esim yüzünden intiharin esigine geldim :(

söylediklerine pişman olmuş gibi.ama siz onun stres topu değilsiniz ki .sinirlenince ağzına geleni söylesin siniri geçince hiç bir şey yokmuş gibi devam etsin. olacak iş değil.şimdi yeni evlisiniz aranızdaki sevgi aşk şimdilik unutturmuş gibi gözükebilir ama sürekli küfür hakaret duyarak ileride eşinize olan saygınız sevginiz azalarak yok olmaya mahkum.bu adam agresif ,sinirlenince de ne dediğini bilmiyor.eğer evliliğime devam edicem derseniz de kulağınıza pamuk tıkayın çünkü böylesi düzelmez size etmezse bile başkalarına eder yine rahatsız olursunuz.

benim anlamadığım eşiniz işyerinde o kadar küfürü nasıl edebildi.
o kadar insanın içinde. diyelim lavobaya fln gitti ama insan sesi duyulur diye fln cekinir. cok ilginc

Evinize gidin bence belli ki bayagi sakinlesmis...

Tavri soğukta olsa siz dert anlatirken sizin başka yere gonderilmeniz onun sucu değil siz caniniz yandigi için birde umursamadigi icin sinirlenecegini bildiğiniz halde bir laf ettiniz..

Küfür isini de evinize gidince konuşup nr yapacaginuza bakarsinz ama sokaklarda gezip olayi tirmandirmayin...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Senin söylediğinde geçmişine küfredecek kadar bir şey yok.. Ama sanırım Erkeklik egosu fazla yada kendine güveni yok eşinin.. Bir şeycik yapmaz zannetmiyorum.. Korkma ama bu adam değişecek diye bekleme bu böyle gider.. Çekeceksen katlan.. çekemem diyorsan çoluk çocuk yokken ayrıl.. Sonrada bu iş hiç olmaz..

Ayrıl kendine uygun biri ile evlen hayatına bak bu adamla ömür geçmez

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eve geldim konustuk hala kendini savunuyordu
Kavga cikti beni sinirlendirmeseydin dedi durdu
Bende vuracaksan vur beni korkuyla yasatmaya hakkin yok bitsin bu is dedim
O bana sen bi kadinsin senin agzindan nasil kufur cikar ben erkegim dedi
Bende kadinsam benim serefim onurum yokmu anama babama kufur edip duruyorsun bi semedir yoruldum artik dedim
Bana nasil sana giren cikan ne dersin dedi bende kotu niyetle soylemedim seni etkileyen bisey yok anlaminda soyledim dedim
SEn kadinsin haddini bil dedi
Delirdim
Kadinsam insan degilmiyim senin sinirlenmeye hakkin varda benim yokmu dedim caydanligi yere firlattim
Senin hesabin cok guzel hrm calisicam hem sana yemek yapicam hem kadinlik yapicam altina giricem hemde kufurlerini sineye cekecegim kadinim diyecegim dedim
Normalde agzim bozulmazdi bukadar ama onun ettigi kufurlerden sonra bende ahlaksiz biri oldum ciktim
Gozu dondu sen nasil boyle bi hareket yaparsin dedi
Uzerime yürüdü tartaklayarak yatak odasina getirdi kafama sert sekilde vurdu bi kere
Yatagin uzerine firlatip atti
Gomlegini giyip disari gitti
Hastaneye darp raporu almaya gitmeye düşünüyorum
Olmek istiyorum cok kotuyum bir semedir korktugum sey basima geldi
Tamam bende delirttim biliyor um ama hergün beni dovecekmi bana vuracakmi korkusuyla ölüp ölüp dirilmektense bi kere ölmeyi goze aldim
Artik beni gerçekten dovermi sorusunun cevabıni biliyorum evet sinirlenirse dover

Allah a dua et yazmis biri ettim
Hayirlisi neyse o olsun bu adam bigun beni dovecekse ilerde bigun bu evlilik bitecekse b7gun bitsin dedim
KAfam zonkluyor su an
Vurdugu yer cok aciyor

Aynen oyle cok agresif

Canım hemen hastaneye git darp raporunu al ve hazır izin günündesin oradan alabileceğin eşyaları al ve uzaklaş.Sen güçlü bir kadınsın nasıl dikilmişsin eşinin karşısında ve de öyle olacaksın.Sakın aklından başka şeyler geçirme anneni ve babanı düşün.

Sen kadınsın yapamazsın, sen kadınsın edemezsin. Laflara, zihniyete bak. Elleri kırılsın. Eğer kararın kesinse elini çabuk tut darp raporu almak için.

Bayanlar burda istediğiniz kadar erkek küfür edemez desekte erkeğin şuur dan çıktığı noktada küfür eder bişey derler yapılarında var. Ama bir bayanın küfür etmesi hiç hoş degil giren çıkan bişey yok cümlesi küfür den saymamakta saçmalamaktir . Bence korkmayın öyle demiştir ama eve gidince unutur .

note3 kadinlar_klubü

Son düzenleme:
Dövdü beni
..............

Ailenizi arasaniz gelip sizi alsinlar yada esin eve geldiginde esinle konussun baban kizimi alip gitcem ben onu sokakta bulmadim desin gozunu korkusun yada al o darp raporunu p.tesi bu raporla islem baslatcam de sen onun gozunu korkut

Arkadaş da art niyetle söylemedim onu diyor.Sen art niyetle bakarsan o şekilde anlarsın.Seni ilgilendiren birşey yok nasılsa diyeceğine o şekilde çıkmış ağzından.Adamın doğasında var diye o zaman ana avrat saysın canım.Hatta dövsün de.Doğasında var çünkü.Anamız babamız bizi dayak yiyelim kölelik edelim diye yetiştirdi zaten.Küfür bile etmiş olabilir çıkabilir ağzından bu kadar pislik yapacak ne var ki kocasının psikolojik durumu bozuk ne olursa olsun bu durumu değiştirmez bu kızcağız şimdi yaşamasa ilerleyen zamanlarda başka şeyler ine yaşayacak.Baskıcı ve ezik bir tip o yüzden bu kızcağızın üstüne çok geliyor bence

Yani bildiğin vurdu kafan acıdığına göre hırsıyla hırpalama falan değil.

Aman kötü olmuş ya...

Ne kadar üstüne gittin bilmiyorum ama üstüne gitmek bahane de olamaz ki... El kaldırmak küfür etmek çok fena şeyler olmuş. Üzüldüm.

Umarım kendin için hayırlı olan yönünde karar verirsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…