- 7 Haziran 2014
- 3.630
- 5.578
- 198
- Konu Sahibi karmakarisik56
-
10 dk icinde Eve gelmezsen beni bi daha goremezsin yazmis
Sen kendini dunyanin sekizinci harikası falan mi saniyorsun yazdım adamdaki ozguvene bak
Merhaba. Cok kotuyum
Ölmek istiyorum. Gecen hafta bana bi is teklifi geldi. Esime ortak karar alalim
Dedim. Gitme su anki is yerin eve yakin dedi. Gitmek istedigim halde gitmedim.
Yerime baskasi gitti.
Bugunde calistigim subeden cok uzak bi subede gorevlendirildigimi ogrendim. Yani esimi dinlemeyip gitseydim o uzak ve aşırı yogun subeye cikmayacakti tayinim.
Esimi aradim keske boyle karar vermeseydik o firsati kacirmasaydik dedim. Hic umursamadi. Tayinim cikti dedim devlet memuruyum amaaan kim yaptiysa tayinini sacma sapan insanlar iste dedi. Ben cok uzgundum hem arkadaslarimdan ayrilacaktim hem evime yarim saat otobusle.. hemde asiri asiri yogun..
Söyledim bana haksizlik yapiliyo kademece benden dusuk iki bayan vardi onlarin gitmesi lazimdi. Hakkimi arayacagim bankanin sube muduruyle gorusecegim diye moralim sifir aglayarak konustum. hic orali olmadi. Amaaan dedi. Bende cok uzgundum agliyordum..
O ise hiic umrunda degilmis gibi neyse varmi baska diyecegin dedi. Bende sinirlendim (esim hep bencildir ilk kendini dusunur herzaman) senin hic umrunda degil tabi dimi nasil olsa sana bisey olmadi sana giren cikan bisey yok dedim (biliyorum hataliyim ama inanin ki cok kotuydum ve seni etkilemiyor anlaminda söyledim)
O da bana sen ne dedin ne dedin sen dedi telefonu kapattim bir kere aradi. Ikinciyi actim. Senin gecmisini si...ecem hayvanoglu hayvan itoglu it. Senin gelmisini gecmisini si.... ecem . Sen o isten cikip aksam eve gelecen senin agzini burnunu kiracam hayvan it diyerek bagirdi :2::2:
Esim her sinirlendiginde kufur eder bugune kadar defalarca soz verdi bana . Ama yine etti..
Artik bu kufurlere dayanamiyorum kendimi bi yerlerden atip kurtulmak istiyorum bu hayattan.. bi kutu ilac icip herseyi unutmak istiyorum. .
Yerimde olsaydiniz napardiniz daha bir yillik evliyiz cocuk yok calisan bi bayanim ayrilmak istersem ailem arkamda olur.. hatta babam sevinir bile..
[SUP][/SUP]
Son durum esimden dayak yedim 11. Sayfaydi galiba
Ne demek hem suclusun hem guclusin yaaaa arkadasin hicbir sucu yok tamam mi o evlilkte ii gunde kotu gunde denio ben aglarken esim bana bBASKA DIYECEHIN BISI VAR MI dicek benim sorunumla ilgilenmiycek o suclu deil arkadas suclu cnm senin bencil bi kocan var SUCLU DA DEGILSIN
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende konuyu bastan sona okudum ve cesaretinize hayran kaldim. Ustteki yorumada katiliyorum. Gecenin korunde gel diyo hani nrdeysen soyle gelip seni aliyim demiyo. Buyuklerimiz hep nasihat eder biriniz sinirlendiginde oteki sussun grcektwn haklilar. Ama susan hep kadib olmamali. Erkekte bunu bilmeli. Allah hepimize saygili sevgili esler nasip etsin.
Bence darp raporundan bahsetmeyin. Madem teyzenize yansitmamis durumu sizde ailenize acin bu durumu. Ortada siddet var artik saklamanin hic bir manası yok.
Ailenizin arkanizda olmasi cok guzel hemde calisan bir bayansiniz yani boyle bi evlilgi surdurmek icin hicbi zorunlulugunuzz yok. Bunlara sustukca devami gelir diye dusunuyorum. Eger sizin ailenizdende cekincesi yoksa yavas yavas isinizi tayininizi habersizce halledin kalsin ortada oyle. Bir insan eşine nasil vurur bayana nasil vurur aklim almiyor. Tez zamanda kurtulursun inşallah.
