- 15 Mayıs 2014
- 2.904
- 3.560
- 178
- Konu Sahibi karmakarisik56
-
Zaten bu sitede var kendi mutlu olmayan Milleti'de mutsuz görmek isteyen. Hemen rapor al karokala gir ailene söyle ya bunları herkes biliyor kimse aptal değil önemli olan yapıcı olmak. Bir yuva kolay kurulmuyor ama yıkılması kolay olur. O yüzden ileride emin ol bunlar hep geçecek sıkıntılar her evlilikte kavga olur önemli olan eşinin sana sadakatı evine iyi bakması ara sıra tabiki kavgalar olacak. Yarın başkası ile evlensen gene aynısı olacak onun için sabır ve iletişim. Eşin sinirli ama sende çok sinirlisin sakin ol sessiz ol nefsine sinirine yenilme sabret.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi.
sen eşinin huyunu bılıyorsundur keske bıraz ona gore konussaydın ofkelıykenn succ ıkınızdede var bence tabıkı senı dovmemelıydı ama olmus ıste ona kalırsa eşim benı kac sefer dovdu bır seferındee karyolann uzerıne atıp ustume cıktı kafamda zıpladı resmen cınnet gecırmıstı bu senedee hertarafım mosmor olmustu kapıya gelen komsuya kapııyı acamadım 10 gun falanda evden cıkmadım cunku cıkacak gıbı degıldıı onun ıcın bence darp raporu almaya gerek yok kararını vermıssen bosan gıtsın ama sevıyosan yıne donersın
sen eşinin huyunu bılıyorsundur keske bıraz ona gore konussaydın ofkelıykenn succ ıkınızdede var bence tabıkı senı dovmemelıydı ama olmus ıste ona kalırsa eşim benı kac sefer dovdu bır seferındee karyolann uzerıne atıp ustume cıktı kafamda zıpladı resmen cınnet gecırmıstı bu senedee hertarafım mosmor olmustu kapıya gelen komsuya kapııyı acamadım 10 gun falanda evden cıkmadım cunku cıkacak gıbı degıldıı onun ıcın bence darp raporu almaya gerek yok kararını vermıssen bosan gıtsın ama sevıyosan yıne donersın
Merhaba. Cok kotuyum
Ölmek istiyorum. Gecen hafta bana bi is teklifi geldi. Esime ortak karar alalim
Dedim. Gitme su anki is yerin eve yakin dedi. Gitmek istedigim halde gitmedim.
Yerime baskasi gitti.
Bugunde calistigim subeden cok uzak bi subede gorevlendirildigimi ogrendim. Yani esimi dinlemeyip gitseydim o uzak ve aşırı yogun subeye cikmayacakti tayinim.
Esimi aradim keske boyle karar vermeseydik o firsati kacirmasaydik dedim. Hic umursamadi. Tayinim cikti dedim devlet memuruyum amaaan kim yaptiysa tayinini sacma sapan insanlar iste dedi. Ben cok uzgundum hem arkadaslarimdan ayrilacaktim hem evime yarim saat otobusle.. hemde asiri asiri yogun..
Söyledim bana haksizlik yapiliyo kademece benden dusuk iki bayan vardi onlarin gitmesi lazimdi. Hakkimi arayacagim bankanin sube muduruyle gorusecegim diye moralim sifir aglayarak konustum. hic orali olmadi. Amaaan dedi. Bende cok uzgundum agliyordum..
O ise hiic umrunda degilmis gibi neyse varmi baska diyecegin dedi. Bende sinirlendim (esim hep bencildir ilk kendini dusunur herzaman) senin hic umrunda degil tabi dimi nasil olsa sana bisey olmadi sana giren cikan bisey yok dedim (biliyorum hataliyim ama inanin ki cok kotuydum ve seni etkilemiyor anlaminda söyledim)
O da bana sen ne dedin ne dedin sen dedi telefonu kapattim bir kere aradi. Ikinciyi actim. Senin gecmisini si...ecem hayvanoglu hayvan itoglu it. Senin gelmisini gecmisini si.... ecem . Sen o isten cikip aksam eve gelecen senin agzini burnunu kiracam hayvan it diyerek bagirdi :2::2:
Esim her sinirlendiginde kufur eder bugune kadar defalarca soz verdi bana . Ama yine etti..
