- 11 Ocak 2017
- 2.830
- 9.590
- 158
- 36
- Konu Sahibi jelibaloncuk
-
Öncelikle sorunun sizde değil eşinizde olduğunu kabullenin. Siz bunu kabullenmeden eşiniz zaten anlamayacaktır ki.Yani kizlar ben ne yapabilirim de eski halimize donebilirim diye çözüm arıyorum çözüm sunmak isteyenler buyursun yazsin
Yüzleşmeye hazır değil benceÖncelikle sorunun sizde değil eşinizde olduğunu kabullenin. Siz bunu kabullenmeden eşiniz zaten anlamayacaktır ki.
Adam 6da geleceğine 12de geliyor.
Geç saatte birliktelik istemiyor ama gece 12de geliyor.
Bir de piyasa takibi başlığı altında saatlerce sadece telefonla uğraşıyor.
Tüm bunlara rağmen sorun nasıl sizde oluyor?
Eminim de hatta birlikte bakıyorduk bazenpiyasa olduguna emin misin baska biseye bakiyor ayik ol bacim
Bu durumun görsellikle arzuyla bir alakası yok, sizi arzulayan adam pijamaylada arzular, sizin aranızdaki iletişim bağı kopmuş, büyük ihtimalde o koparmış, yani şahsen benim eşim eve gelecek benimle ilgilenmeyecek konuşmayacak telefonla uğraşacak, yapamaz ki böyle birşey, rüyamda görsem inanmam, bazen dominant olmak iyidirBunu yazmamın sebebi evde bakımlı ol demenize gerek kalmasın diye idi. Buna mi takildiniz simdi.. herkes eşi tarafından begenilmek ister ne var bunda
Evet bu yüzden az önce karar verdim birkaç gunlugune annemlere gidicem belki yoklugumda biraz kiymetimi anlar ozlerÖncelikle sorunun sizde değil eşinizde olduğunu kabullenin. Siz bunu kabullenmeden eşiniz zaten anlamayacaktır ki.
Adam 6da geleceğine 12de geliyor.
Geç saatte birliktelik istemiyor ama gece 12de geliyor.
Bir de piyasa takibi başlığı altında saatlerce sadece telefonla uğraşıyor.
Tüm bunlara rağmen sorun nasıl sizde oluyor?
Bence gitme .Evet bu yüzden az önce karar verdim birkaç gunlugune annemlere gidicem belki yoklugumda biraz kiymetimi anlar ozler
Ben şu anda çalışmıyorum ailemden uzak memleketteyim burda çok az arkadaşım var onlar da bize uzak oturuyolar sürekli gideceğim bir yer yok haliyle çok bunalıyorum gelince de eşime sariyorum daha dün annesi yüzünden tartistik esim sürekli arkadaşlarıyla görüşür beni evde yalnız bırakır zaten sorun herkesi kendinden çok düşünüp beni dusunmemesi ..benim derdim ise ben ne yapayım da bu adam benimle ilgilensinBu durumun görsellikle arzuyla bir alakası yok, sizi arzulayan adam pijamaylada arzular, sizin aranızdaki iletişim bağı kopmuş, büyük ihtimalde o koparmış, yani şahsen benim eşim eve gelecek benimle ilgilenmeyecek konuşmayacak telefonla uğraşacak, yapamaz ki böyle birşey, rüyamda görsem inanmam, bazen dominant olmak iyidir
Tabi ki en doğru kararı verecek olan sizsiniz ama bu tarz şeyler (evi dönmek üzere terk etme/ geri dönme) ilişkiyi zedeliyor bence.Evet bu yüzden az önce karar verdim birkaç gunlugune annemlere gidicem belki yoklugumda biraz kiymetimi anlar ozler
Biletimi aldım bile ..zaten soyluyodum ailemin yanına gitmek istiyorum diyeBence gitme .
Zorla ilgilenmesini saglayamazsınız ki ailenizin yanına gitmeniz da esinizin işine gelir bence. Eve gelince benimle ilgilen diyen olmayacak nasılsa.Ben şu anda çalışmıyorum ailemden uzak memleketteyim burda çok az arkadaşım var onlar da bize uzak oturuyolar sürekli gideceğim bir yer yok haliyle çok bunalıyorum gelince de eşime sariyorum daha dün annesi yüzünden tartistik esim sürekli arkadaşlarıyla görüşür beni evde yalnız bırakır zaten sorun herkesi kendinden çok düşünüp beni dusunmemesi ..benim derdim ise ben ne yapayım da bu adam benimle ilgilensin
Söyle söyleyim zaten birkaç gündür eşimin ailesi yüzünden tartışıyoruz sürekli onlardayiz ve orda bütün işler benim uzerimden geciyo görümcem de elini bı ise surmuyo ben iyice sinirleniyorum eşim de bu yüzden bunaldigimin da farkında ben istiyorum ki gidym biraz da evinin eşinin kıymetini anlasın ilgisi artsinTabi ki en doğru kararı verecek olan sizsiniz ama bu tarz şeyler (evi dönmek üzere terk etme/ geri dönme) ilişkiyi zedeliyor bence.