Ben çok endişelendim bayan için eşiyle aralarındaki soruna yorum yapmıyorum bile.. Gaza gelmemiş doğru olanı yapmış.. O otel odasında olmasına rağmen attığı mesajı söylediğinde içime korku düştü gider de kadına bişey yaparsa diye bir şekilde bulursa diye.. Adam düşünse kadını ve gerçekten gelmesini istese gecenin 2sinde eve gel demez.. silahı var şiddet uyguluyor her sinirlendiğinde küfrediyor ve birde geri dönüşün yok lafından sonra eve gel diyor. Çok güzel cevap vermişsiniz dünyanın 8. harikası mı sanıyorsun kendini diye ama iyice sinirlendirmeyin ne olur size zarar verecek ondan endişeleniyorum ben. Sakın darp raporundan bahsetmeyin ki size zarar vermesin duyar duymaz yapacağı tek şey onu sizden döverek alıp yok etmesi olur.. Aynı evde bulunduğunuzu düşündüğüm zaman o evden bir daha çıkamicağınızı düşünüyorum üzülerek.. O adamla kalabalık ortam dışında, aileniz yanınızda olmadan sakın görüşmeyin.. Sanırım uyuyorsunuz denildiği gibi bence işe gitmeyin ilk iş oraya gitmek olur yarın siteye girdiğinizde lütfen müsait olduğunuzda gelişmeleri yazın tüm yorumları tek tek okudum şuan size tek tavsiyem 'tek kalmayın o adamla.' Umarım adamın gözü dönüp sizi öldürmez.. Öyle insanlar var ki haberlerde görüyoruz inşallah iyisinizdir...
hiçbişey yapamaz canım eşi merak etmeyin kocası askermiş tugay,a bir şikayet etse varya anasını ağlatırlar onun..
rapor aldımı almadımı bilmiyorum göz attım yorumlara ama almamış zannımca darp raporu almış olsa ve eşinden şikayetçi olmuş olsa eşinin ifadesini polisler bile almıyo direk askeriyeye haber verilip birlikten komutanlar gelip alıyo iki yerde de ayrı soruşturma açılıyo;
yani demem o ki asslaa cesaret edemez böyle bir şeye başının yanacağını bilir mesleğini hiçe sayamaz..
anlamıyorum ya beline silahı takınca adammı oldum sanıyo bunlar Allasen..
küfreder,döverim yok kıırarım yok bilmem naparım hee kolaydı gel napıyosan yap bakiyim tövbe estf..
Almis canim darp raporu tamam eger yaparsa olacaklar cok buyuk ama bu ttur seyler insanin gozunun donmesiyle olmuyor mu? Bilemeyizki adamin ruh sagligi ne halde hic emin olamayiz. Eve gelmesi icin zorla tutar dove dove eve getirir, kadin can havliyke tepki verir de olay iyice buyur, ki caydanligi firlatmasiyla bayani alip yatagin ustune firlatarak basini zedeliyo.. Durumun daha buyuk olup silaha yoneldigini dusunun.. Kim durdurur ki? Allah korusun oyle bi durum olsa ifadesinde pisman degilim de der.. Oyle seyler goruyoruz ki olmayacak sey degil. Gozu donmus biri hanfendinin esi olacak sahis ama bu derece gozu donmez insallah.. Allah korusun ne denir ki simdi.. Kkonu sahibi hangi ilde ailesi hangi iilde acaba.. Keske biran once ailesi gelse veya o gitse ailesinin yanina.. Sonu iyi olur insallah..
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
anladım tabi endişeleriniz yersiz değil çok haklısınız hiçbirimkiz istemeyiz nihayetinde kötü sonuçlar doğurmasını..
konusahibnin sonunda 56 yı görünce biran acaba siirttelermi diye düşünmedim değil bizde ordan yeni geldik eşim kesin tanıyodur dicektim ama ağrı yazıyo yaşadığı il..
Allah yardımcıları olsun inşallah ne denir ki başka :26:
Gercekten oyle sabahta oldu ben uyudugumda kendisi uyanmis olur bende kesin gec uyanirim, buralarda olursaniz akil verin de gitmesin tek basina kocasinin yanina bence aileler araya girmeden barisilmamali ki barismalari taraftari degilim hic olumsuz yorum yapmam iliskiler hakkinda ama bu durum cok buyudu insallah sorunsuz hallolur her ssey ne diyelim.. İyi sabahlar size hoscakalin :)
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?