- Konu Sahibi karmakarisik56
-
Aradi yine actim nerdesin
Isyerindeyim
Napiyosun orada
Korkuyorum eve gelmicem
GEl evine sacmalama gelirkende bi kilo aci biber al agzina surucem
HAyir gelmem disarfa gorusebilirim ama gelmem
SAcmalama gel evimize yemek yap kocan ac
Gelmicem
Gel dedim ne isin var orada
GelMicem dedim israr etme
Gel konusalim dedigin laf agir
Benim lafim seninkinin yaninda devede tuy kalir
Konusalim gel bişey yapmicam
Konusucaz .
Suratina kapattim
Ben kufur anlaminda soylemedimki sadece etkilenen sen degilsin demek istedim hepte erkeklerle calistigim icin ve o aanda saglikli dusunemedigimden agzimdan cikti gitti iste
Ama esim heo biyle her kavgada anama babama gecmisime saydirmadan birakmaz ustelik kayinpederimde yanimda kufur eder.muhabbet arasinda. Esim baba yaninda gelinin var diye gulerek uyarir ama adam si... tir et peze... tum kufurleri rajatca ediyor yanimda esimde babam yasli rahatsiz filan diyor
Ben esimi naisl duzeltecem bide cocuk istiyo bi semedir zor beklettim hayir hayor diyerek. Saat 5 te mesaim bitiyo korkuyorum eve gitmeye(((((
Merhaba. Cok kotuyum
Ölmek istiyorum. Gecen hafta bana bi is teklifi geldi. Esime ortak karar alalim
Dedim. Gitme su anki is yerin eve yakin dedi. Gitmek istedigim halde gitmedim.
Yerime baskasi gitti.
Bugunde calistigim subeden cok uzak bi subede gorevlendirildigimi ogrendim. Yani esimi dinlemeyip gitseydim o uzak ve aşırı yogun subeye cikmayacakti tayinim.
Esimi aradim keske boyle karar vermeseydik o firsati kacirmasaydik dedim. Hic umursamadi. Tayinim cikti dedim devlet memuruyum amaaan kim yaptiysa tayinini sacma sapan insanlar iste dedi. Ben cok uzgundum hem arkadaslarimdan ayrilacaktim hem evime yarim saat otobusle.. hemde asiri asiri yogun..
Söyledim bana haksizlik yapiliyo kademece benden dusuk iki bayan vardi onlarin gitmesi lazimdi. Hakkimi arayacagim bankanin sube muduruyle gorusecegim diye moralim sifir aglayarak konustum. hic orali olmadi. Amaaan dedi. Bende cok uzgundum agliyordum..
O ise hiic umrunda degilmis gibi neyse varmi baska diyecegin dedi. Bende sinirlendim (esim hep bencildir ilk kendini dusunur herzaman) senin hic umrunda degil tabi dimi nasil olsa sana bisey olmadi sana giren cikan bisey yok dedim (biliyorum hataliyim ama inanin ki cok kotuydum ve seni etkilemiyor anlaminda söyledim)
O da bana sen ne dedin ne dedin sen dedi telefonu kapattim bir kere aradi. Ikinciyi actim. Senin gecmisini si...ecem hayvanoglu hayvan itoglu it. Senin gelmisini gecmisini si.... ecem . Sen o isten cikip aksam eve gelecen senin agzini burnunu kiracam hayvan it diyerek bagirdi :2::2:
Esim her sinirlendiginde kufur eder bugune kadar defalarca soz verdi bana . Ama yine etti..
Artik bu kufurlere dayanamiyorum kendimi bi yerlerden atip kurtulmak istiyorum bu hayattan.. bi kutu ilac icip herseyi unutmak istiyorum. .
Yerimde olsaydiniz napardiniz daha bir yillik evliyiz cocuk yok calisan bi bayanim ayrilmak istersem ailem arkamda olur.. hatta babam sevinir bile..
[SUP][/SUP]
Aynen oyle cok agresifsöylediklerine pişman olmuş gibi.ama siz onun stres topu değilsiniz ki .sinirlenince ağzına geleni söylesin siniri geçince hiç bir şey yokmuş gibi devam etsin. olacak iş değil.şimdi yeni evlisiniz aranızdaki sevgi aşk şimdilik unutturmuş gibi gözükebilir ama sürekli küfür hakaret duyarak ileride eşinize olan saygınız sevginiz azalarak yok olmaya mahkum.bu adam agresif ,sinirlenince de ne dediğini bilmiyor.eğer evliliğime devam edicem derseniz de kulağınıza pamuk tıkayın çünkü böylesi düzelmez size etmezse bile başkalarına eder yine rahatsız olursunuz.
Eve geldim konustuk hala kendini savunuyordu
Kavga cikti beni sinirlendirmeseydin dedi durdu
Bende vuracaksan vur beni korkuyla yasatmaya hakkin yok bitsin bu is dedim
O bana sen bi kadinsin senin agzindan nasil kufur cikar ben erkegim dedi
Bende kadinsam benim serefim onurum yokmu anama babama kufur edip duruyorsun bi semedir yoruldum artik dedim
Bana nasil sana giren cikan ne dersin dedi bende kotu niyetle soylemedim seni etkileyen bisey yok anlaminda soyledim dedim
SEn kadinsin haddini bil dedi
Delirdim
Kadinsam insan degilmiyim senin sinirlenmeye hakkin varda benim yokmu dedim caydanligi yere firlattim
Senin hesabin cok guzel hrm calisicam hem sana yemek yapicam hem kadinlik yapicam altina giricem hemde kufurlerini sineye cekecegim kadinim diyecegim dedim
Normalde agzim bozulmazdi bukadar ama onun ettigi kufurlerden sonra bende ahlaksiz biri oldum ciktim
Gozu dondu sen nasil boyle bi hareket yaparsin dedi
Uzerime yürüdü tartaklayarak yatak odasina getirdi kafama sert sekilde vurdu bi kere
Yatagin uzerine firlatip atti
Gomlegini giyip disari gitti
Hastaneye darp raporu almaya gitmeye düşünüyorum
Olmek istiyorum cok kotuyum bir semedir korktugum sey basima geldi
Tamam bende delirttim biliyor um ama hergün beni dovecekmi bana vuracakmi korkusuyla ölüp ölüp dirilmektense bi kere ölmeyi goze aldim
Artik beni gerçekten dovermi sorusunun cevabıni biliyorum evet sinirlenirse dover
Sen kadınsın yapamazsın, sen kadınsın edemezsin. Laflara, zihniyete bak. Elleri kırılsın. Eğer kararın kesinse elini çabuk tut darp raporu almak için.
Simdi gidicem hastaneye
Bosanalim dedim lütfen bosanalim sen kadinmisin ki dedi
Dövdü beniBayanlar burda istediğiniz kadar erkek küfür edemez desekte erkeğin şuur dan çıktığı noktada küfür eder bişey derler yapılarında var. Ama bir bayanın küfür etmesi hiç hoş degil giren çıkan bişey yok cümlesi küfür den saymamakta saçmalamaktir . Bence korkmayın öyle demiştir ama eve gidince unutur .
note3 kadinlar_klubü
Bayanlar burda istediğiniz kadar erkek küfür edemez desekte erkeğin şuur dan çıktığı noktada küfür eder bişey derler yapılarında var. Ama bir bayanın küfür etmesi hiç hoş giren çıkan bişey yok cümlesi küfür den saymamakta saçmalamaktir . Bence korkmayın öyle demiştir ama eve gidince unutur .
note3 kadinlar_klubü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?