ESİM...

terelelli34

Popüler Üye
Pro Üye
5 Nisan 2016
7.539
15.814
248
35
Merhaba arkadaslar.
size birsey danismak istiyorum.
Esim dun ilaclarini icmis ve is yerinde rahatsizlanmis.
Is yerindeki muduru "Git evde biraz dinlen gel" demis.
Ama benim hic haberim yok yan binade kv oturuyor esim gitmis orda bir kac saat uyumus dinlenmis.
Aksam uzeri esime mesaj attim(yine haberim yok)birseyler al diye yazdim(markette calisiyor)
Esimde" cok rahatsizlandim annemlerde biraz dinlendim" dedi
Bu benim cok zoruma gitti. Actim ahzimi yumdum gozumu "olsen haberim yok ben burda neciyim" diye kizdim.Suratina kapattim teli.
Aksam hic bir aciklama yapmadi. Kv yle hic anlasamam bana cok cektirdi.
Simdi bu konuyu cokmu abartiyorum arkadaslar?
Cok moralim bozuldu beni yok gibi gorup gitmis annesinde yatmis. Konusmuyorum akil istiyorum siz degerli arkadaslardan.

Olmamış gerçekten eşinin yaptığı..

Küçük bebeğiniz falan mı var? Sessizlik istediği için annesinin evine kaçmış olabilir mi?
Öyle bile olsa en azından bi araması lazım, iyiyim oianneme gidiyorum diye

Annesine gitmesine birsey demiyorum bana haber vermemesi zoruma gitti.

Belki siz üzülmeyin diye oraya gitmiş olabilir mi?
Ya da çocuğunuz vs varsa evde ses olur dinlenemem diye gelmemiş olabilir?

Ama tabi ne olursa olsun, en azından arayıp orada olduğunu söylemeliydi..

Belki siz üzülmeyin diye oraya gitmiş olabilir mi?
Ya da çocuğunuz vs varsa evde ses olur dinlenemem diye gelmemiş olabilir?

Ama tabi ne olursa olsun, en azından arayıp orada olduğunu söylemeliydi..
Diyorumya oraya gitmesi sorun degil. Sadece ben annemdeyim yatip dinlencem biraz rahasizlandim dese yine birsey demeyecegim.

Annesine gitmesine birsey demiyorum bana haber vermemesi zoruma gitti.

Bu konuda haklısın evet.
Sen onu işte zannederken bi durum olsa ne bileyim deprem falan..
Allah korusun, adamı nerde arayacaksın o nerde olacak..
(Ay eşim gibi konuştum aynı "nereye gittiğini haber ver ki birşey olduğunda arayacağım yeri bileyim"der de kendisi)

aynen bak ayni benim gibi dusunuyorsun. Aksam trip attim abarttin diyo birde

Haydaaa. Evlenince rahatsizlandigimda anneme gitmek icin esimden mi izin alacagim ben? Evlendiniz diye adamin sahibi olmadiniz ya.

Cani oraya gitmek istemis insan rahatsizlandiginda ilk olarak annesini arar ne var bunda? Kv sevmiyorsunuz diye gitmesine bu kadar tepki vermemelisin.

Tamam haber vermemesi hata ama telaslandirmak istemememistir, o an aklina gelmemistir, önemsememistir o anki rahatsizligini vs. vs.

Keske bana da haber verseydin deyip yanima gitseydin. Ne anlami kaldi simdi senin ogrenmenin? Hasta oldugunu duyuyorsun madem laf soylemede adam rahat bi dinlensin. Iyilestikten sonra normal bir dille soyleyiver. Kotu bisey oldu sandim, korktum vs laflar daha makul sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…