- 3 Temmuz 2008
- 1.117
- 471
- 648
- Konu Sahibi karmakarisik56
-
esim de sureklo bana dinden imandan bahseden beni begenmeyen bi insandi
Bana dinden bahsetmesin kimse onun yuzumden dinden sogudum . Kadin kotu huylu kocasini cekerse cennetlikmis bilmem ne bana
Oype derdi neyse hastaneye gitttim raporu aldim
Evi terk ettim esylarimi aldim. Bi iki gun yeter ama
O rvde yoktu zaten kalacak yer aradim
Ogretmenevi filan full dolu
Burada luks bi otrl var oraya geldim gecekigi 140 tl esim duysa bana kizar pahali diye
Oradayim simdi odaya ciktim arabayi vale ye verdim
Annem aradi evdeyim yemek yiyorum anne merak etme dedim((
Yemin et sesin kotu geliyor gece 12 otobusune biner gelirim dedi
Yemin ettim yalan yere bide o yasta kadini gecenin bi yarisi yola koymaya ne hakkim var
Kendim ettim kendim buldum iste........
Sonuna kadar katiliorum sana..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bana dinden bahsetmesin kimse onun yuzumden dinden sogudum . Kadin kotu huylu kocasini cekerse cennetlikmis bilmem ne bana
Burada luks bi otrl var oraya geldim gecekigi 140 tl esim duysa bana kizar pahali diye
Yemin ettim yalan yere bide o yasta kadini gecenin bi yarisi yola koymaya ne hakkim var
Ben adami savunmuyorum kadin kocasinin huyunu biliyor az cok o zaman o eve gitmiyecekti direk bosanacakti . Gidip de agzini bozmasina esyalari firlatimasina gerek yoktu . Bazen gereksiz yere artostlik yapiyoruz . Simdi bir de siddetin gurur kirikligi oldu iste
Zaten bu sitede var kendi mutlu olmayan Milleti'de mutsuz görmek isteyen. Hemen rapor al karokala gir ailene söyle ya bunları herkes biliyor kimse aptal değil önemli olan yapıcı olmak. Bir yuva kolay kurulmuyor ama yıkılması kolay olur. O yüzden ileride emin ol bunlar hep geçecek sıkıntılar her evlilikte kavga olur önemli olan eşinin sana sadakatı evine iyi bakması ara sıra tabiki kavgalar olacak. Yarın başkası ile evlensen gene aynısı olacak onun için sabır ve iletişim. Eşin sinirli ama sende çok sinirlisin sakin ol sessiz ol nefsine sinirine yenilme sabret.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi.
Dik duruşundan dolayı seni tebrik ediyorum. Sen kendine saygını kaybetmemişsin. Burada kaç kadın dayak yedi naralar attı darp raporu alıcam diye tırs tırs geri döndüler evlerine yine yediler dayaklarını. Sen susup, kırıp bacağını oturmadın. Bundan sonra ayrılırsın ayrılmazsın senin bileceğin iştir ama bu ona güzel gözdağı oldu bile.
Dus al otur evinde yazanlar olmus şoka girdim.
Adam kafama vurdu diyorum ya.
Bi namussuzluk yapmadim basini one egmedim
Sadece sana giren cikan bisey yok zaten dedim
Duydugum tum kufurlerin sebebi bu cumle.
O yeni evlilige alisamamis olabilir diyenler ilmus bende alisamadim o halde. Benimde kotu bi animda. Zayif bi zamanimda biraz olsun hata yapmaya hakkim yokmu.
Beni suclu bulanlar olmus ama hic kendimi suclu bulmuyorum.
Esyalarii aldim otele geldim. Muhtemelen o da bu gece eve gelmeyecektir. Fark bile etmeyecek yokluğumu yani
Simdi onun esas zoruna giden benim bi kadin okarak haddimi bilmemem. Ona gore bi kadin olarak kufur etmem. Ama ben kadini ikinci sinif goren bi anlayisla kulturle yetismedim
Yetistirilmedim.
Bosaninca pisman olursun yazan arkadasim ne icin pian olucam ya . Küfür duymadan geven gunlerim icinmi
Dus al otur evinde yazanlar olmus şoka girdim.
Adam kafama vurdu diyorum ya.
