- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.814
- 248
- 35
- Konu Sahibi terelelli34
-
Cok konustum canim.Ayni tas ayni hamambilmiyorum ki. postayı en başında koymak gerekiyodu sanırım. hiç karşınıza alıp konuştunuz mu?
Benden izin al demedim bana neden haber vermiyor ven burdayim diye. Hos basina cikmiyorum niye gittin diye.Haydaaa. Evlenince rahatsizlandigimda anneme gitmek icin esimden mi izin alacagim ben? Evlendiniz diye adamin sahibi olmadiniz ya.
Cani oraya gitmek istemis insan rahatsizlandiginda ilk olarak annesini arar ne var bunda? Kv sevmiyorsunuz diye gitmesine bu kadar tepki vermemelisin.
Tamam haber vermemesi hata ama telaslandirmak istemememistir, o an aklina gelmemistir, önemsememistir o anki rahatsizligini vs. vs.
Keske bana da haber verseydin deyip yanima gitseydin. Ne anlami kaldi simdi senin ogrenmenin? Hasta oldugunu duyuyorsun madem laf soylemede adam rahat bi dinlensin. Iyilestikten sonra normal bir dille soyleyiver. Kotu bisey oldu sandim, korktum vs laflar daha makul sanki
aynen bak ayni benim gibi dusunuyorsun. Aksam trip attim abarttin diyo birde
Bende diyorumki bir mesaj atsaydi haberim olurdu.Gitmesine tabiki birsey demem kesinlikleçocuklarınız kücükse rahat uyuyamam diye gitmiştir oraya.
ben kötü niyet göremedim. yani acil bir şey olsa cepten arayacaksınız o da uyanacak. o çok mühim değil.ecet calismiyorum kv yle konusmuyorum zaten ama onun boyle yapmasi zoruma gitti
ayy valla agladim onunla ayni yastigi paylasiyoruz herkesten once ben kosarim onun yanina ama boyle isteÖyle diyecek tabii
Ne desin adam "özür dilerim hayatım aklıma gelmedi, düşünemedim" derse eksilir çünkü
Yok kiyamam ben zaten. dogru soyluyorsun ama bir mesaj cekeydi. Yada anne nesliye haber ver deseydi keskeben kötü niyet göremedim. yani acil bir şey olsa cepten arayacaksınız o da uyanacak. o çok mühim değil.
ama sonuç olarak gereksiz bir hareket.
evlendin yahu, evin var senin.
muhtemelen temizlik yaparsınız, çoluk çocuk ses olur diye gitmiştir. bu kadar trip kıvamındadır uzatmayın :)
evet dusuncesizlik etmiş.bir haber vermesi gerekirdi.Bende diyorumki bir mesaj atsaydi haberim olurdu.Gitmesine tabiki birsey demem kesinlikle
cevap vermediNe dedi sana peki cevabi ne
Aynen arkadasim annesine giderken tabi izin isteyemez.Ama haber verse yada mesaj cek anne neslihana dese anlarim. Ben cop atmaya ciksam haber veririm cunku baskasindan duymasin bilsin diyehaber vermesi gerekirdi. siz haber vermeden gitmiş olsanız da abarttın diyebilecek miydi acaba..?? çocuklarınız var Allah korusun bir şey olsa adam bilinen yerinde değil. hoş bir durum değil açıkça yaptığı. annesidir gitsin de yan binadaysam ben evinde dinlensin annesinde değil.. konuyu uzatmaz kendini yerime koy iyi düşün derdim. ben sana aynısını yapsam korkmaz mısın diye söylerdim.. izin değil haber vermek gerekli.. olmamış yaptığı..
yok gwl demezdim cunku is yapiyordum. sessiz yerde dunlensin derdim.Ben gorusmuyorum diye kesinlikle ailene gitme demem cunku hakkum yok annesi babasievet dusuncesizlik etmiş.bir haber vermesi gerekirdi.
ısrar edip gelin diyeceginizi mi düşündü aceba?
Canim gitmesine tabi birsey demiyorum ama haberim olmaliydi aynisini ben yapsam dusuncesiz olurum bir suru laf ederdiBelkide çocuk var dinlemem diye düşünüp oraya gitmiştir . Hasta olduğu için aramayı aklına getirememiştir . Ben bunda kötü bir niyet olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca oraya gitmesi de iyi olmuş. Hasta erkeklerin nazı çekilmiyor bırak annesi çeksin
Üstüne gitme bence belki kafasini dinlemek istemiştir.cevap vermedi
Aynen arkadasim annesine giderken tabi izin isteyemez.Ama haber verse yada mesaj cek anne neslihana dese anlarim. Ben cop atmaya ciksam haber veririm cunku baskasindan duymasin bilsin diye
zaten bende aynini soyledim. ama yine ayni yani ben anlamiyorum. Beni surdan suraya gondermez kendi yapsa haksizim erkek ya oÜstüne gitme bence belki kafasini dinlemek istemiştir.
Sadece tatli tatli keşke haberim olsaydi belki bi faydam olurdu gibisinden şeyler söyle bakalim ne yapacak
konusuyorum canim konusmazmiyim kesinlikle kirmam kalbini ama dun yaptogi zoruma gitti. Degersiz hissettim kendimisonuçta evli yani bekleyen eşi ve çocukları var.. acil bir durumda bile ilk eşi ararlar hastanede falan... ben de eşime haber ver derim hep.. vermezdi bende vermedim bir kere.. ulaşamayınca panikledi ki bilerek değildi şimdi hep haber verir. geç kalacağım mesai var vs diye 1 gün öncesinde söylemiş bile olsa.. hani yeni evli olsanız evi benimseyemedi diyeceğim de çocuklar var yahu.. eşini al karşına konuş bence sakince. trip atma artık o gerekli değil daha ama açıklama yap. sonuçta eşinim ben senin tırnağın kırılsa bilmem gerek beni habersiz bırakıp korkutma de. yani konuş işte uygun bir dille huyunu sen bilirsin ona göre konuş yani.
Erkeklerin çogu ne yazikki boylezaten bende aynini soyledim. ama yine ayni yani ben anlamiyorum. Beni surdan suraya gondermez kendi yapsa haksizim erkek ya o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?