esim yüzünden intiharin esigine geldim :(

Evlilik tabiki onemli bir kurum ve her tartismada bosanma lafinin gecmesi dogru degil. Fakat burada sinirli bir yapi, kufur ve siddet var. Neyi nasil kabulleneceginiz ile ilgili hersey. Ne kadarini kaldirabilir , boyun egebilirsiniz?

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Konu sahibi inş tez zamanda kurtulursun bu illetten de mübarek gün Allahtan duam; "Aaaa, ne var büyütecek, her evlilikte olur, sabredin biraz mutluluğu yakalarsınız..." benzeri yorum yapan hanımlar inşallah "ERKEK (!)" ÇOCUK YETİŞTİRMİYORDUR. Yetiştiriyorlarsa da Allahım kızımla karşılaştırmasın.

sen eşinin huyunu bılıyorsundur keske bıraz ona gore konussaydın ofkelıykenn succ ıkınızdede var bence tabıkı senı dovmemelıydı ama olmus ıste ona kalırsa eşim benı kac sefer dovdu bır seferındee karyolann uzerıne atıp ustume cıktı kafamda zıpladı resmen cınnet gecırmıstı bu senedee hertarafım mosmor olmustu kapıya gelen komsuya kapııyı acamadım 10 gun falanda evden cıkmadım cunku cıkacak gıbı degıldıı onun ıcın bence darp raporu almaya gerek yok kararını vermıssen bosan gıtsın ama sevıyosan yıne donersın

Hanımefendi kimse kimseyi mutsuz etmek istemiyor önce onu bilin. Bir kadının dayak yemesi benim içimi acıtır. Dayak yiyen bir kadına canım bi duşa gir sakinleş kocan gelirse konuşursunuz demek bana göre ne akıl işi ne de vicdan işi. Boşanır ya da boşanmaz o onun bileceği iş ama tavrını sert biçimde göstermezse çok dayak yer daha. Hayretle okudum yazdıklarınızı kimle evlensen aynısı olacaktı ne demek? Konu sahibi zaten kendisine yediremiyor dayak yemeyi yazdığı yorumlardan belli. Siz kendinize dayak yemeyi yedirebiliyorsanız o ayrı konu.

smile beni yanlış anlama olur mu canım.Ama adam kafanın üstünde zıplamış.Daha ne yapmasını beklerdin mesela?Canına mı kıysın?Bıçak mı savursun?Daha ne yapman lazım canını kurtarmaya çalışman için.Soruyorum cidden merak ettim eşiğini.Sevgi sevgi sevgi dünyanın anahtarı sevgi ama o da bir yere kadar.Neye cinnet geçiriyor bu adam?Deliyse akıl hastanesine yatsın psikolojik sorunları varsa da psikiyatrise gitsin ilaç alsın ne demek ben sinirleniyorum yada cinnet geçirdim de nedir?Neden cinnet geçirip kendini camdan filan atmıyor?Neden???

Evli misiniz hala yok artik ya

biz de avukat olarak her boşanan çiftin arkasından ohh bunları da boşadık yaşasın kötülük diye dans etmiyoruz heralde.

bizler de Türk aile yapısını,dini vecibelerini biliyoruz. Lakin genel geçer doğrular var saygı ve sevgi her dinin bile özüdür. Din dayağı hakareti meşru kılmaz. Yuva yıkmayı da kimse sevmez. Ama şu da bir gerçek ki bazı şeyler bitmeye mahkum dünyada her şey sorunsuz güzel ilerlemiyor her evlilik süper gitmiyor. Siz de eşiniz de sinirli insanlarsınız demek ki birbirinize uygun değilmişsiniz karakter olarak. Aman kadınlar alttan alsın sussun da yuva bozulmasın ama erkeğe gelince orda dur o eşine sen kadın mısın dahi diyebilir .Neden; çünkü erkek o. !!!

edit: imla

Son düzenleme:

