Eşim

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
Merhaba kızlar her güne bir konu açar oldum resmen.

Eşim çalıştığı kurumda öbetçi buğün normalde hiç sormam soracağım tuttu. Nöbet arkadaşlarını.
başkası bana sorsa aaaa ne var canım derdim belki ama ne bilim tuhaf oldum eşimde de zaten güvenmiyorum. Sormamak bilmemek daha iyi miş.
aldatma olayı değil ama güvenimi sarsacak çok olayı oldu ne bilim sizle paylaşmak istedim. Bi huzursuz oldum

Son düzenleyen: Moderatör:
sormak sizin suçunuz değil, demekki zamanında güveninizi kıracak olaylar yaşattı size, o zaman bunun sonuçlarına da katlanmalı tekrar güveninizi kazanana kadar

Allah eşinize akıl fikir versin. Ama bizim adamlara da akıl fikir versin. Ben artık bir zaman sonra sorgulamayı bıraktım. Herkes kendine yapar kafasindayim. Bir insanı gudemezsin. Yapmam der yapar. Eşimle 5 yıl boyunca müstehcen filmler yüzünden birbirmize giriyorduk. Kavga gürültü barışma üçlüsü arasında 5 yılımı verdim. 5 yıl kendi kendime yapmisim. Aman umrumda değil artık. Her dakka ne yapıyor diye düşünemiyorumm sorumluluklarim var. Allah doğru yoldan ayırmasın yine de. Guveniyormuyum asla.

Kurum hastaneyse çok normal kimin eli kimin cebinde belli değil ve birçok kurum öyle hatta
Hastanede çalışıyorum yeri geliyor dışarı çıkıp beş dakika çay içmeye zamanımız olmuyor siz diyorsunuz kimin eli kimin cebinde belli değil ne diyeyim

Staj dönemimde olmaması gereken ilişkilerle çok karşılaştım hastanede. Eşimde hastane çalışanı 4-5 kurumda çalıştı hepsinde aynı ilişkiler
Nasıl biraz acar mısınız? Ben de merak ettim şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…