ESİM...

Benden izin al demedim bana neden haber vermiyor ven burdayim diye. Hos basina cikmiyorum niye gittin diye.
Tabi annesine gidip gelecek ben engelleyemem onu annesi buyutmus bu yasa getirmis karisi yan binada isine yakin olsa tamam diyecegim. Annene gitme diye birsey diyemem hakkimda yok zaten

ecet calismiyorum kv yle konusmuyorum zaten ama onun boyle yapmasi zoruma gitti
ben kötü niyet göremedim. yani acil bir şey olsa cepten arayacaksınız o da uyanacak. o çok mühim değil.
ama sonuç olarak gereksiz bir hareket.
evlendin yahu, evin var senin.
muhtemelen temizlik yaparsınız, çoluk çocuk ses olur diye gitmiştir. bu kadar trip kıvamındadır uzatmayın :)

Yok kiyamam ben zaten. dogru soyluyorsun ama bir mesaj cekeydi. Yada anne nesliye haber ver deseydi keske

haber vermesi gerekirdi. siz haber vermeden gitmiş olsanız da abarttın diyebilecek miydi acaba..?? çocuklarınız var Allah korusun bir şey olsa adam bilinen yerinde değil. hoş bir durum değil açıkça yaptığı. annesidir gitsin de yan binadaysam ben evinde dinlensin annesinde değil.. konuyu uzatmaz kendini yerime koy iyi düşün derdim. ben sana aynısını yapsam korkmaz mısın diye söylerdim.. izin değil haber vermek gerekli.. olmamış yaptığı..

Annesi işte, daha iyi bakar daha çok nazlanırım diye düşünmüştür. Yahu ona neden gitti diye kızacağına eşin rahatsızlanmış, üstüne telefonu suratına kapatıyorsun. Oh ciddi birşeyi yokmuş diye mutlu olsana?

Aynen arkadasim annesine giderken tabi izin isteyemez.Ama haber verse yada mesaj cek anne neslihana dese anlarim. Ben cop atmaya ciksam haber veririm cunku baskasindan duymasin bilsin diye

Belkide çocuk var dinlemem diye düşünüp oraya gitmiştir . Hasta olduğu için aramayı aklına getirememiştir . Ben bunda kötü bir niyet olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca oraya gitmesi de iyi olmuş. Hasta erkeklerin nazı çekilmiyor bırak annesi çeksin

Canim gitmesine tabi birsey demiyorum ama haberim olmaliydi aynisini ben yapsam dusuncesiz olurum bir suru laf ederdi

Aynen arkadasim annesine giderken tabi izin isteyemez.Ama haber verse yada mesaj cek anne neslihana dese anlarim. Ben cop atmaya ciksam haber veririm cunku baskasindan duymasin bilsin diye

sonuçta evli yani bekleyen eşi ve çocukları var.. acil bir durumda bile ilk eşi ararlar hastanede falan... ben de eşime haber ver derim hep.. vermezdi bende vermedim bir kere.. ulaşamayınca panikledi ki bilerek değildi şimdi hep haber verir. geç kalacağım mesai var vs diye 1 gün öncesinde söylemiş bile olsa.. hani yeni evli olsanız evi benimseyemedi diyeceğim de çocuklar var yahu.. eşini al karşına konuş bence sakince. trip atma artık o gerekli değil daha ama açıklama yap. sonuçta eşinim ben senin tırnağın kırılsa bilmem gerek beni habersiz bırakıp korkutma de. yani konuş işte uygun bir dille huyunu sen bilirsin ona göre konuş yani.

Üstüne gitme bence belki kafasini dinlemek istemiştir.
Sadece tatli tatli keşke haberim olsaydi belki bi faydam olurdu gibisinden şeyler söyle bakalim ne yapacak
zaten bende aynini soyledim. ama yine ayni yani ben anlamiyorum. Beni surdan suraya gondermez kendi yapsa haksizim erkek ya o

konusuyorum canim konusmazmiyim kesinlikle kirmam kalbini ama dun yaptogi zoruma gitti. Degersiz hissettim kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…