- 18 Temmuz 2014
- 1.650
- 1.570
- 163
- Konu Sahibi karmakarisik56
-
Pisman olacagini hic sanmıyorumCanım ben normalde bu tarz konular açıldığında aslında hep olucu yorumlar yazmaya çalışıyorum.
çünkü yuva yıkılması kadar acı bişey yok benim için. hep olumsuz yorum yapanlara da kızarım normalde
ancak sizin durumunuz biraz farklı, yani sen gerçekten bişey dememişsin. yani ne var ya ne daha neler söylüyor millet kocalarına da adam bu kadar tepki vermiyor. ben birebir şahidim. bu kadarı gerçekten çok fazla ve eşin kusura bakma ama ayının önde gideni.
ya akıllansın dönsün, yok akıllanmıyorsa bu şekilde hiç birşey demeden yaşanır mı bir ömür boyu bilemiyorum.
sen onu dedin de kendisi çok efendi küfür etmeyen biri olsa, yüzde yüz seni suçlayacağım. ama eşin iyice kendini padişah görüyor.
ayrı kalmanız daha iyi olmuş. emin ol bu gece pişman olacak. kafana vurduğu için, canını yaktığı için. gideceğin bir arkadaşın olsa en azından onda kalırdın bir hafta falan.
hakkınızda hayırlısı olsun.
Dus al otur evinde yazanlar olmus şoka girdim.
Adam kafama vurdu diyorum ya.
Bi namussuzluk yapmadim basini one egmedim
Sadece sana giren cikan bisey yok zaten dedim
Duydugum tum kufurlerin sebebi bu cumle.
O yeni evlilige alisamamis olabilir diyenler ilmus bende alisamadim o halde. Benimde kotu bi animda. Zayif bi zamanimda biraz olsun hata yapmaya hakkim yokmu.
Beni suclu bulanlar olmus ama hic kendimi suclu bulmuyorum.
Esyalarii aldim otele geldim. Muhtemelen o da bu gece eve gelmeyecektir. Fark bile etmeyecek yokluğumu yani
Simdi onun esas zoruna giden benim bi kadin okarak haddimi bilmemem. Ona gore bi kadin olarak kufur etmem. Ama ben kadini ikinci sinif goren bi anlayisla kulturle yetismedim
Yetistirilmedim.
Bosaninca pisman olursun yazan arkadasim ne icin pian olucam ya . Küfür duymadan geven gunlerim icinmi
Bosanma durumum olursa onu belirtir tayin ister giderim am millet susmaz iste.. sanki millet mi duyuyor benim yerime küfürleri. .
Esima hak verenler olmus. Kiskirtmissin yazanlar olmus
Zaten ben oma da soyledim. Surekli agzini kiracam deyip duruyorsun kir da artik sende kurtul bende dedim..
Yapacagi varsa yapsin dedim. Yaptida demekki yanilmamisim vicdanim rahat bu adam yarin bi 5 sene sonra beni cocugumum onundede dovebilirdi.
Bilmiyorum ya bana gore siddetin mazereti yok
Sinirlendim bir bahane olamaz
Guzel yazmissinizyasadiklarin unutulmaZ ve birdaga bama sinirlenirse gebe yaparmi diye dusunup durusun.. ben tepkini hakli buldum.ama eve gelip kinusma ce iletisimin cok yanlis..sakince konussaydinizz jeske..ikinizde dinirle hareket edip be hale gelmissiniz.ama evi twrketmekle iyi yaptigini dusunmuyorum..bisanacafibida esini pisman etmek istiyorsun muhtemelen.edersin.ama evde kalsaydin ve onun yuzune bile bakmasaydin gunlerce twpkisine gore bosanma kararini verirdin.ama bi acidanda iyi yapmissin kafani dinlersin..orda biraz isinden izin al bicarkadas yada ailene git.bosanicam falan deme.ararsa bu evliligi yurutmwk istemiyorum. seninle olmuyor bivsure kafami dinleyip bosabma davasini acicam.kararima saygi duymaktan baska sabsin yok dersin. ben hayatimda kufur siddet istemiyorum seninle bu sekilde cocuk bile yapamam.boyle bi baba istemiyorum dersin.okadar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Valla olaydan cok buraya yaziyo olmaniza sasirdim
Ben olsam elim ayagim tutmaz cok enteresan
Birakir pesimi ya.canım ya sen küfür etmemişsin ki.. o kadar konuşma olsun aranızda. ayrıca o lafında ona dair birşey de yok kendin için söylemişsin. eziyetini kendin çekeceksin anlamında ne var bunda. kendi küfürcü olduğundan küfüre yormuş..varsay o sinirde ağzından çıktı.. hemen o şekilde karşılık mı vermesi lazımdı.. sinirlenmişsin ama sakin ol deyip seni uyarabilirdi.. ama alınacak gücenecek hiçbirşey yok.
eşin küfür etmeyen biri olsa yadırgamıştır diyeceğim de eşin küfürbazın teki.. üstelik eşine o durumda hakaret edip aşağılamış..
senin yanında olması gereken bir anda.. yani sebep ne olursa olsun sen öfkelisin.. alttan alıp seni sakinleştirmesi gerekirken yaptığına bak..
ama burda kusura bakma suçlu sensin.. İntiharı düşündüğü için.. Yahu sen niye bu kadar ondan aşağı hissediyorsun kendini. o böyle yapmak istemiş sen de kabul ediyorsun.. o nerde çalışıyor.
