esim yüzünden intiharin esigine geldim :(

Su kk'den cikmak gercekten bi dert insan cikamiyor :) gercekten etkilendim cok korkunc bir durum size de iyi nobetler ailenizin yanina gidiyorsunuz sanirim simdiden Allah kavustursun :) biz yokken nasilsa akil verenler olucaktir Allah kolaylik versin.. İyi gunler :)

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Son düzenleme:

Teşekkürler...:103:

herkese merhaba konu sahibinin mslrını baştan sona okudum çok üzücü bir olay hayırlısı olsun son durumu merak ettim ne oldu acaba. moralinizi yüksek tutun inşallah iyisinizdir..

Yaa esrabuse sen neyin kafasini yasiyorsun? Iyimisin gercekten? Sen sadece kadinsin insan degilsin yani mi demek istiyorsun. Kadin dayak yemis bir basit sozu yerinde kullanamadigi icin. Yarin kazara agri bir laf soylerse kizin sonu olur. Sen dayak yemegi sevebilisin ama bunu butun kadinlara mal etme. Olur mu? Inan yorumunu okudugumda elim ayagim titredi. Sizin bir bayan oldugunuza inanmak zor. Yuvaymis, kolay kurulmazmis siz onu benim kulahima anlatin. Konu sahibi lutfen bosaaaan ve insanlik gururunu kurtar canim. Benim arkadasim but tokat yemekle basladi. Daha sonra iki on disi. Sonra burnu kirildi. Bir ay oncede avm nin ortasinda tekme tokat giristi. Simdi bosaniyorlar .boylemi olsun sonlari istiyorsun. .....

10 dk icinde eve gelmezsen beni bi daha goremezsin yazmis
sen kendini dunyanin sekizinci harikası falan mi saniyorsun yazdım adamdaki ozguvene bak

cnm senin için çok üzüldüm bu eziyeti yapma kendine hala yazdıklarını önemsiyosun hala tatlı bir dil bekliyosun belli ki seviyosunda bu kıroyu ama yapma bunu kendine ve ailene hiç düşünme msjlarına cvp verme hemen ailene haber ver ve terket işyerinden de izin al uzaklaş nolur bu adamla ömür geçmez düzelir diye bekleme düzelmez de. Biraz zaman geçsin kafanı dinle belki oda çok pişman olur (hiç sanmıyorum ama) belki tekrar düşünürsünüz ama şimdi hemen uzaklaş. Allahım yar ve yardımcın olsun arkadaşımm

Boyle g...zekalilara niye deger veriyorsunuz anlamiyorum.
Kendini birde bulunmaz hint kumasi saniyor.
Soylediginiz seyde hic bir sey yok ama kendi soyledikleri igrenc otesi.
Ne ugrasiyorsunuz boyle biriyle defedin gitsin hayatinizdan.
Bir tek hayatimiz var mutlu olmak icin yasiyoruz.
Valla beni annem babam birilerinin kaprislerini, gereksiz sinirlerini cekeyim diye buyutmedi.
Belli sizi sindirmiski bu kadar rahat konusuyor yapmatin bunu kendinize.

Son düzenleme:
Arkadaşım naptın nerdesin iyimisin bi yaz buraya merak etim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hemen git darp raporu al şikayet et o şerefsizi...Çalışıyosun çoluk çocuk da yokmuş katlanma arkadaşım...Ailende arkanda hayatını harap etme o küfürbaz dayakçı için...

Baştan sona kadar yazılanları okudum ve çok üzüldüm... Keşke biran önce darp raporu alsaydınız .. Son durumlar ne çok merak ettiimmm eve gittiniz mi acaba

karmakarısık umarım iyisindir.Arada girdikçe yaz bize olur mu merak ediyorum seni.Eşinle çok fazla takışmamaya çalış zira pek tekin bi tip değil ne yapacağı belli olmaz.Kendini ancak böyle koruyabilirsin bence.Bir de ailene söylemelisin artık.Ailen bu günlerinde yanında olmıcak da ne zaman olucak?Ailenin haberi olsun mutlaka seni kollasınlar bir elin nesi var iki elin sesi var.Hem eşin de o kadar gelemez bence üstüne ailen yakınında olursa.

