Nasıl yani kimin eli kimin cebinde değil derkenKurum hastaneyse çok normal kimin eli kimin cebinde belli değil ve birçok kurum öyle hatta
Kurum hastaneyse çok normal kimin eli kimin cebinde belli değil ve birçok kurum öyle hatt
Kurum hastaneyse çok normal kimin eli kimin cebinde belli değil ve birçok kurum öyle hatta
Güvenimi kıracak sağa sola bak alar netten onu bunu takip etmeler bla blaNe gibi olaylar
Hayır bu durumla nasıl baş edeceğimi öğrenmek istiyorumNe yapmayı düşünüyorsun peki? Adamı işten çıkartıp evde mi oturtacaksın?
Nasıl yaniStaj dönemimde olmaması gereken ilişkilerle çok karşılaştım hastanede. Eşimde hastane çalışanı 4-5 kurumda çalıştı hepsinde aynı ilişkiler
Hastanede çalışıyorum yeri geliyor dışarı çıkıp beş dakika çay içmeye zamanımız olmuyor siz diyorsunuz kimin eli kimin cebinde belli değil ne diyeyimKurum hastaneyse çok normal kimin eli kimin cebinde belli değil ve birçok kurum öyle hatta
Nasıl biraz acar mısınız? Ben de merak ettim şimdi.Staj dönemimde olmaması gereken ilişkilerle çok karşılaştım hastanede. Eşimde hastane çalışanı 4-5 kurumda çalıştı hepsinde aynı ilişkiler
Hoşlanmadığım tipler.Kimmiş nöbet arkadaşları oeki
Eşinizin mesleği nedir bir de belli bir kişiden mi kıskandınız?Güvenimi kıracak sağa sola bak alar netten onu bunu takip etmeler bla bla
4 bayanKimmiş nöbet arkadaşları oeki
Diğer 4 arkadaşı da bayan ama evet özellikle birindenEşinizin mesleği nedir bir de belli bir kişiden mi kıskandınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?