Bende uzağa evlendim hiç tanıdığımda yok burda, ama ben yapım itibariyle yalnızlığı seviyorum ve kendimi güçlü yetiştirdim, sizin psikolojinizde önemli elbet ama güçlü olmak zorundasınız, özellikle kv için evindeki huzurunu bozma ve asla ona annesini şikayet etme, sebebi belli o annesi, ne yaparsa yapsın ona karşı düşünceleri değişmez değişemez bu onun elinde değil herkesin annesi değerli, kız sinirini at ama ona yansıtmamaya çalış, ipleri ona vermişsin, ilgilenmemek seni bırakıp dışarı çıkmak, en baştan bunları engelleyecektiniz, birde evinizi asla bırakmayın, gerekirse o gitsin, ne yılışık olun ne negatif, kendinize uğraşlar bulun ve lütfen milleti düşünmeyin kendinize değer verin sadeceBen şu anda çalışmıyorum ailemden uzak memleketteyim burda çok az arkadaşım var onlar da bize uzak oturuyolar sürekli gideceğim bir yer yok haliyle çok bunalıyorum gelince de eşime sariyorum daha dün annesi yüzünden tartistik esim sürekli arkadaşlarıyla görüşür beni evde yalnız bırakır zaten sorun herkesi kendinden çok düşünüp beni dusunmemesi ..benim derdim ise ben ne yapayım da bu adam benimle ilgilensin
KV sorun etmeyin diyosunuz ama geçenlerde gecenin 3unde KV aradı oğlum gel çok hastayım acile götür diye o gün götürdü bir de işten sonra birlikte ziyaretine gittik. Hastalığı da ne biliyo musunuz adet olmuş karnı agriyomus .. iki gün önce ben ateslendim tır tır titriyodum ama beyefendi okey oynamaya gitti.. bu yüzden kavga ettik ben bunu nasıl soylemeyim simdiBende uzağa evlendim hiç tanıdığımda yok burda, ama ben yapım itibariyle yalnızlığı seviyorum ve kendimi güçlü yetiştirdim, sizin psikolojinizde önemli elbet ama güçlü olmak zorundasınız, özellikle kv için evindeki huzurunu bozma ve asla ona annesini şikayet etme, sebebi belli o annesi, ne yaparsa yapsın ona karşı düşünceleri değişmez değişemez bu onun elinde değil herkesin annesi değerli, kız sinirini at ama ona yansıtmamaya çalış, ipleri ona vermişsin, ilgilenmemek seni bırakıp dışarı çıkmak, en baştan bunları engelleyecektiniz, birde evinizi asla bırakmayın, gerekirse o gitsin, ne yılışık olun ne negatif, kendinize uğraşlar bulun ve lütfen milleti düşünmeyin kendinize değer verin sadece
Haklısınız bir de bebek sahibi olmak istiyor ama ben bu durumu değiştirmeden çocuk istemiyorum zaten olmuyo o ayrı konu dakarsinizdakinin değişmesini istiyorsanız önce siz degismelisiniz. Size eksiginiz var kotusunuz demiyorum. Sadece bir yerde sıkıntı olmaya başladıysa bir şeyler değişmesi gereklidir. Burda acı çeken taraf siz olduğunuz için değişmesi gereken sizsiniz. Esinizin kendi sosyal hayatida var evine geldiğinde onu bekleyen bir kadın olduğunu biliyor alışmış.onu sasirtin demiycem bundan sonra artık yapacaklarinizi kendiniz için yapın evlisiniz diye hayatınız bitmiş değil.
Demekki eşiniz size şefkat duymuyor, ciddi bir dille kırıldığınızı söyleyin kavga etmek yerine, son çare zar atacaksınız, böyle yaşamaktansa, bunu göze alamıyorsanız yapacak pek birşey yokKV sorun etmeyin diyosunuz ama geçenlerde gecenin 3unde KV aradı oğlum gel çok hastayım acile götür diye o gün götürdü bir de işten sonra birlikte ziyaretine gittik. Hastalığı da ne biliyo musunuz adet olmuş karnı agriyomus .. iki gün önce ben ateslendim tır tır titriyodum ama beyefendi okey oynamaya gitti.. bu yüzden kavga ettik ben bunu nasıl soylemeyim simdi
Zaten öncesinde yumuşak yumuşak söyledim ama sonra çileden çıkardı kavgaya dönüştü. Kavga dedigime bakmayın sesimizi bile yukseltmeyiz ama o gün hem kıskandım hem kırıldım öyle işteDemekki eşiniz size şefkat duymuyor, ciddi bir dille kırıldığınızı söyleyin kavga etmek yerine, son çare zar atacaksınız, böyle yaşamaktansa, bunu göze alamıyorsanız yapacak pek birşey yok
Sevgilim de öyle yanımda telefon da oyun oynuyor hiç ilgilenmiyor artık canıma tak etti ayrılcamKizlar eşim telefon bağımlısı resmen. Ama öyle oyun falan oynamaz biseyler araştırır piyasa bakar. Eşim memur eve gelir gelmez telefona sarılır tuvalete giderken bile telefonunu da alır. Yatana kadar telefonla uğraşır sonra ben yatıyorum iyi geceler der öper uyur. Eskiden film izlerdik şimdi o telefona bakiyo ben tek başıma izliyorum. Yemek vakti hızlı hızlı yer kalkar beni tek başıma sofrada bırakır. Bu yüzden çok tartıştık hatta telefonu fırlatıp kirmisligim bile var. Denemedigim şey kalmadı dikkatini sadece belli bı sure cekebiliyorum. Kussem de çok surmuyo en fazla yarım saatBu arada öyle bakımsız da dolasmam evde. Zaten çevrem tarafından beğenilen biriyim evde de güzel olmaya çalışırım ama ne yaptıysam dikkatini çekemiyorum bu yüzden cinsel hayatımız da çok değişti hiç icimden birlikte olmak gelmiyo. eşimle 3 yıllık evliyiz ama aramızda eskisi gibi bı bağ yok artık siz olsanız ne yapardınız ben ne yapmalıyım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?