- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Anladım, kesin karar çıktığı için dosya kapalı duruma düşer ve bu yüzden e-devlette de gözükmedi tabi.
Aslında tebligat zamanında elinize ulaşsaydı; belki açık cezaevinde yatardı. Neyse ki cezası aZ.
Sabredin..
Çok gençsiniz , eşinizi bekleyebilirsiniz tüp bebek için.Hem yalnız olmamış olursunuz.1 ay kısa bir süre.2 haftası kalmış.Sabredin.İnsanlara da aldırmamaya çalışın.26 yasindayim. 1 ay sonra cikacak diyorlar.
Hiçbir haber vermeden öylece alıp götürdüler mi? Şaşırdım.
Çok gençsiniz , eşinizi bekleyebilirsiniz tüp bebek için.Hem yalnız olmamış olursunuz.1 ay kısa bir süre.2 haftası kalmış.Sabredin.İnsanlara da aldırmamaya çalışın.
Ha 1 ay ha 2 hafta... Sabırlı olun.Kötü düşünmeyin.Zordur sizi anlıyorum ama kimseyle bu konu hakkında konuşmamaya çalışın.Her şey insanlar için , sizi kınayan insanlar kim sanki.Boşverin.farz edin ki eşiniz askerde Ya da iş için gitti.Hayir daha 1 ayı var. 20 gundur icerde.
Insanlara taviz vermemeyi birde hicbir zaman plan yapmamayi ogrendim. Cunku sen plan yaptikca hayat senle ilgili baska planlar yapiyor
Ha 1 ay ha 2 hafta... Sabırlı olun.Kötü düşünmeyin.Zordur sizi anlıyorum ama kimseyle bu konu hakkında konuşmamaya çalışın.Her şey insanlar için , sizi kınayan insanlar kim sanki.Boşverin.farz edin ki eşiniz askerde Ya da iş için gitti.
Gün gün say.Sevdiğin ve sana iyi gelen insanlarla görüş.Sevmediklerinle hiç görüşme.Daraldığında yürüyüşe çık.Öyle böyle derken Zaman geçer.Bende kendimi oyle teselli ediyorum. Ya 5 sene ceza alsaydi diyorum. Illaki kisa bir sure. Ama hersey ust uste geldi cenazeler , ameliyatlar , hastaliklar , laflar , dedikodular, kavgalar ... inanilmaz yoruldum.
Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere er geç varır.
Eşiniz her sorunu yumrukla tokatla çözmemeyi zor yoldan öğrenmek durumunda kalmış. Konunuzun sonunda söylediğiniz şey bi tokattan darp raporu almayın der gibi olmuş. Keşke böyle yanlış bir mesaj vermeseydiniz
İnsanlar söyler de söyler.. Zor biliyorum ama kulaklarını kapa.Aynen sanirim tek tesellim cezasinin az olmasi. Ama cok yoruldum 20 gunde...
Insanlar cok garipler. Beni arayip ee simdi kaynanangil evini dagitirlar senin annengile gonderirler diyen bile var. Herkesin agzinda dedikodu malzemesi oldum iyice. Gülüpte ben bunlarin evliligi fazla surmez demistim diyende var. Hatta cikinca x pinki komalik eder insallah ben olsam oyle yapardm diyen bile var.
Bende kendimi oyle teselli ediyorum. Ya 5 sene ceza alsaydi diyorum. Illaki kisa bir sure. Ama hersey ust uste geldi cenazeler , ameliyatlar , hastaliklar , laflar , dedikodular, kavgalar ... inanilmaz yoruldum.
Gün gün say.Sevdiğin ve sana iyi gelen insanlarla görüş.Sevmediklerinle hiç görüşme.Daraldığında yürüyüşe çık.Öyle böyle derken Zaman geçer.
Üzülmeyin ve bu süreçte olabildiğince az kişiyle görüşün. Farz edin ki bedelli askerlik yapmaya gitti telefon da yasak.
Çıkınca her şey düzelir
Bu zor durumlar herkesin gerçek yüzünü görmeniz için bir fırsat
Size destek yerine bi çelme de biz takalım diyenleri görüp hayatınızdan çıkarın
Olan olmuş artık olmuşla ölmüşe çare yok derler. O sırada tatsızlıklar yaşanmış. Eşinizin denetimli serbest olduğunu bilseydiniz şikayetçi olmazdınız muhtemelen. Allahtan çok kısa bir süreymiş.Hayir aslaaa... Onu duzelteyim.
Bir insan size tokat atarken size zarar vermek caninizi acitmak adina yaptigini bilirsiniz. Bu cok feci bir durum. Ama esimde o yoktu o yuz ifadesi yoktu o yuzden haksizlik yaptigimi dusundum. Ve o yuzden oyle birsey yazdim... O gunu net hatirlamiyorum ama sinir krizi gecirdigimi net bir sekilde hatirliyorum.
İnsanlar söyler de söyler.. Zor biliyorum ama kulaklarını kapa.
Zamanla saçma sapan dedikodu yaptığını herkes anlar ve çeneleri kapanır zaten.
Eşin senden daha kötü durumda şuan, çünkü eli kolu bağlı birşey yapamıyor içeride ve psikolojisi altüst olmuştur. Çıkınca sana daha çok ihtiyacı olacak ve çıktığında seni iyi bulması lazım. Bu yüzden dirayetli ol.
Olan olmuş artık olmuşla ölmüşe çare yok derler. O sırada tatsızlıklar yaşanmış. Eşinizin denetimli serbest olduğunu bilseydiniz şikayetçi olmazdınız muhtemelen. Allahtan çok kısa bir süreymiş.
Aynen sanirim tek tesellim cezasinin az olmasi. Ama cok yoruldum 20 gunde...
Insanlar cok garipler. Beni arayip ee simdi kaynanangil evini dagitirlar senin annengile gonderirler diyen bile var. Herkesin agzinda dedikodu malzemesi oldum iyice. Gülüpte ben bunlarin evliligi fazla surmez demistim diyende var. Hatta cikinca x pinki komalik eder insallah ben olsam oyle yapardm diyen bile var.
Geçmiş olsun öncelikle. Başkalarına kulaklarınızı tıkayın.millet herşeyi der ama aynaya hiç bakmazlar. Az bir süre kalmış zaten.
Herşeyde hayır var, eşiniz için belki bu durum hayırlı oldu, öfkesini kontrol edebilir..Ya da siz bir daha işi bu kadar ileriye götürmezsiniz. Yani bir taraf için hayırlı olmuş. Fazla düşünmeyin. Aileniz varsa onlarla bekleyin bu süreyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?