- 17 Ocak 2014
- 773
- 52
- 123
- Konu Sahibi karmakarisik56
-
bende nöbetciyim şuan evde olsa hayatta ayakta olmazdım bu saatte :)
bugünde yolcuyum memleketime gidiyorum arkadaşlar akıl verirler artık..
bu arada sizde çok etkilenmişsiniz bu olaydan :) rahatca uyuyabilirsiniz artık sizede iyi sabahlar iyi uykular
Su kk'den cikmak gercekten bi dert insan cikamiyor :) gercekten etkilendim cok korkunc bir durumsize de iyi nobetler ailenizin yanina gidiyorsunuz sanirim simdiden Allah kavustursun :) biz yokken nasilsa akil verenler olucaktir Allah kolaylik versin.. İyi gunler :)
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bence burada herkes olumsuz konuşmuş yuvalar hep bu yüzden dağılıyor. Sakın kimseye kanıp bir yere gitme evlilikte böyle şeyler olur sabırlı olun daha 1 yıl olmuş. İleride daha güzel günleriniz olacaktır inşallah tabi yaşananlar güzel şeyler değil bu kavgalar ama eminim şimdi oda çok pişmandır. Kimse yuvasını yıkmak istemez ama sinirlenince insan farklı oluyor. Biliyoruz bu yazdıklarımdan sonra buradaki herkes bana yüklenecek ama olsun. Ben sabrın herşeyi aşacağına inanıyorum. Bende evliyim bir sürü şeyler yaşadım ama şimdi çok mutluyuz bir oğlumuz oldu herşeyler geride kaldı. Burada bakma sen dik dur yok şöyle yap yok böyle yap diyene otur sakince konuş kocanla bağırmadan bak nasıl işe yarayacak bırak o kendini haklı görsün sen haklısın doğru ama oda erkek işte anla :))
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi.
10 dk icinde eve gelmezsen beni bi daha goremezsin yazmis
sen kendini dunyanin sekizinci harikası falan mi saniyorsun yazdım adamdaki ozguvene bak
erkekler kadın ruhundan anlamıyor bence ben artık fazla bir şey anlatmıyorum eşime..
Aynen canım benim eşim de aynısı..En iyisini yapıyorsun
Ben hakliyim demiyorum ok kotu bi soz ama onun tavri neEşin haklı demiyorum ama sen de küfür ederek konuşan ve yapmıcam diye söz veren bi adama küfür ederek zaten bunun olacağını düşünmüşsündür heralde. Ki biraz ilgisizlik dışında senin dediğin bu lafı hakedecek bişi de yapmamış. Sen küfredersen ondan nası sözünü tutmasını bekleyeceksin?? Ha bu olay olmasa sözünü tutar mıydı o ayrı bi mevzu. Tarzı bu olan birinin tarzını değiştireceğini çok düşünmüyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben hakliyim demiyorum ok kotu bi soz ama onun tavri ne
karmakarısık umarım iyisindir.Arada girdikçe yaz bize olur mu merak ediyorum seni.Eşinle çok fazla takışmamaya çalış zira pek tekin bi tip değil ne yapacağı belli olmaz.Kendini ancak böyle koruyabilirsin bence.Bir de ailene söylemelisin artık.Ailen bu günlerinde yanında olmıcak da ne zaman olucak?Ailenin haberi olsun mutlaka seni kollasınlar bir elin nesi var iki elin sesi var.Hem eşin de o kadar gelemez bence üstüne ailen yakınında olursa.
Karmakarışık noldu son durum ne canım? Dün oteldeydin dimi?
YAzdim canim gelismelri. Pazartesi günü ise gidecegim icin ve burasi su an tayin dobemi.kalacak daha iyi yerim olmadigi icin eve geldim sabaha karsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?