Eşim..

Saftirikinsan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2017
187
64
98
Bir yıllık evliyim. Eşim bugün evliliğimizin üç dördüncü ayları civarı instagramda eski kız arkadaşıyla mesajlaştığını söyledi. Kız yazmış napıyosun diye benimkide evlendim ben demiş. Kız da hiç fotoğraf göremedim deyince kıskandığım için koymuyorum demiş. Ben de nasıl yazışırsın dedim. Önce kendini suçlu hissetti daha sonra neden suçlu hissediyorum ki ben bişey yapmadım deyip ben sorguladığım için beni suçlamaya ve üste çıkmaya çalıştı. Sonra beni yanından kovdu falan gelme yanıma dedi.
Benim tepkim abartılı mı olmuş sizce? Bu normal mi hiçbirşey yokmuş gibi mi davranmalıyım? Benim değerlerime göre bu basit bişey değil ama yine de abartıyorsam ona göre davranayım diye sizden fikir almak istedim.

Konu oylesine mi acildi.

Ex sorar: Eee ne yapiyorsun ?
Erkek buyuk gururla cevap verir , evlendim ben .

Tam tersi olsaydi sen bir erkekle yazissaydin bu kadar hos karsilar miydi merak ediyorum.
Konu sosyal medyaya fotoğraf koyma üzerine açıldı. Ve onun üzerine bunu söyledi. Sanırım ağzından kaçırdı.

Neden söyledi ki bunu size?
Siz de sadece nasıl yazışırsın dememişsinizdir,ses yükselmiş tripler atılmış,ufak çaplı bir öfke nöbeti geçirilmiş gibi duruyor buradan bakınca.

Burdaki kadınların bir kısmı bu dertten fazlaca muzdarip. .

Bir çeşit savunma mekanizması. .kendini sana suçlu hissettirip olayın ustunü kapatmaya çalışıyor ..zaten sakinliğini koruyamıyorsa anla ki anlattığı × 10 ...

Ayrıca evlendim ,kıskandım koymadım ,fakir edebiyatı ..eski sevgiliyle eskiler azıcık ucundan deşilmiş, ortaya çıkınca da vicdan soğutmak için itiraf + yıldırma politikası uygulanmış ..

Sürt kafasını duvara ,kıvılcım çıksın ..

Neden söyledi ki bunu size?
Siz de sadece nasıl yazışırsın dememişsinizdir,ses yükselmiş tripler atılmış,ufak çaplı bir öfke nöbeti geçirilmiş gibi duruyor buradan bakınca.
Kesinlikle çok sakin bi ses tonuyla söyledim çünkü şaşkınlık vardı üzerimde. Asla sesimi yükseltip öfke nöbeti falan geçirmedim.

Önce sakindi. Ben bikaç defa nasıl yazışırsın diye sorunca sakinlik falan kalmadı. Gerçekten anlattığının çok daha fazlası mıdır yazışmaları

+ee napıyorsun?
- Ben evlendim.
+ eee foto yok?
- kıskandığım için.
+ tamam
Böyle mi tam, aralarda eklemeler olabilir mi?!

Evliliginizi sosyal medya mi yonetiyor. Tabi ki agzindan kacirdi. Bunu isteyerek soyleyecek hali yok.
Tabi ki evliliğimi sosyal medya yönetmiyor. Ben bugüne kadar fotoğraf koymamasını da hiç takmamıştım. Yanımda arkadaşıyla konuşuyordu. Arkadaşının önceden görüştüğü bi kız evlenmiş ama hiç fotoğraf koymamış. Eşim de o seni seviyor evlendiği kişiyi sevmediğinden koymamıştır dedi. Bende sonra sen de hiç fotoğraf koymuyorsun dedim ve konu açıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…