- 16 Temmuz 2017
- 969
- 1.156
- 33
- Konu Sahibi Soydanayse
-
bu konuya net cevap verebilmek içinde sanki diğer konuyu okumam gerekecek
bide bir birinin devamı konular açmak yasak
Ben sasirmadim gecen konunda yorumuma alindin muhtemelen ama suc somurende degil somurulende. Adam razi somurulmeye senin hakkini dusunmuyor. Isin cok zor. Akillanir mi evet akillanabilir ama garanti degil. Sinirlerin saglam olsun kavga etmeden kendini anlat derim.
Aaa cok kucukmussun 21 yasinda bunlari mi yasiyorsun? Arkadaslarinla gezip eglenecegin zaman.... Konduramamani anladim ben. Isin zor. Maddi durumlari, senin altinlarin bile kp tarafinda dalavere ile cukka edildigini anlat babanlara ki karsi taraf akillanmadan yuvana don demesinler. Bir de sakin ama sakin senin babani da somurmelerine musaade etme. Kocan kac yasinda o da mi toy?Haklıydınız ben bir an kondurmak istemedim buradanda ne kadar iyi niyetli bir insan olduğumu anlamanızı umarım.. Yaşım 21.. İnsan göremiyor bazen..
Onlara ne yapiyor? Evine harcayacağı parayi onlara mi veriyor? Eve bakmayıp sizin ihtiyaçlarınızı karşılamıyor mu?
Aaa cok kucukmussun 21 yasinda bunlari mi yasiyorsun? Arkadaslarinla gezip eglenecegin zaman.... Konduramamani anladim ben. Isin zor. Maddi durumlari, senin altinlarin bile kp tarafinda dalavere ile cukka edildigini anlat babanlara ki karsi taraf akillanmadan yuvana don demesinler. Bir de sakin ama sakin senin babani da somurmelerine musaade etme. Kocan kac yasinda o da mi toy?
Eşinin ailesi size yakın mi?
O da gencmis daha sorumluluk almak icin agir gelmis. Isiniz zor. Kan cikmayacaksa babalar da bir gorussun derim ama karisik gercekten.O da 24 yaşında. Gençlerin deli çağları oluyor 4 yıllık okulumun ikinci yılında ben evlenip anne olmak istiyorum dedim ve netice bu. Ailemin hakkını yiyemem hep arkamda durdular iyi düşün gelecek senin dediler, şuan herşeyden haberdarlar yani ben arayıp anlattım şikayet etmek maksadıyla değil büyüklere danışmak maksadıyla. Annem nasıl istersen yavrum iyi düşün dedi gel de diyemem gelme de dedi bu senin kararın dedi.. Zaten babam çok dolu ben müsade etsem kp karşısına geçip adam akıllı konuşacak ama ben dahada kötü olmasından korkuyorum.
konusahibinin eşi de benim eşim gibi yaa bizimkinin ailesi de parasını sömürmese de emeğini sömürüyor.kocam olmasa o tarlakara kim bakacak bilmem.yanıma yatmaya geliyor ancak Allah hepsini bildiği gibi yapsın bunların.benimkinde de suç dürttükçe daha mabadına girecek anasının babasının.Ben sasirmadim su anki duruma. Gecen konunda yorumuma alindin muhtemelen ama suc somurende degil somurulende. Adam razi somurulmeye senin hakkini dusunmuyor. Isin cok zor. Akillanir mi evet akillanabilir ama garanti degil. Sinirlerin saglam olsun kavga etmeden kendini anlat derim.
Evet çok yakınız bunu ben istemiştim evlendiğim şehirde kimsem yok bana destek olurlar zannetmiştim ne yazık ki şimdi taşınmayı istiyoruz eşim de bıktı annesinin çenesinden uygun bir daire bulalım bizi bir kaç yıl idare edecek sonra kendi evimiz olur.
Ya cok cok zor gercekten. En kotusu de ne biliyor musun? Hic kiymeti olmaz... Ne yaptin ki derler en ufak bir seyde. Allah akil fikir versin boyle somurulen kocalara.konusahibinin eşi de benim eşim gibi yaa bizimkinin ailesi de parasını sömürmese de emeğini sömürüyor.kocam olmasa o tarlakara kim bakacak bilmem.yanıma yatmaya geliyor ancak Allah hepsini bildiği gibi yapsın bunların.benimkinde de suç dürttükçe daha mabadına girecek anasının babasının.
O da gencmis daha sorumluluk almak icin agir gelmis. Isiniz zor. Kan cikmayacaksa babalar da bir gorussun derim ama karisik gercekten.
Eşinin ödeme güçlüğü olmasa zaten çoktan iflas ederdi öyle değil mi?Benim ihtiyaçlarımı karşılıyor tabii ki. Şöyle örnek vereyim kese birmiş gibi davranıyorlar işlerine geldiğinde mesela; eşimin başka şehirde iki tane dairesi var birisinde üni öğrencileri kalıyor diğerinde kardeşi. Oradan gelen kira karşılığında annesi babası bizim kiramızı ödüyor tam denk geliyor ama lafını yapıyorlar. Bende verme kardeşine ne daireyi ne kiranı biz alalım kendi kiramızı ödeyelim laf duymak istemiyorum diyorum ama nafile. Kendi borçlarını eşime ödetiyorlar yüklü mevlalar, kardeşi arayıp para istiyor ben eşimin durumu sıkışık diye istemediğim halde. Yani sürekli omuzundalar tabiri caiz ise.
Aynı şekilde senin baban da öyle.Babamı tutmaya imkan yok zaten buraya gelince birşeyler olacağından eminim. Ama benim babam çok olgun bilgili bir insan zannetmiyorum kan çıkacağını hatta iki cihan bir araya gelse mümkün değil... Böyle işte çok üzgünüm bu kadar saf ve iyi niyetli olduğuma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?