esim yüzünden intiharin esigine geldim :(

Cok uzuldum daha bir kac saat once yazmistim dover diye ve yapmis bile igrenc varlik. Canim raporunu al biran once uzaklas, gozu donup iyice sapitmasin. Evet cok kirginsin, incindin ama akilli davranma zamani, zararin neresinden donsen kardir. Hergun korkuyla yasanirmi, seni ailen bunun icin mi okuttu yetistirdi.
Bazi arkadaslarimiz erkektir olur gecer, sende hatalisin, duzelir gibi telkinlerde bulunmus onlar cilesini cekmeye devam edebilir. Herkesin tahammulu, hayattan beklentileri farklidir. Dunyaya bir kez geliniyor. Evlendigimiz adami duzeltecegiz diye mi harcayacagiz bu omru. Bazisinin evet caresi olmayabilir, cocugu vardir, isi yoktur ailesi yoktur ceker. Peki bu kizimiz niye cekecek bu adami, isi gucu meslegi var ailesi zaten istememis bu adami ki bir bildikleri var bu buyuklerin. Dayak, icki, kumar bu tip seyler oyle bir kerelik seyler degildir, arkasi gelir.
Canim takip edecegim raporunu al biraz uzaklas ister ailenin yanina git kafani topla dinlen. Sonrasinda allah yardimcin olsun umarim kurtulur onune bakarsin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

1. Küfür isitmek istemiyorsaniz sizde öyle konusmayacaksiniz.
2. Bu sebeplerden dolayi intihar düsünülmez.
3. Bir is buldugunuza sükredir.. belki o istediginiz is te sizin icin hayir yoktu.

Dik duruşundan dolayı seni tebrik ediyorum. Sen kendine saygını kaybetmemişsin. Burada kaç kadın dayak yedi naralar attı darp raporu alıcam diye tırs tırs geri döndüler evlerine yine yediler dayaklarını. Sen susup, kırıp bacağını oturmadın. Bundan sonra ayrılırsın ayrılmazsın senin bileceğin iştir ama bu ona güzel gözdağı oldu bile.

Simdi okudum aferin canim cok iyi yapmissin. Onun ne diyecegini umursama seni nasil baskiladiysa herseyden korkutmus. Keyfine bak, kafani dinle simdilik

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben mi yanlıs degerlendiriyorum ama siz küfür etmemişsiniz sadece argo konusmussunuz bu kimseyi rencide etmez ama esinizin ki okurken gözlerime inanamadım ; size saygı duymuyor cocuk yokken bir kez daha düşünün derim ben asla ve de asla buna tahammül edemezdim sanırım..

Sonuna kadar katiliorum sana..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Neymiş biz mutluluğunu kıskanıyormuşuz, mutsuz olması için uğraşıyormuşuz.
Hanımefendi biz vampir değiliz! En azından sizin gibi insanlara yalan yanlış tavsiyeler vermiyoruz.
Ben sizin gibi milletin vebalini alamam, kadına birşey olsa yarın, verdiğiniz o muhteşem tavsiye ile kalakalırsınız haberiniz yok
Hem neyine kıskanacağız? Dayakçı kocasını mı, yoksa şu üzgün halini mi?

03062008 sana değil de bu yazdıklarım, o hanımefendiye yazdım. Çok kızdım ya dediklerine... Akıllı mantıklı, sağduyulu onca insan aynı şeyi söylemiş, toptan sanki milleti boşatmaya uğraşıyormuşuz gibi yazmış. Ne kadar çirkin ya...

Son düzenleme:

Her bitiş yeni bir başlangıç, korkma ve güçlü ol. Ailenin yanına git. Taburede oturmakla kanepede oturmak aynı mı? İllaki arkanı yaslayacağın bir yer olmalı. Aileni arkana al, Allah yolunu aydınlatsın... Ayrılmasan bile arkanın sağlam olduğunu bilsin.

