Bencede belli etmeyin bildiginizi, en azından evde içmekten çekiniyor,Bence ses etmeyin. Nasılsa biliyorsunuz diye daha cok icecektir evde.
Bencede belli etmeyin bildiginizi, en azından evde içmekten çekiniyor,
İçiyorsada bi kaç sigara az içmiş olur..
Nasıl girsem konuya ne desem. Sesimi çıkarmasam bu seferde saf gibi olcam
Bu sefer de içmek için durmadan dışarı çıkmak isteyecek bahaneler uydurup, bu daha can sıkıcı olur gibime geliyor
Canım bi psikologdan dinlemiştim eşinin yalanını yakaladıysan ona söylememen lazım. Sadece sigara içseydin çok üzülürdüm. Dürüst oldugun için teşekkür ederim gibi şeyler söyleyip onun korkularını tekrar canlandırmak lazımmış. Eğer bildiğini ögrenirse rahatlar ve saklayacagı bişey kalmazkızlar eşim benden gizli sigara içiyor galibanişanlıyken bırakmıştı sigarayı. Bana söz vermişti. Şuan 9 yıllık evliyiz. Zaman zaman “canım çok istiyor, şeytan diyor bir tane iç, ama içersem devamı gelir” diyordu. Uzun bir süredir şüpheleniyorum aslında. Çünkü epeydir sigara hakkında sesi soluğu çıkmıyor. Eve geldiğinde üstü başı sigara kokuyor. Sigara kokmuşsun dediğimde “ iş yerinde çok sigara içiyorlar, üstüme siniyor” diyor. Eve geldiğinde yüzü hep kolonya kokuyor. Sürekli kolonya sürüyor. Az önce dışarı çıktı bir arkadaşıyla buluştu. 1 saat sonra geri döndü. Gelir gelmez dişini fırçalayıp kolonya sürdü şuan çok üzgünüm. Kıyafetini kokladım. Bluzunun heryerinsigara kokuyor ama yakası daha yoğun kokuyor artık %99 eminim ama yine de gözümle görmediğim için direk bişey diyemiyorum. Ne yapmalıyım? Söylesem ne olacak ki... söylemesem kendimi enayi gibi hissediyorum
ama saklaması da kötü değilmi eşindenCanım bi psikologdan dinlemiştim eşinin yalanını yakaladıysan ona söylememen lazım. Sadece sigara içseydin çok üzülürdüm. Dürüst oldugun için teşekkür ederim gibi şeyler söyleyip onun korkularını tekrar canlandırmak lazımmış. Eğer bildiğini ögrenirse rahatlar ve saklayacagı bişey kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?