- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
- Konu Sahibi karmakarisik56
-
Dövdü beni
..............
Simdi gidicem hastaneye
Bence burada herkes olumsuz konuşmuş yuvalar hep bu yüzden dağılıyor. Sakın kimseye kanıp bir yere gitme evlilikte böyle şeyler olur sabırlı olun daha 1 yıl olmuş. İleride daha güzel günleriniz olacaktır inşallah tabi yaşananlar güzel şeyler değil bu kavgalar ama eminim şimdi oda çok pişmandır. Kimse yuvasını yıkmak istemez ama sinirlenince insan farklı oluyor. Biliyoruz bu yazdıklarımdan sonra buradaki herkes bana yüklenecek ama olsun. Ben sabrın herşeyi aşacağına inanıyorum. Bende evliyim bir sürü şeyler yaşadım ama şimdi çok mutluyuz bir oğlumuz oldu herşeyler geride kaldı. Burada bakma sen dik dur yok şöyle yap yok böyle yap diyene otur sakince konuş kocanla bağırmadan bak nasıl işe yarayacak bırak o kendini haklı görsün sen haklısın doğru ama oda erkek işte anla :))
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi.
Canım şu an kullanmak istemiyorsan bile lütfen o darp raporunu alır mısın.
Bisey yazin ne olur
Bisey yazin ne olur
Kocasından dayak yemis kadina da olabilir sineye cek sabret diyenler var.
Konu sahibi, elinde isin var ve ailen arkanda. Insan gibi muamele gormedigin adama katlanma. Dune kadar kufrediyordu ama bugun dövdü. Bugün dovenin yarin oldurmeyecegi ne malum? Bosan ve insanca yasa.
Bu evliligi b3n istedim
Ailem karsi cikti yapamazsin sen onla uyusamazsin dedi
Simdi hakliymissiniz diyecegim ne aci
Erkek kardesimin haberi oldu sen bosan annem babam sana agzini bile acmayacak soz veriyorum dedi
Tayin istersin izmire gidersi kurtulursun ondanda ailesindende dedi
Bu evliligi b3n istedim
Erkek kardesimin haberi oldu sen bosan annem babam sana agzini bile acmayacak soz veriyorum dedi
Bu evliligi b3n istedim
Gidiyorum simdi almaya
Esim askeri personel sikayetci olursam silahini bile alirlar eve giremez
Ben konu sahibinin soyledigi seyde hicbir anormallik gormuyorum kotu hisey degil ki.dayak yemesini gerektirecek hicbur sey yok.yuva kolay kurulmuyor falan yazmislar ya kadin darp edilmis ne yuvasi.cocuk olsa evet dusun derdim ama cocuk yok anne baba arkanda calisan bayansin kac kurtul.
Ya kadına sen suçlusun öyle küfür etmemeliydin, sen başlattın vs diyenleri cidden anlamıyorum....kusura bakmayın ama evlilik fedakarlıktır...ben aglıyorum sinirliyim hatta çok kötüyüm ve aramış eşime dert yanıyorum bu ruh haliyle o lafı söylemem (takdir etmesemde) küfür falan sayılmaz....eşimde bunu bilmeli anlamadı ben o durumda ateşsem o su olmalı.... halimi anlamalı destek olmalı....dolayısıyla kadını o noktada suçlu görmüyorum...yani bana göre kışkırttı, yok eşinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?