esim yüzünden intiharin esigine geldim :(

adamın öfke kontrolü sorunu var, neden daha mesajlarına cevap veriyorsun?
kapatıp telefonu yatsan da kafanı dinlesen?
sessizliğe gömülünce gör bakalım neler yapıyor

Ne kadar zor, bi çoğumuz için ne kadar tanıdık bazılarımız alışmış bile ne kadar üzücü. Allahım kimsenin yuvasına huzursuzluk vermesin çok zor. Sakin ol sadece tersleme sakince düşün belli ki çok severek evlenmişsin en az evlenmek kadar ciddi bir kararı düşünüyorsun. Boşanmanın Ucunda ölüm yok boşanabilirsin. Yok ben boşanamam diyorsan sana adım gibi emin olduğum bir ipucu vereyim bı evliliği insan gibi sürdürmek istiyorsan sen değişeceksin çünkü o asla değişmeyecek yine öfkelenince küfür üstüne gidince dayak ya boşan boşanmayacaksan da bu evliliği sürdürebilmek için hiçbir zaman fevri davranma şansın yok hani bazı arkadaşlar demiş ya sen kadınsın sinirlenemezsin küfredemezsin falan diye yanlış söylemiş sen böyle bir adamla evli kadınsın sinirlenemezsin küfredemezsin. Tekrar sakin ol iyi düşün kendine olan saygını kaybetme üzüm üzüme baka baka kararır demişsin ne olur sen ona benzeme onunla veya bir başkasıyla sen anne olacak insan yetiştireceksin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben bu adamın tehlikeli olduğunu düşünüyorum. Yukarıda arkadaş da yazmış eve çağırıyor silahı var her şeyi yapabilir. Bence eşinizi tahrik edip durmayın artık kapatın telefonu ya da cevap vermeyin sonu kötü olmasın allah korusun

canım eşin küfür ve şiddet uyguluyorsa kusura bakma ama kabadayı
mesleğinde var ki sen ona layık değilsinn .. Evlilikteki ilk derece saygıı ..
Sizde saygı biteli çookk olmuşş,sana saygı duymayan erkeği sevmiyosundur ..
Baban neden sevinir ayrıca? Kızına layık olmayan kabadayı kocanı sevmiyormu ?

Cnm bence sizin bi evlilik terapistine gitmeniz lazim. Ikiniz de boyle kotu seyler konusmamaniz lazim. Eger bir evlilikte saygi biterse hersey bitiyor. Esinin agzinin bu kadar bozuk olmasina gerek yok bence o cok yanliz ve uzucu konusmus sana karsi ha sende iyi birsey soylememissin ama uzgun ve kizginlik animda soyledigini tahmin ediyorum. Evlilikte eger bir taraf kizgin ise karsidaki taraf herzaman alttan almasi lazim. Ve karsi tarafin sakinlesmesini beklerm . Emin olki eger karsidaki sakinlesmisse soylemek istedillerin onun kafasina girer yoksa kizginlik animda sen birsey soylersin o birsey soyleyeceklerin havaya ucar gider. Ama mitlaka bir terapiste gitmeniz lazim. Yeni bide 1 senelik ev

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Dayağı normalleştirmiyorum yanlış anlaşılmasın.
Ancak bi'insanla tüm olumsuz yorumlara rağmen (bknz:aileniz) evleniyosunuz.
Huyunu suyunu, sinirini, neye ne tepki vereceğini biliyosunuz.
Dayak elbet normal değil ama huyunu bildiğiniz adama da giren çıkan mı var, yok altına yatıyorum bilmem ne, ki bunlar sadece yazdıklarınız Allah bilir sinirle iki tarafta nasıl çoştu.

Eğer bi'evliliğe devam etmek istiyosanız bi'tarafın sinirlerin gerildiği anda susmayı, ortamı terketmeyi bilmesi gerek. Yok ben neden alttan alayım, haklıyım niye gideyim diyosanız böyle bi'adamla evli kalmaya diretmeyin ohalde derim.

Zira adam hep böyleymiş, dayak yiyeceğiniz dünden belliymiş zaten.

