esim yüzünden intiharin esigine geldim :(

Böyle konuştuğuna göre bu durumu geçici sanıyor bilse evi terk ettiğini...
Ahh ahh dank edecek ama geç olacak

işte zaten kimin haklı olup olmadığı burda belli olmuş oldu
eğer sen haksız olsaydın, eminim ki teyzene ben kızınızdan bıktım bana şunları şunları söylüyor, böyle yaptı yok çaydanlığı devirdi falan filan diye başlardı anlatmaya.
gizlemeye çalışması zaten haksız olduğunun en büyük göstergesidir.

Oyle mi dersin yoksa arkadasinin evinde oldugu icin konusamiyor da bulandirmiyormu ortaligi
Sessizce bitsin kafasindami acaba.
Esim belkide bu konulari benimle halletmeyi dusunuyor
Onlara yansotmayi dusunmuyor
Cok ilginc bi insan ya

Oyle mi dersin yoksa arkadasinin evinde oldugu icin konusamiyor da bulandirmiyormu ortaligi
Sessizce bitsin kafasindami acaba.
Esim belkide bu konulari benimle halletmeyi dusunuyor
Onlara yansotmayi dusunmuyor
Cok ilginc bi insan ya
arkadaşada yazdım keşke iş teklifini değerlendirseydiniz bakın daha kötü oldu..bazen erkekler mantıklı düşünemez..yani sırf kocam öyle istedi diye hareket etmem..onu ikna tmeye çalışırım..

Bencede bi bilse gunlugu bu kadar pahali bi otelde kaldigimi
Kosa kosa gelirdi barismaya

iyi yapmışsın sefan olsun..tatile gitme imkanınız yokmuydu bir tatil iyi gelirdi..vallahi eşimin bir arkadaşı var karı koca hesapları ayrıymış..kadın çalışıyorsa gözünü açık tutsun bence..

arkadaşada yazdım keşke iş teklifini değerlendirseydiniz bakın daha kötü oldu..bazen erkekler mantıklı düşünemez..yani sırf kocam öyle istedi diye hareket etmem..onu ikna tmeye çalışırım..

Aynen ya bendr cok pisman olfum ona
Bidaha ayni hatayi tekrar etmeyecegim
Kendi kararimi kimseye birakmayacagim

Yorumunuzu okuyunca ister istemez gülümsedim.

Çünkü ben de sizin gibi tavsiye verenlerin, her evliliğin böyle olacağını, bunlara sabredilmesi gerektiğini, kendisinin de yaşadığını ama affettiğini anlatanlar için aynısını düşünüyorum. Bence siz gereken saygıyı görmediğiniz için kimse görmesin istiyorsunuz, kocanız saygısızlık yaptığı için herkesin kocası öyle sanıyorsunuz, hatta umuyorsunuz.

Kabullenmişlikleriniz ve yaşadıklarınız olabilir. Ama size bir şeyden bahsedeyim, dünyada eşini el üstünde tutan, ciddi bir şekilde hiç kırmamış erkekler var. Biliyorum çok acı geliyor, insan kendisi gibidir herkes diye sabrediyor falan da değil işte.

İnsan kendisine gösterilecek saygıya kendisi karar verir, konu sahibi de bunu aklından çıkarmasın.

