esim yüzünden intiharin esigine geldim :(

Bosanalim dedim lütfen bosanalim sen kadinmisin ki dedi

en nefret ettiğim laftır bu "sen kadınsın" lı seksist yaklaşımlar
kadın olunca küfür etmeye hakkı yok mu insanın?
onlara göre ne biliyor musun? kadınsın ya peki kocacım deyip naz yapacaksın.
böyle dişini gösteren hatun gördü mü egoları sarsılıyor zevzeklerin.
lütfen bu adamdan boşan...

tüm bu olanları sakin kafayla düşünmek istiyorum tarzında birşey yazabılırsın.. Korkutmaya çalışıyor.. Sizi korkutarak yola sokmaya çalışıyor.. telefonda da sunu yapıcam bunu yapıcam dıyerek size haddinizi bildirmeye calısmıs suanda da bunu yapıyor.. Sakin ve sabırlı olun sabah ola hayrola..

yorumlarin hepsini okuyamadim. ama sunu söyliyeyim erkek beyni cok ayri calisir. yani siz is hayatiniz hakkinda ortak karar almak istemissiniz. o da fikrini söylemis ve siz de kabul etmissiniz. sonradan onu sorumlu tutmak yanlis. ha ilgi beklenir zor anlarda ama askeri personel oldugunu söylemissiniz. üstelik o isteyken arayip stresli konusmussunuz yani evde olsa farkli tepki verebilirdi belki. ki erkeklere duygularinizi sakinca aciklamalisiniz yoksa onlar kendi baslarina böyle bir seyi beceremiyorlar maalesef. bence isteki sorunlardan dolayi cok tahrik edici konusmussunuz. ama bu ona darp etme hakkini vermez tabi. küfürlü konusmasi evlenmeden önede vardi sanirim hemen düzelmez ama sabirla yavas yavas halledilebilir. yani en azindan deneyin derim. ben de benzer sorunlar atlattim ama problemi cözdüm cok sükür. iletisim problemi var. esiniz cabuk sinirlenen bir tip siz sakin kalip aciklayarak anlatin herseyi. en azindan caba harcamadan bitmesin

Su an sok geçiriyorum resmen, inanmak istemiyorum bazi arkadaşların yazdiklarina. Siz kabul edebilirsiniz belki ama lutfen dayagi mesrulastirmayin. Her ailede dayak yoktur. Benim babam cok sinirli bir adam (pire icin yorgan yakanlardan) annemle 26 sene evli kaldilar, degil dayak soyle bir itekleme bile olmamistir aralarinda, esimle 7 senedir evliyim ve esim de cok cabuk sinirlenen birisi tartismalarimi kavgalarimiz elbette oldu ama dayak nasil bir seydir hayatimda hic görmedim. Siz kendinize boyle muameleyi yakistirabilirsiniz belki ama lutfen normal bir seymis gibi dillendirmeyin.

Ama duzelecegini hic hic sanmıyorum ben de
Herkes zamanla asilir falan demis ama bi yapan bi daha yapmazmi tam tersine

Tipik dengesiz. Az önce dönüşün olmayacak diyordu şimdi eve gel. Darp raporu aldığını bilse bir yerleri tutuşur hemen. Basiretsiz işte. Bence şimdilik sessizlik iyidir...

Bosanmayi yada intihari gerektirecek birsey goremedim ben ancak su itekleme olaylari filan ne oluyo ya bakti ki haksiz uste cikamicak kaba kuvvet hemen Bir kere el kaldiran da ikinciyi yapmaktan cekinmez sonucta hayat senin hayatın iyi dusunmek lazim

10 dk icinde Eve gelmezsen beni bi daha goremezsin yazmis
Sen kendini dunyanin sekizinci harikası falan mi saniyorsun yazdım adamdaki ozguvene bak

Sakin ama sakin eve gitme. Adamin silahi var. Sana vuran seni öldürebilir de. Gitme lutfen. Sabah ailenle iletisim kur. Yarin is yerini ara izin al muhtemelen oraya gelecektir.

10 dk icinde Eve gelmezsen beni bi daha goremezsin yazmis
Sen kendini dunyanin sekizinci harikası falan mi saniyorsun yazdım adamdaki ozguvene bak
Inatlasma ya insan korkuyo valla gozu doner birsey yapmaya kalkar. Kirildim sana yazsnaa tekrarı olmayacagi ne malum filan yaz. Aileme ne hesap vereceksin de ama inatlasma demekki gelmiyo boyle seylere

Sakin ama sakin eve gitme. Adamin silahi var. Sana vuran seni öldürebilir de. Gitme lutfen. Sabah ailenle iletisim kur. Yarin is yerini ara izin al muhtemelen oraya gelecektir.

Arkadaşa katılıyorum, etekleri tutuşan insan eve gel '' demez sadice ..dikkatli olun

Ailelerimiz en basından beri haklıdır çoğu zaman.çünkü bizim görmediklerimizi görüp hissederler.
Keşke babanıza kulak vermiş olsaydınız.
Aranızda kültür farkı var maalesef bunu çok iyi yürütenler oldugu gibi bu konudan dolayı büyük anlaşmazlıklar yaşayan da çok.
Hayata bakışınız farklı, düşünceleriniz,hayattan beklentiler,kavramlara yüklediğiniz anlamlar.. vs. herşeyiniz çok farklı.
Uyum sağlayabilmek için ikinizden birinin diğerine yakın bir şekilde değişim göstermesi gerekiyor.bu şekilde yaşadıgınız şey bir evlilikten çok 'kadın erkek çekişmesi' çünkü..
düşünün hanginiz karakterini değiştirecek kadar diğerini seviyor?
bu sorunun cevabını verebilirseniz zaten gerisi gelecektir.çok iyi düşünmeniz lazım..

tabi ki esini tanimiyoruz. sen ttaniyorsun zaten aslinda kararini etkilememek lazim. evet olabilir maalesef 80ninde de ayni kalacak tipler var. dedigim gibi kimi zaman problemn kaynagini bulunca is cözülüyor. tabi ki bakiyorsun bal gibi bu adam niye böyle buaralar diyorsun. o zaman sorunu anlamaya calisiyorsun. ama hep böyleydi etrafiyla da böyle demek farkli.

Cok mu ariyoruz bu afrali tafrali tek cumleyle kendini havaya sokanlari bilmiyorum ki arkadas!
Biz konusmak iletisim kurmak istiyoruz karsi taraftan gelen mesaja bak!
Cidden cok duygusaliz biz hep pollyannacilik oynuyoruZ!
Hayirlisi olsun hakkinizda

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…