eşim..

O bile yetmez mi
Atiyorum boynerden 500 liralik alisveris yapmis
Ister don alsin ister kaban
Alisveris yapmis mi? Yapmis
Esimin neye ihtiyaci oldugunu bilirim ben donuna kadar
Gereksizse gereksizdir don bile

Eğer aldatma gibi şeyler düşünmüyorsanız bence bu konuda ona yardımcı olun. imkanınız varsa borcu sıfırlayın ve hesaplı gidin. Gerekirse kredi kartlarını kapattırın. Eşimle sevgiliyken erkek arkadaşımın das kredi kartı borçları birikmiş 10-15 bın tl olmus ama bana hıc yansıtmıyormus kotu dusunurum dıye. Benim maddi durumum ise o zaman daha iyiydi birikmişim vardı. Ama benden ıstemeye cekınmıs ve borc borc ustune bınınce baya bır stres yapmıs ve bunu bana yıllar sonra soylemıstı cok uzuldum. Yanı aldıgı maası yetıstıremıyordur ya da bı sebebı vardır bence üzmeyin.

Çalışmak istemiyorum ben galiba ayrılıcam işten deyin bakalım eşinize tepkisi .ne olacak..

işte bende öyleyim, sözde taksitli eşime alışveriş yaptım bu ay hepsini ödeyecem. aklım çıkıyor

Bence çektiğiniz ve şu an hesabınızda olan krediyi hemen kapayın, o para çar çur olup size borç olacağına elinizdeki ile yetinin.

Bi de eşinize bi süre maddi konuları sizin takip edeceğinizi söyleseniz tepkisi ne olur?

Ay bu erkekler hepmi aynı benımkide 10 sene calışmış hiç para bırıktırmemiş şimdi borclarla uğrasıyor hiç karısmıyorum burnu surtulsun dıyorum eniştesi yegeni dayısı akıl verıyor bende soyluyorum ama adam anlamıyor bir musibet bın nasihattan evladır demişler

para neden tl de dursun derim bende sizin bu yorumunuza :) yani ev dedim diye illa ev alınacak değil. sorunu ben tam anlatamıyorum sanırım. böyle tam verimli dönemlerimiz de har vurup harman savurmak yerine kenara atmalıyız. hiç olmazsa araba yükseltiriz.
ha sanmayın ki biz asosyal bir çiftiz. gayette gezerdik ben kredi çekmeden önce ama ben öderdim eşime yük olmamak için..

diyorum ya bekarken 13-14 yıl çalışmış düğün de 1 tl si yoktu. anne babası da çalıştığı parayı kenara atalım bu çocuk evlenecek dememiş. benim annem başında kocası olmadan abim için 30bin biriktirdi. ben annem gibi olmak istiyorum. geleceği düşünmek zorundayım

Kardeş işin zor biraz, birikim özelliği sonradan zor kazandırılır açıkçası. Ne desem bilemedim...

Yok biz öyle ayrı ayrı takılan bir çift değiliz sanmıyorum :) daha önce bu konuda uyarmamış olsam bu kadar sinirlenmezdim ama ben 2 seneye bir böyle 2-3 binlik kart mı kapatacağım? eşim bilinçsiz harcıyor sorun burada ve ben yoruldum

Bnım ky kv öyle bugun bulup bugun yemişler tasarruf denen şeyden bihaberler ama işte kültür bu yapacak bırsey yok bızde annem bırıktırır babam cok savurgandır hatta annem derki ben tutmuşum baban atmış ne fayda ailecek tutulacak para Allah kolaylık versın

maaşını alınca bana ver 300 vereyim paran bitince de veririm dedim maaşı alayım bakarız dedi.

Benim eşim yaklaşık alti yıllık öğretmendi evlendigimde. Arabasi da elektronik eşyaları da vardı. Düğünümüz de kendisi yaptı, esyalar altınlar dahil. Çünkü küçük yaşta babasini kaybetmiş. Kendi başının çaresine bakmış. Arkasini toplayan olmamis.
Sizin esinizin arkasini toplayan olduğu sürece böyle devam edecektir. Kendisine harcayip sizden harcamamanizi bekler. Tek çare harcayin, siz değil o düşünsün.

ozaman derdiniz bu olsun :) çapkınlık yapmıyor işte senede 2-3 bin lira fazla açılmış bunu da çok görmeyin.

Erkek milleti hesabini veremedigi birclar yapiyosa ya kadin kiz vardir ya da baska kotu sliskanlik. Aklima iyi bisey gelmez

Müsriflik bir durum yok. Hayat pahalı eşinizin kazancı da yüksek değil, kazanca göre evbkriasi ve aidat zaten yarıdan fazlasını kaplıyor. Eee bir markete gir çok 200 nerdeyse. Birden olmuştur borç ayların birikimi değildir bence

Eşin idareyi bilmiyor. Hesapları eline al. Onun da kazancını al. Markete falandaberaber gidi. Ödemeleri beraber yapın. Yazık ya. Sen ikinci el alacaksın paşam nereye harcıyor belli değil, çok zor anlıyorum seni iki maaşı da ödemelerinde eline al ki bir ev sahibi ol bari.

O bile yetmez mi
Atiyorum boynerden 500 liralik alisveris yapmis
Ister don alsin ister kaban
Alisveris yapmis mi? Yapmis
Esimin neye ihtiyaci oldugunu bilirim ben donuna kadar
Gereksizse gereksizdir don bile
Evet orası öyle. Bir de şöyle bir durum var mesela ayıptır söylemesi benim geçen ay ki kart ekstrem 8 bin tl idi. Ancak geçtiğimiz ay dışında ondan önceki aylarda alınmış şeylerin taksitleri de borca dahil oluyor. Belki eşininde geçmiş ayların taksitleri üst üste o kadar gelmiştir ama taksit yapmışsa çok şey alması lazım 3 bin küsür borç için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…