esim yüzünden intiharin esigine geldim :(

Geldi gelmez olurmu orada ayri bi rezikkik yasadim
Tanidik cikti yerin dibine girdim
Tutanak tuttu ben sokayetci olmam durumunda değerlendirecek mis savci
Buarada savcida esimi tanuyo rezilligin daniskasi

Geldi gelmez olurmu orada ayri bi rezikkik yasadim
Tanidik cikti yerin dibine girdim
Tutanak tuttu ben sokayetci olmam durumunda değerlendirecek mis savci
Buarada savcida esimi tanuyo rezilligin daniskasi

Rezilliğin daniskası filan değil, rezilliği yapan o utanan sensin, saçmalıyorsun. SAvcıyı tanıması bişey değiştirmez, Polis de sormak ve tutanak tutmak zorunda. Şikayetçi olursan merkez komutanlığı eşinin ifadesini alır ve savcılığa gönderir. Her haltı o kadar bilen adam bunları da bildiği için susuyor, işyerinde duyulmasını istemiyor, aile durumu derece ve rütbesini etkiler. Ülkenin neresinde çalışırsa çalışsın askeri personel namı kendisinden önce gider. Hiç kimse de karısı ne yaptı da delirrtti adamı adamda onu dövdü demez. Elinde çok güzel kozlar var şu an, kozlarını sağlam kullan. Ben senden korkuyorum, sesini yükseltmenden, küfretmenden, şiddet uygulamandan, hakaret etmenden korkuyorum, daha bir yıllık evli iken bunları yaşamayı hakedecek ne yaptım diye düşünmekten yoruldum. Senden olağanüstü bişey istemiyorum sadece ben de insanım bunu fark edip bana insaca muamele yapmanı istedim sen bunu bana çok gördün, sevgiden değil korkudan bu evdeyim de. Asla yapacaklarını, aklındakileri açık açık söyleme. Önlem almasına fırsat verme. Emir komuta, askeri silsile kışlada geçerlidir, evde eşine karşı değil. Psikolojik sorunu var ise kışlada görev yapan rdm personeli ile görüşsün. Akıllı ol...

Canim oncelikle cok gecmis olsun....peki esin darp raporu aldigini ogrendi mi?sakin yumusama ama sert tepki de verme Allah korusun silahi var :-(benim esim de emniyet mensubu seni cok iyi anliyorum dikkatli ol suan ne yapmayi dusunuyorsun ailene konudan bahsedecek misin?

Size aynen katiliyorum...

kesinlikle git al darp raporunu ne bu ya oyuncağı mısın sen onun

Çok mantıklı bir yazı olmus.
Ya simdi beni dusunduren dusunsene lojmanda zaten dedikofu girla. Hemde ben servise filan bindigimde insanlar yuzume bakip aciyacaklar belkide fisir fisir konusacaklar arkamdan.. acinacak halde oldugumu dusunecekler.. offf pazartesi günü ise gitmek istemiyorum bundan sonra evden çıkmak ta istemiyorum
Napicam brn tekrar hayata nasil karisicam unutulurmu bunlar ya..
Soyledigin gibi soyleidm korkuyorum senden dedim sacmalama diyor

Size aynen katiliyorum...
Daha bir yıllık evli, cicim zamanları olması gereken zamanlarda bunlar mı olmalı..Evliliklerin ilk zamanları elbette zordur, ne kadar iyi tanırsanız tanıyın aynı evin içine girince farklılıklar ortaya çıkar. İnsanlar bibirini tanırken eziyet etmeye hakkı yokdur, hakaret, dayak, küfür, sindirme, psikoljik şiddet üzerine evlilik olmaz. Üstelik bir damla pişmalığı olmayan pişkin bir adam. Adam konu sahibi ile evlenerek lütufta bulunmuş sanki.... Egosunu da alsın evden ve sizden uzak dursun. Bu ne böyle, kim bu, ne sanıyor kendini.

