Esim yüzünden kendimi kücük düsürdüm yine

Sen kendini küçük dusurmemissin. Sana cevap atmayanin ayibi o bence.
Esin de insanlarla iyi gecinmeye çalışıyor heralde ama ayni ozveriyi göremiyorsunuz.
Buna ragmen hala niye yaz diye zorluyorsa.

Sirf o cenesi kapansin diye ama bidaha boyle biseyde kendin yaz ben dusuncesiz olmaya raziyim diycem
Kapanmasın konuşsun dursun. Haklı olduğunuz her konuda bunu uygulayın yoksa haklıyken haksız olursunuz her zaman. Canı istiyorsa konuşsun,elbet susucak.

Kocanın eltinler derdi ne?
ailecek eltime karsi bi yalaklanma durumu var para yonunden yardim ettigi icin. Benimde yapmami istiyolar ama bana ne onlara yardimi dokunduysa dokundu beni katmasalar raziyim kendileri istediklerini yapsinlar

Kraldan çok kralcımı denir buna
Yalaka mı işgüzar mı bir ad bulamadım
Geçiniz ya çok istiyorsa kendi yazsın
Yalaka ailecek eltime yaranmaya calisiyolar tek esim degil kaynana gorumcede surekli bisey olsa x napiyo bi sorsaydin diyo yedi yirmi dort evde iste ne yapcak o arasin beni dedim yeni dogum yapan benim o degil dedim aliniyolar ozamanda umrumda degil

Sen kendini küçük dusurmemissin. Sana cevap atmayanin ayibi o bence.
Esin de insanlarla iyi gecinmeye çalışıyor heralde ama ayni ozveriyi göremiyorsunuz.
Buna ragmen hala niye yaz diye zorluyorsa.
Ha iste isine gelince bazen oda oyle diyo sen uzerine duseni yaptin sora demesinler bak bak aramadi demesin diyo

Ya her firsatta soyluyo bende cenesini kapatsin diye yazim diyorum sora yine boyle olunca pisman oluyorum bidaha yapmicam diyorum ama artik bikkinti veriyo
Bir dırdır eder iki eder üçüncüde pes eder ... Yazma bence, cevap alamadığım kişi hakkında pek de iyi düşünmem açıkçası

Yalaka ailecek eltime yaranmaya calisiyolar tek esim degil kaynana gorumcede surekli bisey olsa x napiyo bi sorsaydin diyo yedi yirmi dort evde iste ne yapcak o arasin beni dedim yeni dogum yapan benim o degil dedim aliniyolar ozamanda umrumda degil
Arkadaş eşini tanıyorsun madem böyle yapmayacaksın senin fikrin yok mu kuklamısın yapma
Hakedene haketiği kadar

Nekadar sabirliymissin böylesi ese, ben telefonu bir tarafa firlatirdim herhalde sonunda.

kocanın ağzı dili eli yok mu o yazsın ne diye size ısrar ediyor ki ..

Ay ne zor durum ya.Böyle şeylerin ısrarı mı olur.Bunlar seni o insanlardan soğutur gereksiz yere.Eltin için bu kadar ısrar eden insan kimbilir annesi babası için ne kadar ısrar eder.

Çok merak ediyorsa arayıp sorsun
Bence yüz vermeyin aile ilişkilerini ondan mı öğreneceksiniz
O öyle dediğinde sizde gerek olursa yazarım merak etme diyerek kapatın konuyu

Cevap gelmiyorsa fazla da kicini kaldırma kendini bişey sanmasın atarım mesaj gelmez veya gecde olsa canım yazmıştın da bla bla her neyse direk silerim ve o yazsa bile cevap vermem bu işler böyledir yani aynısını benim kocam yapıyor ama cevap gelmedi mi o sinir olur ben demeden hatta o der daha yazma cevap da gelirse cevap verme

Kadının sıkıntısı var cevap vermemesi normal bence. O konuda rezil olunacak bı durum yok ama... Eşiniz niye çocuk gibi sizi sürekli yönlendiriyor. İstiyorsa kendisi arasın sorsun çok sinir bozucu.

Arkadaş eşini tanıyorsun madem böyle yapmayacaksın senin fikrin yok mu kuklamısın yapma
Hakedene haketiği kadar
Sirf baskasi yuzunden kavga etmiyelim durduk yere diye bos bulunup yapiyorum ama bu kez gercekten pismanim bu sondu

Senin karakterin olduğunu ve buna saygı duymayı öğrensin ilk olarak eşin...
Ister ararsin ister aramazsin bu senin bilecegin iş..
Ki yeterince aramissin yeter o kadar.

Kadının sıkıntısı var cevap vermemesi normal bence. O konuda rezil olunacak bı durum yok ama... Eşiniz niye çocuk gibi sizi sürekli yönlendiriyor. İstiyorsa kendisi arasın sorsun çok sinir bozucu.
Az oncede yazdim oyle acili bi durum yok faceden herkesle konusuyo yazisiyo tanidiklariyla resim paylasiyo ki ben yazmisim orda gayette icten bi sekilde yazdim tek kelime yazabilirdi elinden telefon dusmezki biliyorum yani burdada oyleydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…