- 18 Temmuz 2014
- 1.650
- 1.570
- 163
- Konu Sahibi karmakarisik56
-
Geldi gelmez olurmu orada ayri bi rezikkik yasadimO gitsin orduevinde yada misafirhanede kalsın, eve girdin artık, bir daha kalacak yer arama. Gerçekten pişman olsa yada konunun kapnmasını istese il ucuyla bile olsa bende hatalıydım der en azından. Darp raporu alınca hastane polisi gelmedi mi, şikayetçi olup olmayacağını sormadı mı...
Bosanalim dedim lütfen bosanalim sen kadinmisin ki dedi
Geldi gelmez olurmu orada ayri bi rezikkik yasadim
Tanidik cikti yerin dibine girdim
Tutanak tuttu ben sokayetci olmam durumunda değerlendirecek mis savci
Buarada savcida esimi tanuyo rezilligin daniskasi
Rezilliğin daniskası filan değil, rezilliği yapan o utanan sensin, saçmalıyorsun. SAvcıyı tanıması bişey değiştirmez, Polis de sormak ve tutanak tutmak zorunda. Şikayetçi olursan merkez komutanlığı eşinin ifadesini alır ve savcılığa gönderir. Her haltı o kadar bilen adam bunları da bildiği için susuyor, işyerinde duyulmasını istemiyor, aile durumu derece ve rütbesini etkiler. Ülkenin neresinde çalışırsa çalışsın askeri personel namı kendisinden önce gider. Hiç kimse de karısı ne yaptı da delirrtti adamı adamda onu dövdü demez. Elinde çok güzel kozlar var şu an, kozlarını sağlam kullan. Ben senden korkuyorum, sesini yükseltmenden, küfretmenden, şiddet uygulamandan, hakaret etmenden korkuyorum, daha bir yıllık evli iken bunları yaşamayı hakedecek ne yaptım diye düşünmekten yoruldum. Senden olağanüstü bişey istemiyorum sadece ben de insanım bunu fark edip bana insaca muamele yapmanı istedim sen bunu bana çok gördün, sevgiden değil korkudan bu evdeyim de. Asla yapacaklarını, aklındakileri açık açık söyleme. Önlem almasına fırsat verme. Emir komuta, askeri silsile kışlada geçerlidir, evde eşine karşı değil. Psikolojik sorunu var ise kışlada görev yapan rdm personeli ile görüşsün. Akıllı ol...
Eve geldim konustuk hala kendini savunuyordu
Kavga cikti beni sinirlendirmeseydin dedi durdu
Bende vuracaksan vur beni korkuyla yasatmaya hakkin yok bitsin bu is dedim
O bana sen bi kadinsin senin agzindan nasil kufur cikar ben erkegim dedi
Bende kadinsam benim serefim onurum yokmu anama babama kufur edip duruyorsun bi semedir yoruldum artik dedim
Bana nasil sana giren cikan ne dersin dedi bende kotu niyetle soylemedim seni etkileyen bisey yok anlaminda soyledim dedim
SEn kadinsin haddini bil dedi
Delirdim
Kadinsam insan degilmiyim senin sinirlenmeye hakkin varda benim yokmu dedim caydanligi yere firlattim
Senin hesabin cok guzel hrm calisicam hem sana yemek yapicam hem kadinlik yapicam altina giricem hemde kufurlerini sineye cekecegim kadinim diyecegim dedim
Normalde agzim bozulmazdi bukadar ama onun ettigi kufurlerden sonra bende ahlaksiz biri oldum ciktim
Gozu dondu sen nasil boyle bi hareket yaparsin dedi
Uzerime yürüdü tartaklayarak yatak odasina getirdi kafama sert sekilde vurdu bi kere
Yatagin uzerine firlatip atti
Gomlegini giyip disari gitti
Hastaneye darp raporu almaya gitmeye düşünüyorum
Olmek istiyorum cok kotuyum bir semedir korktugum sey basima geldi
Tamam bende delirttim biliyor um ama hergün beni dovecekmi bana vuracakmi korkusuyla ölüp ölüp dirilmektense bi kere ölmeyi goze aldim
Artik beni gerçekten dovermi sorusunun cevabıni biliyorum evet sinirlenirse dover
Rezilliğin daniskası filan değil, rezilliği yapan o utanan sensin, saçmalıyorsun. SAvcıyı tanıması bişey değiştirmez, Polis de sormak ve tutanak tutmak zorunda. Şikayetçi olursan merkez komutanlığı eşinin ifadesini alır ve savcılığa gönderir. Her haltı o kadar bilen adam bunları da bildiği için susuyor, işyerinde duyulmasını istemiyor, aile durumu derece ve rütbesini etkiler. Ülkenin neresinde çalışırsa çalışsın askeri personel namı kendisinden önce gider. Hiç kimse de karısı ne yaptı da delirrtti adamı adamda onu dövdü demez. Elinde çok güzel kozlar var şu an, kozlarını sağlam kullan. Ben senden korkuyorum, sesini yükseltmenden, küfretmenden, şiddet uygulamandan, hakaret etmenden korkuyorum, daha bir yıllık evli iken bunları yaşamayı hakedecek ne yaptım diye düşünmekten yoruldum. Senden olağanüstü bişey istemiyorum sadece ben de insanım bunu fark edip bana insaca muamele yapmanı istedim sen bunu bana çok gördün, sevgiden değil korkudan bu evdeyim de. Asla yapacaklarını, aklındakileri açık açık söyleme. Önlem almasına fırsat verme. Emir komuta, askeri silsile kışlada geçerlidir, evde eşine karşı değil. Psikolojik sorunu var ise kışlada görev yapan rdm personeli ile görüşsün. Akıllı ol...