Bi namussuzluk yapmadim basini one egmedim
Sadece sana giren cikan bisey yok zaten dedim
Duydugum tum kufurlerin sebebi bu cumle.
O yeni evlilige alisamamis olabilir diyenler ilmus bende alisamadim o halde. Benimde kotu bi animda. Zayif bi zamanimda biraz olsun hata yapmaya hakkim yokmu.
Beni suclu bulanlar olmus ama hic kendimi suclu bulmuyorum.
Esyalarii aldim otele geldim. Muhtemelen o da bu gece eve gelmeyecektir. Fark bile etmeyecek yokluğumu yani
Simdi onun esas zoruna giden benim bi kadin okarak haddimi bilmemem. Ona gore bi kadin olarak kufur etmem. Ama ben kadini ikinci sinif goren bi anlayisla kulturle yetismedim
Yetistirilmedim.
Bosaninca pisman olursun yazan arkadasim ne icin pian olucam ya . Küfür duymadan geven gunlerim icinmi
Bosanma durumum olursa onu belirtir tayin ister giderim am millet susmaz iste.. sanki millet mi duyuyor benim yerime küfürleri. .Öncelikle çoğu kadının düşünüp de yapamadığını yapmışsın helal olsun, enine boyuna bir düşün eksisini artısını. Eşini en iyi sen tanırsın, düzelir mi düzelmez mi sen bilirsin, ki benve psikolojisi bozuk ve geri kafalı bir zihniyeti var. Ailen arkanda ne güzel boşanmak istiyorsan her gün öleceğime bir gün ölürüm de boşan. O hakaretleri kaldırasın diye doğurmadı seni annen. Boşanmanın yükü ülkemizde ağır ama kolay unutulur , insanlar başka malzeme bulur hemen kendine etraftan çekinme. Kültürlü bi kadınsın çocuğun da yok, yeniden sevilmenin yollarına bakarsın.. Dilerin mutlu olursun.
sen eşinin huyunu bılıyorsundur keske bıraz ona gore konussaydın ofkelıykenn succ ıkınızdede var bence tabıkı senı dovmemelıydı ama olmus ıste ona kalırsa eşim benı kac sefer dovdu bır seferındee karyolann uzerıne atıp ustume cıktı kafamda zıpladı resmen cınnet gecırmıstı bu senedee hertarafım mosmor olmustu kapıya gelen komsuya kapııyı acamadım 10 gun falanda evden cıkmadım cunku cıkacak gıbı degıldıı onun ıcın bence darp raporu almaya gerek yok kararını vermıssen bosan gıtsın ama sevıyosan yıne donersın
Emim8m soylesen niye yaptin diye ben o kadar sert vurmadim der bisey olacak kadar vurmadim der.en iyisini yaptın sen....en doğrusunu....mutlaka darp raporu al....her kuşun etinin yenmeyeceğini görsün edepsiz....sahipsiz mi sanıyor seni bu adam...küfürle dayakla adam olduklarını sanıyorlar....nasıl da korkmuyorlar....itip kakarken bişey olur elin kızına diye...aklım almıyor....
Bosanma durumum olursa onu belirtir tayin ister giderim am millet susmaz iste.. sanki millet mi duyuyor benim yerime küfürleri. .
Esima hak verenler olmus. Kiskirtmissin yazanlar olmus
Zaten ben oma da soyledim. Surekli agzini kiracam deyip duruyorsun kir da artik sende kurtul bende dedim..
Yapacagi varsa yapsin dedim. Yaptida demekki yanilmamisim vicdanim rahat bu adam yarin bi 5 sene sonra beni cocugumum onundede dovebilirdi.
Bilmiyorum ya bana gore siddetin mazereti yok
Sinirlendim bir bahane olamaz
Bosanma durumum olursa onu belirtir tayin ister giderim am millet susmaz iste.. sanki millet mi duyuyor benim yerime küfürleri. .
Esima hak verenler olmus. Kiskirtmissin yazanlar olmus
Zaten ben oma da soyledim. Surekli agzini kiracam deyip duruyorsun kir da artik sende kurtul bende dedim..
Yapacagi varsa yapsin dedim. Yaptida demekki yanilmamisim vicdanim rahat bu adam yarin bi 5 sene sonra beni cocugumum onundede dovebilirdi.
Bilmiyorum ya bana gore siddetin mazereti yok
Sinirlendim bir bahane olamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?