Kesinlikle.Aldatılmak elbette çok kötüdür ama bu da bir nevi aldatma sayılır. Benden birşey gizliyor. Ve ben çok üzgünüm
Öylemi dersinizKesinlikle.
Bir insan her konuda eşine dürüst olmalı.
Bunu saklayan kolonyalar süren daha neler neler saklar.
Öyle benden korkacak bir adam değilki.., her evde bir taraf daha baskın karakterdir. Biz de de eşim baskındır. Tek umudum beni üzmemek için gizlemesi... öyle olduğunu umuyorum en azındanSigara içtiğini bile saklıyorsa adam sizden baya korkuyor demek
Cocukmu koca adam bi dusun yakasindan hanimefendi...yazik acidim esinize...birgun patlar soyleyeyim zorlamayin ozel alan birakin yazikkızlar eşim benden gizli sigara içiyor galibanişanlıyken bırakmıştı sigarayı. Bana söz vermişti. Şuan 9 yıllık evliyiz. Zaman zaman “canım çok istiyor, şeytan diyor bir tane iç, ama içersem devamı gelir” diyordu. Uzun bir süredir şüpheleniyorum aslında. Çünkü epeydir sigara hakkında sesi soluğu çıkmıyor. Eve geldiğinde üstü başı sigara kokuyor. Sigara kokmuşsun dediğimde “ iş yerinde çok sigara içiyorlar, üstüme siniyor” diyor. Eve geldiğinde yüzü hep kolonya kokuyor. Sürekli kolonya sürüyor. Az önce dışarı çıktı bir arkadaşıyla buluştu. 1 saat sonra geri döndü. Gelir gelmez dişini fırçalayıp kolonya sürdü şuan çok üzgünüm. Kıyafetini kokladım. Bluzunun heryerinsigara kokuyor ama yakası daha yoğun kokuyor artık %99 eminim ama yine de gözümle görmediğim için direk bişey diyemiyorum. Ne yapmalıyım? Söylesem ne olacak ki... söylemesem kendimi enayi gibi hissediyorum
Uyku tutmadıAyni seyi yasamis biri olarak soyluyorum ‘SAKIN SOYLEME” . Esim Benden 6 ay gizledi ustu kokuyodu is yerinde iciyorlar diyordu. Yuzune soyledm kimi kandiriyorsun diye kavga ettim . Sonuc smdi evde iciyorkeske hep gizleseydi diyorum smdi.
en azndan yanmda evde icmiyordu. Cok pismanim.
Bence çok büyütüyorsunUyku tutmadı12 yi geçiyordu yattığımda 5 de geri kalktım. O ise mışıııl mışıl uyuyor... bana söylediği yalanlarıyla... kafamda deli sorular... sigara içtiğini gizliyor. Kim bilir daha neler gizliyor... yalan söylemesini, öğrenmeyim diye naneli sakız öiğnemesini, kolonya şişesine düşmüş gibi kokmasını hazmedemiyorum. Şeytan diyor hepsini yüzüne vur. Aptal değilim de. Ama bunu yaparsam benden ömür boyu gizleyeceği başka yalanların temelini atmış olurum. İçim acıyor bee.. ben mi getirdim onu bu hale...bana YaLaN söylemesi en acısı...
Uyku tutmadı12 yi geçiyordu yattığımda 5 de geri kalktım. O ise mışıııl mışıl uyuyor... bana söylediği yalanlarıyla... kafamda deli sorular... sigara içtiğini gizliyor. Kim bilir daha neler gizliyor... yalan söylemesini, öğrenmeyim diye naneli sakız öiğnemesini, kolonya şişesine düşmüş gibi kokmasını hazmedemiyorum. Şeytan diyor hepsini yüzüne vur. Aptal değilim de. Ama bunu yaparsam benden ömür boyu gizleyeceği başka yalanların temelini atmış olurum. İçim acıyor bee.. ben mi getirdim onu bu hale...bana YaLaN söylemesi en acısı...
eşlerin birbirini kısıtlaması gerektiğini savunurum genelde. ama söz konusu sigara ise asla. benim eşimde bırakalı 5 sene oluyor sigarayı. bana dokunuyor o yüzden bıraktı.arada canı çok çekiyor ama ım ıh izin vermiyorum :) ama içse ağzından anlarsınız bence. geldiği gibi öpün mesela. sigara tadı gelir içtiyse :)kızlar eşim benden gizli sigara içiyor galibanişanlıyken bırakmıştı sigarayı. Bana söz vermişti. Şuan 9 yıllık evliyiz. Zaman zaman “canım çok istiyor, şeytan diyor bir tane iç, ama içersem devamı gelir” diyordu. Uzun bir süredir şüpheleniyorum aslında. Çünkü epeydir sigara hakkında sesi soluğu çıkmıyor. Eve geldiğinde üstü başı sigara kokuyor. Sigara kokmuşsun dediğimde “ iş yerinde çok sigara içiyorlar, üstüme siniyor” diyor. Eve geldiğinde yüzü hep kolonya kokuyor. Sürekli kolonya sürüyor. Az önce dışarı çıktı bir arkadaşıyla buluştu. 1 saat sonra geri döndü. Gelir gelmez dişini fırçalayıp kolonya sürdü şuan çok üzgünüm. Kıyafetini kokladım. Bluzunun heryerinsigara kokuyor ama yakası daha yoğun kokuyor artık %99 eminim ama yine de gözümle görmediğim için direk bişey diyemiyorum. Ne yapmalıyım? Söylesem ne olacak ki... söylemesem kendimi enayi gibi hissediyorum
Öpüyorum tabii ki... Hatta bahsettiğimiz kokuyu epeydir alıyorum. Aynı yatağı paylaşıyoruz sonuçta. Uykumdan uyandım geçenlerde o kokuyu çok net aldım yine. Uykularım kaçtı. Nedense bana yalan söylemesini konduramadım. Yıllarca içmiş içine işlemiş adamın dedim kendime. Olmadı. İnandıramadım kendimi...İyi de dişini fırçalasa da
Kıyafeti kokmasa da
Gelip anında duş alsa da
Ciğerinden gelen hava kokar
Sigara içmiyorum
Eşim yıllardır içer arada bırakır vs vs
Anında alırım kokuyu
Yani hiç mi bu adamı öpmüyorsunuz ya
Sanırım siz sigara kullanıyorsunuz. Sigara içenler böyle yorum yapıyor genelde... yanlış anlamayın kızmıyorum. Ben içmediğimden içenin halinden anlamayabilirim.Adamin sigarasinada karismayin bi zahmet ya
valla ben karışıyorum ya eşimin sigarasına. hani hayatının geri kalanının hiç bir şeyine karışmam ama o sigara dumanı ebni astım krizine sokuyor. öpüşüyoruz ağzında iğrenç nikotin tadı. el ele bile tutuşsan elinde ki sigara kokusu bana bulaşıyor. sevgililiğimizin sigara içtiği dönemlerinde buluştuğumuzda öyle bir tüttürürdü ki o duman saçlarıma kadar sinerdi.Adamin sigarasinada karismayin bi zahmet ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?