Eşim

O da konuştuğumuzda ondan gıcık kapıyorum kardeşimin hatrına konuşuyorum diyordu tekrar diyorum ben görüşmesine bişey demiyorum onun yaninda benle öyle ters konuşmasını istemiyorum

ama eşinizin fıtratı bu. çocukların yanında da kumanda kırmış. erkek olmakla adam olmak arasındaki farktan bihaber demek ki. güzelce anlattığınızda anlamıyorsa sizde aynısını ona yapın.

Ben görüşmesin demiyorum ki onun yaninda öyle sinirli konuştu diye söyledim
Çoğu elti öyle mesala benim bugün misafirim vardı çaya yedi çeşit ikramlık yaptım eltim misafirler geldikten sonra geldi sözde yardıma gelecekti tabakları boşaltırken mutfakta beceriksiz dedi başka kadının yanında demek o ki bu eltiler hep haset
Yok bn öyle değilim hemde yaş olarak onlardan küçüğüm çevremdekiler bile şunlara kendini ezdirme diyo 😄😄 hattâ bi kere eşime boşa şunu sana kadın mi yok bile dedi
Eğer o elti bu eltiyse eşimin onla görüşmesine, ona hizmet etmesine bozulurum şahsen.

Nasıl tahammül ediyorsunuz? Benim eşim de öyleydi. Bize kimse yardım etmez. Eşim hiçbirşey de yardım istemez ama eltim ve kaynımın herşeyine koşar. Özel şoför gibiydi. Yürüme mesafesi 5 dakikalık yere bile çağırıyordu eltim. Kaynımın yanından hiç ayrılmasını istemez. Toplu halde bir aradaysak adamı yalnız göndermiyordu kendi çocuğu için markete bile eşimi gönderiyordu. Rahatsız ettiğini belli ediyordum hiç oralı olmuyordu. En son patladım. Ben görüşmüyorum eşim de görüşemez.
Benimki beni atar yine onları tutar bı kere laf soktum bir yerde karşılaştık niye öyle dedin diye bana kızdı

Ağzımı açtım iki kumanda vadi ikisinide duvara atıp kırdı çocuklar korktu diye bişey yapamadım bende
Anlattıklarınızdan ziyade bu daha büyük bir sorun gibi duruyor. Bu kadar ufak bir tartışmada, çocukların gözü önünde kumanda parçalayabilecek adamın öfke kontrolü yok demektir.

Gerekirse yürüyerek gider yine ben kendi işimi hallediyorum kaynimdan hiç bir zaman yardım istemem numarası bile kayıtlı değil ama benim öküz kocam sanki onun şoförü götürme desem ooo yine ben suçlu olurum
Eltiniz aç değil açıkta değil? Kocası var. Onu arabaya alıp sizi yer yok diye almıyor? Onun isteklerini yerine getiriyor sizi azarlıyor? Kimin kocası olduğunun, kime karşı sorumluluğu olduğunun farkına varsın! Laf ebeliği yapmasın. Numarasını da silsin engellesin. Elti kayın ilişkisinin pokunu çıkarmışlar!

Benimki beni atar yine onları tutar bı kere laf soktum bir yerde karşılaştık niye öyle dedin diye bana kızdı
O da beni atacaktı ama ben boşanmayı bile göze aldım. Geri dönüş yaptı. Konuşmuyor, görüşemezsin dedim. Abinle dışarda görüş ama o kadınla ol az dedim. Elti kaynımın instagramından WhatsApptan silip engellemiş beni sırf rahatsız olduğumu söyledim diye. Rahatsız olmamalıyım ona göre. Adam bekarken şoför ve hizmetçi olmuş evlenme sonrasında da bu durumu kabul etmelisin durumuna getirdi.

ama eşinizin fıtratı bu. çocukların yanında da kumanda kırmış. erkek olmakla adam olmak arasındaki farktan bihaber demek ki. güzelce anlattığınızda anlamıyorsa sizde aynısını ona yapın.
Çocuklar korkuyo ikimizde bastırdığımiz zaman

Eltının yanında atar yaparak baslatan o olmus. Igrenc karakterlı cocukların yanında kumanda kırıcak kadar duyarsız.
Tıksınc herif.

O zaman eşinize soğuk durun bence.
5 pare etmez elti için size yaptığı öküzce.
Zaten konuşmicam mecbur kalmadıkça az önce kumanda kestane alıp geldi şaka gibi resmen hiç utanmıyorda

Gerçekten anlamadım arada nokta olmayınca anlamak zorlaşıyor. Atarlı konuştu dediğiniz marketten ne alınıcak demesi mi? Siz niye bu bu alınıcak demek yerine al işte bir şeyler biliyorsun neyin olmadığını diyorsunuz?

Sana yer yok ama eltinize var 😱 kimse kusura bakmasın geçerim eşimin yanına otururum. Vala ben izin vermezdim. Ben gidemicem, ama eşim görüşmedigim eltimin şöförlüğünü yapicak oldu.

Evet bayanlar başlıktan anlicaginiz üzere konu eşim yaptığı hiç bişey i kabul etmiyor telefon ettim eltim eşimin yanındaydı bı yere götürecekti bu eltimlede görüşmüyorum bazı sebeplerden dolayı onun yaninda benle atarlı konuştu marketten ne alincak dedi bnde dedim biliyosun neyin olup olmadığını al işte birşeyler eve geldi surat beş karış niye onun yaninda öyle konuştun benle dememe kalmadı bağırıp çağırdı tvnin kumandalarını kırdı çocukların yanında msj attım niye böyle yaptın diye yine beni suçladı sen huzursuzluk çıkarıyorsun diye bn ne yapayım bu adamı suçlu bn miyim gerçekten
Aklı sıra sizi sindirmeye çalışıyor ,kaynınızın ve eltinizin duyabileceği kişilere bu getirip götürme işinden rahatsız olduğunuzu huzurunuzun bozulduğunu söyleyin .

Back
X