erkekler biseylerin firlatilip kirilmasina falan coj sinirleniyotlar.ama istw hata iki kisilik.esin teyzene oyle dediyse yaptigindan utanc duymus muhtamelen.ama ayrilicanizi dusunmedigi icin acik vermek istememis sanki.gelip ozur diler.sana ricam evine din odani ayir ve konusma hic..bunu yaparsan bama tesekkur edersin sonra.cocuk gibi evden cikip giderek hic bisry cozulmez.evin orasi senin..kadin evi terketmez. etmeli oyuvayi yapan sensin.isine git gel kontakt kurma.sonra sadece drrsin aileme gidecegim diye cikar gidersin bi 1 hafta sonra.onun icine zaten kurt duser..sonra onunxtepkisine gore bi karar veririsin.bakalim krndini affettirecrkmi.ama barissaniz bile hemen evine donme pat diye.kafa dinlemem evliligimizi dusunmem lagzim.hep biyle kufur falan olursa seninle anne olmaya seni baba yaomaya karar veremem.ben oyle bi cocuk yetistirmek istemiyorum dersin.agzi yansin.az konusur oz konusutsun ve kapatirsin.biseyler derse lutfen sana olan son saygimi bitirmek istemiyorsan daga fazla arama.sende iyi dusun eger boyle gidecrjsr bitsin.iyi dusu iyi karar ver bunun tekrari yok drrsin.sonra o tamam canim cicim baslar zateb kanma ven dusunup iyice karar almani istiyorum der.bi zman birakirsin.elleme eve gelisin yalniz surunsun.ven eminim srviyorsunuz.daha ilk sene biraz taokiler asiri olmus fazlasiyla ama asila bilir ve bir sans verilebilir.ama cok saglam dur.evine don

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

erkekler kadın ruhundan anlamıyor bence ben artık fazla bir şey anlatmıyorum eşime..

8 canim o da benim mantigima ters ya aile kavra.i nerde o zaman. Kumara filan yatirmiyosa guvenirim ben para konusunda
Valla sefam olsun

Dalga mı geçiyorsunuz anlamadım, yazan hanımefendi tuşlara yanlış basmış belli ki. Yalnız ''bide'' tuşlara yanlış basılarak yazılmaz, tam olarak da Türkçemizi düzgün kullanamama örneğidir.

Benim ailemin yamina gitmek gibi sansim yokki fevlet memuruyum çalışıyorum ayrilip gidemem oyle kafama gore

8 canim o da benim mantigima ters ya aile kavra.i nerde o zaman. Kumara filan yatirmiyosa guvenirim ben para konusunda
Valla sefam olsun
çalış eve gel yemek yap kolay değil banka ortamlarını biliyorum erkek kardeşimde bankadaççrekabet ortamı yoğun çalışma..allah yardımcın olsun..dedğim gibi..tamamen kararı eşine bırakman hataydı..işler ters gidince patlama noktası oldu..hepimiz profösyönel değiliz evlilikte..deneme yoluyla öğreniyoruz..ne burcusun..

Oglak burcuyum canım esim koç

Bu adam seni öldürebilir kardeşim farkındasın değil mi?
Kafana zıplamış, her yerini morartmış ölebilirdin biliyorsun değil mi?
Öldürünce de sinirliymiş sinirli anına denk gelmiş mi denecek allah korusun
Eşim polis, istanbulda karakolda çalışırken anlatırdı, kadın yüzü gözü mor halde gelip kocasından şikayetçi oluyor hop sonra da vazgeçiyor ee biz barıştık..
Adam kadının kolunu kırmış, kocam sinirliyken dövdü diye şikayetçi olmayanı mı ararsın...eşim de çok şaşırıyordu bu kadınlara müstehak o zaman diye...
Bir adam vardı yakın zamanlarda haberlerde karısını döverken öldürmüş, savunması da şu "her zaman dövdüğüm gibi dövdüm öldürme niyetim yoktu" ...

Benim ailemin yamina gitmek gibi sansim yokki fevlet memuruyum çalışıyorum ayrilip gidemem oyle kafama gore

O kotuymus izin alma durumin yokmu .mrslegin ne ogtetmen falansan cok zor ama..baska bi yerse sansin olabilir...ama bem eci terketmeni dogru bulmadim.onu oyle cezalandirmak istiyorsun ee otele gittin simdi..aricak merak etsin surunsun istiyorsun
...daha fazla kotuye gidecek.o gitsin evden.otellerde bereye kadsr kalicaksin bicyerw kadsr sonra tekrar eve.ee be degisecek..hic birsey.yapabilirsen mutlaka biraz kafa dinle derim.bu adama iyi bivders lagzim oyle otelde kalmayla olmaz o

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…