- 8 Eylül 2017
- 2.092
- 4.307
- 53
- 30
- Konu Sahibi EliFFKeReMM
-
Canim benim aslinda biraz fevri cikislarim var ama inan yapmadigim fedakarlik kalmadii artik surekli ben alttan almak istemiyorum..Genel olarak fevri çıkışlısınız sanırım. Eşinizde alttan alan taraf. En ufak bir şeyde rest çekerseniz eşinizde restin karşılığını verir. Özür dileyip gelmesini söyleyin bence. Zaten hemen dönecektir.
Oda bana kus.. ben ne yaptiysam..Ben anlamadım küs olduğu için mi eve gelmiyor?
Hayir aslinda oyle degil. Annemlere gittim 10gun kaldim daha once ne aradi ne sordu. Beni almaya gel dedim nasil gittiysen oyle gel dedi. Ister gel ister gelme dedi. Ona ragmen dondum eve.Ben sizi biraz gecimsiz buldum.adam soruyormus bi eksik ihtiyac var mi diye yok diyormussun.sanki esinin hatasini bulup yuzune vurmaya firsat kolluyorsunuz.
Ama bu iki olayda eşinizin gerçekten bir hatası yok. Biraz tahammülünüz azalmış. Azalmasında suçlu olan taraf tabiki karşı taraf. Amabu olayda harcamışsınız. Kırılmış. Ben de gelme dese gitmem yada giderim onu kovarım.Canim benim aslinda biraz fevri cikislarim var ama inan yapmadigim fedakarlik kalmadii artik surekli ben alttan almak istemiyorum..
Bende oglumu cezalandirmak istemiyorum babasinj gostermeyerek iste.Yani bilemiyorum ne desem. Benim eşim öyle evden başka bir yere giden bir insan olmadığı için tam anlayamıyorum. Gelme o zaman demeniz biraz ağır olmuş ama dediğim gibi aynı şartlarda değiliz. Ha ama eve gelmeyen adama da çocuğumu vermem ben, orası ayrı. Gelecek oğlumu alacak gidecek ve gece eve gelmeyecek. Kusura bakmayacak...
Ekleme: karısı küstü diye küsen erkeklere de uyuz oluyorum ya. Ben küsünce eşim de bana küsersonra da aramız limoniydi ya ondan der.
Sacma sapan degil canim. Birikmislik var. Sabahlara kadar eve gelmedigi oluyor. Kavga gurultu.. napiyim aa iyi ki sabaha kadar eve gelmedin mi diyim diuorum..Saçma sapan bir sebepten eve gelme diyecek noktaya gelmişsiniz. Bunu nasıl başardınız bilmiyorum ama buradan bakınca birbirinize tahammülünüz kalmamış gibi görünüyor... Çift terapisine gitmeniz size fayda sağlayacaktır.
Sabahlara kadar eve gelmeyip napıyor ?Sacma sapan degil canim. Birikmislik var. Sabahlara kadar eve gelmedigi oluyor. Kavga gurultu.. napiyim aa iyi ki sabaha kadar eve gelmedin mi diyim diuorum..
Bu konuda yazdığınız olay normalde olsa değil üç gün eve gelmemek, takılmaya bile değmez bence. Sizin birbirinize tahammülünüz kalmamış sorun bu bence. Karşılıklı sabır bitince armudun sapından, üzümün çöpünden böyle büyük tartışmalar çıkar.Sacma sapan degil canim. Birikmislik var. Sabahlara kadar eve gelmedigi oluyor. Kavga gurultu.. napiyim aa iyi ki sabaha kadar eve gelmedin mi diyim diuorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?