- 29 Temmuz 2017
- 1.098
- 2.572
- 133
- Konu Sahibi Kirmizikafa
-
içerik dün yazdığımla birebir aynı.hem dikkat etmiyorsunuz hem deMune yi etiketliyorsunuz .karşınızdakini ne kolay itham altında bırakıyorsunuz!zira ben size bu cümleleri kurmadan önce bir kez daha yazdığımı okudum,olur ya ben kendimi biliyorum ama yine de isteğim dahilinde sistemden kaynaklı bir sorun yaşanmış olabilme ihtimalini düşünerek satırlara göz gezdirdim,aynısı tabii!
Siz de işin kolayına varmadan, dayanak/ekran görüntüsü vs den hareketle neyi değiştirdiğimi söyler misiniz?yoksa varsayımla ortalığı karıştırma çabasından başka bir şey değil yaptığınız.
Aynen canım zaten is ariyorum bakiyim allah büyük.kanadimizi kırıp boynumuzu büktü rabbim onuda öyle yapsıno seni değil sen onu boşayacaksın aslında
Evde kalicam dedim diye bize bakmiyor artikBence kv kp den ayrı kendi evinde yaşadığına göre Problem yok artık o koca denen ne b.k yerse yesin seni maddi olarak sıkıntıda birakmiyorsa başka bi adım atmamalisin çocukların yanında okullarına gidiyor bosansan da aynı şey olacak hiç değilse çalışmadan harcligin geliyor çalışabiliyorsan yine çalış bosayacaksa açar davasinı ama eşinde öyle bi g.t yok anca konuşur oyleleri.. hakkınizda hayırlısı olsun yaşamadan bilinmez sonuçta..
Başka bi ailesi var diyenlere de önceki konuda aile apartmaninda akrabalarla yaşadığını söylemişti yaşadığı hayatı bilemem ama severek evlenmediyseniz esin aile olma sorumluluklarından kaçıyor olabilir..
Hatırladım sizi önceki konumda çok destek olmustunuz bana.konu ışte buraya geldi kendi evime geçtim oda eve gecmemi hazmedemedi nedendir hala anlayamadım burda çoğu kadın var kocası gidiyor 10 günlüğüne onlarda evinde kalıyor bu neden bu tepkiyi veriyor anlamadimBence kv kp den ayrı kendi evinde yaşadığına göre Problem yok artık o koca denen ne b.k yerse yesin seni maddi olarak sıkıntıda birakmiyorsa başka bi adım atmamalisin çocukların yanında okullarına gidiyor bosansan da aynı şey olacak hiç değilse çalışmadan harcligin geliyor çalışabiliyorsan yine çalış bosayacaksa açar davasinı ama eşinde öyle bi g.t yok anca konuşur oyleleri.. hakkınizda hayırlısı olsun yaşamadan bilinmez sonuçta..
Başka bi ailesi var diyenlere de önceki konuda aile apartmaninda akrabalarla yaşadığını söylemişti yaşadığı hayatı bilemem ama severek evlenmediyseniz esin aile olma sorumluluklarından kaçıyor olabilir..
Bosayacaksa bosasin ama bosayamaz bence sizin tek başınıza ayakta durabileceginizé inanmıyor sizi sindirmeye çalışıyordur..Hatırladım sizi önceki konumda çok destek olmustunuz bana.konu ışte buraya geldi kendi evime geçtim oda eve gecmemi hazmedemedi nedendir hala anlayamadım burda çoğu kadın var kocası gidiyor 10 günlüğüne onlarda evinde kalıyor bu neden bu tepkiyi veriyor anlamadim
Arkadaşlardan bu kaçı hata yaptın demiş önümde 3 seçenek vardı.ya baba evi ya istanbulda peşine gitme yada kendi evimde kalma.ben ilk 2sini yapamazdım onun peşine bidaha verip gitseydim hakliyken haksız olurdum iftiraya ugrardim ama gerçi kendi evime geçtim diye de haksız oldum.eşime göre babasının evinde beklemeliymisimBosayacaksa bosasin ama bosayamaz bence sizin tek başınıza ayakta durabileceginizé inanmıyor sizi sindirmeye çalışıyordur..
İş de arayormussunuz zaten büyük küçük demeyin bi yerden başlayın arkası gelir inşallah..
İrtibat kurdunuz muArkadaşlardan bu kaçı hata yaptın demiş önümde 3 seçenek vardı.ya baba evi ya istanbulda peşine gitme yada kendi evimde kalma.ben ilk 2sini yapamazdım onun peşine bidaha verip gitseydim hakliyken haksız olurdum iftiraya ugrardim ama gerçi kendi evime geçtim diye de haksız oldum.eşime göre babasının evinde beklemeliymisim
Yok iletişim kurmadik ama fikri böyleydiİrtibat kurdunuz mu
Sıfır...su an hic maddi gucum yok nafaka falan alırsam o olurMaddi olrak ne kadar saglam basiyosun ayaklarinin ustne eger bosanirsan?
Son durum kendi evimdeyim artık kayinpederin evinde kalmadigim için eşim bizimle iletişim dahi kurmuyor hiçbir ihtiyacımız karşılanmıyor telefon açmıyor.gerekceside onun sözünü dinleyip babasının evinde kalmaliymisim.çocuklarını ekmekle siniyor yaniSon durum nedir merak ettim
Çünkü hala aynı kafada. Aç kalırsa geri döner. Nasıl geçiniyorsunuz pekiSon durum kendi evimdeyim artık kayinpederin evinde kalmadigim için eşim bizimle iletişim dahi kurmuyor hiçbir ihtiyacımız karşılanmıyor telefon açmıyor.gerekceside onun sözünü dinleyip babasının evinde kalmaliymisim.çocuklarını ekmekle siniyor yani
Dilekçe verin, tedbir nafakası bağlatın.Son durum kendi evimdeyim artık kayinpederin evinde kalmadigim için eşim bizimle iletişim dahi kurmuyor hiçbir ihtiyacımız karşılanmıyor telefon açmıyor.gerekceside onun sözünü dinleyip babasının evinde kalmaliymisim.çocuklarını ekmekle siniyor yani
Asla dönmem biz 2 sene bekledik.kunyemi sattım öyle idare ediyoruz isteÇünkü hala aynı kafada. Aç kalırsa geri döner. Nasıl geçiniyorsunuz peki
Maddi durumu iyi ama adına birşey yok bişey alabilir miyimDilekçe verin, tedbir nafakası bağlatın.
Çalışmıyor mu, sigortalı değil mi?Maddi durumu iyi ama adına birşey yok bişey alabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?