Konu sahibi arkadasim yazmiyim dedim ama yapamadim!! Cok cabuk gaza gelen bir insansin sanirim burdaki yorumlarida okuyunca eve gidip o hirsla caydanligi firlatip meydan okudun resmen adama.. Oda siddete meyilli sanirim ki seni yatistiracagi yerde hirpaladi ve siddet uyguladi malesef.. Simdi isin icinden cik cikabilirsen.. Allah yardimcin olsun !!! Keske buraya yazip kendini yapilan yorumlarla daha cok dolduracagina annenle konussaydin eminim ki senin icin daha hayirli olurdu.. Burdaki tek yorum bosan elinde meslegin var sozu :) gecmis olsun tekrar...

Hakikaten algilamamakta diretiyorsunuz tamam arkadasim konu sahibi melaike melaike sonraki yorumlarima bir bak sonra devam edelim...

Canim konuyu okudum fakat tum yorumlari okuyamadm.Anladgm kadariyla esin doguda yetisms sen batida.Bu kultur meselesi maalesef insanlari cok etkiliyor.O yasadigi kulturun etkisinde sen de ayni sekilde.Doguda bu tur olaylar maalesf cok yasaniyor ve normal karsilaniyor.Size esinizle bir evlilik terapistine gitmenizi tavsiye ederm.

Ben çok endişelendim bayan için eşiyle aralarındaki soruna yorum yapmıyorum bile.. Gaza gelmemiş doğru olanı yapmış.. O otel odasında olmasına rağmen attığı mesajı söylediğinde içime korku düştü gider de kadına bişey yaparsa diye bir şekilde bulursa diye.. Adam düşünse kadını ve gerçekten gelmesini istese gecenin 2sinde eve gel demez.. silahı var şiddet uyguluyor her sinirlendiğinde küfrediyor ve birde geri dönüşün yok lafından sonra eve gel diyor. Çok güzel cevap vermişsiniz dünyanın 8. harikası mı sanıyorsun kendini diye ama iyice sinirlendirmeyin ne olur size zarar verecek ondan endişeleniyorum ben. Sakın darp raporundan bahsetmeyin ki size zarar vermesin duyar duymaz yapacağı tek şey onu sizden döverek alıp yok etmesi olur.. Aynı evde bulunduğunuzu düşündüğüm zaman o evden bir daha çıkamicağınızı düşünüyorum üzülerek.. O adamla kalabalık ortam dışında, aileniz yanınızda olmadan sakın görüşmeyin.. Sanırım uyuyorsunuz denildiği gibi bence işe gitmeyin ilk iş oraya gitmek olur yarın siteye girdiğinizde lütfen müsait olduğunuzda gelişmeleri yazın tüm yorumları tek tek okudum şuan size tek tavsiyem 'tek kalmayın o adamla.' Umarım adamın gözü dönüp sizi öldürmez.. Öyle insanlar var ki haberlerde görüyoruz inşallah iyisinizdir...

Son düzenleme:
Bende konuyu bastan sona okudum ve cesaretinize hayran kaldim. Ustteki yorumada katiliyorum. Gecenin korunde gel diyo hani nrdeysen soyle gelip seni aliyim demiyo. Buyuklerimiz hep nasihat eder biriniz sinirlendiginde oteki sussun grcektwn haklilar. Ama susan hep kadib olmamali. Erkekte bunu bilmeli. Allah hepimize saygili sevgili esler nasip etsin.

Bence darp raporundan bahsetmeyin. Madem teyzenize yansitmamis durumu sizde ailenize acin bu durumu. Ortada siddet var artik saklamanin hic bir manası yok.
Ailenizin arkanizda olmasi cok guzel hemde calisan bir bayansiniz yani boyle bi evlilgi surdurmek icin hicbi zorunlulugunuzz yok. Bunlara sustukca devami gelir diye dusunuyorum. Eger sizin ailenizdende cekincesi yoksa yavas yavas isinizi tayininizi habersizce halledin kalsin ortada oyle. Bir insan eşine nasil vurur bayana nasil vurur aklim almiyor. Tez zamanda kurtulursun inşallah.

