Eşim yüzüme bile bakmıyor

Yani kizlar ben ne yapabilirim de eski halimize donebilirim diye çözüm arıyorum çözüm sunmak isteyenler buyursun yazsin
Öncelikle sorunun sizde değil eşinizde olduğunu kabullenin. Siz bunu kabullenmeden eşiniz zaten anlamayacaktır ki.

Adam 6da geleceğine 12de geliyor.
Geç saatte birliktelik istemiyor ama gece 12de geliyor.
Bir de piyasa takibi başlığı altında saatlerce sadece telefonla uğraşıyor.
Tüm bunlara rağmen sorun nasıl sizde oluyor?

Yüzleşmeye hazır değil bence

Bunu yazmamın sebebi evde bakımlı ol demenize gerek kalmasın diye idi. Buna mi takildiniz simdi.. herkes eşi tarafından begenilmek ister ne var bunda
Bu durumun görsellikle arzuyla bir alakası yok, sizi arzulayan adam pijamaylada arzular, sizin aranızdaki iletişim bağı kopmuş, büyük ihtimalde o koparmış, yani şahsen benim eşim eve gelecek benimle ilgilenmeyecek konuşmayacak telefonla uğraşacak, yapamaz ki böyle birşey, rüyamda görsem inanmam, bazen dominant olmak iyidir

Evet bu yüzden az önce karar verdim birkaç gunlugune annemlere gidicem belki yoklugumda biraz kiymetimi anlar ozler

Ben şu anda çalışmıyorum ailemden uzak memleketteyim burda çok az arkadaşım var onlar da bize uzak oturuyolar sürekli gideceğim bir yer yok haliyle çok bunalıyorum gelince de eşime sariyorum daha dün annesi yüzünden tartistik esim sürekli arkadaşlarıyla görüşür beni evde yalnız bırakır zaten sorun herkesi kendinden çok düşünüp beni dusunmemesi ..benim derdim ise ben ne yapayım da bu adam benimle ilgilensin

Zorla ilgilenmesini saglayamazsınız ki ailenizin yanına gitmeniz da esinizin işine gelir bence. Eve gelince benimle ilgilen diyen olmayacak nasılsa.

Konusmak cözmüyorsa ya görmezden gelip bu şekilde devam edeceksiniz yada esinize böyle devam edemeyeceğinizi söyleyeceksiniz ,boykey bir fikriniz varsa aklınızda. Üzgünüm ama yaşadığını şey evlilik değil. Baştan bu kadar çok dışarı çıkmasına müsade etmemeniz lazımdı.

Tabi ki en doğru kararı verecek olan sizsiniz ama bu tarz şeyler (evi dönmek üzere terk etme/ geri dönme) ilişkiyi zedeliyor bence.
Söyle söyleyim zaten birkaç gündür eşimin ailesi yüzünden tartışıyoruz sürekli onlardayiz ve orda bütün işler benim uzerimden geciyo görümcem de elini bı ise surmuyo ben iyice sinirleniyorum eşim de bu yüzden bunaldigimin da farkında ben istiyorum ki gidym biraz da evinin eşinin kıymetini anlasın ilgisi artsin

Bende uzağa evlendim hiç tanıdığımda yok burda, ama ben yapım itibariyle yalnızlığı seviyorum ve kendimi güçlü yetiştirdim, sizin psikolojinizde önemli elbet ama güçlü olmak zorundasınız, özellikle kv için evindeki huzurunu bozma ve asla ona annesini şikayet etme, sebebi belli o annesi, ne yaparsa yapsın ona karşı düşünceleri değişmez değişemez bu onun elinde değil herkesin annesi değerli, kız sinirini at ama ona yansıtmamaya çalış, ipleri ona vermişsin, ilgilenmemek seni bırakıp dışarı çıkmak, en baştan bunları engelleyecektiniz, birde evinizi asla bırakmayın, gerekirse o gitsin, ne yılışık olun ne negatif, kendinize uğraşlar bulun ve lütfen milleti düşünmeyin kendinize değer verin sadece

karsinizdakinin değişmesini istiyorsanız önce siz degismelisiniz. Size eksiginiz var kotusunuz demiyorum. Sadece bir yerde sıkıntı olmaya başladıysa bir şeyler değişmesi gereklidir. Burda acı çeken taraf siz olduğunuz için değişmesi gereken sizsiniz. Esinizin kendi sosyal hayatida var evine geldiğinde onu bekleyen bir kadın olduğunu biliyor alışmış.onu sasirtin demiycem bundan sonra artık yapacaklarinizi kendiniz için yapın evlisiniz diye hayatınız bitmiş değil.

KV sorun etmeyin diyosunuz ama geçenlerde gecenin 3unde KV aradı oğlum gel çok hastayım acile götür diye o gün götürdü bir de işten sonra birlikte ziyaretine gittik. Hastalığı da ne biliyo musunuz adet olmuş karnı agriyomus .. iki gün önce ben ateslendim tır tır titriyodum ama beyefendi okey oynamaya gitti.. bu yüzden kavga ettik ben bunu nasıl soylemeyim simdi

Haklısınız bir de bebek sahibi olmak istiyor ama ben bu durumu değiştirmeden çocuk istemiyorum zaten olmuyo o ayrı konu da ama eşimden sogudugumu hissediyorum zaten kaç gündür sogugum ona karşı beni hasta hasta bırakıp gittiği için

Demekki eşiniz size şefkat duymuyor, ciddi bir dille kırıldığınızı söyleyin kavga etmek yerine, son çare zar atacaksınız, böyle yaşamaktansa, bunu göze alamıyorsanız yapacak pek birşey yok

Yemek vs yapmam o günde açıklama olarak telefona daldım derim gerci bunları onun düşünmesi gerek zorla kısa süre istediğini yapar tek cozum ek olarak adam akıllı konuşup böyle devam edersen telefonunla sana mutluluklar dilerim canım derim ben olsam.

Demekki eşiniz size şefkat duymuyor, ciddi bir dille kırıldığınızı söyleyin kavga etmek yerine, son çare zar atacaksınız, böyle yaşamaktansa, bunu göze alamıyorsanız yapacak pek birşey yok
Zaten öncesinde yumuşak yumuşak söyledim ama sonra çileden çıkardı kavgaya dönüştü. Kavga dedigime bakmayın sesimizi bile yukseltmeyiz ama o gün hem kıskandım hem kırıldım öyle işte

Sevgilim de öyle yanımda telefon da oyun oynuyor hiç ilgilenmiyor artık canıma tak etti ayrılcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…