Eşim

Bu zor günler size eşinizin değerini anlattı belki.
Eşinize de öfke kontrolünün önemini.
Vardır bir hayır diye düşünüp rahatlayın.
Geçer bu günler elbet.

Siz bir konuda şunu yazmıştınız hiç unutmuyorum. "Köpeğimi eşimden daha çok seviyorum." Bu cümle her şeyi açıklıyor bence. Sevmediğiniz bir kişiyle evlilik sürdürmeyin.

Herkes iyi ben hariç :)
1 ayı kaldı sanırım şeytan diyor git yanina ne pahasina olursa olsun saril birakma :) oyle ozledim yani...
Kimseyi takmamaya calisiyorum yapacak birsey yok :)

Kk ya giriyordum ama hic giris yapmiyo biraz konu bakip cikiyrfum cunku kafam almiyorduu hoş hala almiyor. Sagol cnm benim

Siz bir konuda şunu yazmıştınız hiç unutmuyorum. "Köpeğimi eşimden daha çok seviyorum." Bu cümle her şeyi açıklıyor bence. Sevmediğiniz bir kişiyle evlilik sürdürmeyin.

Pardonda bunun konuyla ne alakasi var. Kopegimi hala esimden çok seviyorum. Sacmalamayin lutfen. Kopegim benim evladim gbi 10 senedir ona ben bakiyorum. Her ihtiyacini ben goruyorum. Uzgun oldugunda basini dizime koyup sevgi bekliyor. Ne demek istiyorsunuz yani. Kopegimi esimden daha cok seviyorum diyemi esim iceri girdi. Ya da al bunu soyledin bak iceri girdi simdi pisman ol diyemi soyluyorsunuz. Yapmayin allah askina.

Yalnız ben mi yanlış anladım bilmiyorum eşiniz sizi kendinize getirmek için tokat atmış kriz geçiriyormuşsunuz çünkü yani şiddet amaçlı olmuyor ki bu pencereye doğru gidiyormuşsunuz çünkü insanın korktuğu anda damağını çekerler ya öyle bişey olmuş bu neden ona gidip darp raporu aldınız ortada kasıtlı bir şiddet yok yani. Ayrıca gözünü sevdiğim Türkiye'min adaletine bak nice suçlar işleyenler sabah giriyor akşam geri çıkıyor. İnş sağlıklı bir şekilde atlatırsınız bu dönemi.Allah yardımcınız olsun

Rabbim herkesin içine böyle hayvan sevgisi versin ❤

Dogru anladiniz. Sinirim geçtiginde iş işten gecmişti. O yuzden vicdan azabi cekiyorum zaten. Yani ortada bir dayak olsa bu kadar vicdan yapmayacagim. Dedigim gibi esim normalde sinirini kontrol edebilen ve bir baskasina zarar vermeyen biri.. ben biraz fevri davranip yaptiklarimi unutup gidip darp raporu almistim. Hakime de bu sekilde anlatmistim ama inanmamis olsa gerek ki esimi aldilar

1 ay gecer uzulmeyin kisa bir zaman askerlik gibi dusunun su asamada yapacaginiz sey kendinizi guclu tutmak sayili gunler cabuk gecer

Ben olsam tup bebege filan baslamam bu adamla, heleki su durumda. Kimin basina ne gelir bilinmez ama herif sanada bi tokat patlatmis zamaninda. Alkol malkol demeyin rica ederim. Bekle bakalim cikabilecek mi disari. Ciksin oyle baslarsin... birde beni dusunurdu muhtac etmezdi diyorsunda.. ee bu adam kendisi yuzunden ceza evinde suan.. yani dolaylida olsa seni dusunmeden hareket etmis

yani aslinda amaci dayak atmak degilde o şok mu krizmi her neyse ondan çikmaniz icin atilmis bir tokatmiydi

Üzüldüm gerçekten keşke böyle olmasaymis. Ama artık yapacak birşey yok olan olmuş sakin olmaya çalışın çıkacak sonucta 1 ay icinde. Söylemesi kolay diyeceksiniz haklısınız da ama başka da ne denir bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…