Kapanmasın konuşsun dursun. Haklı olduğunuz her konuda bunu uygulayın yoksa haklıyken haksız olursunuz her zaman. Canı istiyorsa konuşsun,elbet susucak.Sirf o cenesi kapansin diye ama bidaha boyle biseyde kendin yaz ben dusuncesiz olmaya raziyim diycem
ailecek eltime karsi bi yalaklanma durumu var para yonunden yardim ettigi icin. Benimde yapmami istiyolar ama bana ne onlara yardimi dokunduysa dokundu beni katmasalar raziyim kendileri istediklerini yapsinlarKocanın eltinler derdi ne?
Yalaka ailecek eltime yaranmaya calisiyolar tek esim degil kaynana gorumcede surekli bisey olsa x napiyo bi sorsaydin diyo yedi yirmi dort evde iste ne yapcak o arasin beni dedim yeni dogum yapan benim o degil dedim aliniyolar ozamanda umrumda degilKraldan çok kralcımı denir buna
Yalaka mı işgüzar mı bir ad bulamadım
Geçiniz ya çok istiyorsa kendi yazsın
Ha iste isine gelince bazen oda oyle diyo sen uzerine duseni yaptin sora demesinler bak bak aramadi demesin diyoSen kendini küçük dusurmemissin. Sana cevap atmayanin ayibi o bence.
Esin de insanlarla iyi gecinmeye çalışıyor heralde ama ayni ozveriyi göremiyorsunuz.
Buna ragmen hala niye yaz diye zorluyorsa.
Bir dırdır eder iki eder üçüncüde pes eder ... Yazma bence, cevap alamadığım kişi hakkında pek de iyi düşünmem açıkçasıYa her firsatta soyluyo bende cenesini kapatsin diye yazim diyorum sora yine boyle olunca pisman oluyorum bidaha yapmicam diyorum ama artik bikkinti veriyo
Arkadaş eşini tanıyorsun madem böyle yapmayacaksın senin fikrin yok mu kuklamısın yapmaYalaka ailecek eltime yaranmaya calisiyolar tek esim degil kaynana gorumcede surekli bisey olsa x napiyo bi sorsaydin diyo yedi yirmi dort evde iste ne yapcak o arasin beni dedim yeni dogum yapan benim o degil dedim aliniyolar ozamanda umrumda degil
Zaten sondu buKarısını ailesine fedai gören klasik türk erkeği işte.
Bir dahakine yazmıyorum, bitti deyin. İstediği kadar dırdır etsin sallamayın.
Sirf baskasi yuzunden kavga etmiyelim durduk yere diye bos bulunup yapiyorum ama bu kez gercekten pismanim bu sonduArkadaş eşini tanıyorsun madem böyle yapmayacaksın senin fikrin yok mu kuklamısın yapma
Hakedene haketiği kadar
Az oncede yazdim oyle acili bi durum yok faceden herkesle konusuyo yazisiyo tanidiklariyla resim paylasiyo ki ben yazmisim orda gayette icten bi sekilde yazdim tek kelime yazabilirdi elinden telefon dusmezki biliyorum yani burdada oyleydiKadının sıkıntısı var cevap vermemesi normal bence. O konuda rezil olunacak bı durum yok ama... Eşiniz niye çocuk gibi sizi sürekli yönlendiriyor. İstiyorsa kendisi arasın sorsun çok sinir bozucu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?