Ya her firsatta soyluyo bende cenesini kapatsin diye yazim diyorum sora yine boyle olunca pisman oluyorum bidaha yapmicam diyorum ama artik bikkinti veriyoKocanın ağzına telefonunu çarpacaktn yapamamışsn... Yazma bir daha isterse evi başına yıksın ... En sinir olduğum şey yazıp da cevap alamamak... Çok ilgili görünmek istiyorsa kendisi arasın sorsn... Sen onların annesi mısın ki sürekli peşlerinde olacaksın Allah Allah ise bak ...! Hepsine sinir oldum
Sinirli normalde ama bunu bana kizarak soylemiyo mesela en ufak bi olay olsun en ufak tartismada hemen hani yengeme yazdinmi ayip ayip insan bi sorar seninde basina gelirde suda buda halbuki goremizi yptik iste niye surekli arattiriyo soruyo anlamiyorumBence de artık yazmayı bırakmalısınız. Eşinizi dinleme zamanı geçmiş bile. Sinirli biri mi kızar mı size niye yazmıyosun diye?
Yok herzaman boyle mesela amaliyat oldu yerinden kalkamadi sonucta elinden telefonda dusmuyo ozamanda esim zoruyla yazdim ve tek kelime cevap gelmedi daha oncede oldu. Ayrica facebooktan flnda kuzenleriyle resim paylasiyo oyle acili taziyeli bisey degilTaziyede o kadar milletin içşnde eline telefonu alıp mesaj yazması sizce de ayıp olmaz mı? Hayır yaşadım biliyorum. Sadece gelen mesajları açıyordum geri kapatıyordum.
Ektiniz kötü niyetinden yazmamazlık etmiyordur yani.
Sirf o cenesi kapansin diye ama bidaha boyle biseyde kendin yaz ben dusuncesiz olmaya raziyim diycemNiye senin aklın kesmiyor muymuş
Hata sende ki yazıp yazıp durmuşsun.
O zaman boşverin. Eşiniz desin dursun takmayın.Yok herzaman boyle mesela amaliyat oldu yerinden kalkamadi sonucta elinden telefonda dusmuyo ozamanda esim zoruyla yazdim ve tek kelime cevap gelmedi daha oncede oldu. Ayrica facebooktan flnda kuzenleriyle resim paylasiyo oyle acili taziyeli bisey degil
Kraldan çok kralcımı denir buna
Yalaka mı işgüzar mı bir ad bulamadım
Geçiniz ya çok istiyorsa kendi yazsın
Dilimde tuy bitiyo diye diye ama tartismaktan yoruluyorum gitsin basimdan diye yaniÇocuk musunuz siz yahu öp amcanın elini der gibi, başkaları ile münasebetinizi eşiniz ayarlamaya çalışıyor?
Yazmıyorum deyin olsun bitsin. İkili ilişkilerinizi kendiniz kendiniz gibi davranarak kurun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?