esim yüzünden intiharin esigine geldim :(

Pisman olacagini hic sanmıyorum((
Simdi teyzemi arayacagim cok akilli gungormus kariyerli bi kadindir. 23 yillik evli. O bana bi yol gosterir. Bi büyügumun aklina fikrine ihtiyacim var.

Hakkında hayırlı olsun. Allah yardım etsin. Evli değilim ama bir yuvanın yıkılması oldukça zordur sanırım.
Ama sen mutlu olmayı, yaşamayı bilen bir kadın olabilirsin.
Hem çok şükür ki işin gücün bir mesleğin var. Kendi ayakların üstünde durabilirsin.
Kafandaki karışık düşüncelerden soyutlan. Dinlen.
Ağlamak istiyorsan ağla ama ağlarken kendine zarar verme. Dik dur güçlü ol.
Umarım güzel günler seni bekler :)

o yazılanlar o kadar mantıksız ki. boşverin zaten dikkate almaya değer değil. siz ne küfrü ne de dayağı hak edecek birşey yapmadınız. gayet de güçlü bir kadınsınız ayrıca, tepkinizi gösterebiliyorsunuz, evden ayrılmışsınız. sonuna kadar haklısınız.

Anladığım kadarıyla eşin sana ilk kez küfür etmiyor. Sözel ve psikolojik şiddet var, bir de üstüne dayak eklenmiş.
Ne yazık ki böyle erkekler değişmez.
Bir erkek karısına küfür edip dövüp sonra tekrar nasıl karı koca hayatı yaşayabiliyor çok garip gerçekten...
Bir erkeğin karısına küfür etmesi çok ağır gerçekten..

Son düzenleme:
yasadiklarin unutulmaZ ve birdaga bama sinirlenirse gebe yaparmi diye dusunup durusun.. ben tepkini hakli buldum.ama eve gelip kinusma ce iletisimin cok yanlis..sakince konussaydinizz jeske..ikinizde dinirle hareket edip be hale gelmissiniz.ama evi twrketmekle iyi yaptigini dusunmuyorum..bisanacafibida esini pisman etmek istiyorsun muhtemelen.edersin.ama evde kalsaydin ve onun yuzune bile bakmasaydin gunlerce twpkisine gore bosanma kararini verirdin.ama bi acidanda iyi yapmissin kafani dinlersin..orda biraz isinden izin al bicarkadas yada ailene git.bosanicam falan deme.ararsa bu evliligi yurutmwk istemiyorum. seninle olmuyor bivsure kafami dinleyip bosabma davasini acicam.kararima saygi duymaktan baska sabsin yok dersin. ben hayatimda kufur siddet istemiyorum seninle bu sekilde cocuk bile yapamam.boyle bi baba istemiyorum dersin.okadar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hayatım herkesin sorunları var ama böyle şeylerde intiharı aklına bile getirmemen lazım ne dertler var daha bir bilsen. sakince konuş özür dile ne hissetiiğini ve ne beklediğini anlat o da normal bir insansa seni anlar sana istediğin gibi yaklaşacaktır o zaman

canım ya sen küfür etmemişsin ki.. o kadar konuşma olsun aranızda. ayrıca o lafında ona dair birşey de yok kendin için söylemişsin. eziyetini kendin çekeceksin anlamında ne var bunda. kendi küfürcü olduğundan küfüre yormuş..varsay o sinirde ağzından çıktı.. hemen o şekilde karşılık mı vermesi lazımdı.. sinirlenmişsin ama sakin ol deyip seni uyarabilirdi.. ama alınacak gücenecek hiçbirşey yok.

eşin küfür etmeyen biri olsa yadırgamıştır diyeceğim de eşin küfürbazın teki.. üstelik eşine o durumda hakaret edip aşağılamış..

senin yanında olması gereken bir anda.. yani sebep ne olursa olsun sen öfkelisin.. alttan alıp seni sakinleştirmesi gerekirken yaptığına bak..

ama burda kusura bakma suçlu sensin.. İntiharı düşündüğü için.. Yahu sen niye bu kadar ondan aşağı hissediyorsun kendini. o böyle yapmak istemiş sen de kabul ediyorsun.. o nerde çalışıyor.

öyle değil. senin işin var gücün var o seni kaybettiğine üzülsün.. niye onun esiri oluyorsun.tamam eşin birlikte karar vermeniz lazım anlaşmanız lazım.. ama böyle bir olayda bu şekilde küfür etmesi hiç normal değil.

evden ayrılmışsın inşallah hayırlısı olur canım. peki takıntılı mıdır.. yani her ne kadar öyle davransa da senin peşini bırakmaz mı.. yoksa aranız zaten kopuk mu..

Guzel yazmissiniz
Simdi teyzemi arafim numarasini aldi.
Evlilik mutlu olmak icin yapilan biseydir. Mutsuzsaniz ayrilirsiniz bu cok dogal kisilikleriniz uymuyorsa ayrilirsiniz. Onun yetistigi kultur dogu kulturu ve eger kendisini değiştiremez ise cekmezsin kizim ben arayip senin sesinin kotu geldigini bi durum olup olmadogini soracagim dedi. Offfffffffff . Dayakla hicbiseyin olmadigini olmayacagini anlamasi lazim. Ama bi konusalim yine olmazsa ayrilirsin bu cok dogal dedi

Birakir pesimi ya.