Daha bir yıllık evli, cicim zamanları olması gereken zamanlarda bunlar mı olmalı..Evliliklerin ilk zamanları elbette zordur, ne kadar iyi tanırsanız tanıyın aynı evin içine girince farklılıklar ortaya çıkar. İnsanlar bibirini tanırken eziyet etmeye hakkı yokdur, hakaret, dayak, küfür, sindirme, psikoljik şiddet üzerine evlilik olmaz. Üstelik bir damla pişmalığı olmayan pişkin bir adam. Adam konu sahibi ile evlenerek lütufta bulunmuş sanki.... Egosunu da alsın evden ve sizden uzak dursun. Bu ne böyle, kim bu, ne sanıyor kendini.Size aynen katiliyorum...
Daha bir yıllık evli, cicim zamanları olması gereken zamanlarda bunlar mı olmalı..Evliliklerin ilk zamanları elbette zordur, ne kadar iyi tanırsanız tanıyın aynı evin içine girince farklılıklar ortaya çıkar. İnsanlar bibirini tanırken eziyet etmeye hakkı yokdur, hakaret, dayak, küfür, sindirme, psikoljik şiddet üzerine evlilik olmaz. Üstelik bir damla pişmalığı olmayan pişkin bir adam. Adam konu sahibi ile evlenerek lütufta bulunmuş sanki.... Egosunu da alsın evden ve sizden uzak dursun. Bu ne böyle, kim bu, ne sanıyor kendini.
Çok mantıklı bir yazı olmus.
Ya simdi beni dusunduren dusunsene lojmanda zaten dedikofu girla. Hemde ben servise filan bindigimde insanlar yuzume bakip aciyacaklar belkide fisir fisir konusacaklar arkamdan.. acinacak halde oldugumu dusunecekler.. offf pazartesi günü ise gitmek istemiyorum bundan sonra evden çıkmak ta istemiyorum
Napicam brn tekrar hayata nasil karisicam unutulurmu bunlar ya..
Soyledigin gibi soyleidm korkuyorum senden dedim sacmalama diyor
Aynen oyle bi dusuncesi var. Bana diyorki bu evden bi daha gidersen beni bir daha goremezsin diyor aptal ya nr saniyosa kendini
EgOyu kiramiyorum o egosunu cok yuksek
Ya simdi beni dusunduren dusunsene lojmanda zaten dedikofu girla. Hemde ben servise filan bindigimde insanlar yuzume bakip aciyacaklar belkide fisir fisir konusacaklar arkamdan.. acinacak halde oldugumu dusunecekler.. offf pazartesi günü ise gitmek istemiyorum bundan sonra evden çıkmak ta istemiyorum
Her sinirlendiginde degil . Cok asiri sinirlendiginde onun deyimiyle. Ama zaten agresif bi insan oldugu icin cok asiri sinirlenmesi icin oyle cok asiri ugrasmama da gerek kalmiyor... normalde buyuk kavgalarda ediyor yani. Em son iki ay once etmisti simdi yine..Benim merak ettiğim sana giren çıkan yok cümlesinden sonra mı küfür yağdırdı yoksa her sinirlendiğindemi küfür yağdırıyor? Sürekli küfür eden adamada tahamül edilmez bu adamlarım karekteristik erkek olma özelliği olarak kabul etmişidir kendini karşı taraf kırılır mı bunalımamı gire önemli değil tabi ömür boyu sürecekse sen kendini duygusal olarak kötü hissedeceksin oda egosunu tamamlıyacak küfür ettikçe kendini iyi hissedecek,mutlu olacak ,onda bu huy olmuşsa ömür boyu bu küfürleri yiyeceksin ,artık karar sana kalmış ,sanırım eşin çok duyarsızve duygusaz
empati yoksunu insan
Evet kesinlikle oyle is icin cok diretmeliydimBu kadar küfürbaz adam evlenmeden önce de küfür ediyordur bence.
