eşim..

Sizinkide normal degil bizde evlenirken butun herseyi biz aldik ilk yil borc odedik.3.yilimizda ev aldik krediyle cokta guzel geciniyoruz tabi biz kucuk bi ilcedeyiz
Siz belki buyuksehirlerdesiniz ondan olabilir

arkadaşım böyle erkekler değişmiyor ablam 20 yıllık evli enistem aynı eşın gibi ne borcu bitiyor kredi kartı hep dolu ablam kaç kez kapattı ablam ne kadar hirsliysa enistem o kadar rahat

Sizinkide normal degil bizde evlenirken butun herseyi biz aldik ilk yil borc odedik.3.yilimizda ev aldik krediyle cokta guzel geciniyoruz tabi biz kucuk bi ilcedeyiz
Siz belki buyuksehirlerdesiniz ondan olabilir

Kimbilir belki İstanbul gibi bir yerde yaşadığım içindir tüm olanlar. Borca gelirsek, bizde borçla evlenmiştik.

bizimkinin de zengin arkadaş çevresi varmış yok antalyalara gidiliyormuş yok şu lüx mekana gitmişler eeee? elde var kocaman bir sıfır! ama suç ailesinde (yine dönüp dolaşıp ailesine sararmışım )

700 tl karta yatırıp dün 50 tl ye yakıt almamış adam. ben ayda 250-300 veriyorum ama o yakıta

Bu adamla ortak hesap açılmaz !! Kendi hesabında kalsın paran , gelecek de ne olur belli olmaz , sen kendine birikim yap

ah mantarkafa ahhh. dediğini yaptım 5.000 tl lik birikimim vardı eşimden gizli annemin evindeydi, hatta buraya konu açmıştım. hırsız girdi eve tüm birikimim gitti

Evin babasi sizsiniz.Suklum puklum ergen oglu da esiniz.Tamamen size guveniyor ve yapiyor bu harcamalari.2200 lira maas alan birinin asgari 700 lira odemeli bir kredi karti olmasi cilginlik !!

konu da bahsettim ya hani çerezler etler her ay yağlar alsa vallaha anlayacağım ama yooook. bizim bir masrafımız yok. domatesi salatalığı adetle alırım ben atmamak için. yağı aylar önce aldık salçayı aylar önce aldık..

arkadaşım böyle erkekler değişmiyor ablam 20 yıllık evli enistem aynı eşın gibi ne borcu bitiyor kredi kartı hep dolu ablam kaç kez kapattı ablam ne kadar hirsliysa enistem o kadar rahat

aynen öyle aynennn.. şimdi ben bu borcu kapatacağım eşim aynı devam edecek. ya paramız yoksa 1 sene de tatile gitmeyelim ne kaybederiz?

Evin babasi sizsiniz.Suklum puklum ergen oglu da esiniz.Tamamen size guveniyor ve yapiyor bu harcamalari.2200 lira maas alan birinin asgari 700 lira odemeli bir kredi karti olmasi cilginlik !!

ya vallaha delirmek üzereyim. bakın 700 tl bu ay karta yatırdı ama bana mesaj atıp diyor ki arabanın yakıtı bitti. ben kim köpek çalışıp alayım yakıtı. ben 1 yıl iş bulamadım da eşimden bir şey istemedim adam zora girmesin diye..
gelecek ay arabanın vizesi var onu da ben öderim..

Kredi kartiyla alisveris yaparken sanki cepten para cikmiyor gibi alisveris yapiliyor ki yine diyorum maasi 2200 lira olan birinin 2 tane ayri kredi karti tasimasi intihardan baska birsey degil.Hayir birkac yorumda esinize hak verilmis.Nasil verilir anlamadim? Isterse eline 900 degil 1900 lira kalsin şuursuzca harcamalayla o para da hic edilir gayet kolaylikla.Resti cekin odemeyecegim benimde kredi kartim var ona yatiriyorum diyin.Bisey yapin cunku alismis esiniz sizin hep imdadina kosmaniza.

Aynen öyle,geçen ay,sezonunda 300 olan bir yazlık ayakkabıyı 60a aldım.O zaman da çok beğenmiştim fakat pahalı bulmuştum.En iyisi böyle yapmak bence.

Bittiyse yürüsün ayakları aşınmaz

Bence küçük bir arsa alın,araba götürür,ev oturur,arsa getirir demiş atalarımız,en iyi yatırım arsadır benim gözümde,7 8 yılda güzel bir ev parasına ulaşır faize filan bulaşmadan.

o zaman şöyle bir yol izleyeyim, bende ki kredi kartının sadece asgarisini ödeyeyim. elindekinin borcunu bitirmeyi başarırsa bunu verip bunu da bitir diyeyim yine aynı şekilde asgari tutarı vermeye devam ederim. yoksa denildiği gibi hep bana güvenecek

Günaydın sizin sıkıntınız sürekli kendinizle kıyaslamak eşinizi. Ben yapıyorum o niye yapmıyor yada benim ailem yapıyor vs diyorsunuz. Bazen alakasız harcamalar çıkabiliyor evet ama montu çok abartmışsınız.Ben eşimin hakkı diye düşünürüm. Sonuçta çalışıyor adam tamam sizde çalışıyorsunuz amenna ama kalkıp size almayın diyor mu? Size ablanız tlf almasa sizde değiştirmeyecekmisiniz? Bana sorarsanız ağlayarak, kızarak bir yere varamazsınız tam tersi bi noktadan sonra eşinizde patlar ve boşuna huzursuzluk yaşarsınız. Bi yol haritası çizin kartlarını alın maaşı ne kadar bilmiyorum ona göre aylık harcamalarınızı hesaplayın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…