Beni götürmedi arabada yer yok diyeEltinizle görüşmüyor olabilirsiniz.Gıcıklığına kocamı yanlız bırakmam arada da laf sokarım birdaha kendi gider heryere
Beni çekmektense kendi gider .
Ben görüşmesin demiyorum ki onun yaninda öyle sinirli konuştu diye söyledimLüzumsuz meseleler. Siz biriyle konuşmuyorsunuz diye eşiniz neden konuşmasın? Evlilik birbirine bağlı olmaktır, bağımlı olmak değil.
Gerekirse yürüyerek gider yine ben kendi işimi hallediyorum kaynimdan hiç bir zaman yardım istemem numarası bile kayıtlı değil ama benim öküz kocam sanki onun şoförü götürme desem ooo yine ben suçlu olurumValla görüşmediğim eltimle eşimde öyle görüşemez. Abisine gidince görür ayrı. Ama eltimin işlerine yardımcı olamaz. Onun kocası sizi gideceğiniz yerlere falan götürüyormu? Herkes işini kendi halletsin. Kendi karısına yardımcı ve saygılı olmayı öğrensin. Millete gelince iyi insan rolleri evine gelince öküz. Hele üstüne onun yanında bana horozlanacak eltime oh çektirecek? Ağzının içine gül dikerim.
Bisikletle gitti herhalde saçma bi bahaneBeni götürmedi arabada yer yok diye
O da konuştuğumuzda ondan gıcık kapıyorum kardeşimin hatrına konuşuyorum diyordu tekrar diyorum ben görüşmesine bişey demiyorum onun yaninda benle öyle ters konuşmasını istemiyorumAnlatıklarından daha fazlası var gibi siz konusmuyonuz diye oda konuşmayacak degil kendinizi koyun onun yerine cok sevdiginiz bir arkadasinizla konusmayin dese konusmazmısınız bu kadar tepki verdigine göre başka şeylerde olmus gibi
Bizde iki çocuk var ondada iki varBisikletle gitti herhalde saçma bi bahane
Arada kardeş akraba olunca malesef küslük olmuyor sakinleşince güzelce konuşun karşılıklı saygı önemli tabi sadece onun yaninda degil kimsenin yanında saygısızlık etmemeliO da konuştuğumuzda ondan gıcık kapıyorum kardeşimin hatrına konuşuyorum diyordu tekrar diyorum ben görüşmesine bişey demiyorum onun yaninda benle öyle ters konuşmasını istemiyorum
Nasıl tahammül ediyorsunuz? Benim eşim de öyleydi. Bize kimse yardım etmez. Eşim hiçbirşey de yardım istemez ama eltim ve kaynımın herşeyine koşar. Özel şoför gibiydi. Yürüme mesafesi 5 dakikalık yere bile çağırıyordu eltim. Kaynımın yanından hiç ayrılmasını istemez. Toplu halde bir aradaysak adamı yalnız göndermiyordu kendi çocuğu için markete bile eşimi gönderiyordu. Rahatsız ettiğini belli ediyordum hiç oralı olmuyordu. En son patladım. Ben görüşmüyorum eşim de görüşemez.Gerekirse yürüyerek gider yine ben kendi işimi hallediyorum kaynimdan hiç bir zaman yardım istemem numarası bile kayıtlı değil ama benim öküz kocam sanki onun şoförü götürme desem ooo yine ben suçlu olurum
Ağzımı açtım iki kumanda vadi ikisinide duvara atıp kırdı çocuklar korktu diye bişey yapamadım bendeBeni"yer yok" bahanesi ile götürmediği yere, görüşmediğim eltimi götürüyorsa ciddi sıkıntı yaratırdım. Hiç öyle cool olamayacağım, evet siz görüşmediğiniz için görüşmeme gibi bir zorunluluğu yok ama arabada sınırlı yer varken görüşmediğiniz eltiniz yerine sizin gitmeniz daha uygun.
Ne eksik ne fazla anlattığım gibi olduEşin bu kadar kıytırık birşeyden böyle sinirleniyorsa cidden zor. Tabi anlattığın olayın tamamı ise.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?