- 25 Ocak 2013
- 191
- 121
- 103
- Konu Sahibi turuncupipet
-
Saygı duyuyorum insan bazı şeyleri tecrübe edince bunlara takılmamaya çalışıyorSaygi duyarim
Ama bu konuda tavrim nettir
Benim.dogurduguma ben isim koyarim
Baskasi ..bu kendi annem babam bile olsa..ancak fikir verebilir
Bunu koyacaksin diye dayatmaya kimsenin hakki yoktur
Ya seni nasıl tebrik edeceğimi bilmiyorum :)) sana helal , kk ya da örnek olsun ..Benim yaptığımı yapın. Kaynana kendi ismi olsun istedi , bende inat ettim. Eşimde ağzıma bakıyodu sizin eşiniz gibi. Koysak mıki , gönülleri kalmasa mı kii diye. ..
Doğum yaptım , belgeleri aldım. Eve geldik babama ezanını okuttum bebeğin. Kimliğide gittim lohusa halimle kendi adımı yazdırdım :):)
Tabi kaynana kısa süreli bi felç , kalp krizi yaşadı ama atlattı :)
Benim ismimde kızımda, eşim koydu tek isim.Kendi ismim :):):)
Ancak ciğerim soğuduama kulağına çift isim okundu
Teşekkür ederim.Ya seni nasıl tebrik edeceğimi bilmiyorum :)) sana helal , kk ya da örnek olsun ..
Tebrik ederimTeşekkür ederim.
Vücut bizim , bebe bizim. isimde bizim hakkımız olsun değil mi
Çok doğru :) mevzu vücut ,bebe,isim olunca benim de içimden bir canavar çıkıyor .çok katiyim bu konuda ..Teşekkür ederim.
Vücut bizim , bebe bizim. isimde bizim hakkımız olsun değil mi
Hamilesin zaten boşver kendini strese sokma ama blöf yap bağır çağır topla eşyalarını ben doğuracam annenin ismini koyacaksın öylemi de evden çık bir daha bakayım cesaret edecek miArkadaşlar daha önce bi kaç konu açmıştım isim meselesinden dolayı. Çocuğumun isim meselesi memleket meselesine döndü resmen.
En son konuşmamızda eşim görümcemle konuştu o da demez mi mecbursun tek erkek çocuksun koyacaksın annemin ismini. Arkadan kaynanam şimdi güzelce konuşuyorken koyun bence sonra çingene bağlarım dedi:)
Neyse arkadaşlar bu insanlar gülerek bu iğrenç cümleleri söylerken eşim ikili oynadı her zaaman ki gibi o da kakara kikiri tabii
Neyse eşimle her zaman ki gibi atıştık resmen şu hamile halimle benim pskolojimi bozdular. Eşimle iki gün önce konuştum bir şeyleri görmesini sağlamaya çalıştım. Sadece sessizce beni dinledi hiç bir yorum yapmıyor
Biraz zaman geçince "Ya aslında onlar öyle demek istemedi, onlar o niyetle söylemedi" demez mi?
Ya inanın hayatım boyunca hangi insanla bir meseleyi konuşsam hep hallolmuştur. Yani eşim benim iyi olmadığımı görüyor bu insanlar yüzünden stres yapıyorum ama adaama sanki bu olanlar masal gibi geliyor.
Ne yaptıysam bu insan annesinin art niyetli olduğunu anlamadı. Kızdım olmadı, güzelce konuştum olmadı, sessiz kaldım olmadı.
Yok olmuyor yani ya benim eşiim gerizekalı ya da ben bir şeyleri anlatamıyorum bu insana.
Ben çok zor hamile kaldım hala da her gün iğne vuruluyorum. Yani bi ara keşke hamile olmasaydım düşüncesine bile girdim. Bu insanlar bana hamileliğimi zehir ettiler.
Ben bu insanla nasıl iletişime geçicem gerçekten elim kolum bağlandı.
Hayır birde ben hiç duymadım gelinin anne babası tuttursun benim ismimi koyun diye.Deli deliyi görünce değneğini saklarmış ya bizdeki de o hesap. :):)
Sizde sağlıkla , hayırla kavuşun kuzunuza inşallah...
Isim ne cok merak ettimZaten onu yapıcam beni herkese reklam edicek o kadın biliyorum ama bu benim çocuğum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?