Eşim yüzüme bile bakmıyor

Yaa çok tatlısınız onu da denedim ama bana eksi olarak döndü ne yazık ki

Benim size aman yapın yada yapmayın deme gibi bir haddim yok ama gerçek şu ki önce o bebeği haketsin bebeğin annesine iyi davransin. Siz öz degerinizin farkında olun yeter ki evliliği kurtarmak tutmak ayrı şey gereğinden fazla fedakarlık ve üzülmek ayrı şey. Hakkınızda hayırlısı olsun

Kağıt üzerinde ki bir evlilik.
Ben olsam çeker giderim ailemin evine. Eğer peşinizden geliyorsa sizi seviyordur. Gelmiyorsa da telefonuyla mutluluklar.

Zaten öncesinde yumuşak yumuşak söyledim ama sonra çileden çıkardı kavgaya dönüştü. Kavga dedigime bakmayın sesimizi bile yukseltmeyiz ama o gün hem kıskandım hem kırıldım öyle işte
Bence size olan duyguları değişmiş, veya karakteri böyledir bunu en iyi siz bilirsiniz, birde sizi kaybetmekten korkmuyor

Bence size olan duyguları değişmiş, veya karakteri böyledir bunu en iyi siz bilirsiniz, birde sizi kaybetmekten korkmuyor
Sevgisini belli etmez ama bana bişey olcak diye odu kopar telefona bakmazsan bişey oldu diye düşünüp eve birilerini yollar ama nedense her hastalandigimda arkadaşlarıyla sozlesmis olur beni yalnız birakir

Sevgisini belli etmez ama bana bişey olcak diye odu kopar telefona bakmazsan bişey oldu diye düşünüp eve birilerini yollar ama nedense her hastalandigimda arkadaşlarıyla sozlesmis olur beni yalnız birakir
Bence karşınıza alıp ciddi bir konuşma yapın, veya sizde onunla ilgilenmeyin o konuşmadan konuşmayın başka uğraşlarla ilgilenin, onu umursamayın rol yapın, bunu farkedip yaklaşabilir

Adamın ekmeğine yağ sürersin . Evlilikte olmayacak bütün huylar var adamda , sen gittiğinde sihirli değnek değmeyecek .
Valla çok kararliyim gidicem bir hafta kalicam bakalim ne olacak ama küs gibi gitmicem taktik yapym çok mutluymus gibi yapym da dünyanın onun etrafında döndüğünü sanmasin ..eskiden olsa gidemem bırakamam ben yokken ne yer ne içer nasıl tek yatar diyodum artık onemsemiyomus gibi yapicam

Bence karşınıza alıp ciddi bir konuşma yapın, veya sizde onunla ilgilenmeyin o konuşmadan konuşmayın başka uğraşlarla ilgilenin, onu umursamayın rol yapın, bunu farkedip yaklaşabilir
Konuşmayı daha önce yaptım ama beni psikolojisi bozuk yaptı dur bu defa ilgisiz davraniyim aynı onun gibi yapym bakalım gerçekten kaçan kovalaniyor mu

Peki döndün herşey aynı adamın yine umrunda değilsin , ne yapçaksın?

Kizlar çok teşekkür ederim derdime ortak oldunuz fikirlerinizi sundunuz Söylediklerimizi uygulamaya caliscam ben yarın sabah gidiyorum bakalım bir haftada neler değişecek geldiğimde eskisi gibi mi olacak değişmiş mi olacak yoksa iyice mi ilgisiz olacak yazarım yine buraya

Hayatının hatasını yaparsın.
Belkide amacı bu.
İptal et biletini acık bilet yaptırt gitme.
Daha önce olsa senin annen şöyle kardesin böyle ben ailemin yanına gidiyorum sen de onlarla kal derdim fakat yarın ne yapicam biliyo musunuz ben çok darlandim bu ara çok yoruldum gidiyim biraz kafamı dinleyim kuzenlerimle arkadaşlarımla goruseyim bana iyi gelir zaten burda kimsem yok dicem. Daha önce gidicegmi söylemiştim yok demisti ama o da farkında cok yiprandigimin

Yazdıklarına göre evet farkında ve bilerek umursamıyormus gibi davranıyor sana oyüzden gitme diyorum bu kadar umursamaz davranması normal degil gibi geldi hani altında baska sebep varmısta söyleyemiyormus sen sıkılda uzaklas ondan gibi davranıyor. Ben olsam kavgaysa kavga son raddeye kadar oturur yüzlesirdim sen gidince kafan rahat olmayacak emin ol buna. Yinede sen bilirsin...

Reactions: H M
Bana gore esiniz annesinin davasini guttugu icin size ilgisiz davraniyor
Cunku aynisini benim esim de bana yapiyor yillardir annesi ile gorusmuyorum diye ...
Annesinin kucuk kuzucugu hala esiniz de benim esim de ...
Ayni sorunlar bizde de var ... bizde de cocuk yok ...
Istedigi kadar esim annesinin davasini gudebilir bana umrumda degil annesi yuzunden yillardir ben ne yasadigimi cok iyi biliyorum ...
Esinizi annesi dolduruyor olabilir siz hakliysaniz konularda esiniz patlayamamiş sizden boyle intikam aliyor olabilir...
Eger kvalideniz konusunda hakliysaniz geri vites yapmayin ne gidip onun evini temizleyin ne de arkasindan ogluna konusun..
Bir an once cocuk yapmaya bakin kendiniz ugrasmaniz acisindan size iyi gelir bebek esinizi takmazsiniz ...
Esiniz eline telefon mu aldi siz de alip gecin karsisina su mu istedi mesela duymayin ...
Siz kendiniz diyorsunuz adam sizden emin karim beni seviyor ilgisi alakasi tam biliyor bu adamin kaybetme korkusu yok ki niye sizinle ilgilensin
Butun dunyayi esinizin etrafinda donduruyorsunuz zaten adam mutlu rahat ...

Eşimin niye öyle davrandığını az çok biliyorum ipleri vermek istemiyo.. biraz bilerek ilgisiz davraniyo sırf beni simartmamak için ve de istiyo ki hep ben onun peşinde kosayim yüz vermeyim de kiymetim artsın.. bunu yeni evlenen arkadaşına soylerken duydum aynen böyle tavsiye verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…