Ailece sirin gorunmek istiyolar kul kole olmuslar resmen zamaninda para yonunden yardimlari olmusda olduysa banami oldu kendiniz yalaklanin benide kendilerini benzermeye caliscaklar. Ama dur bakalim bu ucuncu oldu bidaha derse yaz diye ozaman evi basina yikicam vallaAy çok itici ne desem bilemedim. İstemediğim mesajı kimse yazdıramaz bana. Hasbel kader yazdım diyelim cevap vermeyen insana tekrar yazmam, bana o mesajı yazdıranın da burnundan getiririm. Ablası olur annesi olur hadi neyse dersin de elti ne alaka da şirin görünmeye çalışıyo koca adam. Ayyy tövbeler olsun
Bu kez gercekten makara oldum sondu zatenBak canım bir yapmıyorum. 2 yapmıyorum dersşb keser sesini oturur. Baskılamaya alışmış. Sonunda dırdırla yaptırcağını öğrenmiş. Yapmıcağım yazmıcağım deyin kaalle bile almayıp arkanızı dönün gidin. Sizde ona sevmediği birine mesaj attırma şartı koyun madem öyle. Sizin özgür iradeniz var kimse sizi zorlayamaz. Yengeside senden bıkmış belliki. Ve kocanız bile dalga geçiyor artık. Makara konusu olmuşsunuz. Yazmayın lütfen.
Aynen valla yazıp da cevap alamadım mı sinirden deli olurum. Ben o an yazmasam da uygun olunca yazarım mutlaka her kim olursa olsun. Ve cevap vermeyen insanların kibirli olduğunu düşünürüm. Her vakit müsait olmaz insan ama uygun vakitte illaki cevap verilir insanliktir neticede bu. Ben konu sahibinin yerinde olsam bi daha yazmam. Sırf bu yüzden iletişimi kestiğim ya da isim düşünce ancak aklıma gelecek insanlar var benim. Ben olsam aynı ortama girmedikce konuşmam dahi . Eşi de çok abartmis ne bu yaranma çabasıKocanın ağzına telefonunu çarpacaktn yapamamışsn... Yazma bir daha isterse evi başına yıksın ... En sinir olduğum şey yazıp da cevap alamamak... Çok ilgili görünmek istiyorsa kendisi arasın sorsn... Sen onların annesi mısın ki sürekli peşlerinde olacaksın Allah Allah ise bak ...! Hepsine sinir oldum
Biraz abartı olmuş. Sizinle ilgili bir durum olduğunda hal hatır arayıp soruyorlar mı? sormuyorlardır tahminimce.Esim surekli beni ailesine cok dusunceli gostermek istiyo.
Bir bucuk ay once eltimin dayisi bi kaza yapti komada yatti bu surede kendi istegimle gidip geldik surekli halini hatrini sorduk uzuldugu icin. Ama bu yetmiyo esime bide surekli arayim msj atiyim istiyo bi kac kez yine boyle zor zamanlar olmustu ben msj fln atmiyodum nasil olsa gidicez yanina diye zorla o sussun diye sirf daha fazla dir dir etmesin diye yaziyodum cevap gelmiyo bosu bosuna kendimi rezil ediyorum kadin demekki beni takmiyo niye zorluyoki msjlarida gosteriyorum hep al bak cevap bile gelmiyo ne bu israr bidahada israr etme yazmicam dedim.
Bi hafta once eltimin dayisi vefat etti eltimde turkiyeye gitmek zorunda kaldi biz zaten yanina kac kez gittik yolcu ettik iki gun arka arkaya sanki haciya falan gidiyo ne hikmetse.
Kadin gitti turkiyeye hani ben yazmak istemem orda turk karti varmi yokmu bilmem neyse bizimki yine dir dir basimin etini yedi. Yazdim iste x abla napiyosun nasilsin sudut budur whatsappdan bakti ve kac kez girdi yazmadi. Esime gosteriyorum bak yine yazmadi diye dalgaya vuruyo sakasina hani nerde yazmissin goremiyorumki diyo saka yapip konuyu kapatiyo guya .
Anlamadigim ben yazmadim diye bu kadar dirdir eden adam cevap yazmamis diye neden demiyo iyi bosver sende bidaha yazma diye??
Yine boyle bisey olursa yazmamak icin direticem biktim ya onun yuzunden ben hicmis gibi hissediyorum kendimi kadin cevap vermeye aciz ben niye arkasindan kosar gibi yazicam.
