- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.814
- 248
- 35
- Konu Sahibi terelelli34
-
Annesine gitmesine birsey demiyorum bana haber vermemesi zoruma gitti.Olmamış gerçekten eşinin yaptığı..
Küçük bebeğiniz falan mı var? Sessizlik istediği için annesinin evine kaçmış olabilir mi?
Öyle bile olsa en azından bi araması lazım, iyiyim oianneme gidiyorum diye
Evinde huzursuz bir otam olsa tamam dicem ama huzurumuz yerinde cocuklarini cok severDemekki annesinin yaninda huzur buluyor
Evdr huzurlu bir ortam olusturun bir sure snra evi daha cazip gelecektir
Diyorumya oraya gitmesi sorun degil. Sadece ben annemdeyim yatip dinlencem biraz rahasizlandim dese yine birsey demeyecegim.Belki siz üzülmeyin diye oraya gitmiş olabilir mi?
Ya da çocuğunuz vs varsa evde ses olur dinlenemem diye gelmemiş olabilir?
Ama tabi ne olursa olsun, en azından arayıp orada olduğunu söylemeliydi..
evet bende bunu istemistim.Ama umursuz davranmasi moralimi bozuyorEn azindan haber verseymiş
Ne dedi sana peki cevabi neevet bende bunu istemistim.Ama umursuz davranmasi moralimi bozuyor
Annesine gitmesine birsey demiyorum bana haber vermemesi zoruma gitti.
Peki ne yapmam lazim akil istiyorum bu hep boyle. bur yere gitsek hep bizimle geliyorlarbu ne yahu? sonuna kadar haklısın.
Peki ne yapmam lazim akil istiyorum bu hep boyle. bur yere gitsek hep bizimle geliyorlar
aynen bak ayni benim gibi dusunuyorsun. Aksam trip attim abarttin diyo birdeBu konuda haklısın evet.
Sen onu işte zannederken bi durum olsa ne bileyim deprem falan..
Allah korusun, adamı nerde arayacaksın o nerde olacak..
(Ay eşim gibi konuştum aynı"nereye gittiğini haber ver ki birşey olduğunda arayacağım yeri bileyim"der de kendisi )
ecet calismiyorum kv yle konusmuyorum zaten ama onun boyle yapmasi zoruma gittisiz çalışmıyorsunuz ve evdesiniz değil mi o saatlerde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?