Ama o aşkla kulakların duymamıştır.
Sen tamamen suçsuzsun demiyorum.
Öncelikle adamın sinirli, huysuz, küfürbaz olduğunu biliyorsun.
Sana giren çıkan yok melek adamı bile çileden çıkarabilecek bir söz.
İş konusunda madem gönlün o işteydi, eşine uymak yerine diretecektin.
Bu yeni gelişme eşinin suçu değil.
Madem eşim bencil diyorsun, sen kendini daha çok düşüneceksin.
Biz bir bütünüz, ortak karar zırvalıklarını senin eşin haketmiyor çünkü değil mi?
Yani senin de hataların var. Öküze prens muamelesi yapıyorsun.
Okudum son gelişmelere kadar.
Evliliğinde ilk yıl benzer rezillikleri yaşayıp sabreden, düzelen ve bunları unutan kadınlar var sana onlar sabret der.
Evliliğinde eşi tarafından her anlamda baş tacı edilen kadınlar tabi ki kaç kurtul boşan der..
Sen ne istiyorsun?
Bu evliliğin sonrasında nasıl ilerler,ne hissediyorsun önemli olan bu..
Dört dörtlük bir evliliğim yok. Kolumu bile sıkmadı benim eşim ama çokça kırdı başka konularda..
Sana boşan diyemem ben bu yüzden....
Kararın ne olursa olsun.
Mutluluklar dilerim..
Merhaba. Cok kotuyum
Ölmek istiyorum. Gecen hafta bana bi is teklifi geldi. Esime ortak karar alalim
Dedim. Gitme su anki is yerin eve yakin dedi. Gitmek istedigim halde gitmedim.
Yerime baskasi gitti.
Bugunde calistigim subehden cok uzak bi subede gorevlendirildigimi ogrendim. Yani esimi dinlemeyip gitseydim o uzak ve aşırı yogun subeye cikmayacakti tayinim.
Esimi aradim keske boyle karar vermeseydik o firsati kacirmasaydik dedim. Hic umursamadi. Tayinim cikti dedim devlet memuruyum amaaan kim yaptiysa tayinini sacma sapan insanlar iste dedi. Ben cok uzgundum hem arkadaslarimdan ayrilacaktim hem evime yarim saat otobusle.. hemde asiri asiri yogun..
Söyledim bana haksizlik yapiliyo kademece benden dusuk iki bayan vardi onlarin gitmesi lazimdi. Hakkimi arayacagim bankanin sube muduruyle gorusecegim diye moralim sifir aglayarak konustum. hic orali olmadi. Amaaan dedi. Bende cok uzgundum agliyordum..
O ise hiic umrunda degilmis gibi neyse varmi baska diyecegin dedi. Bende sinirlendim (esim hep bencildir ilk kendini dusunur herzaman) senin hic umrunda degil tabi dimi nasil olsa sana bisey olmadi sana giren cikan bisey yok dedim (biliyorum hataliyim ama inanin ki cok kotuydum ve seni etkilemiyor anlaminda söyledim)
O da bana sen ne dedin ne dedin sen dedi telefonu kapattim bir kere aradi. Ikinciyi actim. Senin gecmisini si...ecem hayvanoglu hayvan itoglu it. Senin gelmisini gecmisini si.... ecem . Sen o isten cikip aksam eve gelecen senin agzini burnunu kiracam hayvan it diyerek bagirdi :2::2:
Esim her sinirlendiginde kufur eder bugune kadar defalarca soz verdi bana . Ama yine etti..
Artik bu kufurlere dayanamiyorum kendimi bi yerlerden atip kurtulmak istiyorum bu hayattan.. bi kutu ilac icip herseyi unutmak istiyorum. .
Yerimde olsaydiniz napardiniz daha bir yillik evliyiz cocuk yok calisan bi bayanim ayrilmak istersem ailem arkamda olur.. hatta babam sevinir bile..
[SUP][/SUP]
Son durum esimden dayak yedim 11. Sayfaydi galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?