- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.814
- 248
- 35
- Konu Sahibi terelelli34
-
kaynim boyle degil. Ama benimki asiri derecede boyle yani bilmiyorum ne yapcam.insallah duzelir.Erkeklerin çogu ne yazikki boyle
Kendileri ne yapsa hoş.
Aile bagimlisi adamlar daha çok yapiyorlar bu hareketleri
Cok konustum canim.Ayni tas ayni hamam
konusuyorum canim konusmazmiyim kesinlikle kirmam kalbini ama dun yaptogi zoruma gitti. Degersiz hissettim kendimi
Gecen gun isten geldi iceri girmeden anneme gidiyorum dedi. Aldim iceri benle zaman gecirmeni istiyorum dedim gondermedim. Tamam ailen ama cocuklarida ozluyor onuamaaan. evlenmiş ama yeni aile kurduğunun farkına varamamış bi adam daha. vallahi bilmiyorum.
Insallah ne diyelim....böyleleri tamamen degişmiyor kendince ufak tefek degistirebilirsen ne alakaynim boyle degil. Ama benimki asiri derecede boyle yani bilmiyorum ne yapcam.insallah duzelir.
insallah anlar canim. Onun izni olmadan anneme bile gitmiyorum o boyle yapincada zoruma gidiyor isteöyle hissetme canım bazılarının da huyu böyle ama öğreniyorlar merak etme.. sonuçta o annesi evet ama sen de eşisin iyi günde kötü günde diye söz veriliyor evlendikten sonra en iyi anne değil eş bakar.. üzme sen canını.. kötü hissetme sakın.. o da anlayacak seni elbet..
Insallah ne diyelim....böyleleri tamamen degişmiyor kendince ufak tefek degistirebilirsen ne ala[/QUOTErkekler neden bu kadar ailesine duskun bilmiyorum tamam bende duskunum ama her seyi haber ederim annemden once esim bilir bizimde hakkimiz degilmi ona kafam takiliyor
az bile yapmışsın.Merhaba arkadaslar.
size birsey danismak istiyorum.
Esim dun ilaclarini icmis ve is yerinde rahatsizlanmis.
Is yerindeki muduru "Git evde biraz dinlen gel" demis.
Ama benim hic haberim yok yan binade kv oturuyor esim gitmis orda bir kac saat uyumus dinlenmis.
Aksam uzeri esime mesaj attim(yine haberim yok)birseyler al diye yazdim(markette calisiyor)
Esimde" cok rahatsizlandim annemlerde biraz dinlendim" dedi
Bu benim cok zoruma gitti. Actim ahzimi yumdum gozumu "olsen haberim yok ben burda neciyim" diye kizdim.Suratina kapattim teli.
Aksam hic bir aciklama yapmadi. Kv yle hic anlasamam bana cok cektirdi.
Simdi bu konuyu cokmu abartiyorum arkadaslar?
Cok moralim bozuldu beni yok gibi gorup gitmis annesinde yatmis. Konusmuyorum akil istiyorum siz degerli arkadaslardan.
Allah allah adama bak ya çolugu çocugu var ama annesine koşuyor.Gecen gun isten geldi iceri girmeden anneme gidiyorum dedi. Aldim iceri benle zaman gecirmeni istiyorum dedim gondermedim. Tamam ailen ama cocuklarida ozluyor onu
Allah allah adama bak ya çolugu çocugu var ama annesine koşuyor.
Aslinda yapacak çok birsey yok .sen o yemegini yiyince beraber film izleyelim çocuklarla oynayalim çay içelim v.s diyeceksin
Merhaba arkadaslar.
size birsey danismak istiyorum.
Esim dun ilaclarini icmis ve is yerinde rahatsizlanmis.
Is yerindeki muduru "Git evde biraz dinlen gel" demis.
Ama benim hic haberim yok yan binade kv oturuyor esim gitmis orda bir kac saat uyumus dinlenmis.
Aksam uzeri esime mesaj attim(yine haberim yok)birseyler al diye yazdim(markette calisiyor)
Esimde" cok rahatsizlandim annemlerde biraz dinlendim" dedi
Bu benim cok zoruma gitti. Actim ahzimi yumdum gozumu "olsen haberim yok ben burda neciyim" diye kizdim.Suratina kapattim teli.
Aksam hic bir aciklama yapmadi. Kv yle hic anlasamam bana cok cektirdi.
Simdi bu konuyu cokmu abartiyorum arkadaslar?
Cok moralim bozuldu beni yok gibi gorup gitmis annesinde yatmis. Konusmuyorum akil istiyorum siz degerli arkadaslardan.
Hafifte olsa canim ben rahatsizlandim yarim saat anneme cikayim dinlenip ise gidicem dese. hayiiir birda evin var nereye gidiyonmu diyecektim.belki basit bir şey ve korkma diye geçiştirecekti durumu ve sen arayınca söylemek zorunda kaldı, dürüst en azından. ama haklısın yine de. ben olsam ben de kıyameti koparırdım
Hafifte olsa canim ben rahatsizlandim yarim saat anneme cikayim dinlenip ise gidicem dese. hayiiir birda evin var nereye gidiyonmu diyecektim.
Ben sadece haber vermemesinden rahatsizlandim annemdeyim demesi yeterliydi benim icin
aksam geldiginde turp gibiydi. Nasil hastaysa artikÇocuk var mı ? Sessiz bir ortam istemiş olabilir. Sizi belki telaşlandırmak istememiş olabilir.
Adam hastayken bari tepki vermeseydin.
ben yapamiyorum iste aslinda onun gibi davranmak lazimmisArayıp 'rahatsızım anneme geldim yatıyorum' dese bir tarafı mı düşermiş? Ayrıca insanın evi varken niye anneye gidilir ki? Annenin evi işyeriyle bitişik mi sanki?
Çocuk varsa var. Kapat kapını yat uyu.
Ben bu adamı aynı silahla vururum. Hiç bir şeyde haber vermem laf ederse cevabını alır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?