- 28 Haziran 2017
- 387
- 263
- 18
- Konu Sahibi terelelli34
-
Annesi iyi geldiaksam geldiginde turp gibiydi. Nasil hastaysa artik
Tepkinde haklısın canım en azından haber vermeliydi hadi senin ev uzak olsa neyse annesine gidivermiş dersin de ben de olsam çok boZulurdumMerhaba arkadaslar.
size birsey danismak istiyorum.
Esim dun ilaclarini icmis ve is yerinde rahatsizlanmis.
Is yerindeki muduru "Git evde biraz dinlen gel" demis.
Ama benim hic haberim yok yan binade kv oturuyor esim gitmis orda bir kac saat uyumus dinlenmis.
Aksam uzeri esime mesaj attim(yine haberim yok)birseyler al diye yazdim(markette calisiyor)
Esimde" cok rahatsizlandim annemlerde biraz dinlendim" dedi
Bu benim cok zoruma gitti. Actim ahzimi yumdum gozumu "olsen haberim yok ben burda neciyim" diye kizdim.Suratina kapattim teli.
Aksam hic bir aciklama yapmadi. Kv yle hic anlasamam bana cok cektirdi.
Simdi bu konuyu cokmu abartiyorum arkadaslar?
Cok moralim bozuldu beni yok gibi gorup gitmis annesinde yatmis. Konusmuyorum akil istiyorum siz degerli arkadaslardan.
Evinde huzursuz bir otam olsa tamam dicem ama huzurumuz yerinde cocuklarini cok sever
gitmesi yada gitmemesi degil sorun sadece haber verseydo keske diyorumBence sebebi bu. Cocuklar var evde. Ve aslinda benim icin gecerli bi sebep. Aslinda bu cocuklarini sevdigiyle sevmedigiyle alakali degil. Biraz dinleniyim sessiz bi evde demis.
Ben bazen ablam ve 2 cocugu bizde olunca " odevim var bugun gidin yarin gelin" derim. Yada " pazartesi gunune kadr gelmeyin sinavlarim var" derim. Sessiz bi ortamda kalmak isterim. Bu onlari sevmiyorum anlaminami geliyor?
Ama evet, haber etseydi keske.
annesine gitmesine birsey demiyorum canim. ayni seyi biz yapsak nolur pekiHaber vermeliydi tabi ki ama benim eşimde vermez bu gibi durumlarda,önemli değildi der geçer.ama sende abartma yani gittiği annesinin evi sonuçta.
hasta olmasi annesine gitmesi onemli degi canim anneme geldim biraz dinlenim gitcem deseydi yemin ederim dinlensin cocuklarda ses etmez hem derdim ama bizomki tin bile dememis yanibende rahatsız olurdum hastaydim anneme gectim nedir yahu doktor mu annen madem hastaneye gitseydi o kadar kötüyse
bu bir moralmi bu nasil yorum allah askina. annesine gitmesin demiyorumki ben. Ne alaka iyi hissetmiyorsa iki cocugu nasil yapti o haldeSenin yanında kendini iyi hissetmiyo sanırsam .yoksa sana koşardı annesine değil
ben markete inseydim peki esimi sorsaydim o zaman ne olacakti. Is yerindekiler demeyecekmiydi. esinden haberi yok diye yada bize yalan soyledi gitti diye dusuneceklerdiolabilir ya cok.kotuydu belki...hastadan hicbirzaman mantikli hareket ve aciklama beklemeyin litfen cani yanuyor insanin
Insan cani yandiginda veya korktugunda bile anneee diye bagiriyor degil mi. :)))Haydaaa. Evlenince rahatsizlandigimda anneme gitmek icin esimden mi izin alacagim ben? Evlendiniz diye adamin sahibi olmadiniz ya.
Cani oraya gitmek istemis insan rahatsizlandiginda ilk olarak annesini arar ne var bunda? Kv sevmiyorsunuz diye gitmesine bu kadar tepki vermemelisin.
Tamam haber vermemesi hata ama telaslandirmak istemememistir, o an aklina gelmemistir, önemsememistir o anki rahatsizligini vs. vs.
Keske bana da haber verseydin deyip yanima gitseydin. Ne anlami kaldi simdi senin ogrenmenin? Hasta oldugunu duyuyorsun madem laf soylemede adam rahat bi dinlensin. Iyilestikten sonra normal bir dille soyleyiver. Kotu bisey oldu sandim, korktum vs laflar daha makul sanki
evet sabahtan beri bende bunu anlatmaya calisiyorum ama iste anlamiyor arkadaslar.Haklısın gitmesinde problem yok ama haber verse iyi olurmuş..
Ben annenin yanina gitme demiyorumki. annesini kesinlikle gitmesin demiyorumki akil mantik var tama o hasta annesi diyecekki karina haber ver yada esim diyecek anne neslihana mesaj cek diyeInsan cani yandiginda veya korktugunda bile anneee diye bagiriyor degil mi. :)))
Bütün gün evde bekle sen, haber vermeye bile tenezzül etmesin. Alındığını belli et ama cok surat asma :)Merhaba arkadaslar.
size birsey danismak istiyorum.
Esim dun ilaclarini icmis ve is yerinde rahatsizlanmis.
Is yerindeki muduru "Git evde biraz dinlen gel" demis.
Ama benim hic haberim yok yan binade kv oturuyor esim gitmis orda bir kac saat uyumus dinlenmis.
Aksam uzeri esime mesaj attim(yine haberim yok)birseyler al diye yazdim(markette calisiyor)
Esimde" cok rahatsizlandim annemlerde biraz dinlendim" dedi
Bu benim cok zoruma gitti. Actim ahzimi yumdum gozumu "olsen haberim yok ben burda neciyim" diye kizdim.Suratina kapattim teli.
Aksam hic bir aciklama yapmadi. Kv yle hic anlasamam bana cok cektirdi.
Simdi bu konuyu cokmu abartiyorum arkadaslar?
Cok moralim bozuldu beni yok gibi gorup gitmis annesinde yatmis. Konusmuyorum akil istiyorum siz degerli arkadaslardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?