esim yüzünden intiharin esigine geldim :(

Bu son yorumları yeni okudum ilk önce geçmiş olsun ama Özür dileyerek yine dicem ki her seferinde de küfür etmem de delirdim diyorsunuz kocanizin bunu yapmaya kesinlikle hakkı yok o ayrı bi konu. Ama sizde iradenizi koruyun biraz

note3 kadinlar_klubü

Son düzenleme:
Simdi gidicem hastaneye

Bence burada herkes olumsuz konuşmuş yuvalar hep bu yüzden dağılıyor. Sakın kimseye kanıp bir yere gitme evlilikte böyle şeyler olur sabırlı olun daha 1 yıl olmuş. İleride daha güzel günleriniz olacaktır inşallah tabi yaşananlar güzel şeyler değil bu kavgalar ama eminim şimdi oda çok pişmandır. Kimse yuvasını yıkmak istemez ama sinirlenince insan farklı oluyor. Biliyoruz bu yazdıklarımdan sonra buradaki herkes bana yüklenecek ama olsun. Ben sabrın herşeyi aşacağına inanıyorum. Bende evliyim bir sürü şeyler yaşadım ama şimdi çok mutluyuz bir oğlumuz oldu herşeyler geride kaldı. Burada bakma sen dik dur yok şöyle yap yok böyle yap diyene otur sakince konuş kocanla bağırmadan bak nasıl işe yarayacak bırak o kendini haklı görsün sen haklısın doğru ama oda erkek işte anla :))

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi.

Konu sahibinin ilk söylediği laf hoş değil fakat hala o erkektir küfür eder, kadın kadınlığını bilsin diyenlere inanamıyorum. Kadına zarafet yakışır elbette ama böyle bir adamla yaşayan kadın da ne yapsın, üzüm üzüme baka baka kararır. Hayret ediyorum şu zihniyettekilere iyi bakalım erkek küfrünü etsin oturun aşağı yiyin lafları sonra siniri geçince iki öper barışırsınız

Konu sahibi arkadaş darp raporunu şimdi kullansan da kullanmasan da mutlaka al, anne babalarımız bizi elin oğlu gelsin dövsün, sövsün diye yetiştirmiyor.

Doğru diyorsunuz hanımefendi ben sizin gibi düşünüyorum başka yol yerine hemen boşanmak yazmak çok kolay geliyor ve daha bir yıllık evliler daha hersey unutup gidilir yılları bunlar

note3 kadinlar_klubü

Bisey yazin ne olur

Bence sende de suc var . Bir kere senin kullandigin kelime de cok masum sayilmaz .tabi ki esinin kufur etmesi affedilmez ama sen bu adamin huyunu biliyorsun zaten kiskirtmaya ne gerek var . Ayrica aramis acmamissin . Telefonu yuzune kapamissin . Ewe gidince de muhtemelen konuyu sen acmissindir . Resmen sakinlesmis kisinin ustune gitmissin . Bir de ortada dayak konusu yokken dov diye kiskirtmissin . Esini savunmuyorum yalnis anlama tabi ki vurmasi affedilmez ama sen de biraz fazla gaza gelmissin . Her yoruma bakma sen bu herkesin karsisindaki insanin huyu farklidir .

Bisey yazin ne olur

Her kavgada korkuyla yasamak istemezsiniz. Siddetin hicbir turlusune boyun egmeyin lutfen.bunu kucuk bir olaymis gibi gorecektir pismanlikla yaniniza gelecegini sanmiyorum. Ailenize gidin, bir kavga daha olursa daha cok siddet uygularsa ne yapacaksiniz. Caninizi sokakta mi buldunuz...

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Boşanırsın ya da boşanmazsın konu sahibi o senin bileceğin iş ama şimdi tepkini koy ortaya al o raporu bak nasıl eli ayağına dolaşıyor. İstediği zaman sana vuramayacağını, küfür edemeyeceğini anlasın. Şimdi çok büyük tepki göstermezsen daha sonra yine yapar, yine, yine... Nasıl olsa çok sorun olmuyor diye düşünür. Ama şu kararlı tavrını bir görsün bakalım.

Kocasından dayak yemis kadina da olabilir sineye cek sabret diyenler var.
Konu sahibi, elinde isin var ve ailen arkanda. Insan gibi muamele gormedigin adama katlanma. Dune kadar kufrediyordu ama bugun dövdü. Bugün dovenin yarin oldurmeyecegi ne malum? Bosan ve insanca yasa.

