esim yüzünden intiharin esigine geldim :(

Nasil anlamaz ki o derdten falan

Sen cok duzgun kullaniyorsun ha o zaman bide nin ayri yazilmasi gerektigini de biliyorsundur.ayrica herkesin yuvasi boyle degil her erkek esini darp etmiyor ana avrat kufretmiyor

Darp raporu al hemen. Maas kartin ondaymid musteri hizmetlerini ara kayip basvurusunda bulun iptal olsun yenisini alirsin.

pislik herif..
kendisi ağzına geleni saysın..sana gelince kadın yapmaz..
önce vursun sonra da kadın mısın desin..
tatlım bence iyyce bi sürt bu adamın burnunu..
bi müddet ayrı kal..
eğer peşinde sürünmesse bas kıçına tekmeyi..
fazla gelmişsin ona sen..kendine başka köle bulsun..

Valla canım mesajımı şimdi görür müsün bilmiyorum ama sonradan pisman olacağın bişey yapma bu gece bi yalnız kal iyice düşün tart bu evliliğe bir şans verilir mi sevgi saygı varmı yokmu yarın ne yapacagina karar verirsin şimdi ne desen ne yapsan yarın farklı olacak iyi düşün.

Çok çok geçmiş olsun canım.
Allah yardımcın olsun.

Şuan okuduklarıma inanmak bile istemiyorum. Eşinin yaptığına katlanması gerektiğini söyleyenler olmuş, neymiş ayrıl diyenler mutluluğunuzu istemiyormuş. Bu ülkede binlerce kadın kocaları yüzünden ölüyor uyan eey Türk kadını. Bugün 3 tane daha can yitirdik bu nedenle. Siz nasıl olurda bunu savunursunuz hayretler içerisindeyim. Tüm dünyada ilk kez kadınlara özgürlük canım ülkemde verilmişken, bu ezilmişlik neden anlamıyorum. Sonrasında da bu erkekler neden şiddete meyilli deniliyor. Böyle normalmiş gibi davrananlar olduğu sürece değişmez böyle gelmişş böyle giderr. Ancak dilerim Rabbim aklı başında insanlara çocuk nasip eder. Böyleleri sadece zarar ziyan.

kendi gözümden bir öneride bulunmuştum fakat sinirlerinize hakim olamamışsınız.. Oğlak burcuymuşsunuz , bir oğlak olarak söylüyorum bu davranıs asla kabul edılemez bır seydir.. yanlış anlamayın bekara boşamak kolaydır o yüzden size boşanın edin diyemem bu sizin kendi hür iradenizdir.. Fakat size verebileceğim son tavsiye mesafe koymanız uzaklaşın eşinizden. Öfkeyle kalkan zararla oturur. Affedin barışın sarılın demiyorum. Ama boşanında demiyorum. Sizin ailenizi sizden baska kımse bilemez. Bu olaylarda ne hissettiğinizi ne istediğinizi nelere kızdıgınızı yıne siz bilirsiniz. Aile ortamınızı ve eşinizin diğer davranslarnı bılmedgm ıcın yorm yapamam. Fakat biraz uzak kalıp sakinleşmeye çalışın . gerekirse bırkac hafta uzaklasın. Ama önemli olan ailenizin yanına gitmek arkadaslarnzla her daım bırlıkte olmak değil. Kendi iç sesinizi dinlemeye calısın köşenize çekilin. oturup enine boyuna düşünün . Ani ve fevri kararlar vermeyin. Eşinizin pskolojik desteğe ihtycı oldugunu düşünüyorum. Fakat sizinde profesyonel bi yardım almanız şart. Özgüveniniz kırılmış ve saldırgan bir tutum içerisindesiniz.. Unutmayın susarsanız çok şey duyarsınız. Bir müddet bekleyin,sonra en doğru kararı zaten verirsiniz ama şuanda değil ,şuanda vereceğiniz karar çok ani olur en azından birkaç gün sabredin evden uzaklaşın. Darp raporunu sakın ihmal etmeyin. Fakat eşinize darp raporm var demeyin bu onu daha çok kızdırır. Mesafe koymaz,tepkınızı bellı etmenız tekrar tekraar ve tekraar yasanır bu durum daha cok yıpranırsınız. Boşanma niyetınde deglsenız hatasnı anlatmaya calısın fakat bosanmayı dusunuyorsanızda kendi köşenize cekılıp her ayrıntıyı düşünmenizi tavsiye edebilirim.Büyük geçmiş olsun , bol bol dua edin hersey olacagına varır.. İnançlı birimisiniz bilmiyorum,öyleyseniz abdest alıp yasin okuyun. Kendinizi sıkmaya devam ederseniz olan size olur.. Allah yardımcınız olsun..

Iki tarafta inatci olunca isler bu noktaya geliyor malesef.. Bi tarafin alttan almasi lazim eve geldiginde konu uzamasaymis isler bu noktaya gelmezmis hakkinizda hayirlisi..

Tamam bir hata etmişsiniz,küfür etmişsiniz ama eşiniz buda art niyet aramamalıydı. Kaldı ki yanlış olan birşeyin karşılığında daha büyük bir yanlış yapılarak sorun halledilmez. Size çok ağır küfürler etmiş,ilkte değil üstelik. Böyle aşağılayan,bencil bir adamla yaşanır mı bilmem.
Çocuğunuz yok,hakaret var,küfür var neden intihar etmek yerine böyle bir adamı çekemem deyip ayrılmıyorsunuz?
Üstelik maddi gücünüz de yeterli.:44:

Küfür etmişsin denilip denilip duruluyor anlamadım ki ben sanki milletin ağzından hiç kaçmamış böyle şeyler :44::44:
Ablacım adam sözünü tutmuyor,bir de ne pis küfürler etmiş öyle ya saygı, sevgi,hoşgörü hiçbir şey kalmamış. Nasıl dayanıyosun kii

Süper bir yorum

eşiniz hem küfürbaz hem şiddet uygulamaya meyilli-hatta uygulamış bile- hem de erkekleri daha üstün gören, kadınları insan olarak değil de köle veya robot olarak gören biriymiş anladığım kadarıyla.böyle biriyle hayat geçmez bence ya ben olsam asla katlanamazdım heralde.

yanlış yönlendirmek istemem canım son kararı yine sen verirsin ama ben olsam 1 dk duramam. bi kere kadınlığını eleştirme var dayak var her şeyden önce saygısızlık var. katlanmayın lütfen böyle erkeklere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…