- 21 Ağustos 2014
- 325
- 158
- 303
- Konu Sahibi jelibaloncuk
-
Yaa çok tatlısınızYemek vs yapmam o günde açıklama olarak telefona daldım derim gerci bunları onun düşünmesi gerek zorla kısa süre istediğini yapar tek cozum ek olarak adam akıllı konuşup böyle devam edersen telefonunla sana mutluluklar dilerim canım derim ben olsam.
Haklısınız bir de bebek sahibi olmak istiyor ama ben bu durumu değiştirmeden çocuk istemiyorum zaten olmuyo o ayrı konu daama eşimden sogudugumu hissediyorum zaten kaç gündür sogugum ona karşı beni hasta hasta bırakıp gittiği için
Bence size olan duyguları değişmiş, veya karakteri böyledir bunu en iyi siz bilirsiniz, birde sizi kaybetmekten korkmuyorZaten öncesinde yumuşak yumuşak söyledim ama sonra çileden çıkardı kavgaya dönüştü. Kavga dedigime bakmayın sesimizi bile yukseltmeyiz ama o gün hem kıskandım hem kırıldım öyle işte
Sevgiliyken taviz vermemek çok önemli bakın şu an cefasini çekiyorum yaptiramadiklariminSevgilim de öyle yanımda telefon da oyun oynuyor hiç ilgilenmiyor artık canıma tak etti ayrılcam
Adamın ekmeğine yağ sürersin . Evlilikte olmayacak bütün huylar var adamda , sen gittiğinde sihirli değnek değmeyecek .Biletimi aldım bile ..zaten soyluyodum ailemin yanına gitmek istiyorum diye
Dogru evliyken zor ben zaten sevilmediğimi anladım zorla da sevdirememSevgiliyken taviz vermemek çok önemli bakın şu an cefasini çekiyorum yaptiramadiklarimin
Sevgisini belli etmez ama bana bişey olcak diye odu kopar telefona bakmazsan bişey oldu diye düşünüp eve birilerini yollar ama nedense her hastalandigimda arkadaşlarıyla sozlesmis olur beni yalnız birakirBence size olan duyguları değişmiş, veya karakteri böyledir bunu en iyi siz bilirsiniz, birde sizi kaybetmekten korkmuyor
Bence karşınıza alıp ciddi bir konuşma yapın, veya sizde onunla ilgilenmeyin o konuşmadan konuşmayın başka uğraşlarla ilgilenin, onu umursamayın rol yapın, bunu farkedip yaklaşabilirSevgisini belli etmez ama bana bişey olcak diye odu kopar telefona bakmazsan bişey oldu diye düşünüp eve birilerini yollar ama nedense her hastalandigimda arkadaşlarıyla sozlesmis olur beni yalnız birakir
Valla çok kararliyim gidicem bir hafta kalicam bakalim ne olacak ama küs gibi gitmicem taktik yapym çok mutluymus gibi yapym da dünyanın onun etrafında döndüğünü sanmasin ..eskiden olsa gidemem bırakamam ben yokken ne yer ne içer nasıl tek yatar diyodum artık onemsemiyomus gibi yapicamAdamın ekmeğine yağ sürersin . Evlilikte olmayacak bütün huylar var adamda , sen gittiğinde sihirli değnek değmeyecek .
Konuşmayı daha önce yaptım ama beni psikolojisi bozuk yaptıBence karşınıza alıp ciddi bir konuşma yapın, veya sizde onunla ilgilenmeyin o konuşmadan konuşmayın başka uğraşlarla ilgilenin, onu umursamayın rol yapın, bunu farkedip yaklaşabilir
Peki döndün herşey aynı adamın yine umrunda değilsin , ne yapçaksın?Valla çok kararliyim gidicem bir hafta kalicam bakalim ne olacak ama küs gibi gitmicem taktik yapym çok mutluymus gibi yapym da dünyanın onun etrafında döndüğünü sanmasin ..eskiden olsa gidemem bırakamam ben yokken ne yer ne içer nasıl tek yatar diyodum artık onemsemiyomus gibi yapicam
Yaa bı de görseniz dışarıdan nasıl mülayim nasıl ilgili ama arkadaşıma anlatıyorum inanamadiAdamın ekmeğine yağ sürersin . Evlilikte olmayacak bütün huylar var adamda , sen gittiğinde sihirli değnek değmeyecek .
Valla artık ya o beni öldürür ya ben onuPeki döndün herşey aynı adamın yine umrunda değilsin , ne yapçaksın?
Hayatının hatasını yaparsın.Biletimi aldım bile ..zaten soyluyodum ailemin yanına gitmek istiyorum diye
Daha önce olsa senin annen şöyle kardesin böyle ben ailemin yanına gidiyorum sen de onlarla kal derdim fakat yarın ne yapicam biliyo musunuz ben çok darlandim bu ara çok yoruldum gidiyim biraz kafamı dinleyim kuzenlerimle arkadaşlarımla goruseyim bana iyi gelir zaten burda kimsem yok dicem. Daha önce gidicegmi söylemiştim yok demisti ama o da farkında cok yiprandigiminHayatının hatasını yaparsın.
Belkide amacı bu.
İptal et biletini acık bilet yaptırt gitme.
Yazdıklarına göre evet farkında ve bilerek umursamıyormus gibi davranıyor sana oyüzden gitme diyorum bu kadar umursamaz davranması normal degil gibi geldi hani altında baska sebep varmısta söyleyemiyormus sen sıkılda uzaklas ondan gibi davranıyor. Ben olsam kavgaysa kavga son raddeye kadar oturur yüzlesirdim sen gidince kafan rahat olmayacak emin ol buna. Yinede sen bilirsin...Daha önce olsa senin annen şöyle kardesin böyle ben ailemin yanına gidiyorum sen de onlarla kal derdim fakat yarın ne yapicam biliyo musunuz ben çok darlandim bu ara çok yoruldum gidiyim biraz kafamı dinleyim kuzenlerimle arkadaşlarımla goruseyim bana iyi gelir zaten burda kimsem yok dicem. Daha önce gidicegmi söylemiştim yok demisti ama o da farkında cok yiprandigimin
Eşimin niye öyle davrandığını az çok biliyorum ipleri vermek istemiyo.. biraz bilerek ilgisiz davraniyo sırf beni simartmamak için ve de istiyo ki hep ben onun peşinde kosayim yüz vermeyim de kiymetim artsın.. bunu yeni evlenen arkadaşına soylerken duydum aynen böyle tavsiye verdiYazdıklarına göre evet farkında ve bilerek umursamıyormus gibi davranıyor sana oyüzden gitme diyorum bu kadar umursamaz davranması normal degil gibi geldi hani altında baska sebep varmısta söyleyemiyormus sen sıkılda uzaklas ondan gibi davranıyor. Ben olsam kavgaysa kavga son raddeye kadar oturur yüzlesirdim sen gidince kafan rahat olmayacak emin ol buna. Yinede sen bilirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?