Bu evliligi b3n istedim
Ailem karsi cikti yapamazsin sen onla uyusamazsin dedi
Simdi hakliymissiniz diyecegim ne aci
Erkek kardesimin haberi oldu sen bosan annem babam sana agzini bile acmayacak soz veriyorum dedi
Tayin istersin izmire gidersi kurtulursun ondanda ailesindende dedi

Ya kadına sen suçlusun öyle küfür etmemeliydin, sen başlattın vs diyenleri cidden anlamıyorum....kusura bakmayın ama evlilik fedakarlıktır...ben aglıyorum sinirliyim hatta çok kötüyüm ve aramış eşime dert yanıyorum bu ruh haliyle o lafı söylemem (takdir etmesemde) küfür falan sayılmaz....eşimde bunu bilmeli anlamadı ben o durumda ateşsem o su olmalı.... halimi anlamalı destek olmalı....dolayısıyla kadını o noktada suçlu görmüyorum...yani bana göre kışkırttı, yok eşinin huyunu biliyodu demeseydi falan diye düşünmek saçma...aglıyorum yaaa beennn o mu gelicek aklıma tuhaaf

Varsa yoksa ben diyen, sadece kendi sinirini, düşüncelerini vs önemseyen biri ile evlilik yürütmek zor...

küfür olayına gelince bırakın eşimin bi yakınımın yapmasını tv ya da dışarda bile duymayı sevmiyorum....hele eşin yapıyorsa saygı diye bişey yoktur...

Yalnız bu yıllar sabır yılları düzelecek diyen arkadaşlara kısmen katılıyorum böyle olupta düzelen, evliliğin ilk 2 -3 yılını silip sonra mutlu olan tanıdıklarım var...
ama önemli olan nokta şu; siz buna dayanabilecek misiniz ? ve eşiniz buna deger mi ?

Allah yardımcınız olsun....

Son düzenleme:

Canım bak öfkeyle kalkan zararla oturur benim kaç tane arkadaşım bu şekilde yolları başvurduysa boşanma oldu sonradan da bin pişman oldu. Tabi kimselere diyemediler ama içinde yaşamak zorunda kaldılar. Sen dediğim gibi burada yazılanlara kesinlikle bakma bir duş al sakinleş gelince eve konuşma hatasını anlar. Evliliğin en zor dönemi zaten ilk yıllar aynı şeyleri hayya daha fazlasını ben yaşadım ama şimdi çok mutluyum ve hiç bir sorunumuz yok Allah'a şükür. Onu daha çok sinirlendirme belli ki ikinizde eğitimli insanlarsınız oturun konuşun bağırmadan hastaneye gidip darp raporu alıp karakola başvuru yapıp eline ne geçecek. O daha çok sinirlenecek belki evliliğiniz bitecek herşeyde bir hayır vardır sakin ol sabırlı ol. Her kavganı herkese açma bence her kafadan ayrı ses çıkar senin özelini kimse bilemez senden iyi onun için burada yazanlara pek aldırış etme. Valla bunlara kalırsa ortada Türk aile birliği kalmaz her kavga yapan ayrılsa böyle ne geçecek elinize ya Allah'ın bile sevmediği birşey iki insanın ayrılması yuva yıkılması

canım bak ben bir avukatım,

lütfen ama lütfen derhal hastaneye gidiyorsun darp raporu alıyorsun. pazartesi ilk iş mahkemeye gidip uzaklaştırma kararı çıkartıyosun.

hesabına bloke koydur yahut hemen tüm paranı çek. yıllık iznini kullan ve ailenin yanına git. enine boyuna düşün evet bir yuva kolay kurulmuyor boşan deyince kötü oluyosun ama ortada aile birliği kalmamış çocuğun olmaması bir lütuf. bak ailen arkanda mesleğin var gel kendine yazık etme

şiddet öyle bir şey ki malesef evli çiftler arasında her kavgada şiddetin dozu artıyor sonra kadın cinayetleri cinnetler... Kendine bunu yapma sen bilinçli bir kadınsın,