öyle değil. senin işin var gücün var o seni kaybettiğine üzülsün.. niye onun esiri oluyorsun.tamam eşin birlikte karar vermeniz lazım anlaşmanız lazım.. ama böyle bir olayda bu şekilde küfür etmesi hiç normal değil.
evden ayrılmışsın inşallah hayırlısı olur canım. peki takıntılı mıdır.. yani her ne kadar öyle davransa da senin peşini bırakmaz mı.. yoksa aranız zaten kopuk mu..
sen eşinin huyunu bılıyorsundur keske bıraz ona gore konussaydın ofkelıykenn succ ıkınızdede var bence tabıkı senı dovmemelıydı ama olmus ıste ona kalırsa eşim benı kac sefer dovdu bır seferındee karyolann uzerıne atıp ustume cıktı kafamda zıpladı resmen cınnet gecırmıstı bu senedee hertarafım mosmor olmustu kapıya gelen komsuya kapııyı acamadım 10 gun falanda evden cıkmadım cunku cıkacak gıbı degıldıı onun ıcın bence darp raporu almaya gerek yok kararını vermıssen bosan gıtsın ama sevıyosan yıne donersın
Canım bak öfkeyle kalkan zararla oturur benim kaç tane arkadaşım bu şekilde yolları başvurduysa boşanma oldu sonradan da bin pişman oldu. Tabi kimselere diyemediler ama içinde yaşamak zorunda kaldılar. Sen dediğim gibi burada yazılanlara kesinlikle bakma bir duş al sakinleş gelince eve konuşma hatasını anlar. Evliliğin en zor dönemi zaten ilk yıllar aynı şeyleri hayya daha fazlasını ben yaşadım ama şimdi çok mutluyum ve hiç bir sorunumuz yok Allah'a şükür. Onu daha çok sinirlendirme belli ki ikinizde eğitimli insanlarsınız oturun konuşun bağırmadan hastaneye gidip darp raporu alıp karakola başvuru yapıp eline ne geçecek. O daha çok sinirlenecek belki evliliğiniz bitecek herşeyde bir hayır vardır sakin ol sabırlı ol. Her kavganı herkese açma bence her kafadan ayrı ses çıkar senin özelini kimse bilemez senden iyi onun için burada yazanlara pek aldırış etme. Valla bunlara kalırsa ortada Türk aile birliği kalmaz her kavga yapan ayrılsa böyle ne geçecek elinize ya Allah'ın bile sevmediği birşey iki insanın ayrılması yuva yıkılması
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi.
Dayanamayacağım ,burda bazıları öyle bi konuşmış ki sanki konu sahibi boşansa biz kına yakıcaz! Evliliğin ilk yıllarıdır olur bunlar sabret diyorlar 5 yıl sonra çocuğun var sabret diyorlar , ama kimse o adama adam ol demiyor ! Dayak yemiş! bu doğal öyle mi? izleyeniniz vardır geçenlerde bir kadın kocası tarafından öldürüldü babası ( üveymiş sonra öğrendim) oldukça serinkanlı olabilir tartışmalar normaldir ben bile eşimi dövüyorum dedi, dayak normal birşey değildir arkadaşlar bunu normalleştiren bizleriz malesef! boşanmak istemiyorsa adam ve kadın aile terapistine gidebilirler, yarın çocuğu olsa çocuk bi ağlasa neden ağlıyor bu çocuk sen nasıl annesin diye dövebilecek potansiyelde farkındaysanız! dayak hiç bir canlıya yakışmaz.. siz evlatlarınızın başı ağrısa üzülen annelersiniz( bir çoğunuz) düşünün ki dayak yedi - olsun kızım ilk yıllar olur diyebilecekmisiniz?
Teyzem ariyo kızlarDayanamayacağım ,burda bazıları öyle bi konuşmış ki sanki konu sahibi boşansa biz kına yakıcaz! Evliliğin ilk yıllarıdır olur bunlar sabret diyorlar 5 yıl sonra çocuğun var sabret diyorlar , ama kimse o adama adam ol demiyor ! Dayak yemiş! bu doğal öyle mi? izleyeniniz vardır geçenlerde bir kadın kocası tarafından öldürüldü babası ( üveymiş sonra öğrendim) oldukça serinkanlı olabilir tartışmalar normaldir ben bile eşimi dövüyorum dedi, dayak normal birşey değildir arkadaşlar bunu normalleştiren bizleriz malesef! boşanmak istemiyorsa adam ve kadın aile terapistine gidebilirler, yarın çocuğu olsa çocuk bi ağlasa neden ağlıyor bu çocuk sen nasıl annesin diye dövebilecek potansiyelde farkındaysanız! dayak hiç bir canlıya yakışmaz.. siz evlatlarınızın başı ağrısa üzülen annelersiniz( bir çoğunuz) düşünün ki dayak yedi - olsun kızım ilk yıllar olur diyebilecekmisiniz?
o tip yorum yapanlarda dikkatimi çeken şey bende yaşadım bende dayak yedim bende şiddet gördüm vb...şeyler..ilk cümleleri genelde böyle..yani onların hayatında bunlar norma şeyler,kocanı sinirlendirme dayak yersin huyuna suyuna git yoksa döver seni..çünkü bu hayatı böyle görüyorlar..o yüzden bu kadar kolay normalleştirebiliyorlar ya da tepkileri az oluyor.
kadın kocasından bir sürü küfür yiyor,eve geliyor konuşmak için bi de üstüne şiddete maruz kalıyor cevap; canım duş al da sakinleş yuvanı yıkma..
sanki konu sahibi boşansa biz bayram edicez.
Ne diyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?