Aynen oyle bi dusuncesi var. Bana diyorki bu evden bi daha gidersen beni bir daha goremezsin diyor aptal ya nr saniyosa kendini
EgOyu kiramiyorum o egosunu cok yuksek

Ben de askeri personelim ve lojmanda oturuyorum. Kimsenin evinin içinde olan da beni ilgilendirmez. Dedikoduya meyilli olmadığım için de kimse o amaçla yaklaşmaz bana. Dedikodu yapanlara gelince hiç umrumda olmaz ne dedikler yada ne diyecekleri. Yapacak işi gücü olmayıp egolarını başkaları hakında konşarak tatmin eden kişileri önemsemem, yok benim için öyle kişiler. Elalem senin ne yaşadaığını, ne hissettiğini bilmez, anlatmak zorunda değilsin. Zaten adı üstünd elalaem, sana ne ne konuştuklarından düşündüklerinden. Evrimini tamamlamamış insanları düşünerek kendini yıpratma

Aynen oyle bi dusuncesi var. Bana diyorki bu evden bi daha gidersen beni bir daha goremezsin diyor aptal ya nr saniyosa kendini
EgOyu kiramiyorum o egosunu cok yuksek

Hiç kimse hiç kimsenin egosunu kıramaz değiştiremez. İnsanlar kendi egosu ile yüzleşir. Tolere edilecek konular vardır, edilemeyecek konular. Senin evliliğindeki konuları ben tolere edemem, yutamam, sessiz kalamam. Bu da benim egom. Neden biliyor musun, ben bireyim, içinde bulduğum ortama göre şekil alan sıvı madde değilim. Kimse mükemmel değildir. Evlilikler dört dörtlük değildir, sonuçta iki farklı insan ortak bir hayat kuruyor, elbette sorunlar oluyor. Önemli olan sorunların tolere edilebilecek düzeyde olması. Tolere edilemiyorsa eşlerden biri ezilir yada evliliğin devamı pek hoş olmaz

Canim bosver ya milleti onlar icin de esin icin de yasamiyorsun sen bir bireysin ve kendin icin yasamalisin darp raporunu iyi sakla asla esinin eline gecmesin,düsuncelerinden asla bahsetme....ben senin hatali oldugunu dusunmuyorum sonucta bizler de insaniz sinirlenmeye hakkimiz var sinirlenmek,dayilanmak erkeklere özgü olmamali.kadinsin sus,kadinsin alttan al yok öyle yagma....elbette evlilikte özveri alttan alma olmali ama herşey karsilikli.....

Bence bunları kafana hiç takma çünkü kimin neler yaşadığını bilemezsin yada yaşayacağını.
kaldı ki, bu düşüncelerin bence onlarla yüzyüze gelene kadar. yani nasıl desem, olayın sıcağıyla böyle düşünüyorsun. her zamanki gibi birşey olmamış gibi davran. kimseye de bir açıklama yapma. cahillik yapıp soran olursa da , geçti gitti, bir sorun yok dersin. bunu sorabilen insandan uzak dur derim zaten.

Benim merak ettiğim sana giren çıkan yok cümlesinden sonra mı küfür yağdırdı yoksa her sinirlendiğindemi küfür yağdırıyor? Sürekli küfür eden adamada tahamül edilmez bu adamlarım karekteristik erkek olma özelliği olarak kabul etmişidir kendini karşı taraf kırılır mı bunalımamı gire önemli değil tabi ömür boyu sürecekse sen kendini duygusal olarak kötü hissedeceksin oda egosunu tamamlıyacak küfür ettikçe kendini iyi hissedecek,mutlu olacak ,onda bu huy olmuşsa ömür boyu bu küfürleri yiyeceksin ,artık karar sana kalmış ,sanırım eşin çok duyarsızve duygusaz
empati yoksunu insan

Bu kadar küfürbaz adam evlenmeden önce de küfür ediyordur bence.
Ama o aşkla kulakların duymamıştır.
Sen tamamen suçsuzsun demiyorum.
Öncelikle adamın sinirli, huysuz, küfürbaz olduğunu biliyorsun.
Sana giren çıkan yok melek adamı bile çileden çıkarabilecek bir söz.

İş konusunda madem gönlün o işteydi, eşine uymak yerine diretecektin.
Bu yeni gelişme eşinin suçu değil.
Madem eşim bencil diyorsun, sen kendini daha çok düşüneceksin.
Biz bir bütünüz, ortak karar zırvalıklarını senin eşin haketmiyor çünkü değil mi?

