- Konu Sahibi karmakarisik56
-
Bu esim cok ilginc bi insan ya
Teyzem aramis biz karmakarisik a ulasamadik aradik ama acmiyor yanindaysa verirmisin demis
Esimde o uyudu teyzecim demis((
Teyzemle biraz konusmuslar zayifladinmi oructan dolayi demis teyzem. O da evet zayifladim demis
Teyzemde kizim sana iyi bakmiyomu demis
Esim de yok sagolsun iyi bakiyor tum yemekleri yapiyor demis
Teyzemde ona beni arat o zaman demis kapatmislar
Arkadasindaymis
Teyzem aramis biz karmakarisik a ulasamadik aradik ama acmiyor yanindaysa verirmisin demis
Teyzemle biraz konusmuslar zayifladinmi oructan dolayi demis teyzem. O da evet zayifladim demis
Arkadasindaymis
Oyle mi dersin yoksa arkadasinin evinde oldugu icin konusamiyor da bulandirmiyormu ortaligiişte zaten kimin haklı olup olmadığı burda belli olmuş oldu
eğer sen haksız olsaydın, eminim ki teyzene ben kızınızdan bıktım bana şunları şunları söylüyor, böyle yaptı yok çaydanlığı devirdi falan filan diye başlardı anlatmaya.
gizlemeye çalışması zaten haksız olduğunun en büyük göstergesidir.
Böyle konuştuğuna göre bu durumu geçici sanıyor bilse evi terk ettiğini...
Ahh ahh dank edecek ama geç olacak
arkadaşada yazdım keşke iş teklifini değerlendirseydiniz bakın daha kötü oldu..bazen erkekler mantıklı düşünemez..yani sırf kocam öyle istedi diye hareket etmem..onu ikna tmeye çalışırım..Oyle mi dersin yoksa arkadasinin evinde oldugu icin konusamiyor da bulandirmiyormu ortaligi
Sessizce bitsin kafasindami acaba.
Esim belkide bu konulari benimle halletmeyi dusunuyor
Onlara yansotmayi dusunmuyor
Cok ilginc bi insan ya
Bencede bi bilse gunlugu bu kadar pahali bi otelde kaldigimi
Kosa kosa gelirdi barismaya
arkadaşada yazdım keşke iş teklifini değerlendirseydiniz bakın daha kötü oldu..bazen erkekler mantıklı düşünemez..yani sırf kocam öyle istedi diye hareket etmem..onu ikna tmeye çalışırım..
Zaten bu sitede var kendi mutlu olmayan Milleti'de mutsuz görmek isteyen. Hemen rapor al karokala gir ailene söyle ya bunları herkes biliyor kimse aptal değil önemli olan yapıcı olmak. Bir yuva kolay kurulmuyor ama yıkılması kolay olur. O yüzden ileride emin ol bunlar hep geçecek sıkıntılar her evlilikte kavga olur önemli olan eşinin sana sadakatı evine iyi bakması ara sıra tabiki kavgalar olacak. Yarın başkası ile evlensen gene aynısı olacak onun için sabır ve iletişim. Eşin sinirli ama sende çok sinirlisin sakin ol sessiz ol nefsine sinirine yenilme sabret.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi.
Arkadasindaymis
iyi yapmışsın sefan olsun..tatile gitme imkanınız yokmuydu bir tatil iyi gelirdi..vallahi eşimin bir arkadaşı var karı koca hesapları ayrıymış..kadın çalışıyorsa gözünü açık tutsun bence..
Al işte örnek böyle bu sitede çok var. Dünya umrunda değil kaç kurtul bilmem ne yazık. Daha türkçemizi düzgün kullanamıyor bide bunun laflarına itibar edip hareket edeceksen et canım hayat senin.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi.
Benim ailemin yamina gitmek gibi sansim yokki fevlet memuruyum çalışıyorum ayrilip gidemem oyle kafama goreerkekler biseylerin firlatilip kirilmasina falan coj sinirleniyotlar.ama istw hata iki kisilik.esin teyzene oyle dediyse yaptigindan utanc duymus muhtamelen.ama ayrilicanizi dusunmedigi icin acik vermek istememis sanki.gelip ozur diler.sana ricam evine din odani ayir ve konusma hic..bunu yaparsan bama tesekkur edersin sonra.cocuk gibi evden cikip giderek hic bisry cozulmez.evin orasi senin..kadin evi terketmez. etmeli oyuvayi yapan sensin.isine git gel kontakt kurma.sonra sadece drrsin aileme gidecegim diye cikar gidersin bi 1 hafta sonra.onun icine zaten kurt duser..sonra onunxtepkisine gore bi karar veririsin.bakalim krndini affettirecrkmi.ama barissaniz bile hemen evine donme pat diye.kafa dinlemem evliligimizi dusunmem lagzim.hep biyle kufur falan olursa seninle anne olmaya seni baba yaomaya karar veremem.ben oyle bi cocuk yetistirmek istemiyorum dersin.agzi yansin.az konusur oz konusutsun ve kapatirsin.biseyler derse lutfen sana olan son saygimi bitirmek istemiyorsan daga fazla arama.sende iyi dusun eger boyle gidecrjsr bitsin.iyi dusu iyi karar ver bunun tekrari yok drrsin.sonra o tamam canim cicim baslar zateb kanma ven dusunup iyice karar almani istiyorum der.bi zman birakirsin.elleme eve gelisin yalniz surunsun.ven eminim srviyorsunuz.daha ilk sene biraz taokiler asiri olmus fazlasiyla ama asila bilir ve bir sans verilebilir.ama cok saglam dur.evine don
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çalış eve gel yemek yap kolay değil banka ortamlarını biliyorum erkek kardeşimde bankadaççrekabet ortamı yoğun çalışma..allah yardımcın olsun..dedğim gibi..tamamen kararı eşine bırakman hataydı..işler ters gidince patlama noktası oldu..hepimiz profösyönel değiliz evlilikte..deneme yoluyla öğreniyoruz..ne burcusun..8 canim o da benim mantigima ters ya aile kavra.i nerde o zaman. Kumara filan yatirmiyosa guvenirim ben para konusunda
Valla sefam olsun
Oglak burcuyum canım esim koççalış eve gel yemek yap kolay değil banka ortamlarını biliyorum erkek kardeşimde bankadaççrekabet ortamı yoğun çalışma..allah yardımcın olsun..dedğim gibi..tamamen kararı eşine bırakman hataydı..işler ters gidince patlama noktası oldu..hepimiz profösyönel değiliz evlilikte..deneme yoluyla öğreniyoruz..ne burcusun..
sen eşinin huyunu bılıyorsundur keske bıraz ona gore konussaydın ofkelıykenn succ ıkınızdede var bence tabıkı senı dovmemelıydı ama olmus ıste ona kalırsa eşim benı kac sefer dovdu bır seferındee karyolann uzerıne atıp ustume cıktı kafamda zıpladı resmen cınnet gecırmıstı bu senedee hertarafım mosmor olmustu kapıya gelen komsuya kapııyı acamadım 10 gun falanda evden cıkmadım cunku cıkacak gıbı degıldıı onun ıcın bence darp raporu almaya gerek yok kararını vermıssen bosan gıtsın ama sevıyosan yıne donersın
Benim ailemin yamina gitmek gibi sansim yokki fevlet memuruyum çalışıyorum ayrilip gidemem oyle kafama gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?