Eşim

konuyu ciddiye alıp yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Dalga geçen ve eğlence malzemesi haline getiren arkadaşlara geyik sayfasını tavsiye ediyorum.

Fırçasına macunu sürün eline tutuşturun banyoya iteleyin. Ben kızıma böyle yapıyorum hatta zorla fırçayı ağzına sokmuşluğumda var. Rencide edin başka çaresi yok gibi görünüyor.

eşim sigara içtiği için bazen leş gibi kokuyor gayet tiksinen bir şekilde dişlerini fırçalamadan yanıma bile gelme diyorum.

Niye diğer burçların başı kel mi 😡
Yok kuzum başaklar aşırı hastalık derecesinde titizlikleri ile bilinir ya ondan öle dedim.gerçi her başak için aynını söyleyemeyiz ama ben takıntılı bi temizlik hastasıyım tedavi görüyorum hatta:)

Yok kuzum başaklar aşırı hastalık derecesinde titizlikleri ile bilinir ya ondan öle dedim.gerçi her başak için aynını söyleyemeyiz ama ben takıntılı bi temizlik hastasıyım tedavi görüyorum hatta:)
Evet evet takıldım 😃 umarim hemen iyilesirsin. Etrafında derin bir nefes alir.
Takıntılı temizlik hastasi olmak hem kendine hem cevrene zarar. Birak elindeki çamaşır suyunu derin bir nefes al 😃

Bence Diş fırçalamamakta boşanma sebebi olabilir geyik yapmaya gelmedim ben en hassas oldugum temizlik konusudur dişini fırçalamayan bi insanın hohhhh yaptıgını düşünemiyorum
inşallah bi an önce Diş fırçalama alışkanlıgını kazanır

Cokk cok cok takintiliyim bu mevzulara , bir insan neden dislerini fircalamaz ? Nasil rahat eder ? anlamis degilim. Kahvaltidan sonra ve aksam yemeginden sonra duzenli olarak dislerimi fircalarim. Eger fircalayamassam o gün bana kabus olur kimse ile konusamam konusmak istemem. Cunku onem veriyorum kisisel bakimima hemde cok.Once kendimize saygimizin olmasi lazim. Sonra da etrafimizdaki insanlara.

Benim eski esten bosanma sebeplerimden biri de Kisisel bakimina hic onem gostermemesi idi.
Iy hatirladim simdi pis herif

Ay diş bu ya o kadar şey tüketiyoruz. Dişini her fırçalamadığında bir ceza verin öpesim gelmiyor diyin

Back
X