Son düzenleme:
Ozur dilerim de yani bundan sonrasi daha devam ettirmek istiyorsaniz hata sizin..daha kotusunu yasayabilirdiniz..cocugunuz yokken ayrilin..sonra da bir psikologa gitmelisiniz ..zamanla toparlaniriz..isiniz de var ne guzel. .isi olmayan aile destegii.gormeyen hergun dayak.yiyen kadinlar var..siz sansliniz bence..isinizin olmasi babanizin arkanizda olmasi falan.
Bosanmak da gec kalmissiniz bile..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Sizin msjını tam olarak hatırlamıyorum yani yorumumda o tarz düşünenleri genel olarak kastetmiştim....
Bu konuda haklısınız şiddet görmeden de bunu bitirebilirdi illa şiddeti de raporla ispatlamaya gerek yok....

Öyle yorumlar yapıyosunuz ki tamam haklı olabilr diyorum gerisinde dediklerinize ağzım açık bakıyorum....
Evet bugünler gecip 3 -5 ya da 10 yıl sonra mutlu olabilir ....Ama buna dayanabilir mi ? ve o adam buna deger mi ?

Ayrıca her evlilikte tartışma olur ama kavga, psikolojik şiddet ve darp olmaz...ne demek yarın başkası ile evlensen yine aynı olucak?
Her insan bir midir ?
Her evlilik aynı mıdır ?
Gayet mutlu, birbirini anlayan dinleyen saygı ve sevgi ile evliliğini yürüten nice çiftler var....neden biri de bu hanım olmasın...
Ben illa boşan demiyorum ama ne istedigini iyi düşünmeli insan...
Kısacık insan ömründe bir gün kadar büyük bi hazine yok...

Kusura bakmayın ama düşünceleriniz ve yönlendirmeniz bence yalnış...

Dus al otur evinde yazanlar olmus şoka girdim.
Adam kafama vurdu diyorum ya.
Bi namussuzluk yapmadim basini one egmedim
Sadece sana giren cikan bisey yok zaten dedim
Duydugum tum kufurlerin sebebi bu cumle.
O yeni evlilige alisamamis olabilir diyenler ilmus bende alisamadim o halde. Benimde kotu bi animda. Zayif bi zamanimda biraz olsun hata yapmaya hakkim yokmu.
Beni suclu bulanlar olmus ama hic kendimi suclu bulmuyorum.
Esyalarii aldim otele geldim. Muhtemelen o da bu gece eve gelmeyecektir. Fark bile etmeyecek yokluğumu yani
Simdi onun esas zoruna giden benim bi kadin okarak haddimi bilmemem. Ona gore bi kadin olarak kufur etmem. Ama ben kadini ikinci sinif goren bi anlayisla kulturle yetismedim
Yetistirilmedim.
Bosaninca pisman olursun yazan arkadasim ne icin pian olucam ya . Küfür duymadan geven gunlerim icinmi

Öncelikle çoğu kadının düşünüp de yapamadığını yapmışsın helal olsun, enine boyuna bir düşün eksisini artısını. Eşini en iyi sen tanırsın, düzelir mi düzelmez mi sen bilirsin, ki benve psikolojisi bozuk ve geri kafalı bir zihniyeti var. Ailen arkanda ne güzel boşanmak istiyorsan her gün öleceğime bir gün ölürüm de boşan. O hakaretleri kaldırasın diye doğurmadı seni annen. Boşanmanın yükü ülkemizde ağır ama kolay unutulur , insanlar başka malzeme bulur hemen kendine etraftan çekinme. Kültürlü bi kadınsın çocuğun da yok, yeniden sevilmenin yollarına bakarsın.. Dilerin mutlu olursun.

