Eşim

jasperjade

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
127
34
48
Slm kizlar esim surekli kufur beddua hakaret edici konusuyor 2 yasinda oglumuz var ne yaptiysam duzelmiyor 1 gun iyi 1 gun kotu biktim artik bu davranislarindan ailesini tutuyor surekli iyi de desem yanlis anliyor geri kafali ne yapmami beklersiniz sorumsuz bide kendi halinde hep yokmus gibi artik bitirdi benide normal dusunemiyom

Yani ? Biz bir sey beklemeyiz. Sen bir cözüm dusundun mu ?
Bosanmayi da dusunuyorum sonra oglumuz icin biraz daha sabredeyim diyorum ama her gecen gun adam kotulesiyor psikatriye gidelim dedim kabul etmedi secenek sunuyorum asla diyor sorun sende oluyor hep ben çalışmıyorum suan oglum kucuk diye bazi sorunlarmizda var saglik oglumun ve benim ne yapacagimi sasirmis durumdayım kendimide sorguluyorum bende hata nerde diye ama terazinin agir tarafi onda

Böyle insanlar ne anlar ne dinler ne değişir nede uzlaşmaya varabilir malesef adınıza çok üzüldüm ama pek beklentiniz olmasin ayrilin demek cok zor birine hemde çocuğunuz daha küçücük fakat çok zor olsada iletisime geçmemeye çalışın çok gerekmedikce aile meselelerini gündeme getirmeyin ucu size dokunmadıkça babalik sorumluluklarini yerine getiriyordur umarim iletisim kurdugundada ılımlı yaklaşın.

Bosanmayi da dusunuyorum sonra oglumuz icin biraz daha sabredeyim diyorum ama her gecen gun adam kotulesiyor psikatriye gidelim dedim kabul etmedi secenek sunuyorum asla diyor sorun sende oluyor hep ben çalışmıyorum suan oglum kucuk diye bazi sorunlarmizda var saglik oglumun ve benim ne yapacagimi sasirmis durumdayım kendimide sorguluyorum bende hata nerde diye ama terazinin agir tarafi onda
Oğlun olmadan önce niye sabrettin ?
Sabredeceğin bir durum yok adam düzelmeyecek belli bazen çocukların aile içinde büyümesi daha kötü hele böyle babayla olacağına uzakta büyüsün

Böyle insanlar ne anlar ne dinler ne değişir nede uzlaşmaya varabilir malesef adınıza çok üzüldüm ama pek beklentiniz olmasin ayrilin demek cok zor birine hemde çocuğunuz daha küçücük fakat çok zor olsada iletisime geçmemeye çalışın çok gerekmedikce aile meselelerini gündeme getirmeyin ucu size dokunmadıkça babalik sorumluluklarini yerine getiriyordur umarim iletisim kurdugundada ılımlı yaklaşın.
Maddi anlamda karnimizi doyuruyor 10 dk cocugu sever birakir sonra ama kendine mukemmel davranmami bekler hicbirseyine karismicam laf etmicem ot gibi biblo gibi duracagim hep karsisinda seven adam boyle yapmaz diyorum sorsan seviyor ben uyuzluk yapiyomusum ne yapıyorum diyorum sinirletiyosun der ama en ufak biseyde sinirlenip bagirmayi huy edindi bana kalsa psikolojik sorunlari var normal insan bu şeklde olmaz

Ps
Maddi anlamda karnimizi doyuruyor 10 dk cocugu sever birakir sonra ama kendine mukemmel davranmami bekler hicbirseyine karismicam laf etmicem ot gibi biblo gibi duracagim hep karsisinda seven adam boyle yapmaz diyorum sorsan seviyor ben uyuzluk yapiyomusum ne yapıyorum diyorum sinirletiyosun der ama en ufak biseyde sinirlenip bagirmayi huy edindi bana kalsa psikolojik sorunlari var normal insan bu şeklde olmaz
Psikolojik bir problemi olduğu aşikâr zaten yoksa böyle evlilikmi olur. Yardim almayida kabul etmiyor huzursuzluğu siz çekiyorsunuz yarin bir gün çocukta bu huzursuz ortamda yetişecek. Allah yardımcınız olsun zor gerçekten işiniz

Aileme anlatiyorum biliyorlar yaptiklarini kimi zaman idare et kimi zaman gittigi yere kadar az cocuk büyüsün diyorlar falan

Ben baskasi anlatsa hemen bosa derim ama insan kendi basina gelince o kadar cok ayrinti dusunuyor ki cocukla hep ben ilgileniyorum herşeyiyle sana da ihtiyaci var ilgilen diyorum 5 dk sev birak yorgunum uykum var erkenden uyur hep ayni yani

Ben baskasi anlatsa hemen bosa derim ama insan kendi basina gelince o kadar cok ayrinti dusunuyor ki cocukla hep ben ilgileniyorum herşeyiyle sana da ihtiyaci var ilgilen diyorum 5 dk sev birak yorgunum uykum var erkenden uyur hep ayni yani
Su an bosanmak zor gibi gözüküyor ama çocuğunuzun akli ermeye başlayınca eğer varsa imkanınız boşanmayı deneyin

Herkes mutlu olmak icin evleniyor paylasmak icin bizde paylasim yok nasil surecek boyle 3 yildir evliyiz milletin ne dedigine asla kulak asmam dul kaldi bosandi vs. Diye sadece sartlar nasil olur tek basarabilirmiyim hep bunlar manevi anlamda da kocamin sevgisinede aetik ihtiyacim yok ondan da uzulecegimi sanmiyorum ama cocuklu olunca insan bin kere duaunuyor arkadaslar

Su an bosanmak zor gibi gözüküyor ama çocuğunuzun akli ermeye başlayınca eğer varsa imkanınız boşanmayı deneyin
Ailemin imkani var aslinda daire verirler bana oturmam için ancak esim annemede borclu 1 daire borcu var daha o daire teslim etmedi tapusunu falan almadilar daha offf cok karisik olaylar ayrintiya giremiyorumki en kisa halden anlatiyorum size

Slm kizlar esim surekli kufur beddua hakaret edici konusuyor 2 yasinda oglumuz var ne yaptiysam duzelmiyor 1 gun iyi 1 gun kotu biktim artik bu davranislarindan ailesini tutuyor surekli iyi de desem yanlis anliyor geri kafali ne yapmami beklersiniz sorumsuz bide kendi halinde hep yokmus gibi artik bitirdi benide normal dusunemiyom
Bitane daha çocuk yapma ben kendi adıma onu bekliyorum sizden

Bitane daha çocuk yapma ben kendi adıma onu bekliyorum sizden
Yok tövbe allah korusun zate dogumdan sonra hemen spiral taktirdim boyle bir adama asla cocuk yapılmaz ilk hamile kaldigim da aldirmayi bile düşündüm sonra kalp atislaeini duyunca kiyamadim iyiki olmus o benim herseyim insanlar 1 tane daha olsun hep derler ancak baba olmayi haketmiyordu hadi anlamadim 1 tane oldu hemen hamile kaldim evlenince ama sorunlarımız hep vardi maalesef

1 cocuk dünyaya geldiyse maddi manevi herşeyin en iyisini vermek zorundayiz sirf cocuk olsun diye yapmak gunah olan cocuga oluyor zaten onun günahı yok ki oda ister mutlu olsun annem babam diye ama erkekler duyarsiz herseyi kadınlardan bekliyorlar

Back
X