Valla bu aadam takintilik yapar da kadinin pesini birakmazsa is haberlerdeki olaylara gider.. Gercekten cok korktum icime korku dustu okurken neden bilmem.. Az once de dua ettim kadina bisey olmaz insallah diye. Cunku gunumuzde cok yayginlasti boyle seyler yolda kistirsa bisey yapsa izlicek o kadar cok insan var ki onceden bile bu kadar siddet uygulanip oldurulmuyordu kadinlar bu devirde nasil bu hale gekiyor bilmiyorum ben bosan bosanma kismini gectim insallah canina mal olmadan kurtulursun bu adamdan diyorum.. Bu noktada devreye kultur degil de kisilik giriyor bence kisiligi bozulmus adamin cunku insan degismez diye bisey yok kisiligi olan insan her halukarda degisir.. Uzuldum cok hemde insallah gozunu karartmaz bu adam..
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Okuyorum başından beri evet haklı buluyorum sizi ama son mesajınız sanki dalga geçer gibi olmuş. O sizin sevgiliniz değil eşiniz ya hiçbirşey yazmayın yada sinirine daha çok dokunacak şeyler yazmayın.

konu sahibinenin adina bende cok endilesiliyim
yarin yada baska gün eve gitmek zorunda kalirsa nolucak:26: esi silahta tasiyor ve öfkesini kontrol edemiyen biri

hiçbişey yapamaz canım eşi merak etmeyin kocası askermiş tugay,a bir şikayet etse varya anasını ağlatırlar onun..
rapor aldımı almadımı bilmiyorum göz attım yorumlara ama almamış zannımca darp raporu almış olsa ve eşinden şikayetçi olmuş olsa eşinin ifadesini polisler bile almıyo direk askeriyeye haber verilip birlikten komutanlar gelip alıyo iki yerde de ayrı soruşturma açılıyo;
yani demem o ki asslaa cesaret edemez böyle bir şeye başının yanacağını bilir mesleğini hiçe sayamaz..
anlamıyorum ya beline silahı takınca adammı oldum sanıyo bunlar Allasen..
küfreder,döverim yok kıırarım yok bilmem naparım hee kolaydı gel napıyosan yap bakiyim tövbe estf..

Almis canim darp raporu tamam eger yaparsa olacaklar cok buyuk ama bu ttur seyler insanin gozunun donmesiyle olmuyor mu? Bilemeyizki adamin ruh sagligi ne halde hic emin olamayiz. Eve gelmesi icin zorla tutar dove dove eve getirir, kadin can havliyke tepki verir de olay iyice buyur, ki caydanligi firlatmasiyla bayani alip yatagin ustune firlatarak basini zedeliyo.. Durumun daha buyuk olup silaha yoneldigini dusunun.. Kim durdurur ki? Allah korusun oyle bi durum olsa ifadesinde pisman degilim de der.. Oyle seyler goruyoruz ki olmayacak sey degil. Gozu donmus biri hanfendinin esi olacak sahis ama bu derece gozu donmez insallah.. Allah korusun ne denir ki simdi.. Kkonu sahibi hangi ilde ailesi hangi iilde acaba.. Keske biran once ailesi gelse veya o gitse ailesinin yanina.. Sonu iyi olur insallah..

anladım tabi endişeleriniz yersiz değil çok haklısınız hiçbirimkiz istemeyiz nihayetinde kötü sonuçlar doğurmasını..
konusahibnin sonunda 56 yı görünce biran acaba siirttelermi diye düşünmedim değil bizde ordan yeni geldik eşim kesin tanıyodur dicektim ama ağrı yazıyo yaşadığı il..
Allah yardımcıları olsun inşallah ne denir ki başka :26:

Gercekten oyle sabahta oldu ben uyudugumda kendisi uyanmis olur bende kesin gec uyanirim, buralarda olursaniz akil verin de gitmesin tek basina kocasinin yanina bence aileler araya girmeden barisilmamali ki barismalari taraftari degilim hic olumsuz yorum yapmam iliskiler hakkinda ama bu durum cok buyudu insallah sorunsuz hallolur her ssey ne diyelim.. İyi sabahlar size hoscakalin :)

bende nöbetciyim şuan evde olsa hayatta ayakta olmazdım bu saatte :)
bugünde yolcuyum memleketime gidiyorum arkadaşlar akıl verirler artık..
bu arada sizde çok etkilenmişsiniz bu olaydan :) rahatca uyuyabilirsiniz artık sizede iyi sabahlar iyi uykular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…