Artik bu kufurlere dayanamiyorum kendimi bi yerlerden atip kurtulmak istiyorum bu hayattan.. bi kutu ilac icip herseyi unutmak istiyorum. .
Yerimde olsaydiniz napardiniz daha bir yillik evliyiz cocuk yok calisan bi bayanim ayrilmak istersem ailem arkamda olur.. hatta babam sevinir bile..
[SUP][/SUP]
Son durum esimden dayak yedim 11. Sayfaydi galiba
smile beni yanlış anlama olur mu canım.Ama adam kafanın üstünde zıplamış.Daha ne yapmasını beklerdin mesela?Canına mı kıysın?Bıçak mı savursun?Daha ne yapman lazım canını kurtarmaya çalışman için.Soruyorum cidden merak ettim eşiğini.Sevgi sevgi sevgi dünyanın anahtarı sevgi ama o da bir yere kadar.Neye cinnet geçiriyor bu adam?Deliyse akıl hastanesine yatsın psikolojik sorunları varsa da psikiyatrise gitsin ilaç alsın ne demek ben sinirleniyorum yada cinnet geçirdim de nedir?Neden cinnet geçirip kendini camdan filan atmıyor?Neden???
haklısınız ama bu dedıgım zıplama olayı evlendıgımız yıl eşim iş sıkıntısındaydı cok zordaydık eşim o yıl evlılıge pek alısamamıstı en son yaptıgıdabende hatalıydım tabı ama oyle yapması gerekmıyordu sonuc ıtıbarıyle evlıyım cocuk var sonucta aramızda bazen ıyı bazen lımonı allah herkese hayırlı ınsanlar yazsın zor ınsanla yasamak cok zor
Bisey yazin ne olur
Canım bak öfkeyle kalkan zararla oturur benim kaç tane arkadaşım bu şekilde yolları başvurduysa boşanma oldu sonradan da bin pişman oldu. Tabi kimselere diyemediler ama içinde yaşamak zorunda kaldılar. Sen dediğim gibi burada yazılanlara kesinlikle bakma bir duş al sakinleş gelince eve konuşma hatasını anlar. Evliliğin en zor dönemi zaten ilk yıllar aynı şeyleri hayya daha fazlasını ben yaşadım ama şimdi çok mutluyum ve hiç bir sorunumuz yok Allah'a şükür. Onu daha çok sinirlendirme belli ki ikinizde eğitimli insanlarsınız oturun konuşun bağırmadan hastaneye gidip darp raporu alıp karakola başvuru yapıp eline ne geçecek. O daha çok sinirlenecek belki evliliğiniz bitecek herşeyde bir hayır vardır sakin ol sabırlı ol. Her kavganı herkese açma bence her kafadan ayrı ses çıkar senin özelini kimse bilemez senden iyi onun için burada yazanlara pek aldırış etme. Valla bunlara kalırsa ortada Türk aile birliği kalmaz her kavga yapan ayrılsa böyle ne geçecek elinize ya Allah'ın bile sevmediği birşey iki insanın ayrılması yuva yıkılması
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi.
Yarın öteki gün kavgada vursa yatırsa kadıncağızı; bir şey olsa, Tanrı göstermesin ölse falan yine bu dediklerinizi diyebilecek misiniz?
Kadını dövmüş ya, kafasına vurmuş hem de. Başa alınan bir darbe felce bile yok açabilir. Biraz düşünerek yorum yazın.
Neymiş buradaki yazılanları dikkate almaymış. Doğru ben ve arkadaşlarım; can güvenliğini önde tutuyoruz. Haklısın sen de yesin dayağını otursun di mi?
esim de sureklo bana dinden imandan bahseden beni begenmeyen bi insandiİslamda boşanmak helaldir.
Küfretmek haramdır.
İnsana şiddet günahtır.
Erkeğin hanımına kötü davranması günahtır.
Zulüm etmek ve zulme sessiz kalmak günahtır...
Hepsi için kaynak verirdim ama forum kuralları malum.
Konu sahibi, kendinizi düşünmezseniz bile ilerde doğacak ve şiddete maruz kalacak meleklerinizi düşünün. Onların da yaramazlık yaparak küfür ve dayağı hak etmesi (!) muhtemel...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?