- 24 Şubat 2018
- 397
- 190
- 33
- 32
- Konu Sahibi Kirmizikafa
-
Sigortası var çalışıyor maddi durumu çok iyiÇalışmıyor mu, sigortalı değil mi?
Eğer sigortası yoksa, sgk yı arayıp -kendi adınızı vermeden- sigortasız çalışıyor diye ihbar ederseniz, gereken yapılır.
Asla demeyin, Allah ın izniyle dönmeyin. İş bakıyor musunuz. Çok seçici olmayın iş konusunda ilk aşamada bence. Kasiyerlik olur, temizlik olur, çaycılık olur. Hiçbiri ayıp değil namusunuzla olduktan sonra. İnşaallah Allah eşinizin de aklını başına getirir de hayırlısı ile sizi kurtarır bu durumdanAsla dönmem biz 2 sene bekledik.kunyemi sattım öyle idare ediyoruz iste
Hayır oğluma kimse bakmıyorİs ariyordunuz en Son çıkmadı mi bir şey
Mesajlari silmeyin delil. Dilekce verip tedbir nafasi baglayin. Uzerine birsey olmasa da ailesine bakmak zorunda oldugu icin baglatiliyor. Yalniz tedbir nafakasi normal nafakadan biraz dusuk. Bosanma olduktan sonra normal nafaka baglaniyor. Bosanma olmadan da tedbir nafakasi talep edebilirsiniz. Odemediginde icra takibi yaptirirsiniz.Maddi durumu iyi ama adına birşey yok bişey alabilir miyim
Burası kucuk bir yer bir oya 2 senede satilir.kendisi lüks hayat yaşıyor biziide sebepsiz yere ekmegimizle siniyor.ne desem kiOglunuzla birlikte gideceğiniz is seçenekleri de bakabilirsiniz temizlik ev işi gibi en basitinden oya dantel çok da pahalı satılıyor.. evet biraz sabır ve geç gelecek bi emek karsiligi olur belki ama hukuki yönden de araştırıp sorgulayıcı bence bi cozum olmalı.. Allah yardımcın olsun..
Bugün okul aradı kiziimin okul taksitinide odemiyormusHukuki anlamda nasıl iser bilmem ama senin yerine olsam giderdim kaymakamliga 2 çocuğum var bakamıyorum halim bu diye dil dokerdim eşini sorana anlatırım hiç olmazsa bi avukat ayarlanır oy zamanı nasıl oy istemeyi biliyorsa siyasiler siz de bu durumda yardım isteyin yazık çocuklara..
İnstagram da oya dantel yapıp satan çok kadın var en azından onlarla iletişim kurup bunları yapıyorum elimde kalıyor aldığınız siparişlerden bende yapabilirim gibi bi düzen kurabilirsiniz kimse ekmeğini paylaşmak bu devirde ama küçük de olsa bi yerden başlayın artık lutfenBurası kucuk bir yer bir oya 2 senede satilir.kendisi lüks hayat yaşıyor biziide sebepsiz yere ekmegimizle siniyor.ne desem ki
Tamam. Sigortalı çalışan madem geliri araştırılır, size nafaka bağlanır.Sigortası var çalışıyor maddi durumu çok iyi
Gerçekten mi.ama bizimde sgk miz var öyle oluyor muTamam. Sigortalı çalışan madem geliri araştırılır, size nafaka bağlanır.
Siz boşanmayı göze aldıysanız mağduriyetinizi bildirin ve tedbir nafakası için başvurun.
Okula eşinizin adresini ve telefonunu verin. Velisi kocam deyin.Bugün okul aradı kiziimin okul taksitinide odemiyormus
Siz eşten dolayı sgk lısınız muhtemelen.Gerçekten mi.ama bizimde sgk miz var öyle oluyor mu
HaklisinBenim anlamadığım neden boşanma davası için hangi belgeyi nerden alırım diyeceğini yere sebepsiz yere ekmegimizle siniyor gibi şeyler yazıyorsunuz evet Size dönse çocuklarına size sahip çıksa hersey çözülür ama böyle bi adam bu sekilde duzelmez başınizin çaresine bakmak zorundasınız önce buna inanın
Eveet onun sigortasindan faydalaniyoruzSiz eşten dolayı sgk lısınız muhtemelen.
Siz bir avukata ya da savcıya danışın. Mağduriyetinizi anlatın. Size daha iyi yol gösterirler.
Tamam.Eveet onun sigortasindan faydalaniyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?