Aynen bu kez icime oturdu daha oncelerdende olmustu ama kendimi salak yerine koydurmicam bidahaSenin karakterin olduğunu ve buna saygı duymayı öğrensin ilk olarak eşin...
Ister ararsin ister aramazsin bu senin bilecegin iş..
Ki yeterince aramissin yeter o kadar.
Kendi fazla konusmas oyle arayip sorma yoktur oturmaya bile gitsek yenge konusur kendi tek laf etmez onun derdi beni iyi gostermek aman x in karisida ne dusunceli denilecek illa degilim ya ben dusunceli falan kendi halima birakmiyolar bikocanın ağzı dili eli yok mu o yazsın ne diye size ısrar ediyor ki ..
Telefon bi yana soz dalasina giriyoruz ve biz okadar cok tartisirizki hani boyle sacma biseyde bari alttan almak amacli yaptim rezil ediyo iste beniNekadar sabirliymissin böylesi ese, ben telefonu bir tarafa firlatirdim herhalde sonunda.
Alistirmissin..Aynen bu kez icime oturdu daha oncelerdende olmustu ama kendimi salak yerine koydurmicam bidaha
Tam bi ay onu dinlerim tehditten beter dir dir dir konusur en ufak biseyde sen sunu yapmadin bunu yapmadin der bende biktim iste hic olmazsa ilere elimde koz olsun ben soruyorum hal hatir cevar gelmiyo bidaha ne arar ne sorarim diyee yapma bu rahatsiz oldklarini. tehdt altinda misin nedir
Onu okumamisim. Zaten her durumda haklisin. Sana mesaj at demeye hakkı yok. Cevap verse bile elti hanım yine de diyemez eşin at diye. Durumu bildirir sana sen gerekli gördüğünü yaparsın zaten. Bı daha dediğinde yapma bence.Az oncede yazdim oyle acili bi durum yok faceden herkesle konusuyo yazisiyo tanidiklariyla resim paylasiyo ki ben yazmisim orda gayette icten bi sekilde yazdim tek kelime yazabilirdi elinden telefon dusmezki biliyorum yani burdada oyleydi
Sakalarida kendilerine benziyo isteŞakaya bak, valla anlamıyorum bu adamları.
Telefon bi yana soz dalasina giriyoruz ve biz okadar cok tartisirizki hani boyle sacma biseyde bari alttan almak amacli yaptim rezil ediyo iste beni
Bu sondu artik isterse bosansin yani valla ben boyle kendimi cok rezil hissediyorum gelemiyorum boyle seylere. Bide ben orda okadar tartisarak ugrasarak pes edip yazim cevap dahi gelmesin bu sonduOnu okumamisim. Zaten her durumda haklisin. Sana mesaj at demeye hakkı yok. Cevap verse bile elti hanım yine de diyemez eşin at diye. Durumu bildirir sana sen gerekli gördüğünü yaparsın zaten. Bı daha dediğinde yapma bence.
Ailecek boyleler aman x i ara bi sir napmis aman nezaman gorustunuz aman bi yanina ugrasaydiniz ya ne eltim ne kaynim toplam uc kez gelmislerdir evime ve biz bir bucuk yildir evliyizYazma bi daha senin işine eşin ne karışıyor ki
O raddeye geleceğini sanmıyorum. Zamanla gereksiz olduğunu anlar. Erkeklerin jeton biraz geç düşüyor. Kazık yemeleri lazım kazık. İş kavgaya gitmesin attım he he de gerekirse.Bu sondu artik isterse bosansin yani valla ben boyle kendimi cok rezil hissediyorum gelemiyorum boyle seylere. Bide ben orda okadar tartisarak ugrasarak pes edip yazim cevap dahi gelmesin bu sondu
Ama gercekten ya ben surekli onlari dusunmek zorunda degilimki kucuk bebegim var ise git gel yemek yap ortaligi topla camasir bulasik tamam herkes yapiyo bunlari ama zaten yanina gidip geliyoruz bide msj atmayi dusuncekmisim ne hikmetse yaAhaha güldürdün beni. "Değilim ben düşünceli falan."
Onlar seni Arıyor mu ki de sen onları arayacaksın hersey karşılıklı bir kez arar Karşılık beklersin sonradan daAilecek boyleler aman x i ara bi sir napmis aman nezaman gorustunuz aman bi yanina ugrasaydiniz ya ne eltim ne kaynim toplam uc kez gelmislerdir evime ve biz bir bucuk yildir evliyiz
Kazikta yedi eltim esim ve ailesini hem öldürüyo hem kaldiriyo isine gelmeyen bisey olsun herkesi karip katar herkese demedik birakmaz cok tirsiyolar ondan deli gibi biraz hemen bisey olsun ortaligi katiyoO raddeye geleceğini sanmıyorum. Zamanla gereksiz olduğunu anlar. Erkeklerin jeton biraz geç düşüyor. Kazık yemeleri lazım kazık. İş kavgaya gitmesin attım he he de gerekirse.
Isi dusunce ariyo anca kadin dogum yapmamdan bi gun once aradi beni bende nasilsin diycek sandim bana diyo ben evde temizlik yapiyorumda sende isin yoksa bana bi markete gidermisin araban var diyo deli iste ya dogum yapicam benden hizmet bekliyo bide dedim yenge yerimden kalkamiyorum kusura bakma diye dort ay gecti uzerinden bidahada arayip sormadi bile isini yapsaydim benden iyisi yoktuOnlar seni Arıyor mu ki de sen onları arayacaksın hersey karşılıklı bir kez arar Karşılık beklersin sonradan da
Sende hiç arama görünce merama merhaba dersin o kadar seni aramayanı sen niye okkalayaxaksın ki boşverIsi dusunce ariyo anca kadin dogum yapmamdan bi gun once aradi beni bende nasilsin diycek sandim bana diyo ben evde temizlik yapiyorumda sende isin yoksa bana bi markete gidermisin araban var diyo deli iste ya dogum yapicam benden hizmet bekliyo bide dedim yenge yerimden kalkamiyorum kusura bakma diye dort ay gecti uzerinden bidahada arayip sormadi bile isini yapsaydim benden iyisi yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?