- 3 Ekim 2018
- 177
- 177
- 18
- 37
- Konu Sahibi Kirmizikafa
-
Kayinpederimin evine dönerek en büyük hatayı yapmış olurum çünkü 2 sene orda kaldım bekledim madem burda kalmamizi istemiyordu bizi arka planda tutmasaydi.oraya donersem herşeyi kabullenmiş olacamTamam.
Maaşı ya da geliri bankada ise, size faydası olur.
Yarın adliyeye gidin, danışın.
Eğer ayrılmaya niyetiniz yoksa gemileri yakın ve yine İstanbul'a gidin.
Yapamam diyorsanız kp in evine dönün.
İnatlaşmak bir şey kazandırmaz size.
Ne istediğinize karar verin önce.
Ya çocuklar büyüyene kadar "ağam, paşam" diyeceksiniz. Ya da gözünüzü karartıp İstanbul'a gideceksiniz ya da ayrılacaksınız.
Bence ayrılsanız bile İstanbul'da yaşamanız mantıklı.
Eşinizin maddi durumu iyi madem, çocuklar da orada özel okulda okur, sizin için iş imkanı da çok.
Tamam dönmeyin de parasız ne yapacaksınız?Kayinpederimin evine dönerek en büyük hatayı yapmış olurum çünkü 2 sene orda kaldım bekledim madem burda kalmamizi istemiyordu bizi arka planda tutmasaydi.oraya donersem herşeyi kabullenmiş olacam
Bizi babasının evinde kaldigimiz zaman 3 günde bir arayan kendi evimizde kaldık diyede terkeden adamdan kim olsa boşanmak ister ama ben biraz caresizim geçim zor diye bekliyorumBelli ki boşanmak istemiyorsun ve kocanin gelmesini bekliyorsun.
Ama gelmeyecek sen bizden iyi biliyorsun bunu kocanın yaşamak istedigi hayat sizi anası babasına köle yapıp arada gelip bi cocuk yapıp ist.da asıl rahat hayatını yaşamak orda evlenmiş bile olabilir
Ekmekle sınamıyor sizi umursamıyor boşanma davasını açmaktan başka caren yok bu arada anan baban yok mu kimse yardım etmiyor mu 2 cocukla sana altınıni satıp geçinmeye çalışıyorsun
Bakin demekki fikri çocukların babamla yaşasın bende arada uğrarım d usuncesiymis.mecbur artık bir adım aticamTamam dönmeyin de parasız ne yapacaksınız?
Eşinizin umrunda değilsiniz ne siz, ne çocuklar.
Yani artık plan yapmalı ve bazı kararlar almalısınız artık.
Bekleyerek hiçbir şey değişmez.
Böyle parasız pulsuz beklemektense ki durumu iyiymiş kocanın boşan nafakanıda alBizi babasının evinde kaldigimiz zaman 3 günde bir arayan kendi evimizde kaldık diyede terkeden adamdan kim olsa boşanmak ister ama ben biraz caresizim geçim zor diye bekliyorum
Maalesef istemeseniz de ayrılmaktan başka yol yok gibi.Bakin demekki fikri çocukların babamla yaşasın bende arada uğrarım d usuncesiymis.mecbur artık bir adım aticam
Ödememeye devam ederse üzülmeyin sakın. Devletin okuluna gidenler de çocuk. Siz de devlete verirsiniz. Kafanız rahat olur hiç değilse. Ödedi ödemedi düşünmezsinizBugün okul aradı kiziimin okul taksitinide odemiyormus
Hayır üzüldüğüm tek nokta insan 2 çocuğuna bunu nasıl yapar..Demekki çocuklar yanında bişey ifade etmiyormus mecbur artık hukuken hakkımızı ariyacazÖdememeye devam ederse üzülmeyin sakın. Devletin okuluna gidenler de çocuk. Siz de devlete verirsiniz. Kafanız rahat olur hiç değilse. Ödedi ödemedi düşünmezsiniz
Zaten bosanica kesinlikle burda yaşayamam baba evine donemem bu yüzden anlaşmalı boşanmak istiyorum ki istanbula yerleselim ama hiç umudum yok.istanbula yerlesmem için yardıma ihtiyacım olacak çünküMaalesef istemeseniz de ayrılmaktan başka yol yok gibi.
Eğer yaşadığınız yerde dul kadın olmak çok zor diyorsanız, İstanbul'a kocama gidiyorum deyip, orada kalıp boşanmanız sizin için daha iyi olur.
Bence iyice düşünün ve karar verin. En kötü karar, kararsızlıktan iyidir.
Boşandıktan sonra İstanbul da yaşamanızın ne anlamı var ki. Hayat şartlarının daha kolay olduğu bir yer tercih etmeniz daha mantıklıZaten bosanica kesinlikle burda yaşayamam baba evine donemem bu yüzden anlaşmalı boşanmak istiyorum ki istanbula yerleselim ama hiç umudum yok.istanbula yerlesmem için yardıma ihtiyacım olacak çünkü
Maddi olarak mı yardım?Zaten bosanica kesinlikle burda yaşayamam baba evine donemem bu yüzden anlaşmalı boşanmak istiyorum ki istanbula yerleselim ama hiç umudum yok.istanbula yerlesmem için yardıma ihtiyacım olacak çünkü
Hayır en azindan iş bulmam için yer bulmamm için is görüşmesine gitmek için birinin yardımına ihtiyacim olacakki halledebileyim kızım okula gidiyor 1.sinif oğlum 3 yaşında.devlet kreş parası veriyor diye duydum eğer doğruysa orda bi krese vericemMaddi olarak mı yardım?
Eğer öyleyse altınlar bitmeden taşınmanız gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?