Yani senin de hataların var. Öküze prens muamelesi yapıyorsun.

Okudum son gelişmelere kadar.

Evliliğinde ilk yıl benzer rezillikleri yaşayıp sabreden, düzelen ve bunları unutan kadınlar var sana onlar sabret der.
Evliliğinde eşi tarafından her anlamda baş tacı edilen kadınlar tabi ki kaç kurtul boşan der..

Sen ne istiyorsun?
Bu evliliğin sonrasında nasıl ilerler,ne hissediyorsun önemli olan bu..

Dört dörtlük bir evliliğim yok. Kolumu bile sıkmadı benim eşim ama çokça kırdı başka konularda..

Sana boşan diyemem ben bu yüzden....
Kararın ne olursa olsun.
Mutluluklar dilerim..

Her sinirlendiginde degil . Cok asiri sinirlendiginde onun deyimiyle. Ama zaten agresif bi insan oldugu icin cok asiri sinirlenmesi icin oyle cok asiri ugrasmama da gerek kalmiyor... normalde buyuk kavgalarda ediyor yani. Em son iki ay once etmisti simdi yine..
Ben duygusal olarak cok zedeleniyorum o da kendince altta kalmamis oluyor ama iste.. savunmasi heo su yonde beni o kadar sinirlendirmeseydin ............. cok uzerime geliyorsun......
Bu ise bi cozum bulamadım soz verdirdim yemin ettirdim ama yok yok.. bazem de düşünüyorum esim cok degisik bi ortamda büyümüş nasil anlatsam mesela 10 yildir boksla ilgileniyor dövüş sanatlarina cok ilgisi vardir zaten disardan bakilincada 185 boylarinda cok aşırı kaslı bir erkek.. ben 175 im ama 68 kiloyum mesela beni rahatlıkla alip bi duvarin uzerine koyabilir cok güçlü bir erkek.. hayati da hep boyle kavga dövüş ortamlariyla gevmis yani serseri bi erkek.. bu küfür olaylarinin ona o zamandan miras kaldigini bu agresifligin de ona hayattan istediklerini alamamasiyla ilintili oldugunu dusunmeye basladim. Cunku cok fakirlermis ve babasi iki kere kalp krizi geciriyor 6 7 sene hastanelerde organ ariyolar hep hastaliklarla gecmis 20 30 yas arasi.. Bilmiyorum ya kendimi onun yerine koymaya çalışıyorum bunlar illaki hayata karsi bi ofke agresif bi durus yaratabilir cunku zor bi hayati olmus.. ama normali şöyledir hic adimla seslenmez bana hep askim canim guzelim falan.. normalde sakin bi erkek ama sinirlenince dunyanin en en en tahammul sinirlarini zorlayan insani...

Insanlar degisebilirmi . Oyle bi ortamda yetismis evet ama daha iyi bi hayat yasayabilirmi.

Evet kesinlikle oyle is icin cok diretmeliydim
Bende bundan sonra artık kendi kararlarimi kendim vermeye başladim..
Benim orada hatam var sucu onun uzerine yuklemem hataydi o da bilemezdi cunku boyle olacagini..
Bakalim ne.olacak bundan sonra.
Bi sure konusmamayi düşünüyorum sonrasina bakacagim .
Senin esine sen soyleseydin sana giren cikan yok diye o.ne derdi peki ne yapardi

Sen ona argo bir laf kullanmış sin ve sonuçta oldukça Üzgün ağlarken söylenmiş bir laf. Bu kadar geçmişine Ailene küfür ettirecek kafana vurulacak nedir yani? Oldu paşa her lafı en ağır küfür leri etsin senin bir argo lafın suç olsun. Eşinin fakirlik çektiğini söylemiş sin. Valla benim eşinde çok fakirlik çekmiş yapmadığı is kalmamış ama değil küfür edip ortalığı yıkmak ağzından kötü laf bile çıkmaz. Gitsin psikoloğa sorunu varsa

Isin gucun var cocugun yok ailen arkanda.ayril bence.boyle bir omur gecermi:-\

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…