• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim...

"Duygularım doyurulmuyor, sevgiye açım ama ortada çok büyük sorun yok." Evliliği ne olarak gördügünüze bağlı yaşadığınız sorunun büyüklüğü ama böyle bir evlilikte olmak istemezdim ben açıkçası yine de siz bilirsiniz.
Bende istemiyorum artık kendimden korkuyorum gözüm dışarı kayar diye çünkü inanılmaz bir boşluktayım evliyim ama böyle evlilik olmaz

Bende istemiyorum artık kendimden korkuyorum gözüm dışarı kayar diye çünkü inanılmaz bir boşluktayım evliyim ama böyle evlilik olmaz
Böyle bir ihtimal var. Şu an sevilmiyor ve sevmiyorsunuz. Sırf eşinizi aldatmamak için bile boşanabilirsiniz.

Bu sebepten ayrılan arkadaşım var. Üstelik o çok seviliyordu. Ayrılmak istediğinde şaşırmış ve neyin eksik ki demiştik. Artık onu sevmiyorum ve bu durumda başkasına aşık olma ihtimalim var bu yüzden ayrılmak zorundaydım demişti.

Bu adam beni delirtiyor.. Arkadaşlar eşimle evlendiğimizden beri cinsel hayatımız çook sıkıntılı bu adam aylarca yapmasan gelip sarılmaz afedersiniz.. Bi küçük bebeğimiz oldu ama daha beter oldu.. Evlilikte sevgi saygı ortamı yok maalesef. Sanki sadece ev arkadaşlığı..hiçbir sorunumla ilgilenmez, gelip bir derdimi sormaz. Beni para kaynağı olarak görüyor.. Diyorum boşanaçsam çok büyük sorun yok ama böyle de gitmiyor ki.. Duygularım doyurulmıyor, sevgiye açım yemin ederim.. Ve kullanıldım hissi beni aptal yerine koyuyor bütün zaaflarımı, zayıf noktalarımu biliyor ne yapıcam?
Sizce boşanmak için gerekli neden ne olabilir?

Maaşın yarısından fazlasını veriyorum biraz bana kalıyor onun kini sorduğumda kartlara yatırıyorum diyor ama kartlar ls bişey harcamıyoruz ki.. Hiçbir sosyalliğimiz yok ailesine gönderiyor muhtemelen
Alip karşınıza sakince konuşun ben çocuğumuz için birikim yapmak istiyorum artık en evi gecindir de bakalım düşüncesi o zman belli olur

Bu adam beni delirtiyor.. Arkadaşlar eşimle evlendiğimizden beri cinsel hayatımız çook sıkıntılı bu adam aylarca yapmasan gelip sarılmaz afedersiniz.. Bi küçük bebeğimiz oldu ama daha beter oldu.. Evlilikte sevgi saygı ortamı yok maalesef. Sanki sadece ev arkadaşlığı..hiçbir sorunumla ilgilenmez, gelip bir derdimi sormaz. Beni para kaynağı olarak görüyor.. Diyorum boşanaçsam çok büyük sorun yok ama böyle de gitmiyor ki.. Duygularım doyurulmıyor, sevgiye açım yemin ederim.. Ve kullanıldım hissi beni aptal yerine koyuyor bütün zaaflarımı, zayıf noktalarımu biliyor ne yapıcam?
Parasını kesin bir, bakın ne yaptığına. İlgisiz adam elindeki paranız gidince sinirlenip agresifleşiyorsa tam olarak dediğiniz gibidir. Bir şey yapmazsa dahi diğer sorun yeterince büyük aslında. Ama konuşup tutumunu değiştirmesi için deneyebilirsiniz, kaybetmek istemiyorsa değişecektir.

Alip karşınıza sakince konuşun ben çocuğumuz için birikim yapmak istiyorum artık en evi gecindir de bakalım düşüncesi o zman belli olur
Ayrıca 1 kadin olarak sizinde ilgiye esi olarak sizin arkanızda durmasına ihtiyacınız olduğunu konuşun. Cansellik evlilikte cok önemli bunu konuşun nedenini araştırın sakince sonra napicahiniza karar verin

Parasını kesin bir, bakın ne yaptığına. İlgisiz adam elindeki paranız gidince sinirlenip agresifleşiyorsa tam olarak dediğiniz gibidir. Bir şey yapmazsa dahi diğer sorun yeterince büyük aslında. Ama konuşup tutumunu değiştirmesi için deneyebilirsiniz, kaybetmek istemiyorsa değişecektir.
Dediğiniz gibi oluyor, sinirleniyor. Ve üstüme daha çok geliyor

Back
X