- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
Çocuk olduktan sonramı böyle oldu hepsi boyleydiBu ona göre sorun değil cinselliği söylediğim de kafasının dolu olduğunu, stresli olduğunu söylüyor.. 4 yıldır aynı.. İleri de daha da beter olacak adım gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuk olduktan sonramı böyle oldu hepsi boyleydiBu ona göre sorun değil cinselliği söylediğim de kafasının dolu olduğunu, stresli olduğunu söylüyor.. 4 yıldır aynı.. İleri de daha da beter olacak adım gibi
Eşiniz calismiyormu siz ne iş yapıyorsunuz anlayamadımDoğumdan sonra hiç olmadı. Benden aldığı parayla ev geçindiriyor kalan la kendi işleri.. Yani adamın bana ihtiyacı var maddi anlamda
Bende istemiyorum artık kendimden korkuyorum gözüm dışarı kayar diye çünkü inanılmaz bir boşluktayım evliyim ama böyle evlilik olmaz"Duygularım doyurulmuyor, sevgiye açım ama ortada çok büyük sorun yok." Evliliği ne olarak gördügünüze bağlı yaşadığınız sorunun büyüklüğü ama böyle bir evlilikte olmak istemezdim ben açıkçası yine de siz bilirsiniz.
Doğumdan önce nasıldı eşinizEşiniz calismiyormu siz ne iş yapıyorsunuz anlayamadım
Hep böyleydi çocuktan önce biraz düzelir gibi oldu şuan anlıyorum kü çocuk içindiÇocuk olduktan sonramı böyle oldu hepsi boyleydi
Aynıydı ama para olayını bu kadar belli etmiyordu şimdi tek derdi para gibi davranıyorDoğumdan önce nasıldı eşiniz
Ben öğretmenim o memurEşiniz calismiyormu siz ne iş yapıyorsunuz anlayamadım
O maaşımı napiyor eviniz kirami siz paranızı eşinizin eline mi veriyosunuzBen öğretmenim o memur
Çocuğunuz kac yasinda aileniz le konuşsanız aileniz arkanızda durmaz miAynıydı ama para olayını bu kadar belli etmiyordu şimdi tek derdi para gibi davranıyor
Maaşın yarısından fazlasını veriyorum biraz bana kalıyor onun kini sorduğumda kartlara yatırıyorum diyor ama kartlar ls bişey harcamıyoruz ki.. Hiçbir sosyalliğimiz yok ailesine gönderiyor muhtemelenO maaşımı napiyor eviniz kirami siz paranızı eşinizin eline mi veriyosunuz
10 aylık duruyorlar aslında korkum çocuğum çok küçük ve sorunsuz ayrılamam bu adam sıkıntılı beni rezil etmişti bi ayrılmak istediğim deÇocuğunuz kac yasinda aileniz le konuşsanız aileniz arkanızda durmaz mi
Çocuğunuz kac yasinda ailenizAynıydı ama para olayını bu kadar belli etmiyordu şimdi tek derdi para gibi davranıyor
Nasil yani rezil etmişti sizin esiniz afedersiniz ama nasıl bir yaratık10 aylık duruyorlar aslında korkum çocuğum çok küçük ve sorunsuz ayrılamam bu adam sıkıntılı beni rezil etmişti bi ayrılmak istediğim de
Böyle bir ihtimal var. Şu an sevilmiyor ve sevmiyorsunuz. Sırf eşinizi aldatmamak için bile boşanabilirsiniz.Bende istemiyorum artık kendimden korkuyorum gözüm dışarı kayar diye çünkü inanılmaz bir boşluktayım evliyim ama böyle evlilik olmaz
Sizce boşanmak için gerekli neden ne olabilir?Bu adam beni delirtiyor.. Arkadaşlar eşimle evlendiğimizden beri cinsel hayatımız çook sıkıntılı bu adam aylarca yapmasan gelip sarılmaz afedersiniz.. Bi küçük bebeğimiz oldu ama daha beter oldu.. Evlilikte sevgi saygı ortamı yok maalesef. Sanki sadece ev arkadaşlığı..hiçbir sorunumla ilgilenmez, gelip bir derdimi sormaz. Beni para kaynağı olarak görüyor.. Diyorum boşanaçsam çok büyük sorun yok ama böyle de gitmiyor ki.. Duygularım doyurulmıyor, sevgiye açım yemin ederim.. Ve kullanıldım hissi beni aptal yerine koyuyor bütün zaaflarımı, zayıf noktalarımu biliyor ne yapıcam?
Alip karşınıza sakince konuşun ben çocuğumuz için birikim yapmak istiyorum artık en evi gecindir de bakalım düşüncesi o zman belli olurMaaşın yarısından fazlasını veriyorum biraz bana kalıyor onun kini sorduğumda kartlara yatırıyorum diyor ama kartlar ls bişey harcamıyoruz ki.. Hiçbir sosyalliğimiz yok ailesine gönderiyor muhtemelen
Parasını kesin bir, bakın ne yaptığına. İlgisiz adam elindeki paranız gidince sinirlenip agresifleşiyorsa tam olarak dediğiniz gibidir. Bir şey yapmazsa dahi diğer sorun yeterince büyük aslında. Ama konuşup tutumunu değiştirmesi için deneyebilirsiniz, kaybetmek istemiyorsa değişecektir.Bu adam beni delirtiyor.. Arkadaşlar eşimle evlendiğimizden beri cinsel hayatımız çook sıkıntılı bu adam aylarca yapmasan gelip sarılmaz afedersiniz.. Bi küçük bebeğimiz oldu ama daha beter oldu.. Evlilikte sevgi saygı ortamı yok maalesef. Sanki sadece ev arkadaşlığı..hiçbir sorunumla ilgilenmez, gelip bir derdimi sormaz. Beni para kaynağı olarak görüyor.. Diyorum boşanaçsam çok büyük sorun yok ama böyle de gitmiyor ki.. Duygularım doyurulmıyor, sevgiye açım yemin ederim.. Ve kullanıldım hissi beni aptal yerine koyuyor bütün zaaflarımı, zayıf noktalarımu biliyor ne yapıcam?
Ayrıca 1 kadin olarak sizinde ilgiye esi olarak sizin arkanızda durmasına ihtiyacınız olduğunu konuşun. Cansellik evlilikte cok önemli bunu konuşun nedenini araştırın sakince sonra napicahiniza karar verinAlip karşınıza sakince konuşun ben çocuğumuz için birikim yapmak istiyorum artık en evi gecindir de bakalım düşüncesi o zman belli olur
Dediğiniz gibi oluyor, sinirleniyor. Ve üstüme daha çok geliyorParasını kesin bir, bakın ne yaptığına. İlgisiz adam elindeki paranız gidince sinirlenip agresifleşiyorsa tam olarak dediğiniz gibidir. Bir şey yapmazsa dahi diğer sorun yeterince büyük aslında. Ama konuşup tutumunu değiştirmesi için deneyebilirsiniz, kaybetmek istemiyorsa değişecektir.