- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Karta neden odeme yaptığını sorun en kötü ihtimalle parayı ortada toplayın giderler ordan gitsin benceParasını kesin bir, bakın ne yaptığına. İlgisiz adam elindeki paranız gidince sinirlenip agresifleşiyorsa tam olarak dediğiniz gibidir. Bir şey yapmazsa dahi diğer sorun yeterince büyük aslında. Ama konuşup tutumunu değiştirmesi için deneyebilirsiniz, kaybetmek istemiyorsa değişecektir.
Evet bebde değilim eşimde bana değil yani sadece bir yolda yürüyoruz öylesine..Böyle bir ihtimal var. Şu an sevilmiyor ve sevmiyorsunuz. Sırf eşinizi aldatmamak için bile boşanabilirsiniz.
Bu sebepten ayrılan arkadaşım var. Üstelik o çok seviliyordu. Ayrılmak istediğinde şaşırmış ve neyin eksik ki demiştik. Artık onu sevmiyorum ve bu durumda başkasına aşık olma ihtimalim var bu yüzden ayrılmak zorundaydım demişti.
Ne hakla kadin olarak sadece destek oluyoruz evi geçindirmek evin erkeğiler ya lafa gelince onların goreviDediğiniz gibi oluyor, sinirleniyor. Ve üstüme daha çok geliyor
İlk başta görücü usulü oldu sonra görüştük, nişanlandıkisteyerek mi evlendiniz?
Para olmasa bana evde tahammül göstereceğine sanmıyorumNe hakla kadin olarak sadece destek oluyoruz evi geçindirmek evin erkeğiler ya lafa gelince onların gorevi
Onu ben yapamamKarta neden odeme yaptığını sorun en kötü ihtimalle parayı ortada toplayın giderler ordan gitsin bence
Sizi değil parayı seviyo netPara olmasa bana evde tahammül göstereceğine sanmıyorum
Yani hiç olmasın sızım paranizi harcamaktan başka bir halta yaramıyor lafa gelince erkek ama biyolojik neyse sinirleniyorumDaha büyük sorun sizin için ,dayak ,aldatma ,üzerinize kuma getirilmesi , işkence falan mı ?
Bunlar zaten olmaması gereken şeyler , sizin değil ,hiçbir insanın yaşamaması gereken şeyler
Cahil insanlar gibi konuşup kendi değerinizi düşürmeyin.
Eşiniz sevgisel ve cinsel anlamda doyurmuyorsa niye var ?
Haaa pardon büyük sorun yoktu dimi .. Ne diym ki ..
Yaşamıyorum ve yaşamak istediğim için suçlu hissettiriliyorum her seferinde yediğin önünde yemediğin arkanda diyorSizi değil parayı seviyo net
Siz de gençliğinizi ömrünüzü bu yaratığa vermeyin daha fazla
Biz kadınlar çok degerliyiz yalvarıyorum size lutfen böyle insanı hayatınızda daha fazla barındırmayan bu hayattaki amacımız mutlu olmak sevmek sevilmek siz hiçbirini yasamiyorsunuz
Biz erkeklere göre çok duygusaliz bir çok şey bekliyoruz erkeklerden sevgi ilgi vs bunlar yapılmasi gereken şeyler yediğiniz önünüzde yemediğiniz arkanızdaysa çok şükür ayaklarınızın üstünde durduğunuz için eşinizle uzaktan yakından alakası yok kendine pay çıkarmasınYaşamıyorum ve yaşamak istediğim için suçlu hissettiriliyorum her seferinde yediğin önünde yemediğin arkanda diyor
Siz esiniz size değer vermiyorlar diye değersiz değilsiniz sizde öyle davranın nasil davranıyorsa öyle davranın o değersiz hissetsin kendiniBiz erkeklere göre çok duygusaliz bir çok şey bekliyoruz erkeklerden sevgi ilgi vs bunlar yapılmasi gereken şeyler yediğiniz önünüzde yemediğiniz arkanızdaysa çok şükür ayaklarınızın üstünde durduğunuz için eşinizle uzaktan yakından alakası yok kendine pay çıkarmasın
Ayrıca 1 kişiye bağlamayın hayatınızı lutfen eşiniz sadece milyon kişiden biri sizin hayatınızda
Siz evladınız için mutlu olmaya çalışın arkanıza yaslanın kendinize saygı duyup hayatınızdan çıkartın çocuğunuzun geleceği için biseyler yapın lütfen
Kendinizi kullandırtmayın baktınız olmayacak salın ipini gitsin..Ben öğretmenim o memur
Aynen oyle hayata mutlu olmak için geliyoruz kimse için canınızı sıkmayın lutfen hayatin ne güzellikler getireceğini bilemeyiz hicbirimizKendinizi kullandırtmayın baktınız olmayacak salın ipini gitsin..
Konu sahibi ben değilim ,beni niye alıntıladınızYani hiç olmasın sızım paranizi harcamaktan başka bir halta yaramıyor lafa gelince erkek ama biyolojik neyse sinirleniyorum
Güçlü kadın olup ayaklarımızın üstünde duralım derken millete annelik yapmaya gerek yok hanımlar postaa gitsin anası babası ceksin
Para kazanmasanız sizi boşar mı?Hiç ilgi yok kadın gibi hissetmiyorum bile.. Sadece para kaynağı olarak görüyor
Sizi üzmek istemem ama eşiniz ailesi istediği için, sevmeden mi evlendi sizinle acaba?Hep böyleydi çocuktan önce biraz düzelir gibi oldu şuan anlıyorum kü çocuk içindi
Sinirlendim hatlar karıştı bendeKonu sahibi ben değilim ,beni niye alıntıladınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?