Eşin haklı demiyorum ama sen de küfür ederek konuşan ve yapmıcam diye söz veren bi adama küfür ederek zaten bunun olacağını düşünmüşsündür heralde. Ki biraz ilgisizlik dışında senin dediğin bu lafı hakedecek bişi de yapmamış. Sen küfredersen ondan nası sözünü tutmasını bekleyeceksin?? Ha bu olay olmasa sözünü tutar mıydı o ayrı bi mevzu. Tarzı bu olan birinin tarzını değiştireceğini çok düşünmüyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yazılanları okumadan da yorum yaptım ama darp falan mı var ortada???

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben hakliyim demiyorum ok kotu bi soz ama onun tavri ne

Daha iyiyim canım. Gelismeleri yazayim dedim
Gece boyu kustum maalesef hicbiseyde yememistim bilmiyorum belki ondan. Teyzem l telde konusurkende kustum bikere teyzem kafana darbe aldigin icin kafanda bisey olmus olabilir bu onun bi semptonu olabilir dedi korktum iyice. Neyse
Gece saat 3 e dogru odanin telefonu caldi Brn Allah Allah kim bu diye actim lobiden aramislar esiniz asagiya inmenizi bekliyor dedi (galiba teyzemi aramis teyzem soylemis otelde kaldigimi) mesaj atmis asagi in bekliyorum diye. Gelmicem dedim ya dedim gel hastameye goturcem dedi. Daha fazla ortaligi karistirir diye bide kendi sagligim icinde korktum . Indim. Hastaneye gittik. Rezil oldum oradakilerede. Dusunsenize darp raporu almaya geliyorum once sonrada esimle tedavi olmaya.. utana utana gittim burada baska hastanede yok.. doktor geldi neyin var dedi midem bulaniyo dedim kendiside arkadan diyoki kafasida azicik sallandi diyor
Burada ozel hastane filan yok yani.. neyse kafa rontgenim cekildi tahliller yapildi. Cok sukur temuz cikti. Onun suratini gormemek icin sedyede donerken serum takili kolum acidi bide gitmis bana süt falan almis icirmeye calisiyor sen hicbisey yememissin ondan kustun zaten filan diyor cins.
İstemiyorum senden gelecek iyilik dedim tamam sütü icte yine beni isteme diyor
Neyse serum takiliyken uyumusum sonra eve geldik (oteldr daha fazla kalamazdim zaten esyalarimda evde sabahin 5 i olmus saat)
Uyudum. Tek hatirladigim bana dedigi. Bak bu konuyu kapatalim. Sen bana kufur etmeseydin benim agzimdan onlar cikmazdi. Hala beni sucluyor yani. Dedimki yuh yazikkar olsun sana hala kendini savunuyorsun dedim tamam kabul ediyorum bende sinirliyim dedi. Ölür musum öldürür musun yaaa...
Ben sana vurmadim srni itekledim diyor vurmak dovmek istese cok daha fazlasi olurmus sadece iteklemis
Bugun yime teyzemle gorusecegiz. Su an sabaha karsi uyuddugum icin hal kotuyum. Bide bana mesaj atmis kahvaltini yap ilacini ic seni seviyorum yazmis. Mal midir nedir ya. Ben seni sevmiyorum yeter artik bitsin bu is yazdim cevap yok
Buarada en çok uzuldugumde darp raporu aldigimi komsulardan duyanlar olmus tum lojmana rezil olduk. Insanlar konusup duracak simdi.
Bide su var. Is konusunu ben cok abartmisim nr varmis bunda insanlar 3 saatlik vasitayla ise gidiyolarmis biraz tamahkar olacakmisim abarttigiimi dusundugu icin ustunde durmamismismis.
..

Son düzenleme:
YAzdim canim gelismelri. Pazartesi günü ise gidecegim icin ve burasi su an tayin dobemi.kalacak daha iyi yerim olmadigi icin eve geldim sabaha karsi

O gitsin orduevinde yada misafirhanede kalsın, eve girdin artık, bir daha kalacak yer arama. Gerçekten pişman olsa yada konunun kapnmasını istese il ucuyla bile olsa bende hatalıydım der en azından. Darp raporu alınca hastane polisi gelmedi mi, şikayetçi olup olmayacağını sormadı mı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…