- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Ee siz haklısınız neden üzülüyorsunuz ??
Tanıdığım böyle biri var eşi gençken bir kavgaya karışmış şimdi içeri almışlar bir seneye yakın yatacakmış Allah yardımcın olsun...
Sizin için zor bir durum elbette tüp bebek sürecine gelmesi özellikle ama bence tam tersi eşlerine şiddet uygulayan adamlar iki defa düşünmeli sonradan düşebilecekleri bu gibi durumlar için ..Ifşa olmamak adına çok ayrıntı vermemeye çalışacagım.. Yeni yıl yeni umutlar dedik ama yeni yıl dha ilk dakikadan golünü atti bana.
Bundan 1 ay once eşim bana tup bebek yaptiracagiz artik strese girmeni istemiyorum herseyi ben halledicem demisti. Ama oyle olmadi...
Bundan 4 sene önce bir konuyla ilgili esimle tartisirken sinir krizi gecirip evdeki butun esyalara zarar verdigimden eşim alkolluyken bana tokat atti..( tiroidim varmis o zaman bilmiyordum inanilmaz sinir yapiyor ) bende gidip o sinirle darp raporu aldim.
Nerden bilebilirdim ki 4 sene sonra tam hersey mukemmelken başima gelecegini...
Eşimin 6.5 sene once bir ogretmenle trafikte tartisma ve ogretmenin esimin uzerine yurume sonucu yumruk attigini ve ogretmenin sikayetci oldugunu biliyordum. Ceza almisti.. Ama denetimli aldigini bilmiyordum.
4 senedir hicbir sekilde bana karsi yanlisi el kaldirmasi bagirmasi olmadi. Cevremizce de cok cilgin eglenceli bir cift olarak anılırız. Yani hersey mukemmel.
Yeni yila girmeden 1 gun once esimi cezaevine aldilar. Denetimi bitmeden bir suç daha işledigi icin. Ve 4 sene sonra kesinlesen bir ceza... E devletten takip ediyorduk ama dosya orda yoktu o yuzden baska yerden sorgulatabilecegini bilmiyorduk.
Neyse velhasil benim 6 senedir en fazla 1 hafta gormeden dayanabildigim esimi cezaevine aldilar. Fazla yatmayacagini soylediler. Ama 20 gündur esim cezaevinde... Isyerindeki butun isler kaldi. Suçunu sorduklarinda hicbirsey diyemiyorum. Çunku kimse esimden onu beklemez.. Bende ailesine karsi cok mahcup oldum. Ama bir yandanda o tokatin cezasini o zaman çekseydi bu kadar vicdan yaparmiydim bilmiyorum. Neyse bu sürecte en yakin arkadasimdan da darbe yedim bu da beni cok uzdu. Esimin isyerine kosturmaya calisiyorum. Çnku cok magdur oldular. Çunku bende o isyerinden para aliyorum suan.. Ama kimsenin yuzune bakamiyorum.
Onlarda tam tersi iyi dusunmem gerektigini asla benim sucum olmadigini yasanilmasi gerektigini soyluyorlar. Ise gitmeyen , sorumsuz olan kaynimin biricik eşi , eşim cezaevine girer girmez birden havalandi. Butun isleri kaynim yapiyormus kimse bisey diyemezmiş bundan sonra o yapacakmis diyerek beni ezmeye kaynanamgili dolduruşa getirmeye calisiyor.
Çok uzatmak istemiyorum. Esim arayip tüp bebek protokolune basla dedi. Çikis tarihi şubat. Ama bnm icimde bir sey koptu. Raporu cikarip onu bekleyecegim. O yuzden pekte istemiyorum. Cok stres yasadim gunlerce yemek yiyemedim. Sagliksiz besleniyorum. O yuzden icimden gelmiyor. Esime tamam dedim. Ama
Ama resmenn icimde birsey koptu. Onu çok özledim. Beni bugune kadar bir allahin kuluna mecbur etmedi. Ne parasiz kalirdim ne birine minnet ederdim. Şuan inanilmaz bosluktayim. Esim hesap bile sormazdi bana... şimdi olmadigi icin herkes hesap vermek zorundaymisim gibi davraniyor.
Çok uzattim farkindayim. Icimi dokmek istedim cok ama cok doldum. Kizlar siz siz olun darp raporu almadan once iki kez düsünün... Bana bir anlik sinirle aldigim darp raporu cok pahaliya patladi.
Sizin için zor bir durum elbette tüp bebek sürecine gelmesi özellikle ama bence tam tersi eşlerine şiddet uygulayan adamlar iki defa düşünmeli sonradan düşebilecekleri bu gibi durumlar için ..
Allah yardımcınız olsun ne diyeyim bir anlık sinirle aldığınız darp raporu ve 4 yıl sonra gelen hapis cezası üzüldüm.4 sene once cezaevine yatmis olsaydi tabiki de üzülmezdim. Çeksin cezasını derdim ama bende onun kadar suçluyum.
Öncelikle geçmiş olsun, neyse ki süresi yine azmış.
Benim anlamadığım bu 4 yıl içerisinde herhangi bir şekilde; tebligat evrak vs gelmedi mi?
Eşiniz içeriye nasıl alındı? Yakalaması filan mı varmış?
Allah yardımcınız olsun ne diyeyim bir anlık sinirle aldığınız darp raporu ve 4 yıl sonra gelen hapis cezası üzüldüm.
1 ay sorma mı çıkacak eşiNz ?
Yani ne denir ki? Zor durumdasınız.Kaç yaşındasınız?
Ogretmenle yaptigi kaza ve sizin olayiniz birlesince ceza gelmis galiba hayir vardir esinizin belki sinirini dizginlemesine vesile olur.
Esiniz bu durumdan dolayi size kin tutmazsa problem yok..
Hakkinizda hayirlisi olsun.
Anladım, kesin karar çıktığı için dosya kapalı duruma düşer ve bu yüzden e-devlette de gözükmedi tabi.Hicbir sekilde elimize tebligat gelmedi. Muhtarliga gelmis aramamis haber vermemisler. Zaten karar kasimda çikmis. Aranmasi düser düşmez aldilar esimi. Şok olduk. Muhtarliga gittim durumu anlattim. Bzii ilgilendirmez gelip sorsaydinz dediler. 2 tane tebligat var. Biri karar kasım da.
Biride cagri kagidi aralik ayinda. Itiraz da edemiyoruz..
Olanlar için kendini suçlu hissetme bence 4 yil evvel en doğrusunu yapmissin.
Ve herseyde bir hayır vardir
Ofke kontrolü pek yok gibi eşinin.
Biraz kendini sorgulayip değişsin.
Belki sen o tokatin hesabini sormasaydin baska seyler olacakti.
Herseyde vardir bir hayir diye diye yasiyoruz.sen de oyle yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?