Eşim

Aynen sanirim tek tesellim cezasinin az olmasi. Ama cok yoruldum 20 gunde...

Insanlar cok garipler. Beni arayip ee simdi kaynanangil evini dagitirlar senin annengile gonderirler diyen bile var. Herkesin agzinda dedikodu malzemesi oldum iyice. Gülüpte ben bunlarin evliligi fazla surmez demistim diyende var. Hatta cikinca x pinki komalik eder insallah ben olsam oyle yapardm diyen bile var.

Çok gençsiniz , eşinizi bekleyebilirsiniz tüp bebek için.Hem yalnız olmamış olursunuz.1 ay kısa bir süre.2 haftası kalmış.Sabredin.İnsanlara da aldırmamaya çalışın.

Hayir daha 1 ayı var. 20 gundur icerde.
Insanlara taviz vermemeyi birde hicbir zaman plan yapmamayi ogrendim. Cunku sen plan yaptikca hayat senle ilgili baska planlar yapiyor

Hayir daha 1 ayı var. 20 gundur icerde.
Insanlara taviz vermemeyi birde hicbir zaman plan yapmamayi ogrendim. Cunku sen plan yaptikca hayat senle ilgili baska planlar yapiyor
Ha 1 ay ha 2 hafta... Sabırlı olun.Kötü düşünmeyin.Zordur sizi anlıyorum ama kimseyle bu konu hakkında konuşmamaya çalışın.Her şey insanlar için , sizi kınayan insanlar kim sanki.Boşverin.farz edin ki eşiniz askerde Ya da iş için gitti.

Bende kendimi oyle teselli ediyorum. Ya 5 sene ceza alsaydi diyorum. Illaki kisa bir sure. Ama hersey ust uste geldi cenazeler , ameliyatlar , hastaliklar , laflar , dedikodular, kavgalar ... inanilmaz yoruldum.

Bende kendimi oyle teselli ediyorum. Ya 5 sene ceza alsaydi diyorum. Illaki kisa bir sure. Ama hersey ust uste geldi cenazeler , ameliyatlar , hastaliklar , laflar , dedikodular, kavgalar ... inanilmaz yoruldum.
Gün gün say.Sevdiğin ve sana iyi gelen insanlarla görüş.Sevmediklerinle hiç görüşme.Daraldığında yürüyüşe çık.Öyle böyle derken Zaman geçer.

Hayir aslaaa... Onu duzelteyim.
Bir insan size tokat atarken size zarar vermek caninizi acitmak adina yaptigini bilirsiniz. Bu cok feci bir durum. Ama esimde o yoktu o yuz ifadesi yoktu o yuzden haksizlik yaptigimi dusundum. Ve o yuzden oyle birsey yazdim... O gunu net hatirlamiyorum ama sinir krizi gecirdigimi net bir sekilde hatirliyorum.

İnsanlar söyler de söyler.. Zor biliyorum ama kulaklarını kapa.
Zamanla saçma sapan dedikodu yaptığını herkes anlar ve çeneleri kapanır zaten.
Eşin senden daha kötü durumda şuan, çünkü eli kolu bağlı birşey yapamıyor içeride ve psikolojisi altüst olmuştur. Çıkınca sana daha çok ihtiyacı olacak ve çıktığında seni iyi bulması lazım. Bu yüzden dirayetli ol.

Üzülmeyin ve bu süreçte olabildiğince az kişiyle görüşün. Farz edin ki bedelli askerlik yapmaya gitti telefon da yasak.
Çıkınca her şey düzelir
Bu zor durumlar herkesin gerçek yüzünü görmeniz için bir fırsat
Size destek yerine bi çelme de biz takalım diyenleri görüp hayatınızdan çıkarın

Gün gün say.Sevdiğin ve sana iyi gelen insanlarla görüş.Sevmediklerinle hiç görüşme.Daraldığında yürüyüşe çık.Öyle böyle derken Zaman geçer.

Oho keyif yapmak kim ben kim :) iş var güç var. Cenaze var , Temizlik var evimde evcil bir hayvanim var. :) gezmeye inanin firsatim kalmiyor

Kendime hep bu yuzden kiziyorum. Ayni kisiden defalarca kez kazik yiyip yinede aslinda belkide oyle yapmak istememisti diyip tekrar guveniyorum. Ve tekrar kazik yiyorum. Bu sorunu asmam gerek.

