- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
- Konu Sahibi karmakarisik56
-
Oglak burcuyum canım esim koç
Nasil anlamaz ki o derdten falanO kotuymus izin alma durumin yokmu .mrslegin ne ogtetmen falansan cok zor ama..baska bi yerse sansin olabilir...ama bem eci terketmeni dogru bulmadim.onu oyle cezalandirmak istiyorsun ee otele gittin simdi..aricak merak etsin surunsun istiyorsun
...daha fazla kotuye gidecek.o gitsin evden.otellerde bereye kadsr kalicaksin bicyerw kadsr sonra tekrar eve.ee be degisecek..hic birsey.yapabilirsen mutlaka biraz kafa dinle derim.bu adama iyi bivders lagzim oyle otelde kalmayla olmaz o
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ikinizde inatçısınız değilmieşim oğlak burcu..evlenmelik bir burç diyebilrim..mükemmeliyetçi yönleri olmasa daha iyi olurdu sanki?
Al işte örnek böyle bu sitede çok var. Dünya umrunda değil kaç kurtul bilmem ne yazık. Daha türkçemizi düzgün kullanamıyor bide bunun laflarına itibar edip hareket edeceksen et canım hayat senin.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi.
Yorumunuzu okuyunca ister istemez gülümsedim.
Çünkü ben de sizin gibi tavsiye verenlerin, her evliliğin böyle olacağını, bunlara sabredilmesi gerektiğini, kendisinin de yaşadığını ama affettiğini anlatanlar için aynısını düşünüyorum. Bence siz gereken saygıyı görmediğiniz için kimse görmesin istiyorsunuz, kocanız saygısızlık yaptığı için herkesin kocası öyle sanıyorsunuz, hatta umuyorsunuz.
Kabullenmişlikleriniz ve yaşadıklarınız olabilir. Ama size bir şeyden bahsedeyim, dünyada eşini el üstünde tutan, ciddi bir şekilde hiç kırmamış erkekler var. Biliyorum çok acı geliyor, insan kendisi gibidir herkes diye sabrediyor falan da değil işte.
İnsan kendisine gösterilecek saygıya kendisi karar verir, konu sahibi de bunu aklından çıkarmasın.
Mesaj atmis
Evden ciktin dönüşün olmayacak yazmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?