Zaten dedi bosanalim diye bu laf cok sık geciyodu
Kavgalarimizda.
Teyzemde bana senin dedigin lafta fazla bisey yok dedi bu arada. Hatali bi soz ama o an kotu durumda olan semdin onun kendisini degil seni dusunmesi gerekirdi dedi.

şöyle düşündüm ,çaydanlığı atmasaydın beli kavga büyümeyecekti sonuç olarak sana vurmayacaktı...ve çaydanlığı atmasaydın sana vuracak bir adam olduğunun belkide yıllarca farkına varmayacaktın ve beynini dağıtacaktı...iyi tarafından bak bence ...illede ayrıl fikrim değil yaşadığın ortamı en iyi sen bilirsin...benimde eşim kafasını kafama tokuşturmuştu bi defa...burdaki arkadaşlar vurmamışki dediler.darp raporu alınacak bile bişiy yoktu...hayatımı tehlikeye sokacak bişiy olsa belki başka davranırdım ama erkekler genelde bencildir bir başkası olsada bu yine böyle olacak bence...üzülmenin gereği yok ...hayatınızı birazda kendiniz için yaşayın benim gibi geç kalmayın

konu sahibi burada aklı başında mantıklı yazan arkadaşlara aldırış etme sen sadece bu arkadaşı dinle..bak senden beterini yaşmış ama şimdi çok mutluymuş sen onu dinle bizi boşver..ezdir kendini kocan sinirliymiş bırak dövsün seni hakaret etsin üstüne gitme o sakinleşsin barışır öpüşür halledersiniz.ah bu kk yüzünden ne yuvalar yıkıldı ne yuvalar bi bilsen

şöyle akıl veren kadınlara hastayım ben,sen katlanmışsın e ne bekliyorsun bütün kadınlar kocişlerinin türlü türlü manyaklıklarına katlansın sabretsin yeter ki türk aile birliği bozulmasın..off off vallahi kadınların kendini böyle ezdirmesinden nefret diyorum hadi sen bu hayata tamam demişsin herşeye razı olmuşsun da bari çok matah bişey gibi millete akıl verme.

Dayanamayacağım ,burda bazıları öyle bi konuşmış ki sanki konu sahibi boşansa biz kına yakıcaz! Evliliğin ilk yıllarıdır olur bunlar sabret diyorlar 5 yıl sonra çocuğun var sabret diyorlar , ama kimse o adama adam ol demiyor ! Dayak yemiş! bu doğal öyle mi? izleyeniniz vardır geçenlerde bir kadın kocası tarafından öldürüldü babası ( üveymiş sonra öğrendim) oldukça serinkanlı olabilir tartışmalar normaldir ben bile eşimi dövüyorum dedi, dayak normal birşey değildir arkadaşlar bunu normalleştiren bizleriz malesef! boşanmak istemiyorsa adam ve kadın aile terapistine gidebilirler, yarın çocuğu olsa çocuk bi ağlasa neden ağlıyor bu çocuk sen nasıl annesin diye dövebilecek potansiyelde farkındaysanız! dayak hiç bir canlıya yakışmaz.. siz evlatlarınızın başı ağrısa üzülen annelersiniz( bir çoğunuz) düşünün ki dayak yedi - olsun kızım ilk yıllar olur diyebilecekmisiniz?

o tip yorum yapanlarda dikkatimi çeken şey bende yaşadım bende dayak yedim bende şiddet gördüm vb...şeyler..ilk cümleleri genelde böyle..yani onların hayatında bunlar norma şeyler,kocanı sinirlendirme dayak yersin huyuna suyuna git yoksa döver seni..çünkü bu hayatı böyle görüyorlar..o yüzden bu kadar kolay normalleştirebiliyorlar ya da tepkileri az oluyor.

kadın kocasından bir sürü küfür yiyor,eve geliyor konuşmak için bi de üstüne şiddete maruz kalıyor cevap; canım duş al da sakinleş yuvanı yıkma..

sanki konu sahibi boşansa biz bayram edicez.

Teyzem ariyo kızlar

keşke iş teklifi geldiğinde baskın çıkıp teklifi değerlendirseydi..kızkardeşimde son kararı eşine bırakır sonra kavga ederler..

Bu esim cok ilginc bi insan ya
Teyzem aramis biz karmakarisik a ulasamadik aradik ama acmiyor yanindaysa verirmisin demis
Esimde o uyudu teyzecim demis ((
Teyzemle biraz konusmuslar zayifladinmi oructan dolayi demis teyzem. O da evet zayifladim demis
Teyzemde kizim sana iyi bakmiyomu demis
Esim de yok sagolsun iyi bakiyor tum yemekleri yapiyor demis
Teyzemde ona beni arat o zaman demis kapatmislar
Arkadasindaymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…