ESİM...

Tepkinde haklısın canım en azından haber vermeliydi hadi senin ev uzak olsa neyse annesine gidivermiş dersin de ben de olsam çok boZulurdum

Haber vermeliydi tabi ki ama benim eşimde vermez bu gibi durumlarda,önemli değildi der geçer.ama sende abartma yani gittiği annesinin evi sonuçta.

Evinde huzursuz bir otam olsa tamam dicem ama huzurumuz yerinde cocuklarini cok sever

Bence sebebi bu. Cocuklar var evde. Ve aslinda benim icin gecerli bi sebep. Aslinda bu cocuklarini sevdigiyle sevmedigiyle alakali degil. Biraz dinleniyim sessiz bi evde demis.
Ben bazen ablam ve 2 cocugu bizde olunca " odevim var bugun gidin yarin gelin" derim. Yada " pazartesi gunune kadr gelmeyin sinavlarim var" derim. Sessiz bi ortamda kalmak isterim. Bu onlari sevmiyorum anlaminami geliyor?
Ama evet, haber etseydi keske.

gitmesi yada gitmemesi degil sorun sadece haber verseydo keske diyorum

bende rahatsız olurdum hastaydim anneme gectim nedir yahu doktor mu annen madem hastaneye gitseydi o kadar kötüyse

bende rahatsız olurdum hastaydim anneme gectim nedir yahu doktor mu annen madem hastaneye gitseydi o kadar kötüyse
hasta olmasi annesine gitmesi onemli degi canim anneme geldim biraz dinlenim gitcem deseydi yemin ederim dinlensin cocuklarda ses etmez hem derdim ama bizomki tin bile dememis yani

En azindan kotu niyetli olsa aradiginizda soylemezdi saklamaya calsrdi.belkide bazilarininda dedigi gibi cocuk fln olmadan sesszce yatip kalkayim diye duz mantik gitmistir bukadar ayrintili dusunmemistir o an.

Senin yanında kendini iyi hissetmiyo sanırsam .yoksa sana koşardı annesine değil

olabilir ya cok.kotuydu belki...hastadan hicbirzaman mantikli hareket ve aciklama beklemeyin litfen cani yanuyor insanin
ben markete inseydim peki esimi sorsaydim o zaman ne olacakti. Is yerindekiler demeyecekmiydi. esinden haberi yok diye yada bize yalan soyledi gitti diye dusuneceklerdi

Insan cani yandiginda veya korktugunda bile anneee diye bagiriyor degil mi. :)))

neyse arkadaslar ben konustum esimle haklisin dedi. Annesinin yanina gitmesine tabi birsey demem. Gidecek tabi ben bile annemi isterim hastalaninca. Ama evde esin varsa ve yakinsa evin evine gelir insan ben cocuklari kapatir odaya oynatirdim. yada annene git canim cocuklardan dinlen derdim. Yada yolda gelirken rahatsizlandim canim annemde dinleneyim biraz derdi. Bu kadar zor birsey degil. Cozduk konumuzu tesekkur ederim herkese

Bütün gün evde bekle sen, haber vermeye bile tenezzül etmesin. Alındığını belli et ama cok surat asma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…