Sen kendini niyerlerden atma, ilaçta içme, sadece ortamından kurtul

Bu kadinlarin erkeklerden cektigi nedi...firsat bu firsat darp raporunu almalisin yanina kalmamali yazik sana ya sinir hastasi olacaksin... yarin oburgun cocuk olursa degisecegini dusunme canim benim... zaten herseyi biz kadinlar sineye cektikce popolari kalkiyor.. Allah korusun beyin kanamasi gecirebilirdin arkadasim karar senin ama bu olanlari ailenden saklama Allah yardimcin olsun

haklısınız ama bu dedıgım zıplama olayı evlendıgımız yıl eşim iş sıkıntısındaydı cok zordaydık eşim o yıl evlılıge pek alısamamıstı en son yaptıgıdabende hatalıydım tabı ama oyle yapması gerekmıyordu sonuc ıtıbarıyle evlıyım cocuk var sonucta aramızda bazen ıyı bazen lımonı allah herkese hayırlı ınsanlar yazsın zor ınsanla yasamak cok zor

Pes..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hiç bir birey değil el ile dil ile bile dovulemez (dikkat ederseniz dovulmemeli demiyorum) yuva yi yıkmak kolaydır denilmiş 2 gün sonra kadını hastanelik mi etsn ! İşin içine şiddet girerse işin yapıciligi biter

Canım ne olursa olsun.Yapmaması gerekirdi.Umarım şu anda yoktur bu tarz şeyler.Çocuk olunca insanın eli kolu bağlı tabii.Bir de maddi durumlar var kadınların böyle görüldüğü bir ülkede ne kadar çalışıp kendimize yetecek kadar bir düzen sağlayabilriz orası da tartışılır.Beyaz yakalılar hariç tabii.Bir de mavi yakalıysan bütün gün köle gibi çalışıp insan yerine sayılmamak ve sonrasında da askeri ücrete razı olmak var.Böyle düşününce herşey o kadar zoruma gidiyor ki anlatamam.Rabbim yavrularımıza şans versin iyi temiz efendi insanlarla karşılaştırsın..Off

erkeğin kadına sürekli küfür etmesini normal bulanlar var. evliliğin fıtratında bu var olur, normaldir diyenleri anlamıyorum. hakaret etmek psikolojik şiddettir. böyle bir adamdan fiziksel şiddet de beklenir, zaten ki yapmış onu da. böyle evlilik olmaz. kadın böyle bir adamı bir ömür boyu çekmek zorunda değildir.

İslamda boşanmak helaldir.
Küfretmek haramdır.
İnsana şiddet günahtır.
Erkeğin hanımına kötü davranması günahtır.
Zulüm etmek ve zulme sessiz kalmak günahtır...
Hepsi için kaynak verirdim ama forum kuralları malum.
Konu sahibi, kendinizi düşünmezseniz bile ilerde doğacak ve şiddete maruz kalacak meleklerinizi düşünün. Onların da yaramazlık yaparak küfür ve dayağı hak etmesi (!) muhtemel...

Yarın öteki gün kavgada vursa yatırsa kadıncağızı; bir şey olsa, Tanrı göstermesin ölse falan yine bu dediklerinizi diyebilecek misiniz?
Kadını dövmüş ya, kafasına vurmuş hem de. Başa alınan bir darbe felce bile yok açabilir. Biraz düşünerek yorum yazın.
Neymiş buradaki yazılanları dikkate almaymış. Doğru ben ve arkadaşlarım; can güvenliğini önde tutuyoruz. Haklısın sen de yesin dayağını otursun di mi?

Sonuna kadar katiliorum sana..

esim de sureklo bana dinden imandan bahseden beni begenmeyen bi insandi
Bana dinden bahsetmesin kimse onun yuzumden dinden sogudum . Kadin kotu huylu kocasini cekerse cennetlikmis bilmem ne bana
Oype derdi neyse hastaneye gitttim raporu aldim
Evi terk ettim esylarimi aldim. Bi iki gun yeter ama
O rvde yoktu zaten kalacak yer aradim
Ogretmenevi filan full dolu
Burada luks bi otrl var oraya geldim gecekigi 140 tl esim duysa bana kizar pahali diye
Oradayim simdi odaya ciktim arabayi vale ye verdim
Annem aradi evdeyim yemek yiyorum anne merak etme dedim ((
Yemin et sesin kotu geliyor gece 12 otobusune biner gelirim dedi
Yemin ettim yalan yere bide o yasta kadini gecenin bi yarisi yola koymaya ne hakkim var
Kendim ettim kendim buldum iste........

amaan bu ne ya....yavrum nasıl bir koca bu??Allah yardımcın olsun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…