Canım ya kocan gerçekten çok sinirli.
Darp raporu al ama ona sakın gösterme çünkü bu onu daha da çıldırtır.
Eğer iznin falan varsa. ben olsam izne çıkardım hem bayramda geliyor birleştirirsin.
ailene de birşey söyleme bence. izne çık ve o da sürünsün ve düşünsün biraz.
ailene de yavaş yavaş anlatırsın. azar azar da olsa, bana sürekli küfür ediyor falan dersin.
Allah yardımcın olsun. bu iftar vakti inan üzüldüm durumunuza. Rabbim hayırlısıyla kurtarsın sıkıntılarından

Ben konu sahibinin soyledigi seyde hicbir anormallik gormuyorum kotu hisey degil ki.dayak yemesini gerektirecek hicbur sey yok.yuva kolay kurulmuyor falan yazmislar ya kadin darp edilmis ne yuvasi.cocuk olsa evet dusun derdim ama cocuk yok anne baba arkanda calisan bayansin kac kurtul.

Zaten bu sitede var kendi mutlu olmayan Milleti'de mutsuz görmek isteyen. Hemen rapor al karokala gir ailene söyle ya bunları herkes biliyor kimse aptal değil önemli olan yapıcı olmak. Bir yuva kolay kurulmuyor ama yıkılması kolay olur. O yüzden ileride emin ol bunlar hep geçecek sıkıntılar her evlilikte kavga olur önemli olan eşinin sana sadakatı evine iyi bakması ara sıra tabiki kavgalar olacak. Yarın başkası ile evlensen gene aynısı olacak onun için sabır ve iletişim. Eşin sinirli ama sende çok sinirlisin sakin ol sessiz ol nefsine sinirine yenilme sabret.

Gidiyorum simdi almaya
Esim askeri personel sikayetci olursam silahini bile alirlar eve giremez

Eşin uzman çavuş yada astsubay mı yoksa?İlginç olan şu ki ordu mensuplarının eşe şiddete nedense daha çok meyili var.Yada ben öyle denk geliyorum.Özgüven fazlalığından kaynaklanıyor belki de.Ne şartlarda olursa olsun böyle bir yaşam sürülemez.Ya bir de bebek olursa?Boşanmayı düşünme hemen diyen var.Herkes bi değil tabii ama teyzem 30 yıllık evli ne dayağı ne küfürü ne aşağılamaları hiç bitmedi kocasının.Teyzemin ne suçu vardı?Geçecek diye bekledi geçmedi ne oldu?Gençliği güzelliği ömrünün baharı bitmiş solmuş bir yaşam.Dalları kurumuş bir ağaç.Boşa giden bir ömür bence...

Ayrıca erkektir küfür eden vs diyen zihniyet sana sesleniyorum , kızcağız boşanalım diyince boşanalım sen kadın mısın ki,yok seb insan mısın ki bilmem ne,bunları demeye çirkinleşmeye gerek var mı?Demin biber istiyordu ya kadın olmayan karısından???Gel yemeğimi yap diyordu ya kadın olmayan karısından??O kadın olmayan karısı olmasa,çorapları bulamaz o zat-ı muhterem.Giyinip süslenip dışarı çıkıp da efendi pozları kesen heriflere aldanmayın.Azıcık akıllı olun.Kendi değerinizi düşürmeyin.Döver de sever de zihniyeti nedir abi ya?Ne oluyor da dövüyor.Kendini ne sanıyor da dövüyor.Nasıl aşağılar öyle eşini?Sevmiyorsa boşasın gitsin tutan mı var yalvaran mı var?Hayret bişey tepemin tası attı yine.Erkeklere bu kadar salıkı da yine biz kadınlar veriyoruz.Artık vazgeçin böyle şeylerden ya ne kadar ufak şeylerle uğraşıyoruz yazık...

Al işte örnek böyle bu sitede çok var. Dünya umrunda değil kaç kurtul bilmem ne yazık. Daha türkçemizi düzgün kullanamıyor bide bunun laflarına itibar edip hareket edeceksen et canım hayat senin.

Ben adami savunmuyorum kadin kocasinin huyunu biliyor az cok o zaman o eve gitmiyecekti direk bosanacakti . Gidip de agzini bozmasina esyalari firlatimasina gerek yoktu . Bazen gereksiz yere artostlik yapiyoruz . Simdi bir de siddetin gurur kirikligi oldu iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…