Eşim zaten zor biri oruçluyken çekilmez oluyor sizde de böyle mi acaba?

Postmodernik

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2015
948
596
303
Merhaba hanımlar
Hepimize hayırlı ramazanlar eşim zaten huysuz biridir neye ne için parladığı pek belli olmaz oruçluyken iyice çekilmez oldu sizde de böyle mi acaba bu erkekler neden bu mübarek günlerde sabırları daha fazla zorlamaya çalışıp insanı çıldırtmaya çabalar ki örnek verecek olursam normal bir konuşmada bile sesini yükseltip sert bir şekilde konuşması beni sinir ediyor artık tahammül seviyemi yerlere düşürdü kendine karşı artık

Bu kadar kiyameti kopartiyorsa tutmasin alla alla niye sinirini sizden çıkarıyor ki benim.esimde yok.oyle.bisi ki olsa derim tutma germe beni.

Benm babam oyle, ne kadar kabul etmesede sigarasizlik basina vurur ama normalde seker gibidr iftara yakin sinirlenir en ufak seye sorun cikarir iftardan sonra da annemin gonlunu almaya calisir bize yapmaz huysuzluk anneme yapar...esimde sigara kullanir ama o hic oyle degil ramazanda huysuzlugu yoktur

Benim kocam oruç tutmaz.
Ama sizin eşiniz zaten genel olarak sinirliymiş yani bir kaç hafta sonra Ramazan bitecek adam yine aynı bence bunu düşünmek gerek.

Eşim normalde sinirli değildir evde ama Ramazan da gergin oluyor ben idare ediyorum o yüzden. Bir ay geçip gidiyor sonra normale dönüyor zaten.
Ama eşiniz sürekli gerginse asıl problem orası sanırım.

bir kez gönül kırdın ise bu kıldığın namaz değil demişler..
kalp kırarak oruç tutuyorsa sadece aç kalıyordur , yesin daha sevap.

Sigara vuruyor olabilir söylersem sakinleşir sonra yine ayni aslında genel havası bu oruçlu değilken de adamda sakin konuşma yok

Ben de biraz gergin oluyorum, bilimsel olarak kanıtlanmış bir şey bu, açken saldırganlık merkezi de uyarılır. Bu yüzden ezana az kaldığı zaman eşimle ve evdekilerle çok iletişime girmem mutfakta yemek hazırlarım, yemek masami süslerim, tatli yaparim. Bunların düşüncesi ile oyalanirim. Yemekten sonra şeker gibi olurum

Benim kocam oruç tutmaz.
Ama sizin eşiniz zaten genel olarak sinirliymiş yani bir kaç hafta sonra Ramazan bitecek adam yine aynı bence bunu düşünmek gerek.
LaLe abla gerçekten evliliğinize bin kere maşallah. Başkası olsa bunu sorun ederdi ama siz o kadar güzel bir evlilik birliği oluşturmuşsunuz ki... Tutmuyor olmasına rağmen sana eşlik ediyor gerek sahurda gerek iftarda. Maşallah diyeyim. Rabbim bize de nasip etsin inşallah

Konu sahibine gelince de bağıran bir adamla yaşamak kadar zor bir şey yok. Allah yardımcın olsun .

Sıkıntımız şu ki oruçlusun dediğimde hemen geri fren yapar susar ama ertesi gün yine ayni aslında her zaman aynı adamın ortası yok bazen diyorum kendime ne kadar safmışım evlenmeden öncede böyleydi biliyordum bu kadar olmasa da ani çıkışlarına denk geldim birkaç defa ama umursamadım pek şimdi de çekiyorum maalesef kendim ettim kendim buldum

Evet genel olarak sinirli patlamaya hazır her an

Öfke kontrol problemi varsa gidip tedavi görsün.. Siz esiniz diye huysuzluklarini çekmek zorunda degilsiniz. Biz eş olarak kusurlarimiz varsa bunların üstünden gelmeye çabalamamiz lazım. Kimse bizim sorunlu kişiliğimizi çekmek zorunda değil. Benim mesela bir küsme huyum vardı. Onun üstüne gide gide esimim hatırına nerdeyse yok ettim onu. Esinizde kendine bir çeki düzen versin

Maşallah benim ki hiç öyle değildir hatta daha bile ponçik olur orucun sadece aç kalmak olmadığını iyi bilir çünkü ama babamda uyuzdur benim

oooo sevap-gunah takometrecileri gelmiş.
o daha gunah, bu hiç sevap değil, yapmasın daha iyi
şunları nasıl ölçüyorsunuz söylerseniz yapmak istediğim bir kaç gunah var, kaç point olduğuna göre karar vereceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…