki uyuyan kıl köklerini uyandırıp fazlalaştırır aklında olsun iğnelide öyle iz kalıyosa kılın köküne giremiyodur yapan uzman cnm benimde cildim çok hassas ve lekelenmeye müsait her kış soyduruyorum yüzümü bu lekeler için sen mutlaka güneş koruyucu kullanmalısın olan lekeleri yok etmez ama yenilerinin oluşmasını engeller tatlım bide tekrar lazere başlarsan x light yada ıpl serisinden bir cihaz ve diod ütüleme bir arada kullanan bir merkez bul tatlım birde en önemlisi bunu yapcaksan kendin için yap eşin için değil destek olması gerekirken seni daha da üzmüş ona sinir oldum

Çok üzülüyorum arkadaşlar, 9 yıllık evliyim 7 yaşında oğlum var.4 yıldır Hormonel sebeplerden çenemde kıllar çıktı bıyıklar da var tabi,lazere gittim ama çoğalttı,tabi lazerede eşimin kılların çıkmış bunların çaresi yokmu demesinden bıkıp gittim,keşke gitmeseydim. Şimdide iğneliye gidiyorum,cildim çok hassas ,iğnenin girdiği yerlerde delikler ve izler kaldı ,onlara bile laf ediyor,Evde pek fark etmiyor ama güneş de daha çok belli oluyor,Bugün bana dediki, senin lazer ne oldu,bende dedim haftaya.Her yerin leke bune kendine baksana dedi ,ama öyle böyle değil fena taktı ,gururum kırıldı.amacı ne beni üzdüğünün farkında değilmi diyorum.Bu durum hiç hoşuma gitmiyor,ben ona temiz olayım diye vücuduma lazere gittim,Kafam karışık:mad::mad::KK43:
bn yüzüme komple lazer yaptiriyorum gayet tertemiz oluyo herkeste soyler hicbisey yok diye...siz hangi makinaya girdiniz de cogaltti?

ayrica igneliye sakin gitmeyin yara bere icinde kalıyor insan ve lekeri gecmiyor.

Cnm kıllar kalır gitmez malesef düzelsede hormonların bir kere çıktığı zaman tekrar kendisi dökülmez ama yenileri çıkmaz bide alexandr diye bir cihaz var lazer cihazı çok güçlü olduğu için bunu yüz bölgesine uygulatma tekrar başlarsan çünki uyuyan kıl köklerini uyandırıp fazlalaştırır aklında olsun iğnelide öyle iz kalıyosa kılın köküne giremiyodur yapan uzman cnm benimde cildim çok hassas ve lekelenmeye müsait her kış soyduruyorum yüzümü bu lekeler için sen mutlaka güneş koruyucu kullanmalısın olan lekeleri yok etmez ama yenilerinin oluşmasını engeller tatlım bide tekrar lazere başlarsan x light yada ıpl serisinden bir cihaz ve diod ütüleme bir arada kullanan bir merkez bul tatlım birde en önemlisi bunu yapcaksan kendin için yap eşin için değil destek olması gerekirken seni daha da üzmüş ona sinir oldum
Teşekkür ederim, banada alexs uyguladılar bu yüzden bu hale geldi,olmayacak başka yerlere bakmam lazım doğru söylüyorsun

Yüze yapılan lazer ince tüyleri kalınlaştırıyor.
İğneli daha iyi ama güvenli bir yere gitmek ve mutlaka güneşten korumak gerekiyor.

bn yüzüme komple lazer yaptiriyorum gayet tertemiz oluyo herkeste soyler hicbisey yok diye...siz hangi makinaya girdiniz de cogaltti?

ayrica igneliye sakin gitmeyin yara bere icinde kalıyor insan ve lekeri gecmiyor.
için gittim halime bakın
Alexs canım bıyık

Dedim gülüyor, gitmeseydin bilmediğin yere diyor,yaa üste çıkıyor
Cnm sana iğneli epilasyon yapılmaz ki mahvolursun lazer şart dediğim gibi cihaz önemli pko bildiğim kadarıyla öle bir anda geçmez çok hastamız oldu senden daha kötü durumda olan tatlım sonuç aldık ama tekrar doğum kontrol hapına başlayıp lazere başlaman şart bitanem yani ikisi bir arada olmalı ve dediğim cihazlarla olmalı işlem iğneliye gitme sen olmaz daha kötü olur cildin bitanem zaten bunu kendin için yap boşwer eşini iyice araştır ucuz yerlere gitme cihazları sor merkezlere ben sana yardımcı olurum bana yazarsın burdan

Cnm sana iğneli epilasyon yapılmaz ki mahvolursun lazer şart dediğim gibi cihaz önemli pko bildiğim kadarıyla öle bir anda geçmez çok hastamız oldu senden daha kötü durumda olan tatlım sonuç aldık ama tekrar doğum kontrol hapına başlayıp lazere başlaman şart bitanem yani ikisi bir arada olmalı ve dediğim cihazlarla olmalı işlem iğneliye gitme sen olmaz daha kötü olur cildin bitanem zaten bunu kendin için yap boşwer eşini iyice araştır ucuz yerlere gitme cihazları sor merkezlere ben sana yardımcı olurum bana yazarsın burdan
Teni esmer normal lazer olur mu ki böyle esmer tene iğneli yapiyorlat

çok geçmiş olsun ne oluyor bu erkeklere neden bu kadar düşüncesizler anlamıyorum

Teni esmer normal lazer olur mu ki böyle esmer tene iğneli yapiyorlat
Cnm xlight esmer ve bronz tenler için kullanılan bir cihaz diod ütüleme zaten ten rengi sorun değil.Ama alex beyaz tenli ve kalın tüylü bayanlar için uygun zaten yanlış cihaz kullanılmış kıllar uyanmış fazlalaşmış o yüzden alex beyaz tenli bir bayanın yüzüne bile uygulanmamalı çünki çok güçlü bir cihazdır bırak kılların çoğalmasını yanık ve lekede risklidir yüz bölgesinde iğneli epilasyonla bu kadar kıl toplanmaz saatler sürer ve çok acılı olur birde uygulayan kişi acemiyse yada işini çok iyi yapmıyorsa felaket olur

Çok teşekkür ederim sağolun, Antalya da yaşıyorum inşallah iyi yapan yer bulurum,sizin yüzüme önerdiğiniz ciğaz nedir neyle geçer acaba

Çok teşekkür ederim sağolun, Antalya da yaşıyorum inşallah iyi yapan yer bulurum,sizin yüzüme önerdiğiniz ciğaz nedir neyle geçer acaba
Cnm bir kere iki cihaz kullanılcak unutma bunu çok tercih etmiyor merkezler çünki maliyeti daha fazla oluyor o merkeze dolayısıyla iki kat fazla atış gidiyor.Ama sonuç almak için yüzde böle olmak zorunda.sen sor tatlım xlight bu yeni çıkan bir cihaz gerçi o yoksa ıpl serisinin herhangi bir modeli olur ve üzerine diod ütüleme uygulanmalı.Hem bu cihazlar acısız canın yanmaz çok fazla ve işlemden sonra mutlaka güneş koruyucu sakın onu sürdürmeden çıkma zaten islemi yapan estetisyen bunu uygulamak zorunda

Back
X