Hayir sormaz kendisi dogum yaptim yanliz oldugumu biliyodu ve ilk cocugum kendisinin uc tane var hani hic bisekilde yardimi dokunmamistie ondan yardim istemedim o ayri tabi ama hani hic sormadi napiyosun nasil gidiyo alistinmi diye yani o dogum yapmis olsaydi sulalecek oraya tasinirlardi yardim icinBiraz abartı olmuş. Sizinle ilgili bir durum olduğunda hal hatır arayıp soruyorlar mı? sormuyorlardır tahminimce.
Eşinizi karşınıza alın konuşun zorla güzellik olmaz, böyle bir sorun yokken bile sorun olmaya başlar. Yazdığınız kişilerde haklı, başında derdi vs varsa insan bir cevap verir bir sonrakine samimiyete kalmış. Size cevap verilmeyince ister istemez sinirlenirsiniz o kişiye bakış açınız değişir bence buda yoktan sorun yaratma gibi bir şey oluyor.
En önemlisi de sizde bir bireysiniz ve nerde msj atmanız nerde aramanız kime ne kadar ilgi göstermeniz gerektiğini bilirsiniz. Eğer eşiniz anlamıyor ise sizde kendi aileniz ile ilgili bıktırana kadar aynı tavrı sergileyin noluyoruz der muhakkak.
Hayir sormaz kendisi dogum yaptim yanliz oldugumu biliyodu ve ilk cocugum kendisinin uc tane var hani hic bisekilde yardimi dokunmamistie ondan yardim istemedim o ayri tabi ama hani hic sormadi napiyosun nasil gidiyo alistinmi diye yani o dogum yapmis olsaydi sulalecek oraya tasinirlardi yardim icin
Okadar hazir cevapki kendisi soyluyorum bana kac kez sordu hic dogumdan sonra nasil oldun bebek nasil bile demedi diyorum sen herseyi karsiliklimi yapiyon diyo gelde deli olmaO zaman sizde sormayacaksınız. Eşinize bende doğum yaptım rahatsızlandım kaç kişi geldi, kaç kişi aradı veya bu tür durumlarda müdahale etme diceksiniz çıkıcaksınız işin içinden. Keşke başta alıştırmasaydınız başta hayır diyip diretseydiniz bu kadar problem olmazdı. Bu neden yüzünden eşinizle tartışmadıysanız oturun konuşun kendimi değersiz hissetmeme sebep oluyor kendime saygımı yitiriyorum lütfen karışma müdahale etme diye bir konuşma yapabilirsiniz
Başlarım senin yengene diye bas kalayı:)Ailece sirin gorunmek istiyolar kul kole olmuslar resmen zamaninda para yonunden yardimlari olmusda olduysa banami oldu kendiniz yalaklanin benide kendilerini benzermeye caliscaklar. Ama dur bakalim bu ucuncu oldu bidaha derse yaz diye ozaman evi basina yikicam valla
Sende ne kadar ekmek o kadar kofte de cik isin icinden o zaman. Kendime saygimi yitiremicem daha fazla cocuk degilim kendin yaz sor beni karistirma deOkadar hazir cevapki kendisi soyluyorum bana kac kez sordu hic dogumdan sonra nasil oldun bebek nasil bile demedi diyorum sen herseyi karsiliklimi yapiyon diyo gelde deli olma
Okadar hazir cevapki kendisi soyluyorum bana kac kez sordu hic dogumdan sonra nasil oldun bebek nasil bile demedi diyorum sen herseyi karsiliklimi yapiyon diyo gelde deli olma
O mesajlari bende kesinlikle atmam gelenede yazmam zaten toplu olarak gonderilen msjlarin pekde degeri yok acikcasi. Zaten kandil icin fln demiyo dayisi vefat etti bin kez yanina gittik ne alaka ya bide niye arayip msj yaziyoruz. Gecenlerde ayagindan sigil aldirdi yani oyle kotu bisey yok ameliyat ameliyat diye bin kez yanina gittik gene bide ertesi gun yengeme yazdinmi diyo te allahim ya olduresim geliyoSahsen kandillerde bayramlarda mesajla telefonla kutlama yapmayi sacma goren biriyim. Cok dusunuyorsan arabaya atla git elini op kafasindayim. Bana yazanlara da cevap vermem. Yani zorla olmuyor icimden gelmiyor. Ilk zamanlar esimin ailesi baya garipsedi yazmiyor falan diye. Bir kac defa laf sokuldu yazayim diye. Hatta ateist kayinpederim bile bozuk atti kandilde aramamisim diyeHepsine direndim suan kafam o kadar rahat ki. Herkes de ogrendi "wolfrog kutlama mesaji yollamaz". Artik garipsenmiyorum da.
Zorla olacak bir sey degil yani esiniz fazla sacmalamis. Hem cevap bile alamamissiniz aslinda ilk cevap alamadiginizda artik yazmamaniz gerekiyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?