Sen ne istediğini bilen akıllı bir kadınsın belli ki, öyle yorumları görmezden gel onlar dayak yiyip susuyorsa kendi seçtikleri hayatı yaşasınlar. Ben ilk söylediğin kelimeyi hoş bulmadım ama sinir anında söylemen normal kendisi de sinirlenince küfür ediyormuş senin bir anlık hata yapma payın yok mu sanki evlilikte. Ondan sonrasında sana ettiği küfürlerin ve vurmasının haddi hesabı yok zaten. Sakinleş kafanı dinle iki gün.

Konuyu şimdi okudum Allah yardımcınız olsun doğru olanı yapmışsınız.
Daha ne ki yolun başındasınız bu pislikten kurtulup hayatınıza devam edebilir, onda yaşayamadığınız güzellikleri başkasıyla yaşayabilirsiniz. Lütfen ümidinizi kaybetmeyin.
Ve kesin boşanmaya kararlıysanız da ailenize yarın haber verin, yanınızda olsunlar.

en iyisini yaptın sen....en doğrusunu....mutlaka darp raporu al....her kuşun etinin yenmeyeceğini görsün edepsiz....sahipsiz mi sanıyor seni bu adam...küfürle dayakla adam olduklarını sanıyorlar....nasıl da korkmuyorlar....itip kakarken bişey olur elin kızına diye...aklım almıyor....

Bosanma durumum olursa onu belirtir tayin ister giderim am millet susmaz iste.. sanki millet mi duyuyor benim yerime küfürleri. .
Esima hak verenler olmus. Kiskirtmissin yazanlar olmus
Zaten ben oma da soyledim. Surekli agzini kiracam deyip duruyorsun kir da artik sende kurtul bende dedim..
Yapacagi varsa yapsin dedim. Yaptida demekki yanilmamisim vicdanim rahat bu adam yarin bi 5 sene sonra beni cocugumum onundede dovebilirdi.
Bilmiyorum ya bana gore siddetin mazereti yok
Sinirlendim bir bahane olamaz

Arkadaşın sen iyi misin?
Adamın seni öldürmesini bekliyorsun herhalde.
Boşanmayı hiç düşünmediniz mi

Emim8m soylesen niye yaptin diye ben o kadar sert vurmadim der bisey olacak kadar vurmadim der.
Zorladim evet ama demekki varmis icinde.

Burdaki hickimse hadi herkes bosansin, biz de mutsuzuz herkes oyle olsun dusuncesinde degil. Bunu dile getiren arkadaslar o kadar gelismemis canlilar mi sandiniz siz 'siddete magruz kalmak zorunda degilsin' diyenleri. 3 yasinda cocukmuyuz Allah askina. Mutlu aile kavraminda siddet, kufur, dayak yok. Tum mesele bu...

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Millete göre mi yaşayacaksın boşver.. Ysptıkları yenilir yutulur değil,psikolojik şiddet uyguluyormuş fiziksel de eklenmiş. Seni ikinci sınıf görüyor hele bu hiç kabul edilemez

Canım ben normalde bu tarz konular açıldığında aslında hep olucu yorumlar yazmaya çalışıyorum.
çünkü yuva yıkılması kadar acı bişey yok benim için. hep olumsuz yorum yapanlara da kızarım normalde
ancak sizin durumunuz biraz farklı, yani sen gerçekten bişey dememişsin. yani ne var ya ne daha neler söylüyor millet kocalarına da adam bu kadar tepki vermiyor. ben birebir şahidim. bu kadarı gerçekten çok fazla ve eşin kusura bakma ama ayının önde gideni.
ya akıllansın dönsün, yok akıllanmıyorsa bu şekilde hiç birşey demeden yaşanır mı bir ömür boyu bilemiyorum.
sen onu dedin de kendisi çok efendi küfür etmeyen biri olsa, yüzde yüz seni suçlayacağım. ama eşin iyice kendini padişah görüyor.
ayrı kalmanız daha iyi olmuş. emin ol bu gece pişman olacak. kafana vurduğu için, canını yaktığı için. gideceğin bir arkadaşın olsa en azından onda kalırdın bir hafta falan.
hakkınızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…