- 1 Mayıs 2014
- 591
- 347
- 63
- Konu Sahibi karmakarisik56
-
Mesaj atmis
Evden ciktin dönüşün olmayacak yazmis
Bosanalim dedim lütfen bosanalim sen kadinmisin ki dedi
Eve donmus o yani ??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet donmus galiba. ...
Merhaba. Cok kotuyum
Ölmek istiyorum. Gecen hafta bana bi is teklifi geldi. Esime ortak karar alalim
Dedim. Gitme su anki is yerin eve yakin dedi. Gitmek istedigim halde gitmedim.
Yerime baskasi gitti.
Bugunde calistigim subeden cok uzak bi subede gorevlendirildigimi ogrendim. Yani esimi dinlemeyip gitseydim o uzak ve aşırı yogun subeye cikmayacakti tayinim.
Esimi aradim keske boyle karar vermeseydik o firsati kacirmasaydik dedim. Hic umursamadi. Tayinim cikti dedim devlet memuruyum amaaan kim yaptiysa tayinini sacma sapan insanlar iste dedi. Ben cok uzgundum hem arkadaslarimdan ayrilacaktim hem evime yarim saat otobusle.. hemde asiri asiri yogun..
Söyledim bana haksizlik yapiliyo kademece benden dusuk iki bayan vardi onlarin gitmesi lazimdi. Hakkimi arayacagim bankanin sube muduruyle gorusecegim diye moralim sifir aglayarak konustum. hic orali olmadi. Amaaan dedi. Bende cok uzgundum agliyordum..
O ise hiic umrunda degilmis gibi neyse varmi baska diyecegin dedi. Bende sinirlendim (esim hep bencildir ilk kendini dusunur herzaman) senin hic umrunda degil tabi dimi nasil olsa sana bisey olmadi sana giren cikan bisey yok dedim (biliyorum hataliyim ama inanin ki cok kotuydum ve seni etkilemiyor anlaminda söyledim)
O da bana sen ne dedin ne dedin sen dedi telefonu kapattim bir kere aradi. Ikinciyi actim. Senin gecmisini si...ecem hayvanoglu hayvan itoglu it. Senin gelmisini gecmisini si.... ecem . Sen o isten cikip aksam eve gelecen senin agzini burnunu kiracam hayvan it diyerek bagirdi :2::2:
Esim her sinirlendiginde kufur eder bugune kadar defalarca soz verdi bana . Ama yine etti..
Artik bu kufurlere dayanamiyorum kendimi bi yerlerden atip kurtulmak istiyorum bu hayattan.. bi kutu ilac icip herseyi unutmak istiyorum. .
Yerimde olsaydiniz napardiniz daha bir yillik evliyiz cocuk yok calisan bi bayanim ayrilmak istersem ailem arkamda olur.. hatta babam sevinir bile..
[SUP][/SUP]
Son durum esimden dayak yedim 11. Sayfaydi galiba
yorumlarin hepsini okuyamadim. ama sunu söyliyeyim erkek beyni cok ayri calisir. yani siz is hayatiniz hakkinda ortak karar almak istemissiniz. o da fikrini söylemis ve siz de kabul etmissiniz. sonradan onu sorumlu tutmak yanlis. ha ilgi beklenir zor anlarda ama askeri personel oldugunu söylemissiniz. üstelik o isteyken arayip stresli konusmussunuz yani evde olsa farkli tepki verebilirdi belki. ki erkeklere duygularinizi sakinca aciklamalisiniz yoksa onlar kendi baslarina böyle bir seyi beceremiyorlar maalesef. bence isteki sorunlardan dolayi cok tahrik edici konusmussunuz. ama bu ona darp etme hakkini vermez tabi. küfürlü konusmasi evlenmeden önede vardi sanirim hemen düzelmez ama sabirla yavas yavas halledilebilir. yani en azindan deneyin derim. ben de benzer sorunlar atlattim ama problemi cözdüm cok sükür.iletisim problemi var. esiniz cabuk sinirlenen bir tip siz sakin kalip aciklayarak anlatin herseyi. en azindan caba harcamadan bitmesin
Inatlasma ya insan korkuyo valla gozu doner birsey yapmaya kalkar. Kirildim sana yazsnaa tekrarı olmayacagi ne malum filan yaz. Aileme ne hesap vereceksin de ama inatlasma demekki gelmiyo boyle seylere10 dk icinde Eve gelmezsen beni bi daha goremezsin yazmis
Sen kendini dunyanin sekizinci harikası falan mi saniyorsun yazdım adamdaki ozguvene bak
Sakin ama sakin eve gitme. Adamin silahi var. Sana vuran seni öldürebilir de. Gitme lutfen. Sabah ailenle iletisim kur. Yarin is yerini ara izin al muhtemelen oraya gelecektir.
Ama duzelecegini hic hic sanmıyorum ben de
Herkes zamanla asilir falan demis ama bi yapan bi daha yapmazmi tam tersine
Ama duzelecegini hic hic sanmıyorum ben de
Herkes zamanla asilir falan demis ama bi yapan bi daha yapmazmi tam tersine
Eve gel yazmis .........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?