- 17 Aralık 2012
- 94
- 96
- 98
- Konu Sahibi gecmisgelecek
o kadar abartmayın yahuuİşin daha fenası ne biliyor musun birde senin başlıkla fircaliyorsa (istifra eden emoji)
Opusmekten daha da kötü![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o kadar abartmayın yahuuİşin daha fenası ne biliyor musun birde senin başlıkla fircaliyorsa (istifra eden emoji)
Opusmekten daha da kötü![]()
geyik forumu burası değil yalnız.Ona Kucuk suprızler yapın, uykudayken dıslerını cifleyin.
Yok kuzum başaklar aşırı hastalık derecesinde titizlikleri ile bilinir ya ondan öle dedim.gerçi her başak için aynını söyleyemeyiz ama ben takıntılı bi temizlik hastasıyım tedavi görüyorum hatta:)Niye diğer burçların başı kel mi![]()
Başlık değişmiyor demissiniz e dışını fircalamiyorsa onu da degistirmeye usenebilir dedim. Aklıma ilk gelen bu oldu abartmak için demedim.o kadar abartmayın yahuu
Evet evet takıldımYok kuzum başaklar aşırı hastalık derecesinde titizlikleri ile bilinir ya ondan öle dedim.gerçi her başak için aynını söyleyemeyiz ama ben takıntılı bi temizlik hastasıyım tedavi görüyorum hatta:)
gerçekten çok itici bir durum ben olsam yataga bile sokmamMerhaba,
İçinden çikamadığım bır konum var. Eşim dişlerini fırçalamıyor. İyilikle konuştum, kavga ettim yok yok. Nasıl çözeceğim bilmiyorum tiksinmeye başladım artık