Olan olmuş artık olmuşla ölmüşe çare yok derler. O sırada tatsızlıklar yaşanmış. Eşinizin denetimli serbest olduğunu bilseydiniz şikayetçi olmazdınız muhtemelen. Allahtan çok kısa bir süreymiş.

Evet o da kotu durumda. Göruse gidiyorum. Cok temas etmiyoruz dogal olarak birbirimize. Yüzunde kirpik kalmis elimle onu alirken yuzunu de oksadim. Boynunu büktu biraz daha sev der gbi gozlerini kapatti agladi. Hala gozumun onunden gitmiiyor. Benim esim asiri duygusal. Biran once ciksada kotu seyler son bulsa..

Sanirim yinede sikayetci olurdm cunku sinirliyken babami bile tanimam. Ki ben burada ogrendigim kadariyla darp raporunu bosanma icin kullanilan bir delil oldugunu biliyordum
Yanlis biliyormusum yada yanlis anlamisim. Oyle degilmis. Bosanma avukatina gidecektim ki esimi cagircaklarini ifade verecegini ve mahkemeye cikacagini soyleyince durdum.

Geçmiş olsun öncelikle. Başkalarına kulaklarınızı tıkayın.millet herşeyi der ama aynaya hiç bakmazlar. Az bir süre kalmış zaten.

Herşeyde hayır var, eşiniz için belki bu durum hayırlı oldu, öfkesini kontrol edebilir..Ya da siz bir daha işi bu kadar ileriye götürmezsiniz. Yani bir taraf için hayırlı olmuş. Fazla düşünmeyin. Aileniz varsa onlarla bekleyin bu süreyi

Gecmis olsun kuzum. Baslama esin çıkmadan tüp bebeğe yaninda olsa daha iyi olur neyseki az kalmış zamanı.
Üzüldüm
O terbiyesizleri kaale alma elti kayın vs
Parayida mecbur harciyacaktin, olsun .
Sagliksiz beslenme yemeden icmeden kesilmedin insallah? Yengec burcu oldugunu biliyorum
Bende yengecim
Bendede tiroid var
Sinirlenince kimseyi tanimam
Yemin ederim icimden gectin kac gundur görmüyorum seni sitede acaba hesabini mi kapatti falan diyordum kendi kendime
E simdi.kac gun kaldi icerden çıkmasına?
Kopek napiyor peki? Iyi mi

Hooooooşşsttt demek lazim onlara
Biraz serin gelsinler bakalim
Ne demekmis komalik eder insallah ben olsam oyle yapardim falan..
Sanki sen sebep oldun
Sen sebep olmadın zamaninda tokat atti darp raporu aldin iyi de yaptin
Kendisinin vakti zamaninda cezasi varmis
Benimkinin de gözünde bir görünür var ama boyle giderse trafikte maganda gibi daha dogrusu mağara ayısı gibi yapma diyorum birgun hungur hungur agladim da yavas surmeye başladı maymun .....
Ayrica kaynanan niye senin evini dagitcakmis
Ay sinir bastiii sigara iccem gidip
Sana bise diyim mi insanlarin gercek yüzünü görmen icin inanilmaz bir firsat her serde bir hayir vardır buna emin ol
Bizim icin kotu olan şeylerde bile hayir vardir biz göremeyiz

Insanlar gerçekten cok terbiyesizler nefret ediyorum ben evlendim kimse cekemedi normalde ay beni kiskandii kıskanıyor gibi seyler soylemem kimse icin oyle egom yoktur, esimin maddi durumu iyi, yani gecen sene daha iyiydi cok guzel düğün vs yaptik neler neler soylediler cekemediler dugune gelmeyen bile oldu.hic aynaya bakmiyorlar kimsenin dis görüntüsünü elestirmem ama 80 kilo insan sanki gelinligin altindan benim popomu gormus gibi bana dugunde daha kiloluymusum zayiflamisim cok zayifmisim vs diyor tahammul edilir degil bu milletin lafı sözü bide hassas insan olunca dahada zor oluyor bazi seyler. Esimin bana kolye takmasina bile sinir olmus kadinin biri annem duymus merhaba demis ,kadın küçülmüş küçülmüş ,annemin karşısında ...bir kolye ya o da kina gecesinde bizim icinde istedilerki asla asagiladigimdan degil maddi acıdan söylüyorum dusuk gelirli insaat iscisi mesela falan evlenmemi yoksulluk cekmemi kocam beni hergun dövsun annem kapi kapi gezsin dert yansin istediler ama oyle olmadi mosmor oldular. Dertlesmek istedim hakkini helal et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…